63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #46670 nagyon kúl, mivel csináltad a sok spline szerű képződményt. -
zenoka #46669 alma speed modelezes 10-15 perc:P
-
#46668 szemrevaló mennyiségű gazokat szórnak szét vele:) ha sikerült kipróbálnotok, megoszthatnátok a véleményetek róla. szóval ezek az icube-esek így kreálják azt a rengetek növényt -
#46667 321 nem kerek szám,szoval 32:) -
#46666 Itt van 321 bites is... ki is próbálom... -
zenoka #46665 valaki nezte probalta eltudta olvasni rendesen?:D
vray scatter demo:D -
Szeki26 #46664 Én chamfer-el szoktam az éleket lekerekíteni 8-10 segmens-el,ha bútorlap élére élzárást modellezek. -
nenad #46663 ha valakit érdekel speednek, legyen alma. -
#46662 Jah, erre is rájöttem közben, visszafele csináltam mindent, de jó móka volt felidézni, mimindent elfelejtettem :D -
#46661 Volt vagy 1 perc. ....: ilyennekel nyugodtan megkereshetsz msn-en ! ;)
-
#46660 Hát ezt én egyszerűbben összecsaptam volna egy negyed vagy fél körcikk-ből ... :D -
#46659 Szóval hogy lehet olyan burkot csinálni, aminek alapját a plane-t körbeölelő spline képzi? -
-
#46657 Hogy micsodát? Nem értem ... :D -
#46656 Közben ezeket is megtaláltam. Nagyon rég csináltam ilyet, azért nem működtek, mert elötte bekapcsoltam a render+viewport opciókat. Most arra kéne visszaemlékeznem, hogyan lehet ennek a plane-nek kapszula burkot generálni :D -
GixEr #46655 Miert pont Patch? (extrude amount:0 Cap start:0 Cap end:1 -- convert to poly) -
#46654 Ehh, megtaláltam, patch select modifier. sorry, kérlek töröljétek :( -
#46653 Ez most nagyon amatőr kérdés lesz, előre elnézést kérek, de nem találom. Ha van maxban egy editable spline, ami egy félbe vágott kapszula keresztmetszete szerűség. Hogyan csinálok belőle felületet, vagyis spline körvonalú lapot? -
zenoka #46652 az osszes gep renderel tuti nem tolok msot semmit ide az ercomon kivul:S:S -
#46651 vagy szekrény?:) -
#46650 valami speed...? -
#46649 ja ,meg van benne répasárga is meg narancssárga is:) majd a háromból összekombinálom :) jó kis vitaminadag mix:P -
#46648 thx, majd linkelem tovább, hogy válasszák ki a megfelelőt -
#46647 És tényleg van benne sütőtök:)
Beteg ez az oldal:) -
#46646 szintan.hu :) -
#46645 Nem tudja vki mi az RBG kódja a "sütőtöknarancssárgarépa" színnek?
régi havernak kellene lerajzolnom a twingoját desktopnak, és azt mondta pontosan ilyen a színe:) szegénynek már kb. 3 éve megigértem, hogy megrajzolom:( -
#46644 Azért az Alias sem volt egy kis cég... -
#46643 A c4d-t nem fogja, mert az a Nemetscheké.. -
#46642 Pixologic? Konkurencia... -
zenoka #46641 vajon ki lesz a kovetkezo? c4d vagy modo
hihetlenul nyomja az autodesk:S -
#46640 Óbazz... ne. -
nenad #46639 autodesk megvette a softimage-t... -
#46638 Igen pont ezt akartam megcsinálni, de hiányzott a boot.ini-m, nem vót mit átírni, de aztán csináltam egyet. -
#46637 Már felpörgettem magam a MAX sok hülyeségén...szerzek egy Rhino-t ! :DDDDD -
#46636 Hál égnek, már azt hittem, már megint megöltem a topikot. :). Szerintem úgy, mint a valóságban, külön ojjektumként, legegyzerűbben sweeppel, körbekergeted az adott boxok élén ezt a profilt, amit előtte megrajzolsz splineból. -
#46635 Urak!
Szokásos láma problémám. hogy tudnék a lehető leggyorsabban, legegyszerűbben hasonló lekerekített élt rakni egy box lapjára? Smooth után mindig elmászik mindenfelé pedig ez ( a piros) rész más materialt kéne kapjon ... Smooth Group-al megoldom, csak hát elég sok ilyen kell és az úgy elég lassú !
Bútorlap élére lenne műanyag élzárás ...
THX !
-
#46634 Hehe... igen, ismerős történetek. :D Ilyenkor el lehet szórakozni mindenféle izgalmas dolgokkal. :D -
#46633 Most mutatott a kolega róla fényképet. Lehet, hogy mégis a szaktudása miatt vették fel... -
zenoka #46632 ra kellet volna kerdezni hogy mennyiert tesz kedvedre..mert ezzek szerint nem a szaktudasa miatt lett felveve:D valszeg fonokenek ingyen de hatha valal tulorat:DD
-
GixEr #46631 Az is gaz mikor kernek egy logot, de csak Corelben jo... Mondom nincs Corelunk mert nem hasznaljuk, AI-ban EPS-ben es PDF ben tudjuk adni. Az nem jo neki mert csak a Corel a jo... Utalom mikor egy szuper grafikusnak elgurul az Import gombja es csak az opent ismeri....