63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• zenoka
    jolvan jolvan lesz szekreny meg csak most ps2 ot szereztem (ocsemet) es nyomom a tekken-t ezerrel:)

• Aldaryn
    nah, nyugi van plz. Gondolkozzatok el, hogy a másik miért is kapta fel a vizet.
  • Free
    wow

ZÉNÓKA..........

Látod mit tettél ?
    A sok szekrényre rászokott a nép most hogy nicns meg a heti adag rögtön egymásnak ugranak...
    Ezek az elvonási tünetek.

más:
    Mennyiért illik manapság egy kecó belsőről látványtervet készíteni ? egy tol ig összeg kellen nekem .
  • Malakai
    Editable Mesh-ben van explode parancs.
    De amúgy alap, ha vmi nincs, akkor rákeresel, hogy van-e hozzá script, vagy ingyenes plugin...
  • lac coo
    Nézd... Nem akarok itt flémelni, hála istennek itt nem szokás, de ilyent amit te írtál be még akkor sem írnék, ha az ILM vezető 3D grafikusa lennék .... Grat !
  • bordy
    le vagyok kötelezve. ha nincs valami akkor max scriptet kell keresnem rá, kezdem érteni.

igen, elején fel jön egy ablak, de akár hogy exportálom ki, maximum 2 darabot lát. tehát maga az egy darab model és annak még egy darabja külön. nem tudom miért.

• Aldaryn
    Hja, lassan, lassan. :D
  • putyi
    az előző kérdésedből ítélve, te egyből tudtad a választ ugye?
  • putyi
    amúgy meg importnál megkérdezi, hogy egy mesh-ként akarod a modellt behozni, vagy több mesh-ként.
  • zenoka
    masodik talalat :P:D
  • bordy
    ha obj-ben beviszek egy modelt és az több darabból áll igazából, azt szét lehet itt robbantani valahogy egyből? mert ez az egyenként való detachelés nem igazán nyerő.
  • lac coo
    Köszi , Emese !
  • zenoka
    :D:D hajra sracok:D
  • bordy
    nah, ez volt a gond, végre. első utolsó nagyobb gondom volt amire nem jöttem rá remélem.
    thx
  • putyi
    már csak egy hajszál választ el a kész weblaptól. majd ott
  • Malakai
    Vagy 2D-s snapping van bekapcsolva és ezért csak a griden érzékeli...
  • zenoka
    nem lehet hogy kiforditott plane van ott es bevan kapcsolva a ignore backfacing...
  • bordy
    nem hidoltam semmit. bármilyen testet teszek le, csak az alján hajlandó működni ez.
  • zenoka
    ehehehe...tessek munkakat mutogatni:) ha public:)
    nyar van nagyon ugy tunik..
  • putyi
    pl úgy, hogy edit mesh-ben azokat a vertexeket hide-oltad.

gyerekek!
    meddig tart még ez a max kezdőknek kurzus? mert ennél még az is jobb, ha zénóka szekrényeket linkkel, vagy egyszerűen nem történik semmi.
  • bordy
    megvan miért nem jött össze eddig. azért köszi.
    az gond hogy van a kocka pl és csak az alsó 4 vertexén jön elő a kis kék kereszt. a felső 4 vertexen nem jelenik meg. persze a felsőkkel próbáltam ezt eddig. az alsókon elő jön a kis kék kereszt és tudom cuppantani simán bármelyikhez ami alul van. szóval ezt nem nagyon értem hogy a különbség a felső és alsók között.
  • zenoka
    kijelolod a vertexet meggyozodsz hogy a snapnal a vertex modvan bekapcsolva meg a snap is aztan en szoktam nyomni egy spacet hogy lockoljam a cuccot majd rapozicionalsz a vertexre (megvarod mig felvillan a snap rajta) es athuzod a masikhoz:D
  • bordy
    triviális kérdés, de hogy a fenébe lehet vertexet vertexhez snapalni itt?
    snap-ben benyomom a vertexet és a gridet pedig ki, de nagyon nem akar kocka egyik vertexe a másik kocka vertexéhez cuppani.
  • zenoka
    azzal csak az a baj hogy nem lehet spline menten arrayozni..pl egy versenypalyat korbe nem lehet.
  • repvez
    Az array modositó nem jo erre , ott ha minden igaz meg lehet addni hogy a másolat mekkora szögben forduljon el az eredetihez képest bármelyik tengely körül.
  • GixEr
    Forgasd el kezzel, kulso kozeppont fel"pick"elesevel (ha nem sok masolat kell akkor egyszerubb)
  • lac coo
    Igen ezt tudom, de baszik normálisan körberakni, nagy összevisszaság a vége ...
    Majd ma még nézegetek valami pivot pontot vagy ilyesmit ...
  • Aldaryn
    Pl. Spacing Tool path mntén, és ott csekk a Fallow-t
  • lac coo
    Hogy tudnék úgy egy objectet egy kör mentét úgy szétszórni, hogy az forduljon az ívvel, tehát pl.: mindog a kozéppont felé nézzen egy bizonyos része ....
    Körbe vinni körbe tudom, de forgatni sehogy nem sikerül :)))

THX !
  • Malakai
    Viewport lock nincs, viewport undo van (shift+z).
  • Atika :o)
    Az oldal ujra fog indulni ;)
  • bordy
    ahoj maxosok.
    egy olyan kérdésem lenne hogy a top, left, front nézetet nem lehet lockolni vagy legalább kikapcsolni a user okosságot? lényeg hogy ne tudjak elforogni az okban az ablakokban.

semmi baja annak az oldalnak. szerencsére.
  • lac coo
    Lehet megköveztek, de van valami GFX World féle jóság valahol, mivel ez úgylátom megszűnt ? :P Lehet priviben is természetesen :DD
  • zenoka
    ha jol sejtem kulon kell hozzaadni egy gravitacios erot...
  • Hzsolesz
    Lehetséges mondjuk a SuperSpray particle generatorral valahogy a gravitációt tudatni?
  • Geccoka
    Jah, valami csempe, vagy nem tudom :D
    Lakkozott tapéta
    Kicsit gyengek voltak a lampak, azert lett ilyen szurkes a feher.
  • Aldaryn
    kontraszt, kontraszt, kontraszt! De jó irányba halad! :)
  • ThomasGins
    Pisszuárnak is szép:)
    A háttér egy darab nagy csempe hogy igy tükröződik?:P
  • Geccoka
    Csak mert mar nagyon képtelen a topic :D
    Amegy felkesz, es nem is kad lesz itt

http://iaro.3dmax.hu/kep/Kad_Csikkal.jpg
  • ThomasGins
    Igy van.
    A teteje fehérebb mint az alja,azt kellene vhogy összehozni egyhangubbá.