63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #45430 jolvan jolvan lesz szekreny meg csak most ps2 ot szereztem (ocsemet) es nyomom a tekken-t ezerrel:)
-
nah, nyugi van plz. Gondolkozzatok el, hogy a másik miért is kapta fel a vizet. -
wow
ZÉNÓKA..........
Látod mit tettél ?
A sok szekrényre rászokott a nép most hogy nicns meg a heti adag rögtön egymásnak ugranak...
Ezek az elvonási tünetek.
más:
Mennyiért illik manapság egy kecó belsőről látványtervet készíteni ? egy tol ig összeg kellen nekem . -
Editable Mesh-ben van explode parancs.
De amúgy alap, ha vmi nincs, akkor rákeresel, hogy van-e hozzá script, vagy ingyenes plugin... -
Nézd... Nem akarok itt flémelni, hála istennek itt nem szokás, de ilyent amit te írtál be még akkor sem írnék, ha az ILM vezető 3D grafikusa lennék .... Grat ! -
le vagyok kötelezve. ha nincs valami akkor max scriptet kell keresnem rá, kezdem érteni.
igen, elején fel jön egy ablak, de akár hogy exportálom ki, maximum 2 darabot lát. tehát maga az egy darab model és annak még egy darabja külön. nem tudom miért.
-
Hja, lassan, lassan. :D -
putyi #45423 az előző kérdésedből ítélve, te egyből tudtad a választ ugye? -
putyi #45422 amúgy meg importnál megkérdezi, hogy egy mesh-ként akarod a modellt behozni, vagy több mesh-ként. -
zenoka #45421 masodik talalat :P:D -
ha obj-ben beviszek egy modelt és az több darabból áll igazából, azt szét lehet itt robbantani valahogy egyből? mert ez az egyenként való detachelés nem igazán nyerő. -
Köszi , Emese ! -
zenoka #45418 :D:D hajra sracok:D -
nah, ez volt a gond, végre. első utolsó nagyobb gondom volt amire nem jöttem rá remélem.
thx -
putyi #45416 már csak egy hajszál választ el a kész weblaptól. majd ott -
Vagy 2D-s snapping van bekapcsolva és ezért csak a griden érzékeli... -
zenoka #45414 nem lehet hogy kiforditott plane van ott es bevan kapcsolva a ignore backfacing... -
nem hidoltam semmit. bármilyen testet teszek le, csak az alján hajlandó működni ez. -
zenoka #45412 ehehehe...tessek munkakat mutogatni:) ha public:)
nyar van nagyon ugy tunik..
-
putyi #45411 pl úgy, hogy edit mesh-ben azokat a vertexeket hide-oltad.
gyerekek!
meddig tart még ez a max kezdőknek kurzus? mert ennél még az is jobb, ha zénóka szekrényeket linkkel, vagy egyszerűen nem történik semmi. -
megvan miért nem jött össze eddig. azért köszi.
az gond hogy van a kocka pl és csak az alsó 4 vertexén jön elő a kis kék kereszt. a felső 4 vertexen nem jelenik meg. persze a felsőkkel próbáltam ezt eddig. az alsókon elő jön a kis kék kereszt és tudom cuppantani simán bármelyikhez ami alul van. szóval ezt nem nagyon értem hogy a különbség a felső és alsók között. -
zenoka #45409 kijelolod a vertexet meggyozodsz hogy a snapnal a vertex modvan bekapcsolva meg a snap is aztan en szoktam nyomni egy spacet hogy lockoljam a cuccot majd rapozicionalsz a vertexre (megvarod mig felvillan a snap rajta) es athuzod a masikhoz:D -
triviális kérdés, de hogy a fenébe lehet vertexet vertexhez snapalni itt?
snap-ben benyomom a vertexet és a gridet pedig ki, de nagyon nem akar kocka egyik vertexe a másik kocka vertexéhez cuppani. -
zenoka #45407 azzal csak az a baj hogy nem lehet spline menten arrayozni..pl egy versenypalyat korbe nem lehet. -
Az array modositó nem jo erre , ott ha minden igaz meg lehet addni hogy a másolat mekkora szögben forduljon el az eredetihez képest bármelyik tengely körül. -
GixEr #45405 Forgasd el kezzel, kulso kozeppont fel"pick"elesevel (ha nem sok masolat kell akkor egyszerubb) -
Igen ezt tudom, de baszik normálisan körberakni, nagy összevisszaság a vége ...
Majd ma még nézegetek valami pivot pontot vagy ilyesmit ... -
Pl. Spacing Tool path mntén, és ott csekk a Fallow-t -
Hogy tudnék úgy egy objectet egy kör mentét úgy szétszórni, hogy az forduljon az ívvel, tehát pl.: mindog a kozéppont felé nézzen egy bizonyos része ....
Körbe vinni körbe tudom, de forgatni sehogy nem sikerül :)))
THX ! -
Viewport lock nincs, viewport undo van (shift+z). -
Az oldal ujra fog indulni ;) -
ahoj maxosok.
egy olyan kérdésem lenne hogy a top, left, front nézetet nem lehet lockolni vagy legalább kikapcsolni a user okosságot? lényeg hogy ne tudjak elforogni az okban az ablakokban.
semmi baja annak az oldalnak. szerencsére. -
Lehet megköveztek, de van valami GFX World féle jóság valahol, mivel ez úgylátom megszűnt ? :P Lehet priviben is természetesen :DD -
zenoka #45397 ha jol sejtem kulon kell hozzaadni egy gravitacios erot... -
Hzsolesz #45396 Lehetséges mondjuk a SuperSpray particle generatorral valahogy a gravitációt tudatni? -
Geccoka #45395 Jah, valami csempe, vagy nem tudom :D
Lakkozott tapéta
Kicsit gyengek voltak a lampak, azert lett ilyen szurkes a feher. -
kontraszt, kontraszt, kontraszt! De jó irányba halad! :) -
Pisszuárnak is szép:)
A háttér egy darab nagy csempe hogy igy tükröződik?:P -
Geccoka #45392 Csak mert mar nagyon képtelen a topic :D
Amegy felkesz, es nem is kad lesz itt
http://iaro.3dmax.hu/kep/Kad_Csikkal.jpg -
Igy van.
A teteje fehérebb mint az alja,azt kellene vhogy összehozni egyhangubbá.