3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
\"So always look on the bright side of death\"
Elõre is köszi a segítséget
[O_O] (.)(.)
keine Signatur
Hehe. valakinek kellet :-)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

keine Signatur
Viszont én úgy csinálnám hogy a material self illumination-jét 100 állítanám és a modelbe belerejtenék egy fényforrást. Az árnyékot meg exludálnám erre az objectumra, posteffectként meg egy kis glow.
Olyan hatást szeretnék elérni, hogy az üvegben lévõ folyadéknak saját megvilágítást adjak. Ne legyen külsõ fényforrás, csak a folyadék fénye világítsa be a teret. Lehet, nem érthetõ teljesen de találtam valós példát: a példa
Mivel nagyon kezdõ vagyok, így azt kérem, hogy akinek ötlete van az részletesebben magyarázza el mit hol találok. Kösz a segítséget!
keine Signatur
per aspera ad astra
Viszont errõl a motion blurrõl más elképzelésem volt és kipróbáltam max-be és nekesód van igaza, de nem értem miért. Ha egy kocka elrepül a szemem elõtt akkor én úgy gondoltam hogy efy csóvát húz maga után ( saját maga elmosódását ), és ha ezt visszafele mint videót lejátszom akkor tolni fogja,de nem. Az elmozdulás mind a két irányában úgyanúgy van csóva. Na mindegy, ezen majd még elmélkedem egy kicsit 😊
egyszer egy ismerosommel kajaltunk makaronit...aztan szerencsetlen tusszentett es felcsuszott a teszta az orraba..azon keresztul lehetett csak kihuzni 😄😄😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
per aspera ad astra
Re-scale Time:
Start Time: -100
End Time: 0
( Ha a tartomány 0 és 100 között van )
2. Szerinten a "Sehogy", meg a sehogy "Sehogy, adj meg tartományt" valahogy nem ugyanazt jelenti. Mintha a második valami megoldásra utalna, de fene sem tudja ebben te vagy a szakértõ ( a hozzászólásod alapján )
3. Egy videószerkesztõvel meg tudom fordítani az igaz, de pl. akkor a motion blur is megfordul amit meg nem akarok, azt akarom hogy azt az elmozdulás iránya alapján számolja + még más dolgok is vannak amiért nem jó a videószerkesztõ.
Erre mostmár ne válaszolj, mert kitaláltam rá egy megoldást, csak bíztam benne hogy lesz egyszerûbb!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
A MAX nem videószerkesztõ alkalmazás, ilyen szempontból egy ingyenes VirtualDub többet tud, és ez így is van helyén.
Ha nagyon ragaszkodsz hozzá, hogy a max neked márpedigcsakazértis renderelje azt a fránya animációt visszafelé, akkor megsúgom, hogy van árá mód, de hülyeség így csinálni.
per aspera ad astra
Hogy tudnám visszafele renderelni az animációt? A timeline-t be tudom állítani hogy visszafele menjen, de a renderert nem nagyon sikerült.
idom nulla maxozni meg egyebek.
de azert hajts!
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
1.) irtam privat uzit hogy caddel ne offoljuk ezt a topicot😊
2.) van autocades forum sg-n itt
3.) namost neked vagy a unit parancs kell amit bepogyogsz.
4.) van a dimensions configuralasanal betudod allitani a szorzot hogy hogyan meretezze tudsz prefixet is adni hogy kiirja
5.) paper sheet be is tudod allitani hogy milyen meretbe latszodjon a model terhez kepes (1:100, 1:10 1:25)
lenne megint egy kérdésem. So hogyha lemondellezem maxba 😄 és átviszem AutoCAD-be megcsinálom szépen a paper sheetet neki, dimensionline minden. Egy baj van nekem ezzel hogy nem tom hol kell átállítani milliméterré 😞 csak deciméterré tudtam. help pls.ja meg a layereket is használnám azzal is kad egy kis tudatlanság. De azt megoldom. Találtam nagyon jóó kis tutorialokat full ingyen
www.cadclips.com huu nagyon krály
de egyes problémákra itt se találtam megldást..
Elõre is köszönöm!!<#vigyor2>#vigyor2>
jo moka lesz ez az tuti😄
link
Nah mind1... csak fosom a szot 😛
huu és a 3ds Studio 2008 nagyon király ajánlom mindekinek én voltam a bemutatóján és összeségében nem tünik nagy durranás kivülrõl nem nagyon változtak a dolgok de tele van új kis hasznos dolgokkal 😄 alap hogy szedem le 😛 na jóó éjt!
udom normálisan rásneppelni a dimension-t:S lehet furán hangzik de az is so valahogy ez nem jööt ben nekem.. Köszönöm szépen az eddigi segítséget.
en elvagyok az acados meretezessel😉