3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aldaryn
Kb. három órája szívok kedves szeretett prograunkkal, és úgy gondoltam, inkább meoldom még lefekvés elõtt, de most már kezd kilátástalanná válni. 😊 AZ egész azzal kezdõdött, hogy össze akartam buherálni egy topp tengelyen forgatható lámpát egy targettel, plusz a beletett ies lightot is, hogy szépen egyszerre mozduljon a rendszer. Namost, nem tudom, hogy ettõl fagy-e ki minden harmadik komolyabb erõforrást ígénylõ mûveletnél (mozgatás, forgatás), vagy szimplán csak úgy, mert miért is ne.

Nomeg próbálok rájönni, hogy GI bekapcs után mirét is tûnnek el a szép spotlámpáim fényei a falról...

per aspera ad astra

zsolesz92
Látom nem csak én vagyok ennyire elvetemült 😊
De én mostmár meek szunyókálni 😉
byebye

Aldaryn
Csak megnyomod, és kész. Így megy ez.

per aspera ad astra

eNiX
használj kész vray materialokat. csak rádobod és már szép is. (persze nem minden esetben)

keine Signatur

muhaha😄😄😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
Alternatívának: edit poly animate mode-ban, soft selectionnel megemelve a túrás közepét, és megdobva az egészet egy animált noise displaceel, mondjuk valamilyen voronoi algoritmus noiseal, az jó "földes"

per aspera ad astra

zsolesz92
most hogy ujra megnezem, ugy néz ki mintha összefosták volna xD
mármint az alakja nagyon gáz 😄

Azert az a szekreny modell elegge elnagyolt....
A de Pot-ban mar verhetetlen vagy 😊
zsolesz92
Megint csináltam egy unalomrendert, ez most egy "szekrény" lett.
egy olyan kérdésem lenne, hogy smooth-hoz egy nagyon jó tutorialotok nincsen? nagyjábol értem, de jobb lene, teljesen érteni 😄 itt arra gondolok, hogy egy tárgy melyik részére hányas számú smooth-t kell tennem, hogy utána a turbo/mesh smoothnál megfeleljen a test. tudom hogy nem számít hányasca szám, csak az hogy eltérjen a pl mellette levõtõl, de nekem ez valamiért annyira bonyolult 😄
-----------------
normális materialokat lusta vagyok használni 😊
itt a render

morpholással sztem,
készitesz több fázist, majd morpholsz közöttük.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

morphologu
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy, vakond túrást hogy lehetne animálni?

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

eNiX
igen de szökõnapon máshogy van nem? 😊

keine Signatur

öregszel 😛

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

Latom itt a tavasz... 😄
zsolesz92
Tudod milyen nehéz munka nekem a tanárokat tanítani? 😉

az idos kort meg kell elni😊😊😊
noh meg nem mindegy hogy az ember zsebpenzt kap vagy fizetest (vagy asszonytol zsebpent)😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
Próbálkozhatsz, úgyse sikerül. Hahaha.

😊

per aspera ad astra

Met
Mutasd meg nekik, hogy hol csókoljanak meg 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

zsolesz92
néha idõsebb akarok lenni, mint vagyok, de ahogy itt elhallgatom az "öregek" siránkozását, megmaradok most még inkább 16nak xD

Vissza kell "csokolni"! 😉
(...es ha mar bogyos, akkor ott 😉 )
Al: 😊 haat igy jartal😊 az oldal egyebkent ugro idos ha jol tudom ma 3:21 kor fog mukodni😊

Free: orulj neki hogy arrafele vannak...egy geotechnika konferancia ugy nez ki hogy 150 ember abbol ketto no es az atlag eletkor 95 ev...gondolhatod mekkora moka😊😊

lol a téma😄
Aldaryn
16 17 ées bögyös kiscsajok vannak a melóhelyeden? És lefelé biggyeszted a szmájlit? Kit érdekel csókolom?! Tessék övendezni az elsõ tagmondatnak! 😊

per aspera ad astra

Aldaryn
Ó a pics*ba. Pedig fel akartam kelni 3:26-kor. Na, majd holnap...

per aspera ad astra

Free
Én már hozzászoktam hogy a 3. kerben a melóhelyemen a 16 17 éves bögyös kiscsajok csókolommal köszönnek nekem 😞

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Effendi
Kössz, ez eléggé lehangolt a mai napra, már asszem be sem megyek dolgozni holnap, csak várom a megváltót.

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

off
nezd a jo oldalat: atadjak a helyet a buszon, nem kernek szemelyit ha piat/cigit veszel....fiatal csajok batran mosolyognak hogy milyen hlyes bacsika😛😊)))

lac coo
Jaja, soha nem jött össze 😊))))

( De öreg vagyok már ...😛 )

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

jaja az menyire jo volt...ti is a lanyok szoknyaja ala probaltatok belesni vele (sikertelul)?😊))

lac coo
Technika óra = periszkop rétegeltbõl , tükörbõl ...Kira ! 😄DD

haaat mar nincs de regen csinaltam mindenfele repulogepet meg tankot meg katonakat..jah es technika orara kellet papirbol csinalni forma1 es autot is...az tok jol sikerult de ocsem "veletlenul" szettepte es csori fateromnak kellet egy ujat csinalni egy ejszaka alatt😄
<#banplz>

mi van?
lac coo
Jézusom .....

okszigén értettem fõnök😊és kössz a segítséget rendes vagy és neked vannak valmi modelleid?
www.autodesk.com vagy innen
de nem csak kattingatunk esznelkul... az elsonel regisztralni kell a masodik meg csak hajnali 3:27 es 3:28 kozott mukodik....

heló.ezt honnan lehet letölteni de ha lehet úgy hogy csak rákattintok aztán már jönis mert nekem ez sehogysem ment a letöltés.
eNiX
még vidd tovább vmi malévesre 😊

keine Signatur

A gép amirõl rendereltem, alaplaphibás. 😊
A modell méretében és arányaiban megfelel a valódinak, ami azt jelenti hogy 3cm*30cm-es (valójában, ha jól emlékszem kevesebb is..) apró székrõl van szó.
Tetszik a cucc, de ha mindenfelekeppen kritizalni kell, akkor picit vaskos (foleg a keresztmerevitok, de a labak is) illetve a kopott faresz texturaja csoppet nagy es ezen ket dolgobol olyba tunik mintha "eletbe" joval kisebb lenne (szemre ugy fele, harmada egy valodinak)

...ha a labakat karcsubbra, a merevitoket megkarcsubbra (ezek alt mind picit egyre karcsubbak egymasnal, ritka az 1:1-es csatlakozas) veszed, surubbre veszed a maszkolas alatt a fa texturat, az egesz ala rax egy jo hajopadlot, megkfrankobb lesz! 😉
zsolesz92
2. verzio bocs, unatkozom 😊

zsolesz92
flying pot 😉 unatkoztam 😊

haha..ari😊 de egy kicsit kestel😄 vartal volna a mostani husvetig es bedobhattad volna mint frisss😊))

zsolesz92
tavaly unatkoztam és csináltam nektek húsvétra meglepetést.
tessék:
próbálgattam a fényt test belsejében, meg arc modellezés amatõr szinten 😄

eNiX
ú mitõl ilyen magas a renderidõ? vagy ennyi szokott lenni átlagban egy ilyennél?

keine Signatur

ThomasGins
jópo fadarab😊
Szép lett!

\"So always look on the bright side of death\"

ja, a padló nem beállítási hiba miatt foltos
sziasztok
építõ kritikák jól jönnének.

szék
Aldaryn
Harmadszorra is odab*sz. 😊

per aspera ad astra

Sony Bravia reklám CryEngine2-vel, labdacsok helyett POT-okkal! itt (bocs, ha volt már)