63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    600 dpi feleslegesen perverz nagy:) Olyan meg nemhiszem h van h csak psd-be menthető,van ott jpg is.
  • szeleb
    okés a ps-be ha átállítottam a res-et 300-ra valami iszonyat nagy szám lett és aztán nem lehetett jpeg-be lementeni csak .psd-be. Az acdsee be találtam egy ilyet hogy resize és ott beállítottam 600 dpi-re és úgy mentettem le.remélem így rendben lesz, azért köszi a segítséget.
  • SZilaJMaGGoT
    Joker? :D
  • ThomasGins
    image/image size , ott a resolution jelenti a dpi-t ( a dpi a dot/inch-et jelenti ) elvileg 72-őn van ott beirod a 300-at. De ha uj képet csinálsz azaz file/new akkor alapbol ugy kell kezdeni h tudod h nyomdába megy és ott belövöd az elején 300-ra,sok bosszuságtol megmented magad vele.
  • RelakS
    Bemutathatok egy bűvésztrükköt? *BAMM* Most eltüntetem ezt a tollat.

• szeleb
    Jóó bocsi nem arra értettem...csak úgy gondoltam hogy ha valaki ért magához a programhoz hátha tudja hogyan kell csinálni.nem pontosan a 3d modellezéssel együtt járó Ps-ben végezendő folyamatokra értettem, csak arra hogy sokan akik modelleznek használják a Ps-t is és akkor biztos tudják hogyan kell csinálni.De amugy elnézést, tényleg nem fogalmaztam érthetően és valóban a Ps topicban kellett volna kérdeznem csak ez van elmentve kedvencekbe mert én is ismerkedek a programmal és itt találtam pár hasznos jótanácsot meg az emberek is segítőkészek.
  • Met
    azért a textura készítése és utomunkázás kissé más egy oklevél készítésénél nyomdai felhasználásra

nem kell színre bontani, vágójeleket berakni stb. annyira elvadult egyén nincs itt aki oklevelet akarna modellezni
  • szeleb
    De berakam a PS topicba is vandit örömére.Végül is a 3d maxosok nagy százaléka nem a photoshopban fest textúrát meg utómunkál, senki nem is találkozott még vele
  • szeleb
    nemtudom...nemtudom hogy kell...PS-ben a kép minősége maxra van véve azt hittem hogy valahogy másképp kell.aki tudja légyszi írja meg
  • Atika :o)
    ezt miert nem a photoshopos topicba irtad?
  • szeleb
    Sziasztok!!
    Lenne egy kérésem.Légyíves írjátok már le nekem hogy egy kép felbontását hogy lehet növelni.Ugyanis készítettem egy oklevelet photoshopban és minimum 300 dpi kéne de azt se tudom hogy most mennyi csak a nyomdából szóltak hogy kicsi.Ne haragudjatok hogy ilyen kezdő kérdéssel állok elő és azt is tudom ha kicsit keresgélnék megtalálnám a megoldást de most nagyon rosszul vagyok....összegyűltek a felhők a fejem felett ha értitek mire célzok és se időm se kedvem nincs keresgélni, az idő meg sürget.Köszi mindenkinek a választ előre is!!!!
    Üdv
  • Met
    nekem nagyon kényelmetlen volt vele írni, nem szerettem sose
  • Aldaryn
    Eh... tényleg? Tényleg... régen láttam ilyet, nem szerettem, nem volt szimpatikus, de tényleg így fest, tudom. Annyira nem szerettem, hogy azt sem tudtam, hogy toll. :) Hehe, mindig ceruzának néztem.
  • Aldaryn
    Ez így olyan, mint egy délutáni fotó a kiskompakttal, amikor apuci úgy gondolta, lefotózza a bejáratot. Tenni kell rá sok kontrasztot, jó erős peremsötétedést, aberrációt, egy kis decentrikus dofot, egy kevés zajt, pár foltot a szélére, bekeretezni egy kiégett diafilm keretébe, és kész a trendi profi épületfotó.
  • nenad
    piszok jó, a levelekre rászállnék, nagyon szép lesz.
    Al, ez toll... egyébként nem olyan rossz az ize, és legalább 3cm- le lehet rágni a végéből. :D
  • FRenkie
    Neked a kontraszt sosem elég :)
  • Aldaryn
    Szépsíges! Nagyon szépen kitökölted az anyagokat, részleteket. Egy kis kontrasztot még elviselne.
  • Lazarus
    solution
  • FRenkie
    Ez még ugyanahoz a házhoz:
  • Aldaryn
    Jaj de utálom az ilyen ceruzát. Nem lehet rágcsálni a végét rendesen, és rossz az íze. :D
  • nenad
  • ThomasGins
    Mi a másik végéről beszélünk:D
  • nenad
    kis változtatás, egyébként ezen kétszer akkora a levágás a végén mint az eredti méretarányos.

• ThomasGins
    Az iróknak is a toll a fegyvere:)
  • nenad
    renderer animália, le van vágva a vége.
    vizuális korrekció folyamatban.. :D
  • Geccoka
    A gyilkos szerszam :D
  • Met
    nem hegyes kicsit nagyon?
  • nenad
    nfr
  • Aldaryn
    Ah, sry, elfelejtettem, hogy ahhoz más kell. :D
  • nenad
    egy régebbi , kis gépen rendereltem. Csak most mental rayben teszteltem. Elfelejtettem mondani, hogy max2009 de mostmár mind1. Egyenlőre átnyergelek mental raybe amig nem lesz vray interactive..
    ezen a kis gépen mindent renderelhetek glossyba gyakorlatilag gyorsabban mint anélkül, legalábbis a tükrözödő részeken, ami mondanom sem kell oriási előny. Ha animot nem is, de allóképek simán beleférnek. Animot csak sima scanlineba.. ;-)
  • Aldaryn
    Nocsak, csak nem meló? :)
  • nenad
    fgi pokháló :D
    köszi a filet..
  • Aldaryn
    Fura... :| Komolyan. Kipróbálom laborteszten, ha meglesznek a melók. :)
  • 5c0rp330n
    144 megapixel? kapcsold be a gpu-s gyorsítást, úgy hátha gyorsabb lesz :)
  • nenad
    letöltöttem a demot, és azzal is sötétebb a interpolated verzio.
  • SZilaJMaGGoT
    Az eddig nemjött be... :/ Köszönöm mindenkinek a segítséget innen csak elboldogulok valahogy... :D
  • SZilaJMaGGoT
    De, pyramid head... :D
  • zenoka
    sikerult?:D
  • nenad
    bakker, akkor nálam van gond.
  • Aldaryn
    Na, gigászi PS CS4 teszt indul. Megpróbálok betölteni egy 16000x9000px-es, 32bites float képet. Nagylevegő