63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Szeretem az erősen idealista parkjait. ^_^
  • Malakai
    Stanislav Orekhov, akit tilbury linkelt, gondolom nem is véletlen...
  • ibor90
    röviden igen
  • Free
    Ebben amúgy most mi a csavar? valaki más munkáját adja el úgy mint a sajátja ? vagy mi ? nem vagyok járatos a dologban
  • Malakai
    World3D-n amúgy nem az első eset, hogy vki ilyet csinál...
    Na nem mintha az oldal hibája lenne.
  • npeter
    Ennek sok értelem nem volt, amit csinált a csávó. Lehet, ha pl. a noklapja.hu-ra tölti fel nagyobb siker lett volna, de pont 1 grafiaki oldalra, ahol tudhatná, hogy az userek azrét járatsok a témában...
    Ezzel elcseszte a leendő nickjét az tuti. Ha 1x ilyet csinált, akkor máskor is csinálhat. Ugyanaz mint amikor pl. CS-ben wh,aim-ozol. semmi értelme, magadat minősíted.
    De lehet az is, hogy az orosz csapatból az 1ik suer az ;-) (habár kétlem )
    Ez még annál is szarabb dolog, mint mikor feldob vki fotót, hogy milyen fasza "fotorealisztikus"an tud renderelni, ott is előbb utobb kiderül a turpisság, aztán meg magyarázhat...., volt már erre is példa
  • zenoka
    haha ezt lattatok:
    http://www.world3d.hu/galeria.php?kepid=13180
    mekkora pocs..vagy elcseszett media heck
    raadasul tenyleg flugos mivel a galeriajaba van egy ket turheto kep igy azoknak is a presztizse lement a beka segge kornyekere..
    hihetetlen egyebkent..a net viszonylag tele van tenyleg ugyes es eldugott alkotasokkal erre ez a kolyok kepes feldobni egy olyan ember/team kepet aki igen sok helyen publikal (aki csak egyszer ketszer olvassa pl az evermotion.orgot az is osszefutt a nevevel) haha
    Al, putyi vigyazzatok elobb utobb a Ti melotok is visszakoszon valahol maxiimum nem magyar hanem valami mongol oldalon..
  • tilbury
    nézegetem ezeket az ember, auto modellleket, hát nem egy olcsó mulatság venni egy lidl parkolónyi autót, meg emberkét:). aszem nekiállok highpoly autó modellezésébe és majd itt árulom:) hátha kell vkinek
  • zenoka
    regebben lattam amr azodlalt meg linkeltem en is itt...
    a legtobb esetben elore megvasaroltak az ember modellek: axyz design os emberkek valszeg az autok is..ezzek elore bevannak csontozva.
    ha meg kurva sok autot latsz valoszinuleg proxyzva van:
    pl ennel is
    http://www.d-e-s-i-g-n.ru/facades/seriya61.htm
    max 4-5 auto tipus van gondolom proxyval szetszorva valszeg az embereknel is hasonlo a szitu..
  • tilbury
    Sziasztok!

Nézegettem ezt az orosz archviz-es oldalt és hát vmi elképesztő frankó képek. Igaz nélhol a növényzettel adja el a képeket, de azt kérdezném: szerintetek az a rengetek autó modell, meg emberek azok kész modellek? Igaz csak 1x kell legyártani őket, de akkro is, az rengeteg poly. Vagy ezek azok a bizonyos rpc tárgyak? szerintetek?
  • zenoka
    csak papiron no para:)

Sracok mi lesz az 50 ezres contest?:D lassan itt lesz arra csak lesz idom:):)
  • ibor90
    ajjaj főnök alkalmazott viszony? nehogy baj legyen belőle XD
  • Atika :o)
    Jah akkor ok :D
  • zenoka
    felesegem az ugyvezeto....:D:D:D
    Ejj ejj jo munkahelyet kell keresni ahol a hetvege az hetvege :D
  • zenoka
    ott a pont..meg amikor a munkat meg kell szakitani olyan felesleges dolgokkal mint: csaladi ebed, funyiras, nagybevasarlas, "most mar foglalkozz velem is ne csak dolgozz" :D:D
  • Aldaryn
    A hétvége az definíció szerint az űberfontos leadás előtti két munkanap.
  • zenoka
    hmm az vajon mi...:)
    van hetvege is :D
  • zenoka
    hajnalban vaze dolgozo ember vagyok:)
    valaszoltam:D

Free: tavaly vagy tavaly elott volt egy ugyanilyen korhoax..haha sokan nezegettek azon az ejszakan az eget:)

• Aldaryn
    Kihagyták azt, hogy mekkora gyújtótávolságú objektíven keresztül.

Amúgy tapasztalt amatőr csillagászként mondhatom, hogy tényleg van, amikor a Mars pont akkorának látszik, mint a Hold. ;)
  • Free
    csak nem megkaptad te is a mars Augusztusban akkorának fog látszódn mint a hold levelet?

sztetek ennek van valós alapja ?

Vörös Bolygó.pps
  • ibor90
    hát én innen Szolnokról nem igazán látom a mars-ot úgyhogy sztem itt elbújhatsz...de nem kell annyira hinni a horoszkópban
  • ibor90
    Zenoka, ment egy PM, légyszives ha ráérsz minél hamarabb válaszolj...fontos...köszi!
  • nenad
    Cső, nem tudja véletlen valaki, hogyan lehet a főbb planétákat jól áttekinthető, és relative pontosan nyomon követni valamely szoftver segítségével?
    Tehát pl mondjuk meg szeretném keresni azt a helyet a földon ahonnan a mars legkevésbé látszik stb.
    Eléggé kigoogléztam magam, de hátha van valakinek jobb ötlete.
    Köszi
    B
  • lac coo
    Sehogy, semmi ...
    Szerintem lehetetlen dolgot akarok csinálni :))))
  • nenad
    megvárjuk
  • ThomasGins
    Toljad neki:)
    tok jo lett nekem meddig lehet bekuldeni ?? mert holnaptol nemleszek gepkozelben csak leghamarabb hetfon tudok kezdeni vele valamit vagy kihagyom :)
  • Free
    oksa akkor én törlöm amit eddig készítettem :c)))) tökre hasonlóba kezdtem bele :c)))
  • ThomasGins
    arcszesz
    wire
    Olyan amilyen:)
  • lac coo
    So kféleképpen néztem, egy használható cuccot találtam, de az így szemre elég régi volt, sőt lehet még különálló plugin volt még akkor a render to texture, ott volt material id választó gomb...
    De most már nincs ilyen :)
  • zenoka
    en passzolom:S
    szerintem valahol ott kene megkerdezni ahol game dev el foglalkoznak talan:((
    bizti megnezted de google nem dobott ki semmi hasznalhatot igy
  • lac coo
    No, senki nem tudja hogyan is lehetne egy bizonyos ID-hez tartozó texturát kirenderelni ?
    Továbbra sem jöttem rá :P
  • Met
  • zenoka
    ha lenne idom csinalnak szekrenymonstert...ehehe:D
  • ThomasGins
    [szekrényveszély]
  • lac coo
    Szokásos vadpaaraszt módjára oldottam meg :)))
    Detach-oltam ID-nként az objectet, végül úgy is külön bitkép lesz az adott ID-hez tartozó texturából....Így meg már nem kell szívnom a sok ID-vel egy objecten.
    gondolom az kever be, hogy a különböző ID-hez tartozó UVW mapok elég sok helyen átfedik egymást .

De a kérsés tulajdoképpen: textura renderelésnél be lehet-e állítani valahol, hogy csak a kiválsztott ID-hez tartozó részek legyenek rajta a renderen. Merthogy szerintem ezzel szívtam eddig :)))
  • ThomasGins
    És hogy sikerült?
    Mert én a kérdést se nagyon értettem
  • lac coo
    Közben rájöttem ( igaz ráment a napom, már az anyját is végig állítgattam, pedig tök egyszerű :))) Viszont ezt már soha nem felejtem el :))) )