3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aldaryn
Túl jószívû vagy te,..

per aspera ad astra

tetelezzuk fel hogy a box a kamera es contsrait pathal van a vonalhoz igazitva...kivalasztod a kamerat (en a boxot) majd track view aztan 2 uj key mondjuk es jatszol a keyekkel..igy elso lepesben

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

pedig ott van a megoldás

morphologu
Köszike ott már probáltam csak valahogy nemjön össze.De azért probálkozom.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

graphic editors-> track view curve editorba tudsz jatszani akkor..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

morphologu
Vonal vezetéssel viszem a kamerát és igy 1 sebességgel halad végig a vonalon, most azt szeretném elérni, hogy 1 bizonyos helyen teljessen lelasuljon és útánna rendessen mennyen tovább.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

key-eld le... vagy fejtsd ki mit szeretnel...

morphologu
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet a kamera mozgást egy pillanatra teljessen lelasitani.

ThomasGins
lassan tojásrender szezon is lesz<#kuss>

\"So always look on the bright side of death\"

Sõt, én akkor már a teapot egy nyújtottabb formáját állítanám bele üvegbõl (hogy szebb legyen benne a tea), és akkor a pezsgõhûtõhöz hasonlatoan mûködhetne teamelegítõként. 😄

az király ötlet.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

de a nézõpont akkor sem szerencsés sztem. éppen kilóg az árnyék bal széle.

Aldaryn
Haláli! 😊 Tényleg lehetne egy kicsit vékonyabb kép, de ha korhû, akkor ugyebár korhû. 😄 Szép csipkézett szélû fényképpapírt neki!

per aspera ad astra

ez a 4:3-as képkivágás nemigen nyerõ. aldaryn nyerõ ebben, hátha ír valamit. én a tárcsázót egyébként az elejére gondoltam, ahol már most is van kör, és akkor felülre tehetnél bele kockacukrot. esetleg lehetne üres a bele, és megtölthetnéd teával! 😄 (hamár kifacsavarod a teapot-témát)

ThomasGins
Állat!
Kockacukor nem kell mellé?😊

itt az ujabb verzió, kicsit megpseltem a korhüség miatt :-)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

golyoooo😄😄
off
hazajottem.. hazahoztam.. utalom..fel 6ra visszaviszem..ma kinyomtattam 0,6*70 méter pauszt..az egesz lakast kilehetne vele tapetazni..es ebbol meg nincs vege..12 peldany kell belole..erthetetlen hogyy a NIF Zrt. mire hasznalja ennyi peldanyban..

ThomasGins

ThomasGins
még kicsit dolgozol 3:21kor letöltheted az internetet😊

13 ora...:S pfff...:S

Met
van benne valamit, mert próbáltam nagy planekkel de akkor meg elég hülyén nézett ki (szerintem), hogy látszódott az oldalsó ablakban a nagy fehérség

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

az a baj hogy pici ernyõkkel derítesz, így nem alakulnak ki a kasztni vonalait kirajzoló tükrözõdések.

ThomasGins
Bocs akkor,akkor vray miatt látszik disp-nek.

Met
azok rendesen lemodellezett recék a keréken 😛

ThomasGins
Lehet hogy egy vray reset kellene és elõlröl kezdeni a beállitásokat😊
Meg az a keréknyom disp kicsit traktoros😛
Amugy szép lesz😊

Met
Kicsit jobb a helyzet? 😊

ThomasGins
Amugy utállak érte, hogy vigyorog róla h nurbs😄

neha duplan kell betenni mert atsiklik felette a nep😊
meg tessek szebbre csinalni az arnyekokat😛😊))

Atika :o)
Ez az iPot 😊 de igen jo lett

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

igazad van, tárcsázó tényleg jobb.

ThomasGins
F*sza ez nagyon!

én arra a körre tennék inkább egy tárcsázót (azt a régi klaszikusat), úgy hitelesebb lenne a modell. amúgy fasza...

egyébként itt van nagyobb felbontásban ha valakit esetleg érdekelnek a részletek.

pot-phone

arról biza, a következõ potos képet azzal csinalom,
a .. nem lövöm le mi lesz az. 😄
Bár az elõzõ nem aratott túl nagy sikert. :-(

nice...😄
akkor most a 2008as max mental rayyerol van szo?
ahoz valtani kenne az meg isten ments egyenlore😄

1perc 28 a kis gépen, de alig latható különbséggel le lehet menni 30-40 secre ami szetm tök jó (1,6-os turion64x2)

ha a maxstart.max -ba ugy mented el akkor elméletileg igen,
gyakorlatilag nem tudom.
azt tudom hogy a maxscript ablakokat meg tudja jegyezni, ugyhogy valamilyen suffni tuningal meg lehet oldani.

Tegnap teszteltem az uj mental rayt, és annyira tetszik, hogy most egy ideig ezzel fogok renderelni. Föleg a hihetelten sebességû glossy és final gather tetszik. Simán lehet interioroket renderelni csak FG-vel, jó minõség/idõvel.

Szerintetek be lehet valahogy állítani max-ban, hogy induláskor már nyitva legyen a tramsform type is, és a layers dialog box?

háát...
a világítást a helyedben újra átgondolnám. az egyetlen értékelhetõ részlet(világítási szempontból) jobb oldalon a hátsó sárvédõn kialakult csík, ami utal a karosszéria szép vonalaira.+aldaryn +nenad.
az ablaknak lehet, hogy nincs vastagsága és lehet, hogy van smoothing probléma is azért tükröz kétszer.

Aldaryn
A kereket pl. egy közvetlen nekifordított softboxszal, hogy csillogjon benne valami szépsígesen

per aspera ad astra

Met
én is de hogy?<#nemtudom>

koltoztunk frissultunk ilyenek😊
http://tips.3dmax.hu/
free blogmotor..elszantsag😊

az élsimítást és a kerekeket, illetve a tükrözödést még belõném.

acsati
hát nekem nagyon tetszik mivel én ilyen nem tudok 😄 grat
amugy én is most dolgozok elsö automodellemen és az közel nem lesz ilyen szép és részletes dehát elsö. majd megmutatom
Met
Na akkor elkészült a béta render. Várom az építõ jellegû kommenteket 😊 (lehet dícsérni/fikázni)
A jobb oldalon az a csík a falon valószínûleg a rosszul elhelyezett lámpa mûve<#rolleyes>.
Viszont az ablakokon mitõl van dublán a belsõ tér? pl. a kormány.

mergeld uj scenebe az "mindig" segit😄

Met
egyiksem segített, wire nézetben megy csak

vagy pedig customize/viewport config/disable textures

ilyenkor sok esetben segít, ha a textúra megjelenítése a customize/preferences/viewport/configure panelen nem match bitzmap size-on áll, hanem egy csöttekkentett módban