3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A vízszintes rész ott van, csak nem látszik... 😛
Ez nem az a típusú csésze, amibe belefér az ember ujja. XDDD
(De tényleg, ezek presszókávés csészécskék akarnak lenni)
Majd ha lesz kedvem, akkor megfogadom a tanácsaid.
Kösz! 😊
Zenoka: Igen, én is akartam folyadékot (kávét), csak a kockacukor kiakasztott és már nem voltam képes folytatni... 😄
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Amúgy tényleg a net miatt lehet,mert amikor most elindítom a maxot,akkor ha nem vagyok neten,csatlakozni is akar :/
Vajon mennyi ido alatt tud elkeszulni egy ilyen anim?
http://www.youtube.com/watch?v=Iyf69WCglU0
honapok, hetek? mondjuk 1 embernek render ido nelkul😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
http://www.brusheezy.com/
\"So always look on the bright side of death\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Bár azt se értem miért csinálja csak némelyeknél akkor...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Na mindegy,azért köszi,majd megpróbálom megint akkor,hátha...
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Nem tudja valaki hogy mi okozhatja max8-nál hogy mindig aktiválni akarja?Beírom neki az aktiváló kódot,majd next,kiírja ugye hogy Thank you for registering and activating your product.,majd finish-re nyomok,és bejön megint az ablak ami az elején hogy license error has occured bla bla....ha megint beírom a kódot,akkor megint ez az ablak jön elõ,újra és újra,és így csak ugye 7 napig mûködik...Már újraraktam a windowst is,de csak elõjött megint 😞 Mintha azóta jött volna elõ,mióta felléptem a netre,és a következõ újraindításnál,már a licence nem volt jó :/
Még a vray sem akart már mûködni már az elõzõ windowsnál,hiába raktam újra a maxot is :/
Ötlet?
designed by IKEA (:

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Amúgy isten látja lelkem, megpróbálkoztam kristálycukor-shader gyártással, de nem merném publikálni az eredményeket. Neten sem találtam. Jó kis contest lehetne! 😄
Viszont a tükrözõdés tényleg lehetne erõsebb...
A csészealjnak hiányzik a kis vizszintes része,a fülbõl meg nem nézem ki hogy belefér az ujjam,meg kis sss mehetne a porcelánokra,és talán jobban tükrözõdik szerintem.Csak hogy belekössek...😛
Amugy jó lesz!😊

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Prohardverrol lehet uzerkedni, esetleg nagykernek benyalni. Vagy lehet varni par hetet (hogy megtudjuk tesztek alapjan mit nyom a konkurencia), es utana csak besetalni a boltba es valoban venni 50-55 kornyeken valamit. (Megjegyzem jovo ev elejen a pletykak alapjan jon a G90 szeria... ha mar valaki 9800proval eddig kihuzta, egy par honap ide-vagy oda csak nem art meg.)
OFF: Nem tudja valaki ,? Létezik Socket 478 ra olyan alaplap ami két procit fogad be ? vagy alapvetõen ez halott dolog lenne, mert a socket 478 as technológia ezt nem teszi lehetõvé ?
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Egyik cimborám felesége egy full hibrid S775-ös Asrock lappal váltott (azon van PCI-E és AGP illetve DDR és DDR2-es dimm foglalat is). Így elsõ körben csak lapot meg procit kellett venni. Azóta került bele DDR2 Ram. Amúgy éppen max-ozásra kellett az erõsebb gép, most jut eszembe! 😄 Mondjuk abba valamiért csak e6600-ig támogatja a c2d-ket, most egy D805 fut benne tuningolva 3GHz-re. Ahhoz képest hogy 40e-be került annó egy éve kb és amennyire tudom gond nélkül mûködik, nem is rossz.
Szóval az anyagi lehetõségek és az igények függvényében lehet kiokumulálni a megoldást.
A memória most piszok olcsó, amiatt nem érdemes hibridet venni (pláne, hogy az 1GB is kevés), az agp karitól meg szabadulni akarsz éppen, szóval nem is értem minek írtam le ezt a hibrides történetet. Asszem megint a fáradtság és a másnaposság beszél belõlem, én kérek elnézést.
Érzem ebbõl gépcsere lesz :S
Mondjuk olyan sokat nem játszok,inkább 3D-re kell.
Abban is igazad van, hogy x1950Pro még jó választás lehet agp-be.
Regards,
Thomas: Én eléggé képben vagyok, mert nem olyan régen cseréltem én is vidkarit a szintén AGP-s rendszeremben. De azért jó lenne tudni, hogy milen procid van, mert nem biztos, hogy a jobbakat ki tudja hajtani úgymond. A mostani ajánlott AGP-s karik:
7600GT: 25k körül lehet, közepesen erõs kari, mondhatni ma még épphogy eljátszogatni rajta, de Crysis-t low-medium-nál jobban nem viszi
X1950GT: 30k körül, gyorsabb jócskán a 7600GT-nél
X1950Pro: 35k körül, ez méggyorsabb, az egyik csúcs
HD2600XT: 25 körül van, állítólag X1950Pro közeli teljesítménye van, ráadásul ez DirectX10-es kártya. A hátránya az, hogy nem minden driver jó alá.
Regards,
De minthogy a 9800SE/Pro AGP 8x-os kari ezért nem lesz olyan egyszerû az ajánlott csere...(hacsak nem hibrid lapja van Thomas-nak)
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
magyarázza el már nekem vki mi az az SSS!
Azt vágom, hogy sub surface scattering - (talán) belsõ fény szóródás vagy vmi ilyesmi, de mire használják?
Szoktam látni néhol, ahol írják 1-1 képhez, hogy "látom van rajta SSS. szép!" nah ezt pl. honnan látja az ember, hogy van rajta-e vagy nincs?
azt végom, hogy (talán) vraynél a transluciency-nél lehet bekapcsolni. hát próbálgattam különbözõ testeknél, de nekem nem csinált semmit 😞
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Tudna valaki kiindulópontot adni, hogyan készítsek kockacukor materiált?
Nem vagyok valami jó anyagmintakészítésben, az eddigi próbálozásaim még csak meg sem közelítették a "hasonló" kifejezést.