3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nomeg próbálok rájönni, hogy GI bekapcs után mirét is tûnnek el a szép spotlámpáim fényei a falról...
per aspera ad astra
keine Signatur
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
per aspera ad astra
mármint az alakja nagyon gáz 😄
A de Pot-ban mar verhetetlen vagy 😊
egy olyan kérdésem lenne, hogy smooth-hoz egy nagyon jó tutorialotok nincsen? nagyjábol értem, de jobb lene, teljesen érteni 😄 itt arra gondolok, hogy egy tárgy melyik részére hányas számú smooth-t kell tennem, hogy utána a turbo/mesh smoothnál megfeleljen a test. tudom hogy nem számít hányasca szám, csak az hogy eltérjen a pl mellette levõtõl, de nekem ez valamiért annyira bonyolult 😄
-----------------
normális materialokat lusta vagyok használni 😊
itt a render
készitesz több fázist, majd morpholsz közöttük.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
noh meg nem mindegy hogy az ember zsebpenzt kap vagy fizetest (vagy asszonytol zsebpent)😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
(...es ha mar bogyos, akkor ott 😉 )
Free: orulj neki hogy arrafele vannak...egy geotechnika konferancia ugy nez ki hogy 150 ember abbol ketto no es az atlag eletkor 95 ev...gondolhatod mekkora moka😊😊
per aspera ad astra
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
nezd a jo oldalat: atadjak a helyet a buszon, nem kernek szemelyit ha piat/cigit veszel....fiatal csajok batran mosolyognak hogy milyen hlyes bacsika😛😊)))
( De öreg vagyok már ...😛 )
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
<#banplz>#banplz>
de nem csak kattingatunk esznelkul... az elsonel regisztralni kell a masodik meg csak hajnali 3:27 es 3:28 kozott mukodik....
...ha a labakat karcsubbra, a merevitoket megkarcsubbra (ezek alt mind picit egyre karcsubbak egymasnal, ritka az 1:1-es csatlakozas) veszed, surubbre veszed a maszkolas alatt a fa texturat, az egesz ala rax egy jo hajopadlot, megkfrankobb lesz! 😉
tessék:
próbálgattam a fényt test belsejében, meg arc modellezés amatõr szinten 😄

keine Signatur