63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    Eléggé avangard de nekem tetszik :c)
  • lac coo
    Hello !

Hogy tudok úgy texturát renderelni egy object egy bizonyos ID- jéről , hogy az jó is legyen?
    egész délután ezzel szívok de mindig valami ilyesmit kapok : :(((( A több ID-vel nem igen tudok mit kezdeni ....

• ThomasGins
    Nah eszembe jutott hol láttam hasonlót.
    link
  • ThomasGins
    addig ok h megrajzolod a keresztmetszetet és megtekered,erről csinálj zdepth képet és azt bumpnak vagy disp
  • Malakai
  • zenoka
    30 napig ingyenesen hasznalhatod..
    es igen ahoz hogy a trialt letoltsd regisztralni kell..
    de ha nem boldogulsz vele hagyd a francba...
    magic billentyu meg a google bill a klaviaturadon..erdemes beallitani gyorsbillentyure...
  • quados19
    az F1 megvan de a magic billentyű az melyik
  • quados19
    ok köszi de itt meg kell adni valamit olyan mintha regisztrálni kellene
  • zenoka
    www.autodesk.com trial download es ha megvan akkor F1 magic billentyu kombinacio
  • quados19
    sziasztok

Segitségetekez szeretném kérdni hogy ezt a programot honnan lehet letölteni és hogy kell használni
    köszi a választ
  • Free
    húú a régi kötél projektem :c)))
    Én fogtam és megrajzoltam a kersztmetszetet majd twisttel forgattam rajta és tettem rá vray furt ennyi.

• vafeN
    Hellosztok, valaki tudna segíteni? Lehet hogy én vagyok a béna, de vki nem tudd adni egy olyan tutorial linket ahol le van írva hogy hogyan lehet csinálni egy kötelet? [ilyen régi köteles "fapados" hídhoz kéne] Már kerestem googlebe de seholse találtam. Ha vki ügyesebb nálam és tudna adni egy linket az léci segítsen. Előre is kösz a segítséget
  • nenad
    ARCSZESZ AZ UJ TÉMA!!!
    :-)
  • Hzsolesz
    Sziasztok!
    Magával a 3D Studioval lehet valahogy 3d motion trackinget csinálni vagy szükséges valamilyen plug-in hozzá?
  • ThomasGins

Én lecsusztam a szavazárol sajna:(

Arcszesz lesz az uj téma?Mert már egy fól órát beleöltem:D
  • nenad
    THIOMAS GINS
    ÖN NYERT!!!

• zenoka
    en nem vagyok most alkalmas ra szetb@sz az ideg...
    kenne irni egy privat levelezolistat hogy hol kinek nem szabad dolgozni...
  • Atika :o)
    Kellene valami butordarab vagy par kep :) vagy uj tema :)
  • zenoka
    hat mivel ez egy koordinata rendszerben van elhelyezve viszonylag egyszeruen..tehat ha a splinet rajzolsz akkor vertexeket eltudod pakolgatni...viszont ha elfogadsz egy tanacsot lehet egyszerubb volna ha autocadbe rajzolod a lineokat es azt importalod be utana a maxba..gyorsabb tisztabb szarazabb erzes line-okkal dolgozni cadben..arra figyelj hogy az ivek "arc"ok legyenek mert ha autocades spline az kurva sok vertexel jar mig az arc az bezier gorbe lesz es az testre szabhatobb..kb.:D
  • lac coo
    Köszi !!!
  • johnny1030
    Tiszteletem mindenkinek! Egy nagyon amatőr kérdésem lenne. Ha a vonal eszközzel szeretnék rajzolni, a pontos értéket hogyan tudom megadni, illetve módosítani? Segítségeket előre is köszönöm.
  • zsolesz92
    na mostmár tényleg megvan ;)
  • zsolesz92
    csak ki szeretném próbálni, de nem tudom használni mlég mindig
  • zenoka
    egyebkent ne hasznald szvsz mert elbutulsz..nagyon nem gyozott meg a vegeredmenye..jobban jarsz ha magadnak pakolsz ossze valami szebb studiovilagitast es azt hasznalod abbol meg tanulsz is..
  • zsolesz92
    ja megvan, root/UI/macroscripts
  • zsolesz92
    votl ez a studiorenderes script, ez csak annyi, h bemásolom a scriptet maxba? nekem vmiért nem mgy xD
  • nenad
    van egy olyan szoftver ami nézi mit csinál a többi szoftver a merevlemezen.
    azzal érdemes prbálkozni.
  • Malakai
    Mostanság ez a szokás sok programnál, hogy a winfos okos helyeire pakolják a konfigurációs fileokat.
    Pl Adobe CSalád 3 különböző helyre pakol természetesen az installált mappán kívül.
    Vagy pl ha már max, a Cebas pluginek is appdata mappába raknak mindent.
    Max install után első dolgom mindent átállítgatni, nagy részét át lehet.
    A Customize \ Configure User Paths és Configure System Paths-ban kell pötyögni egy darabig. Azthiszem max9 előtt viszont nem lehet simán max-ból megoldani.
  • zenoka
    evolucio:)) oszt majd az ido eldonti hogy fent marad-e:)
  • Aldaryn
    Nem, előtte úgy tárolta, mint minden normális program. A saját kis mappájában.
  • zenoka
    de ez asszem csak a 7 es verzio ota elotte nem volt ilyen szopatos...ha jol emlexem..
  • Aldaryn
    Tulképp teljesen logikus, hogy a felhasználói infókat, amiket szerkeszteni is kellene tudni, nem az "%APPDATA%\Autodesk\3DSMAX" helyen tárolja, hanem egy eldugott, rejtett mappastruktúrában. Következetesség roxx... O_o
  • Aldaryn
    %HOMEPATH%\Local Settings\Application Data\Autodesk\3dsmax

itten IS nézz szét. :)
  • lac coo
    Én csak egy helyen találtam az UI mappában, hol van még máshol ?
  • lac coo
    Elmentettem, szintét testreszabott, így most azt töltögetem vissza mindig :))))
  • Malakai
    VRayDisplacement modifier, vagy a default displacement override a render beállításokban.
  • kekpolos
    Sziasztok, lenne egy vray kérdésem. Tulajdonképpen nem is tudom hogy kérdezzem. A displacement map-ről van szó. Van valami állítható metódus, vagy puffer aminek a méretét módosítani lehet? Szóval lehet e kapcsolgatni valamit is, vagy a renderelő egyéb beállításainak megfelelően fog megjelenni a map, a displacementnél pedig maximum annyi az opció hogy egy képet berakok aminek legjobb esetben is az "élességén" állíthatok? Tehát a minőséget max összemosom, vagy nagyobb felbontású képet használok, és ennyi? Semmilyen hangolási lehetőség nincs?
    Bocs ha hülyeséget kérdeztem
  • zenoka
    nahja tok mindegy mivan a gepeden barki jon a szofvernyilvantartast nezik es nem az hogy mi van telepitve..a tobbi csak kamu...kivve ha warez szervert uzemeltetsz/pedo de egy atlagos munkaellenorzesnel tenyleg csak a szoftvernyilvantartas szamit:D
  • Aldaryn
    Blender meg faszaság. Próbáld ki, elsőre úgyis utálni fogod, mert nem fogod tudni használni. Szívjál vele két hetet, és megszereted. Jó support, jó dev sebesség, jó UI. De ha azt mondom neked, hohy az XSI a legfaszább dolog a világon, akkor kukába dobod a MAXet, meg mindent, és nekiállsz XSI-zni? Szerintem elég kevesen vannak ezen a fórumon, akik azt mondhatják, hogy a program határolja be őket, és nem fordítva. :P
  • Aldaryn
    Mit lelkizel ezen. Vegyed meg a legfrisebbet, és használd, amelyiket akarod. Legroszabb esetben egy ejnyebejnye, max letörlöd.

Mit nem adnék azért, ha ilyen problémáim lehetnének.