3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
adott 1 alakzat, fel van uvw-zve. namos, ha adok hozzá 1 meshsmoth, elcsúszik össze-vissza a textúra <#falbav>#falbav><#conf>#conf>.
nem létezik ere vmi féle megoldás? vagy muszály highpolyban textúrázni?
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
egesz jo lett!
valami kornyezetett ki lehetett volna hozza talalni meg az uvegen gyurtam volna meg de a kovetkezo projectnel tessek odafigyelni ezzekre is😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Akit érdekel, képek itt.
Van benne sok hiba de elsõre azthiszem nem rossz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
convert to editable poly
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Egy kezdõ 3D Studio Maxos vagyok (a 6os van meg) és egy csövet hogyan lehet úgy szerkeszteni, hogy megadok neki mondjuk 20 segmentet és a pontokat egyenként tudjam szabadon húzgálni?
Kösz elõre is.
Üdv!
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
ELADÓ
P4 2.4G/512/533
ABIT-BE7
2x512DDR/333Mhz
HIS Excalibur Radeon X1600 Pro IceQ AGP/256DDR2
érdeklõdni privátban!
OFF VÉGE
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Van par szep foto a galeriaban, grat!
Úgy tervezem, hogy még egy kicsit foglalkozom ezekkel a bábukkal és csinálok belõlük egy sorozatot.
Természetesen mind különbözõ lesz.
Megj.:
Ha érdekel valakit esetleg, a kép 1024x768-as, háttér méretû verziója megtekinthetõ és letölthetõ
itt.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
marcsak le kell gyartani es arulni tuti faszantos papirnehezekek lennenek😊

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
\"So always look on the bright side of death\"
It\'s good to be bad.
meg a terítõ ami még gáz lett. többit meg döntsétek el ti 😉

It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
link
It\'s good to be bad.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Maxozhatok megint 😊 végre! Összeszenvedtem egy vizes gépet ég és föld a léghütéseshez képest!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Miert, meg akkor minden mas nyomatja a szokasos szaturaciot,- azert fontos a color bleeding - csak azt, illetve azokkal kell foglalkozni melyeknek tul eros a hatasa, - nagy felulet fenyben, vagy felulet eros fenyben.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
marcee-legközelebb ezt is kiprobálom, köszi
ráraktam mind2-re a materialt, de eddig igy sem jó
Van egy szobám, a szobában egy asztal, az asztalon egy terítõ, aminek élénk-kék színe van (vray, de semmi nincs rajt csak egy diffuse color, se reflect se semmi más)
meg van közvetlen mellette egy falam. ezen ugyanez van csak halványsárgában.
a probléma az, hogy a terítõ színe megfesti a falamat.
Mi a teendõ?
de tenyleg jo lett😄 szep modelezzes nagyon!
Ki korán kel, poligont lel.

topic nem hal meg elni fog😊
egy kicsit akkor offolni..
gyerek aa lehet aludni kenne mar sokat:
tegnap este rossz inzulint adtam be magamnak(melle nyultam van ilyen) felhivom az ugyeletet hogy hmm ilyenkor mi a tehendo..csorog csorog a telefon erre meg kijonnek a tuzoltok mert alattunk kigyuladt egy lakas...szoval telihold volt tegnap?😊