63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Mondjuk lehetne akát 70 741 1337 is, és akkor totál kocka szám lenne. :D
  • Aldaryn
    Mekkora kockafej telefonszámod van! :) wow
  • Atika :o)
    koszi
  • Malakai
    Rosszul keresgélsz.. De első körben továbbra is a Súgó-ban érdemes kezdeni, pl ott is van egy leírás.
    ha parancssorbol szeretnek renderelni akkor azt hogyan?? Nem tudsz adni egy leiras linket keresgeltem googlen de vagy rosszul keresek vagy nemtudom. Koszi
  • npeter
    nincs mit
  • nenad
    Köszi meglett, a haveom kocsijában maradt.
    :-) Ha nem csörgetted volna meg, akkor lehet most is kersném, köszi.
  • npeter
  • zenoka
    ohh:S
  • nenad
    Akkor vhol máshol hagytam a telót. Sajnos.
    Köszi.
  • lac coo
    A Jar Planter jó, még hasznát venném, de nem indul ...
  • npeter
    frankók, nekem főleg a keréknyomos tetszik....
  • npeter
    megtörtént. vki kinyomta elég sokára
  • nenad
    csá, -
    vki csörgesse meg légyszíves a 70 570 1337-et, míg le nem nyomom, - nem találom sehol az átkozottat... (köszi)
  • ThomasGins
    Pár vicces script...
    link
  • Lazarus
    Valakinek van tapasztalata Turbosquid és hasonló weboldalakkal kapcsolatban forgalmazás szempontjából? 1 évig porosodott a szervereken 1-2 modellem és tegnap valaki megvette az egyiket, aminek nagyon megörültem :D Viszont hogy megkapjam a jólmegérdemelt pénzem végig kell szenvednem ezen az izén... volt már dolga valakinek ezzel?

Vagy ha valaki tud esetleg ennél (értékesítési szempontból) jobb közvetítő oldalt és megosztaná a címét, azt rendkívül nagyra értékelném. ^^
  • Met
    Hdr mapnál nem lehet beállítani, hogy mire ne tükröződjön? Nem találom
    64 bites xp-m van es 6 giga ramom annak elegnek kell lenni szerintem annyira nembonyolult a dolog ;) Koszi a segitseget majd valamit kiprobalok :)
  • zenoka
    hasznalj proxykat es parancssorbol renderelj(utobbival vagy 300 megat sporolsz)
    vagy 64 bites xp...etc.
    hat az nehez lenne feldobni mert majd 600 MB :) amugy egy 110kV -os elosztoallomas egy resze hat ha kiirna valamit a max orulnek neki siman becsukodik es semmi hibauzenet ha vrayt hasznalok. Lehet valahol allitani vrayben hogy mennyi memoriat hasznaljon lehet az keves neki??? Pedig az van eleg :)
  • zenoka
    miert fagy le az a kerdes? hiba uzenet valami? ha public tobbd fel a jelenetett..
    Sziasztok van egy olyan problemam hogy egy 3d-s progiban konkretan a Solid Edge-ben megrajzoltam egy sok reszbol allo valamit na ezt beimportalom maxba meg mukodik is de nem tudom semmivel se kirenderelni mert mindig lefagy van erre valami megoldas mert fontos lenne. Koszi elore is
  • zenoka
    kosziii:)
    latszik a rutinod a temaban;)
  • Aldaryn
    " ilyen melegben jó is lenne egy fröccsöntő gép"

• ThomasGins
    LOL
    Innentől kezdve ki lehet marógépezni ha nincs otthon a fröccsöntőgépünkhöz minta.
    ( ilyen melegben jó is lenne egy fröccsöntő gép )
  • BaliBoy
    Ez jóval komolyabbnak néz ki mint a LEGO 3d. Köszi szépen a tippet.
  • putyi
    http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?main_page=index&cPath=152_153

http://www.brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?keyword=tricikli
  • Aldaryn
    Érdemes meglesni: MLCAD-et. Van hozzá rengeteg építőelem, valamint van export mindenféle formátumba. Ezen felül, ha jól emlékszem, volt egyszer egy maxscript csomag, ami az MLCAD könyvtárak gyors, kéynelmes importjára szolgált.
  • zenoka
    akkor korbekell neznem a rokonok kozt kinel van kisgyerek es tricikli hogy korbefotozzam:D
  • BaliBoy
    pauly, ThomasGins:
    Köszönöm. Megtaláltam a Legolizer nevü scriptet. Kár, hogy enm értek a scriptekhez. :D Lehet nem is működne mert 6os maxhoz van. Mind1. Annyira nem fontos. :)

zenoka: Épp bicajt modellezek. Még ahhoz sem találtam blueprintet. :)
  • zenoka
    nincs valakinek triciklirol blueprintje?:) googleval nem talaltam:S no business ajandek kep lesz jeligere:D
  • Klon
    amit bordy írt :)
    sorry
  • ThomasGins
    És van rá script is,ez azzal készült,de a nevét nem tudom már.
  • pauly
    Ha jól tudom valami Legolizer vagy ilyesmi néven volt valami ilyen plugin...keress rá,hátha...
  • BaliBoy
    Esetleg a nevét meg lehet tudni a plugin-nak? :)
  • ThomasGins
    Van rá plugin ;)
  • zenoka
    bika b@szo, bogoly nyalo, balhere szopog@to.... nem hiaba vagyok getto lakos:))))
  • BaliBoy
    Én legóztam egy jót, thx. :DD (vagy 10 éve nem volt lego a kezemben. :D)
    Kár, hogy max-ba nem lehet beimportálni.
  • Aldaryn
    Ah... azt hiszem ez lesz, tipikus doboz hatás, nem is gondoltam nyomdafestéket tűrő szavakra.
  • bordy
    bunkó, gondolom én. másra nem nagyon tudok asszociálni.