63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Szeretem az erősen idealista parkjait. ^_^ -
Stanislav Orekhov, akit tilbury linkelt, gondolom nem is véletlen... -
röviden igen -
Ebben amúgy most mi a csavar? valaki más munkáját adja el úgy mint a sajátja ? vagy mi ? nem vagyok járatos a dologban -
World3D-n amúgy nem az első eset, hogy vki ilyet csinál...
Na nem mintha az oldal hibája lenne. -
Ennek sok értelem nem volt, amit csinált a csávó. Lehet, ha pl. a noklapja.hu-ra tölti fel nagyobb siker lett volna, de pont 1 grafiaki oldalra, ahol tudhatná, hogy az userek azrét járatsok a témában... 
Ezzel elcseszte a leendő nickjét az tuti. Ha 1x ilyet csinált, akkor máskor is csinálhat. Ugyanaz mint amikor pl. CS-ben wh,aim-ozol. semmi értelme, magadat minősíted.
De lehet az is, hogy az orosz csapatból az 1ik suer az ;-) (habár kétlem )
Ez még annál is szarabb dolog, mint mikor feldob vki fotót, hogy milyen fasza "fotorealisztikus"an tud renderelni, ott is előbb utobb kiderül a turpisság, aztán meg magyarázhat...., volt már erre is példa -
zenoka #45304 haha ezt lattatok:
http://www.world3d.hu/galeria.php?kepid=13180
mekkora pocs..vagy elcseszett media heck
raadasul tenyleg flugos mivel a galeriajaba van egy ket turheto kep igy azoknak is a presztizse lement a beka segge kornyekere..
hihetetlen egyebkent..a net viszonylag tele van tenyleg ugyes es eldugott alkotasokkal erre ez a kolyok kepes feldobni egy olyan ember/team kepet aki igen sok helyen publikal (aki csak egyszer ketszer olvassa pl az evermotion.orgot az is osszefutt a nevevel) haha
Al, putyi vigyazzatok elobb utobb a Ti melotok is visszakoszon valahol maxiimum nem magyar hanem valami mongol oldalon.. -
tilbury #45303 nézegetem ezeket az ember, auto modellleket, hát nem egy olcsó mulatság venni egy lidl parkolónyi autót, meg emberkét:). aszem nekiállok highpoly autó modellezésébe és majd itt árulom:) hátha kell vkinek
-
zenoka #45302 regebben lattam amr azodlalt meg linkeltem en is itt...
a legtobb esetben elore megvasaroltak az ember modellek: axyz design os emberkek valszeg az autok is..ezzek elore bevannak csontozva.
ha meg kurva sok autot latsz valoszinuleg proxyzva van:
pl ennel is
http://www.d-e-s-i-g-n.ru/facades/seriya61.htm
max 4-5 auto tipus van gondolom proxyval szetszorva valszeg az embereknel is hasonlo a szitu..
-
tilbury #45301 Sziasztok!
Nézegettem ezt az orosz archviz-es oldalt és hát vmi elképesztő frankó képek. Igaz nélhol a növényzettel adja el a képeket, de azt kérdezném: szerintetek az a rengetek autó modell, meg emberek azok kész modellek? Igaz csak 1x kell legyártani őket, de akkro is, az rengeteg poly. Vagy ezek azok a bizonyos rpc tárgyak? szerintetek? -
zenoka #45300 csak papiron no para:)
Sracok mi lesz az 50 ezres contest?:D lassan itt lesz arra csak lesz idom:):) -
ajjaj főnök alkalmazott viszony? nehogy baj legyen belőle XD -
Jah akkor ok :D -
zenoka #45297 felesegem az ugyvezeto....:D:D:D -
Ejj ejj jo munkahelyet kell keresni ahol a hetvege az hetvege :D -
zenoka #45295 ott a pont..meg amikor a munkat meg kell szakitani olyan felesleges dolgokkal mint: csaladi ebed, funyiras, nagybevasarlas, "most mar foglalkozz velem is ne csak dolgozz" :D:D -
A hétvége az definíció szerint az űberfontos leadás előtti két munkanap. -
zenoka #45293 hmm az vajon mi...:) -
van hetvege is :D -
zenoka #45291 hajnalban vaze dolgozo ember vagyok:)
valaszoltam:D
Free: tavaly vagy tavaly elott volt egy ugyanilyen korhoax..haha sokan nezegettek azon az ejszakan az eget:)
-
Kihagyták azt, hogy mekkora gyújtótávolságú objektíven keresztül.
Amúgy tapasztalt amatőr csillagászként mondhatom, hogy tényleg van, amikor a Mars pont akkorának látszik, mint a Hold. ;) -
csak nem megkaptad te is a mars Augusztusban akkorának fog látszódn mint a hold levelet?
sztetek ennek van valós alapja ?
Vörös Bolygó.pps
-
hát én innen Szolnokról nem igazán látom a mars-ot úgyhogy sztem itt elbújhatsz...de nem kell annyira hinni a horoszkópban
-
Zenoka, ment egy PM, légyszives ha ráérsz minél hamarabb válaszolj...fontos...köszi! -
nenad #45286 Cső, nem tudja véletlen valaki, hogyan lehet a főbb planétákat jól áttekinthető, és relative pontosan nyomon követni valamely szoftver segítségével?
Tehát pl mondjuk meg szeretném keresni azt a helyet a földon ahonnan a mars legkevésbé látszik stb.
Eléggé kigoogléztam magam, de hátha van valakinek jobb ötlete.
Köszi
B -
Sehogy, semmi ...
Szerintem lehetetlen dolgot akarok csinálni :)))) -
nenad #45284 megvárjuk -
Toljad neki:) -
tok jo lett nekem meddig lehet bekuldeni ?? mert holnaptol nemleszek gepkozelben csak leghamarabb hetfon tudok kezdeni vele valamit vagy kihagyom :) -
oksa akkor én törlöm amit eddig készítettem :c)))) tökre hasonlóba kezdtem bele :c))) -
arcszesz
wire
Olyan amilyen:) -
So kféleképpen néztem, egy használható cuccot találtam, de az így szemre elég régi volt, sőt lehet még különálló plugin volt még akkor a render to texture, ott volt material id választó gomb...
De most már nincs ilyen :)
-
zenoka #45278 en passzolom:S
szerintem valahol ott kene megkerdezni ahol game dev el foglalkoznak talan:((
bizti megnezted de google nem dobott ki semmi hasznalhatot igy -
No, senki nem tudja hogyan is lehetne egy bizonyos ID-hez tartozó texturát kirenderelni ?
Továbbra sem jöttem rá :P -

-
zenoka #45275 ha lenne idom csinalnak szekrenymonstert...ehehe:D -
[szekrényveszély] -
Szokásos vadpaaraszt módjára oldottam meg :)))
Detach-oltam ID-nként az objectet, végül úgy is külön bitkép lesz az adott ID-hez tartozó texturából....Így meg már nem kell szívnom a sok ID-vel egy objecten.
gondolom az kever be, hogy a különböző ID-hez tartozó UVW mapok elég sok helyen átfedik egymást .
De a kérsés tulajdoképpen: textura renderelésnél be lehet-e állítani valahol, hogy csak a kiválsztott ID-hez tartozó részek legyenek rajta a renderen. Merthogy szerintem ezzel szívtam eddig :))) -
És hogy sikerült?
Mert én a kérdést se nagyon értettem -
Közben rájöttem ( igaz ráment a napom, már az anyját is végig állítgattam, pedig tök egyszerű :))) Viszont ezt már soha nem felejtem el :))) )