63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• zenoka
    psben ugy kenne megcsinalni hogy amit szeretnel hogy jobban kidudorodjon az a resz legyen vilagosabb..
    mert a mostani alapotaban ossze vissza dudorodna a cucc:D
  • repvez
    PS-ben mit kéne csinálni rajta, mert neten találtam igy nem tudom jobbra scannelni.
    Kontraszt és egy kis sharp vagy még mi.
    Sajna még nincs fenn egyik progi sem igy most csak elméletben összeszedem mit hogyan kell majd.
    Most volt VGA csere és egy ujratelepités még vár rám
  • ThomasGins
    Hát a disp talán a leggyorsabb,de kicsit ps-elni kellene a képen vagy ujraszkennelni.
  • lac coo
    Bocsánat, közben rájöttem :)))) Bagatel dolog volt :P
  • lac coo
    Beraktam Max-ba Archshader matlib-et, és sehogy sem látja abitképeket a cucc...
    Már mindenhová megpróbáltam átrakni a képeket de sehogy nem jó :((((

Itt hol lehet megadni útvonalat, vagy mit próbáljak meg .... Ha megnyitok egy materialt, alapból csak szűrke felületet kapok kézzel kell megmutatni neki a bitképeket ...
  • repvez
    kobra
    ebböl a képböl hogy lehetne a legegyszerübben egy logot vagy emblémát csinálni kidomboriva?
    Elég ha egy sima planera disp mapként rárakom vagy milyen átalakitást eszközöljek vele?
  • ThomasGins
    egy havernak csináltam:)
    link
  • ibor90
    a másik meg hogy én kiröhögném akinél ilyet meglátnék :)
  • Aldaryn
    Annyi csak, hogy nem fogsz tőle jobban MAXezni. :)
  • lac coo
    Hüvelykújjnál van egy gomb azzal 3 féle beállítás között lehet váltogatni, szal a gombokat kapásból szorozd meg hárommal ...
  • Malakai
    Sztem tök fölösleges, ennél úgyis több gyorsbillentyű kell, akkor meg már át kell nyúlkálni...
  • lac coo
    Nekem van ilyen, még játékhoz vettem régebben ( arra is van kitalálva ...), egy nagy baja van: könnyen eltolja az ember, mindenképen rögzíteni kell az asztalhoz.
    Amúgy ha megszokod ezen a gyorsbillentyűket akkor végülis miért ne lehetne jó :)
  • lac coo
    Hát nem új a gép ( P4 3000 HT, 2 G Ram, 2600 XT 512), legalábbis a játszós gép ilyen, a nagyra nem akartam feltenni, mert sokáig úgysem kell ...
  • KnightRider

Sziasztok!

Tudtok ajánlani Max 9-hez olyan plugint, amivel robbanás effekteket lehet csinálni? Elég csak állóképhez is, nem szükséges animációs cucc.

Előre is köszi!
  • hunkircsi
    Hello!

Tudom, hogy kissé fura kérdés. De épp most bukkantam rá a neten egy ilyen csodakütyüszerű izére. És kissé megmozgatta a fantáziámat, hogy esetleg milyen durván hozzá lehetne kalibrálni mondjuk a MAX-hoz.

Valakinek esetleg tapasztalata?

• GixEr
    Allitsd at openGL-re (vagy hardware-re) -talan...
    Amugy erre a Rhino is jo.
  • zenoka
    ehh..vagy a demo gaz vagy a geped..nem kenne szagtnia ugy 500-600 ezer objektumig egy normalis gepen (P3 felett)
    van am cad forum is:D
  • lac coo
    Közben megnéztem ,leszedtem egy próba verziót, az ok , hogy fogalmam sincs mi merre, de olyan rohadt lassú, hogy el sem hiszem :)))
    Ez alapból ilyen vagy nálam van a baj ? Egy egyszerű rajzot is csak komoly szaggatások mellett tudok arrébb vinni :))))
  • zenoka
    johogy cad:D
  • lac coo
    OFF.:

Nem tudtok ajánlani valami progit, amivel egyszerű felülnézetes terveket készíthetek és azt beméretzhetem? Mivel a legegyszerűbb, Cad ..?
  • Free
    OFF:

Tudjátok véletlen volt egy zavart fél órám amikor úgy gondoltam fejlesztem a tudásom spam szűrés tekintetében. Linux szerver, Postfix miegymás.
    olvasom a különböző tudorok írásait a tipikus és nem tipikus SPAM támadások kivédésére technikák szakzsargon miegymás.
    Az egyik PDF doksi kimondottan szépen elmond mindent majd a végén ezt találom a következő felirattal mint figyelmeztetés.

" Különleges DHA támadó aki egyáltalán nem terheli a levelező szervert..."

OFF END:
  • ThomasGins
  • zenoka
    merre arra? minek? hany meter? ha public:) mit hozol szuuuveniiirt?:)
  • zsolesz92
    Gratulálok!

Hova mész? Vmi cég hívott, vagy hogyan?
  • nenad
    Csőváz, mosmá tuti elmegyek másik országba... :-O
    de nem hagyom itt a topicot.
    Remélem ma sikerül befejeznem az egyszerű művemet.
  • ThomasGins
    frankó lesz!
  • Met
    kis nfr, szándékomban áll rendes környezetbe rakni

• ThomasGins
    namárna,csak egy nfr-t
  • Malakai
    Idehaza a Leonardo SNS, a studio 21 és a HungaroCAD a hivatalos forgalmazók. Az ára pedig millió körül van.
  • Ventura82
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem a 3dsmax-al kapcsolatban. Ismerkedem egyenlőre a progival, sőt magával a "stílussal" is. A 3Dsmax 2009 30 napos trialja van fent egyenlőre. Azt szeretném kérdezni, hogy ha itthon meg akarom venni, akkor azt hol tehetem meg, illetve mennyiért? Az tudom, hogy aranyáron mérik....
    Vagy végső esetben nem utasítok vissza egy serialt sem.... :) :)
  • gilaba
    Nos ki ne akarna gyorsan megtanulni valamit :'). Minnél rövidebb idő alatt minnél nagyobb tetteket. Nemde? :')
    Amúgy "Suli tv"-t csinálok azért :'). És effektezni tudok egész jókat magamtól is :'). De egy kicsit megfűszerezve 3d-vel ez az egész nagyobb sikert fog hozni. Nos ajánlom figyelmetekbe a PFTRACK-et egész jó kis progi arra való, hogy lekövesse a kamera mozgását és ezt 3d-s programokba kimentse, ha ott megnyitjátok akkor egy kamerát kaptok ami mozog és plane-t amin megy a videó ez azért jó, mert gondoljátok át. ha egy sik terepen vagytok (ezzel lehet legjobban magyarázni) és egy csomó katonát akartok+ mozog a kamera is akkor 3d-s progiban a plane elé betesztek egy csomó katonát és azok csak addig lesznek láthatóak mig a plane elött vannak hisz van 1 kameránk ami már követi a mozgást.
    Most ez csak 1 példa, de nézzetek youtubon videókat :') Egész jól lehet használni a pftrack-et valami 3d-s programmal és egész jókat lehet alkotni. No, de köszi akkor a 2.-at veszem :'), ha meg hülyeségek lesznek benne akkor visszajövök és és flamelek 1-t :'). Köszi mégeggyszer.

• zenoka
    jo a 2 es beleolvastam anno kezdesnek mindenkepp jo? miert akarsz gyorsan tanulni?:D
  • FRenkie
    Vedd a 2.-at! Szebb a borítója.
  • FRenkie
    Emlékszem persze. Akkor jó tudni, hogy a hiba az én készülékemben van.
    Amúgy meg inkább volt az épület, idézőjel nélkül, mint sok megépült "ház"... :)
  • gilaba
    Sziasztok.
    Lenne egy kérdésem. Mint már sokszor megszokhattátok :P
    Tehát első az, hogy kezdő/zöldfülű vagyok. Most biztos megijedtetek :') ...
    Nos rendelkezem némi Maya-s tapasztalattal, most biztos sok rosszindulatú megjegyzést fogok kapni. De az onnan áthozott tudással illetve 1-2 órányi tutorial nézegetéssel elértem azt a szitet, hogy tudok nagyon alapvető modelleket késziteni. Nos én nem foglak titeket praktálni tutorok kérésével meg satöbbivel, hanem a tanácsotok kérem méghozzá egy vásárlás ügyében. Egy könyvet szeretnék venni a 3dmax tanulásához és ebben kérném ki véleményetek.
    Mivel angol tudásom nem haladja meg még(sajnos,de dolgozom rajta :') )a felsőfokot és a gyors tanuláshoz ez nélkölhetetlen lenen igy hát maradtak a magyar könyvek.
    1. könyv
    Ted Boardman
    3ds Max - a 3D világa
    http://www.interbook.hu/index.php?op=termek_reszletes&fokat=1&termek_id=12493
    2. könyv
    Ted Boardman
    3ds max 7 - Alapvető technikák középhaladóknak
    http://www.interbook.hu/index.php?op=termek_reszletes&termek_id=7419&fokat=1&alkat=1004
    3. könyv
    Kelly L. Murdock
    3ds max 7 Biblia I-II.
    http://www.interbook.hu/index.php?op=termek_reszletes&termek_id=6432&fokat=1&alkat=1004

Nos biztos a legdrágábbat tehát a 3.-at ajánlanátok. Nos ez egy kicsit drágának tűnik számomra most :'). De ha továbbá is érdekelni fog a téma, majd ezt a könyvet is beszerzem. Tehát kérlek segitsetek az 1. könyvet tehát a 3ds Max - a 3D világa
    vagy a
    2. könyvet tehát a 3ds max 7 - Alapvető technikák középhaladóknak
    válasszam. :') Előre is köszönöm válaszotok hozzászólásotok.
  • nenad
    jó lesz versenyen belül is.
    AKkor holnap estig, tiszteljük meg zénókát!
    aztén lehet nyéri szünetet kellene tartani és megbeszélni a gyűvőjét a dolognak.
  • zenoka
    kosziii:)
  • fle go
    Jahh és viszont kívánok minde jót akinek éppen ma vagy tegnap vagy holnap lesz!!
  • fle go
    Üdv!

Köszönöm mindenkinek a szülinapi köszöntést!
  • Atika :o)
    ja ja en igertem de nemtudom erkezek e vele sajnos kozbejott egy varatlan dolog :(