63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Zénóka most láttam csak hááá neked is Bóóódog Születésnapot cimbi :c)))))))
Igaz tegnap vót de akkor is :c)))) -
arcszesz? erről én mér nem tudok? :)
na mind1 úgyis elfoglalt voltam -
ezt igy versenyen küvül...
link
maxos szőrösöknek:) -
nenad #45347 valaki igrt még arcszeszt. Nekem is megvan lassan.
holnap estig.. -
Nekem is ilyen egerem van hozza is szoktam rendessen aztan meloban meg hianyzik :D (foleg a gorgoo) -
Creativity Extension for 3ds Max 2009 URL
- ProOptimizer modifier, elméletileg okosabb polygon gyomlálás.
- PFlow fejlesztések. Lényegében az Orbaz féle toolbox #1-ből lettek átemelve operatorok.
- ProSound, hang integrálásra, kétlem, hogy fontos lenne, de biztos sokan fognak neki örülni. :)
Egyelőre csak az előfizetői részlegben elérhető a letöltés. -
zenoka #45344 koszonjuk:)
kaptam egy ilyet:
mx revo nagyon zsiir:D egesz jol maxhoz szabtam mar:D -
BSZ az uraknak és ide beosztott dolgozóknak:)
F*szányosak a pecók! -
Akkor en is csatlakozom a jokivansagokkal boldog szulinapot nektek :D
Nagyon faszak lettek a kepek gratula -
Köszönöm szépen és csatlakozom is egyben
Flego BSZ :c))
Zenoka: jók a képek . zsírúl sikerült főlleg a fa ahol belül van nagyon tetszik. szép munka -
zenoka #45340 jah hetvege termeke szokasos modellezes:)
meg egy
es meg egy -
zenoka #45339 Fle go: Boldog szulinapot:) 
Free baratom neked is tudom 14 diken volt elfelejtettem:S de 8 heten belul meg er koszonteni:D szo Bo'dogat
-
Elvileg nem kellene. Én ano végeztem ezzel teszteket, és kb 4~5nm "gyepet" másoltam szét egy 300x300 méteres teleken, nem volt semmi gond, talán emlékszel is rá, "iroda" "épületek" zöld füvön tesztképek. -
Nekem azért megnyeklik a gépem ha 1 nm gyeptéglát proxy helyett ezret teszek be, megérzi rendesen. -
Hzsolesz #45336 PAL widescreen DV-ben szeretém kimenteni a rendert. Ilyen preset nincs ugye a program render panelján, ezért customra állítom 768 x 576 felbontással 1,442 aspect ratioval. Viszont a renderelés végeredménye egy 768 x 576 square pixel lesz, tehát egy vizszintesen "összenyomott kép". Mit hibázok? -
GixEr #45335 Az maximum palyazatokon van, de azt ugyis mi tudjuk meg utoljara. Azaz mas hulyeseget/csuszasat kell behozni. (mar reg tudjak de csak otletelnek rajta es a vegen odadobjak, hogy "mar" csak latvanyt kell csinalni es az 1-2 het/honapbol marad 1-2 nap.) -
Hja, nem rossz, ha akad olyan megrendelő, aki képes arra költeni pénzt, hogy valaki a projektjén sokáig, és lelkesen dolgozhasson. :) -
Csak ehhez sajnos sok pénz kell és nagy határidő,és valamelyikből mindig kevés van:( -
Tapasztalat,hogyha bent van egy darab fiszifasza bokor, akkor bent lehet egymillió is, gépigény tekintetében nem oszt, nem szoroz. Ugyan ez igaz majd mindenre, ami sok polyból áll, és jól instancolható. Pár részlet ezeken a képeken árulkodik azért arról, hogy a készítője érti a dolgát, és nem utolsó sorban, magáénak érezte a készített területet, dédelgette, igazgatta, szerette. -
Persze, de én ezeken a képeken elsősorban nem a fű készítésén képedek el.. (: -
nenad #45330 az irdatlan van mellet is van benne munka
(a fák leveleit egy kicsit szinesebbre csináltam volna
)
-
Jó rég használtam,ha kell vkinek frissités ....
kitchen script -
Vagy irdatlan vas kell alá, vagy optimalizálás, és fifika. ;) -
nah megyek dolgozn i mert úgy néz ki hogy nélkülem hétvégén nem épűlnek az épületek.
jah így ha már offolok tök vicces hogy amikről itt esetleg látok látványterveket épületek, azokon utánna lehet hogy dolgozom mint (projekt manager ) legalább tudom mi az amit el kéne érni :c)))) szinvonalban -
az Orosz képekre meg az igazi nyálcsorgatós képekre visszatérve.
az én véleményem csak annyi:
erre mindeki képes. mindkei tud ilyen képeket készíteni aki egy picit uis ért a maxhoz vagy bármilyen 3D -s szoftverhez. sztem itt kapásból aki speedezik meg tudná oldani a dolgot. ezekben a képekben nem az a a nagyszerű hogy meg lehet oldani. hanem az hogy mennyi idő alatt.
Pl.: ha most ráfeküdnék napi 16 órában akkor előbb vagy utóbb pár év alatt le tudnám modellezni a parlamentet is real környezetben. csak ügye addig miből élek. ne felejtsük el hogy itt a legtöbbünknek van egy "rendes" állása ami már elveszi az életünk egy igen jelentős részét és hobby szinten üzzük a technikát. Tisztelet a kivételnek( nem mondom ki a cégnevet melyet mindannyian imáinkba foglalunk egy egy kép alapján) ez mindig csak idő kérdése.
Az ember modellez az nem nagy cucc. sokat kell hibázni és ennyi. a render is hasonbló sokat kell hibázni és megfelelő pénz mag kell ahoz hogy olyan vasa legyen az embernek ami nem hullik össze egy játszótér itt ott megjelenő füves párszáz polyja alatt :c))))
Szóval fel a fejjel. Ti is képessek vagytok rá ha kaptok 20 millát hogy fizessétek a számlákat és melette ilyeneket gyártsatok. :c))) -
jópofa "sz@r" kanna :c)))))) -
ajándék link nektek ;)
meglepi tutor -
már semmi -
ide is beírom hátha vki van pont aki tudja..
Olyan problémám van hogy miután felraktam az After effects-et (CS3) és indítanám el, megjelenik ugye az a lila doboz a logoval meg ilyesmi...és alul írja hogy mit csinál épp...amikor az "initialize media core"-hoz ér akkor megáll és kész csak a feladatkezelőből tudok kilépni belőle...
vkinek volt már ilyen problémája? -
KnightRider #45321
Sziasztok!
Tudtok egy jó bolygó készítési tutorialt? VRAY-jel is lehet.
Előre is köszi! -
A fű nem nagy szám csak vas kell alá ami bírja a milliárd polyt. -
hát igen, ezek nem semmi képek, habár van 1-2 exterior ami be kell valljam nekem nem tetszik. sok a gagyi növény, meg néhol túl sok a kocsi, ember, amik elvonják a figyelmet az épületről, tipikuis parasztvakítós képek. igaz külsőt én sem annyira szeretek csinálni,( és nem is nagyon tudok, (még:))) nekem sokkal nehezebbnek tűnik mind bevilágítás, mint összkép alapján.
nade az interior képek azok odab*szósak úgy ahogy zenoka is említette, azok tényleg nyálcsorgató képek
-
zenoka #45318 magic buttonnal: "make fu most"
tilbury: evermotion.org-ot meg a kaosz furomot erdemes nezegetni..hetente egyszer vegigbongeszem..elszegyenlem magam..majd vissza ulok max ele es tolom tovabb hatha elerem azt a szintet meg egy ket emberet itthon..ennyi csinalni kell sokat es akkor elobb utobb sikerul..vagy nem..
nem a cel a lenyeg hanem az ut..
vagy megint tul sokat meloztam muhaha:D:D -
Bassz*tok meg, fotoríl kacsa, most látom, hogy fotoríl 3D-s kacsa úszkál a vizen.
Aldarin, te nem véletlenül tőlük szöktél meg? Ruszki bevándorló, hmm? Káktívjázávú? -
tilbury #45316 hehe, nyugi nem én vok álnéven a srác:) , legfeljeb annyiban kapcsodik hozzám, hogy az általa feltett kép alapján kerültem az orosz csávó lapjára
-
Hali!
Elnézegettem az orosz honlapon a képeket, és röviden szólva elszégyeltem magamat. Ezek betegek.
Árulja már el nekem valaki, hogy hogy a büdös rosebbe csinálnak olyan füvet? Akkora területre? Azt a kismillió fát, meg növényzetet már meg sem kérdezem. Ezek a képek már nem is inspirálóak, hanem csak bináris tőrt forgatnak a szívemben.
Asszem kiutazok hozzájuk, és felajánlom, hogy még a WC-t is kipucolom, csak hadd nézzem őket, ahogy dolgoznak. -
zenoka #45314 er ra a hoher de felmaszom:D -
ha már ennyire ráérsz feljöhetnél msn re is :s -
zenoka #45312 jaja hmm lehet tilbury baratunk sMuchi allneven?:D csak viccelodom:D
Al: egyebkent az a furi hogy az ujabb exteriorjai nem jonnek be nekem interiornal meg mindig csorog a nyalam de pl ennel http://www.d-e-s-i-g-n.ru/facades/seriya72.htm az esti kep szinte faj nekem..
mondjuk lehet 4 ora alatt dobta ossze:D:D:D -
huh ez beteges :s