63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#46710 fincsik az almák, bár nenad a tied kicsit penészes :) -
nenad #46709 piszok jó az alma, engem a kocsány érdekel inkább. Hogyan készült. -
#46708 nem, egy darab fotóból gyorsan maszáltam egy seamless texmapot, ami aztán nem lett seamless, de a semet wsosem forgattam kamera felé. :D Amúgy modellezés az egy gömb, meg 3-4 noise módosító. displace nincsen, nem álltam neki ilyenekkel. A teapot harapás lett volna a lényeg. De sosem fogok mégegyszer nekiállni. grr. -
pauly #46707 Ha tudom hogy aldaryn is speedel,akkor több időt szánok rá -
#46706 Ha a héten marad a speed, akkor megpróbálok a költözés mellett összedobni gyorsan valamit.
Az eddig elkészült képek rendkívül inspirálóak... -
zenoka #46705 kemeny a versenyelet:)
Al: de ugye nem proceduralis az anyag rajta?:) a csutoran disp van vagy kimodelezted?:D
uhh gyerekek lehagytuk a wire-ket:S nah majd otthonrol:) -
pauly #46704 "de hja lecsereltem pauly-t egyenlore Te nyertel:D" -
zenoka #46703 szerintem heten belefer meg:) -
kekpolos #46702 meddig lehet még almázni? holnap délelőtt tudnék csak nekiállni. Késő? -
zenoka #46701 akkor a zaj a dof es a tulexpo a baratunk:) mindig is mondtam rossz tarsasagban a legjobb:)
de hja lecsereltem pauly-t egyenlore Te nyertel:D -
#46700 direkt. :) kevesebb hiba látszik. :D -
pauly #46699 megvan a nyertesünk!
Nekem a múltkor a zsemlés speedem lett oda,utánna el is ment a kedvem a speedtől... -
zenoka #46698 fasza ez is:D
nem egett be nagyon egy ket helyen?:):):) -
#46697 No, eredetileg egy darab alma lett volna teapot alakú harapással. harapás elveszett max áldásos közbenjárásában, ígyhát leraktam sokat egymás mellé, és ilyen lett.
Putyi szerint nincs zöldalma alakja, mert az nem ilyen. Jobban megnézve igaza van. :) -
pauly #46696 He? :) camera map? lehet hogy még korán van -
zenoka #46695 naalam meg Te vagy a nyero eddig:)
-
nenad #46694 nalam te vagy a nyeo, de ez ugy nem valami camera map? ;-) -
#46693 mindjárt dobok egyet, de tegnap este elszállt belőle 1 óra meló, felb*szódtam rajta, és hagytam a fenébe. -
pauly #46692 Köszi!
Eddig nálam is első vagy!
Bocs nenad
Jól látom hogy csak 3-an vagyunk? -
#46691 Én a filmérzékenységet szoktam levenni 50-25-re :)))))))) Lámaság fél egészség ! :P
egyébként nem sky-t, hanem sun-t akartam írni, természetesen :) De köszi a helpet ! -
zenoka #46690 vray skynak vraysunnal es vraycammal van ertelme:) szerintem:)
es akkor ott inkabb a zaridovel meg a rekesszel erdemes jatszani:)
dinike009: hehe:D me' nem azzal kezdted hogy hijjak?:)
-
#46689 Ezer éve nem rendereltem, most rámjött de még most sem jövök rá , hogy nálam a Vray sky mitől ad olyan világos képet ? :))) Szinte nullára le kell vennem mindent hogy használható legyen ... -
#46688 Nálam első vagy, bár mindegyik szép és van tudás mögötte, látlelet van elég , meg arra ott fényképezés .... -
dinike009 #46687 ok bocs, csak annyira tirpák vagyok h nem tudtam hogy hivják:D -
zenoka #46686 fuck mar csak harmadik vagyok fasza lett ez is:) -
#46685 élethű -
pauly #46684 beszállok!
-
zenoka #46683 google vray volume light :D elso korben kidobja:D
-
dinike009 #46682 Sziasztok, átszűrődő napsugarakat hogyan lehet csinálni vrayben? hogy látszódjanak a renderben a napsugarak amint pl a fák lombjai között átszűrődnek, eddig mindig utólag raktam a képekre Psben, de most már kiváncsi lennék a megoldásra:) valakinek vmi ötlete?
-
zenoka #46681 most nezem uw kegyetlen kaka:S -
zenoka #46680 egyet rendereltem belulrol is:) -
zenoka #46679 nenad fasza lett!! pedig mar remenykedtem hogy megnyerem:D:D -
#46678 Eddig minden alma szép ! -
nenad #46677 brazil r/s 2 rio version. Az alma anyaga standard material.
-
#46676 tök jók lettek az almák, grat nektek -
nenad #46675 nem. ket darab igazi alma fotójából, készült két darab map (tilézhető - pixplant), blend materiálba történő integrálásával hoztam létre a mapot, a mixmap cellular. -
#46674 kézzel festve? -
nenad #46673
sima scanline :D
ennyi. -
#46672 állat lett.
Valahogy hasonló "favágó"módszerekkel készülhetett az olimpiai madárfészek is :c)))) -
zenoka #46671 pofon egyszeru:)
fogtam megcsinaltam az alma alapot majd polymodban kijeloltem mindent slice plane szepen random sliceolgattam majd katt edge-re akkor csak a sliceolt elek jelolodtek ki es utana detach to spline es sweep:D
favago modszer:)