3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Írjunk petíciót 2 alapvetõ dologra:
-lehessen pannolni vonalrajzolás közben is (úgy ahogyan a powernurbsben is)
-lehessen már végre vonalrajzolás közben koordinátákat írni egybõl
-...lehet bõvíteni a listát
per aspera ad astra
Na mind1, ez már ugyanannak a dolognak az újra ragozása...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
LY is tud értelmes lenni, mindenkinek van néha rossz beszólása, én Isten igazán nem is rá gondoltam a bunkó fölényeskedõk alatt.
per aspera ad astra
Ezt en sajat peldambol tudom... a gimiben en voltam az, aki jol tud rajzolni. Azt hittem valoban tudok valamit... aztan a muveszeti egyetemre alig tudtam bekerulni, olyan rajzosok ultek mellettem hogy erosen megijedtem, van-e helyem a palyan.
Nem akarok en senkit megbantani, csak sztem az a baj, hogy van aki hobbi szempontbol nezi a dolgokat, van aki pedig melobol. Ahogy kicsit mas, ha valaki a nagyinak rajzol kepeslapot karacsonyra es megint mas, ha pl fali naptart tervez XY ujsaghoz. Ahogy LY is fogalmazott, remek technikai tudas van a robot mogott, de mandinerbol menne vissza a modellezonek. De persze aki csak ugy sajat szorakozasra renderelget, annak Tottaire robotja is nagyon jo. Megjegyzem, nekem is nagyon tetszik, de abszolut egyetertek az ott elhangzott kritikakkal.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
keszul a konyv,
UDV
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Latszik ez a terveken, epuletekhez szep szines/szagos retegszelvenyeket gyartogatok😊 meg Thomasgins ragja a fulem hogy csinaljak neki valami hidat de hiaba kuldom at a metszetet nem tud mit kezdeni vele😛😛😛
meg a tanulmanyterveknel szeep foldtani terkepeket😊 anno neki estem az egyik m7 es szakasz behivasanak maxban de nem birta lekezelni a geodeziat es a szintvonalakat, talan egyszer nekifutok megegyszer😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Node, it ez ritkaság, örüljünk ennek. AP-n is ritkaság, de kicsit sajna azért, mert oda meg elég kevesen járnak. Ha többen lennének, akkor a nagy számok törvénye alapján akadna pár debil is, aki hozná a kis õt éltetõ birkanyáját magával. Mindeddig ez szerencsénkre elmaradt.
A vicces az egészben pedig az, hogy a beszólós köcsög fölényeskedõ kioktató emberek fennhangon hirdetik, hogy az AP a beszólós köcsög fölényeskedõ közeg. 😄 Ez olyan khm... "lol" 😄
per aspera ad astra
2.ha megnézed sokan odaírták a kritika(és szerintem ez nem fika!) ellenére hogy grat szép munka,így tovább stb...Az hogy megmondják a véleményüket az miért fika? :/
Ha valaki ezen megsértõdik az õ baja...Nem kell ezt olyan komolyan venni...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
1.) ha valamit a kis "belso kor" csinal istencsaszar dolog ha mas, jon a fika
2.) alazat (szakmai/emberi)
3.) anno igaza volt Aldarynnak d21 "reborn"
befejezem a szajtepest mert total felesleges...
Amúgy nem rossz,de ahogy pl Ly is írta vannak azért hibái...
ez a szakma tenyleg ekkora fikagepekbol all? es nem a szakmai tudasukba nem hiszek, hanem.. khmm... ez ilyen verem a mellkasom szakma, mert csinaltam ugralo kutyat egy reklamban?
podium
igazábol a dispersion meg a volume caustic miatt gondoltam meglesem,de azokat össze se birtam hozzni egy óra tökölés után.De majd még nekiugrok ha lesz kedvem
\"So always look on the bright side of death\"
Ilyenek ezek az unbiased renderek, nem attól lesz lassabb egy render, mert csak pár teapot van az environment alatt egy fényforrással.
Indigót amúgy nem ismerem.. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )

Anyosomnak szeretnenk😊 tok egyedul van egy marha nagy hazban vegre teljesen nyugdijba megy oszt jol jon a tarsasag😊 Ez a fajta kutya meg imadnivaloan "butaarcu", nekimenni meg tuti nem fog😊
Free: a szurke 25 eves auto mar megvan😊 tenyleg mar csak egy ballonkabat es egy bunteny kell: ki olte meg a maxos fejlesztoket😊))
Pár hete egy szürke roncs autót kerestél. pár hónapja a szülinapodra egy kopott ballonkabátot... most ez a kutya.... nem nézel sok "Kálámbót" ? :c))))))))
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
per aspera ad astra
PArray meg letesz,pick objekt benyom,ablak kiválaszt.Utána a load/sve presets nél blastot behivod.Bár téglatestnél elég szabályos háromszögekre szeli fel,és több segmensre fel kell osztani.Erre egy gravity és kész,de mindkettõrõl van beépitett help és tutor.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
keine Signatur
Utánna is megmarad az a tulajdonsága hogyha modositom az egyik felét akkor a másik is vagy ez eltünik ha egybeolvad a két fél?
Nem tud valaki elado:
Basset Hound tricolor kölyök szuka kutyus-t (nem tul dragan 0-20k, torzskonyv nem szukseges)😊 renderelek pluszba kannat😊
Ha csak álló kép kell, akkor meg modellezz. 😊