3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bizony, tegnap a fél napot eljátszogattam vele. Hatalmas ez a tool!
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
per aspera ad astra
Frenkie, Ivyval vigyázz. Addiktív.
per aspera ad astra
ÉjszakaiFR:

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
gyors render/gyors scene
scene
max9 vray 1.5rc3
itt is marad a multiplere a sunnak 1.0 an hsv expo color mappinggal.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
le kell venni ezredekre...
per aspera ad astra
kösz bencsab, az volt a baj.
A múltkor mi volt az a borostyángenerátor?
Boolean módszerek alapvetõen rossz dolgok polygonoknál, a Pro Booleansnál jobbat nem találsz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Akkor kérdezek 😄
Lehet-e maxban vagy valamilyen pluginnel high poly modelböl low poly modellt késziteni ugy hogy a formája a modelnek lehetöleg ne sokat modosuljon és a topologiáját ne csessze el, hogy utánna még lehessen alakitani.Ez megoldhato ha igen akkor melyik a legjobb és a legegyszerübb megoldás?
A másik kérdés, hogy a beépitett helyett mivel célszerü a boolean müveleteket (unio, kivonás, közös rész) elvégezni ,mert az alap eléggé szétcseszi a modellt.
Játékhoz kéne visszábbvenni a polygonszámát a modellnek.
\"So always look on the bright side of death\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
A vray physical camera vajon miért nem látja a fénytörést? Helyette feketeséget renderel. Standard kamerával pedig minden jól látható.
??
ott vna a help tutorials
elinditod es a-tol z-ig vegignyomod es maris fejlodtel..ha meg valamire specifikusan keresel akkor a keresobe beirod hogy: "material editor" "chamfer" "anyamtyukja"...etc.😄
Nem tom, lehet h segítség, de nekem nem segít, elkeveredek benne
A Max Bible sorozatot meg nem kell varezolni pluszban, mindenkinek ott van a gépén, és úgy híjják, hogy "User reference"
per aspera ad astra
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Valaki meg tudná mondani, hogy miért van az, hogy egy tárgynak beálítottam a materialját (átlátszó üveg) és rendelerésnél feketén jelenik meg. Miért van ez? Mit kell állítanom, hogy megszünjön ez a probléma? Vray-ben rendelerem.
afele hajlik a merleg eroteljesen nalunk....csak aze van par tenyezo amit meg elotte le kell gyozni (mondjuk no para mert meg fiatalok vagyunk (legalabb is a kocsim idosebb mint a felesegem😉)
meg rengeteg magazint nezegetek(nem nem en veszem oket😉)/kulfodi design studiok honlapjait😊
keine Signatur
jobb oldal 18-25, bal oldal 25-81 😊
(ejj, asszem megártott az éjszakázássorozat, itt az idõ lepihenni, én kérek elnézést)
Felezõnek valami tárgy is lehet jól nézne ki,bár nem tudom mi😊
Off:
jaj azt elfelejtettem irni pedig eszembe volt a kepek a falakon, az akt az egy Cene gál István (igen kis g) akt a masik meg egy B. Molnár Annamária kep (ugy tisztes hogy leirom hogy ki keszitette oket)
keszulget egy kis ize unalomuzonek..meg messze a vege😊

per aspera ad astra
A Budapesti kollégámnál be van adva egy animáció backburner-be elõrefelé, nálam meg itt Gyõrben hátrafelé (lenne), és milyen jó is volna, ha egy ponton össze tudnánk találkozni, és akkor nem kellene találgatni, hogy vajn milyen elosztásban adjuk be a képkockákat...