63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• fle go
    Ez már tényleg beteges :))))))))
  • Aldaryn
    Ápdéét

• nenad
    mx-laser 1 hetig birja 3 evesen is, piszok jo az aksija.
  • Aldaryn
    Lehet, hogy nem értem, de az buzis, ha nincs farka? :D
  • ThomasGins
    Hát én is ugy vagyok vele h elem/aksi ne legyen benne,mert szopatós időben merül le.Meg ha nincs farka az egérnek az buzis:D
    Nekem nem is tipusok jonnek be hanem formák,sztem nagyon sokat számit h kézre essen.Ami eddig legjobban bejött és furcsamód kézreállt, az a laptopokhoz árult 5 centis egerek voltak,pedig nincs kis kezem:) Szal egérboltban be kell menni a próbafülkébe:)
  • Free
    G= = G7
  • Free
    Én G= Logitech egérrel vagyok el nagyon Cordless laser mouse szép magyarosan . 2 aksi van hozzá gyárilag amit usb ről tölt így mindig van egy feltöltött aksi és egésznapos használat mellett is 2 napig bírja egy akis (Litiuumionos)
  • Atika :o)
    He he en is MX Revolutiont hasznalok es nagyon fasza egerke :)
  • nenad
    mousmann dual optical. NIncs jobb... Lehet még kapni?
    két optikás egér, még a szakállodon is stabil, már ha van. Játékra is kiváló
    ha vireless akkor Mx-LASER, a vastag falon keresztül is tokökéletesen mükodik.
  • zenoka
    en regen amikor meg egy szobaba aludtam a geppel akkor a ledeket leragasztottam szigetelo szalaggal:D
    szerencsere msotmar ilyen nincs:D baar ha mindket gep szamol akkor a szomszed szobaba is halljuk ejszaka becsukott ajtonal:D
  • FRenkie
    Engem szokszor akadályoz a zsinór, főleg akkor, amikor a meghosszabított dvi kábellel lerakom a monitort a tv elé meg a jó hangfalak elé, és oda már nem ér a zsinór.
  • FRenkie
    Teljes körű választ kaptam, kössz emberek. Úgy látom az mx revolution a legnépszerűbb, és én is azzal kacsintgattam, uh megkaptam a választ.
  • Aldaryn
    Este gép dolgozik, tölti a torrenteket, rendereli a renderelendőket, ésatöbbi. Olyankor már, kikapcsolt monitor mellett zavaró a kényszerpilács. :D
  • Geccoka
    Hehe, nekem csak 1 szobam van az egesz lakasban (garzon)
  • zenoka
    miert baj a vilagitas? tok sotet szobaba eleve nem szabad gepezni mert szetcseszi a szemet szerintem:D legalabbis engem zavar a stotet:D mondjuk ha egy szobaba van a fekhely meg a gep ugy szar az ejszakai render....
  • lac coo
    Nekem van Razerem ,de elég nagy kezem van, és tutira állítom, hogy rohadt kényelmetlen, porosodik is a fiók alján ...
    Annyira lapos (nekem), hogy ha az egér felém eső része a tenyeremhez ér az ujjaim pedig a gombokon vannak egyszerűen ívbe kell hajlítanom a tenyerem és az a levegőben van semmi nem támasztja alá ...
    Az én nagy kezemnek jobban fekszenek ezek a mostani divatos"púpos" formák .
  • Aldaryn
    Razerek formavilágát nekem sose vette be a gyomrom, de tény, hogy nagyon jókat hallottam róluk, ami a komfortérzetet illeti. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem zavar, ha a gép körül mindeféle kütyü világít. Nem lehet példul működő gép mellett rendesen besötétíteni a szobát. A házam power ledje nappali világosságot termtene egy kisebb stadionban is. Iszonyat idegesítő volt, be is kötöttem helyette egy macskaszemet (ha valaki tudja még, hogy mi az, az tudja milyen varáza van annak... :D)
  • zenoka
    nah jo elhiszem:D be is jeloltelek ismerosnek:D
  • npeter
    Nekem egy ilyen egerem van (még bencsab ajánlotta pár hónapja), és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, ennél jobb egerem még nem volt. És egy ilyen pad van alatta. A fa erezetű asztalomon nem működött tökéletesen. Azért vettem ezet a alu padot alá. Annyira megszerettem, hogy mostmár itthon is, munkában is ilyet használok. A régebbi egereknél sajnos állandóan lekopott a festés :( sőt így vagyok ezzel a szürke siemens kalviatúrámmal is, az is kopik a szélainél ,ahol hozzáér a kezem sokszor :(. Amúgy én nem szoktam használni a plusz gombokat az egeren, vhogy nem szertek semmit beállítani rájuk.
  • marcee
    Most bizonygassam, hogy én megbízható alkoholista vagyok? Ez az iwiw-es avatarom! :D
  • zenoka
    hehehe pont ilyenem van egyedul a gorgo lenyomasa zavart az elejen de a "kozepso gomb nyomogatast" kitettem mashova:D
  • Aldaryn
    Nekem EZ van most itthon. Nagyon szeretem, kényelmes, és viszonylag gyorsan fel lehet tölteni. Elemeset semmi pénzért nem vennék, az elem sokba kerül. :) Ezelőtt egy Microsoft zsinóros, ezerötszázforintos cucc volt, imádtam, sajnos elkopott idővel, pedig eddig ez egyetlen optikai rágcsáló volt, ami rendesen működött az asztal fa erezetén.

A vezetéknélküliség nekem bejön. :) Sokszor jól jött már. pontossággal sincs gond.
  • zenoka
    harapasnak tul eles a szele:D de bicskas hadmuveletnek kurvajo:D

Frenkie: nekem egy logitech mx revolutionom van fasza nagyon be lehet jo par dolgot allitani elore rajta mondjuk teny aksis de render idoben szoktam feltenni tolteni:)
  • Met
    Mi a jó a wireless egérben? Ha elem van benne akkor biztos, hogy a leg rosszabbkor merül le, ha akksi akkor tuti, hogy előző este nem tetted a töltőre.
    Azt meg nem nagyon bírom elképzelni, hogy egy egér madzagnyi távolságnál messzebbről akarjak egerészni :)

Nekem egy logi MX 518 van
  • FRenkie
    Fasza, boldogat!

off: Milyen egeret használtok? Én kb 5 éve egy microsoftal dolgozom, ami tök jó még mindig, de már igényem lenne 1 wirelessre. Kinek mi jött be?

köszi
  • ThomasGins
    zupper!
  • Aldaryn
    Mégiscsak lehet alkoholizálni ottan? Ejha!

No, egy kis félórás ápdét, szerintetek? (én már nem akarok hozzányúlni... a hangsúly a harapáon van, annak is az anyagán, semmi displace, mert csk bonyolított volna, egy map meg procedurálisok, és ez nem így lesz, hanem megy bele a régebbi jelenetbe középre. :D )

• ThomasGins
    Akkor sg talit kell csinálni az ellen kocsmájába:)
  • zenoka
    persze persze a mostani AP talin sem alkoholizalt senki egy kollegan meg rajtam kivul:S
  • marcee
    Nekem az is tetszene, ha elsőre kihagynánk az oktatást és az ivásra meg a dumálásra koncentrálnánk!
  • ThomasGins
    LOL

Geccoka, el is felejtettem megdicsérni, nekem is nagyon bejön,jófólék, a megrendelők meg betegek:)

• Atika :o)
    boldog szulinapot
  • Aldaryn
    Wow, gratulálok, nagyon szép, ígényes munka! öröm a hazai látványterv piacon ilyesmit látni! :) Lenne mibe belekötni, de tudom, mit ér már az, hogy ennyire megcsinálhattad.

Köszi emberek. Ilyenkor mindig ez a kép jut eszembe: (örök kedvenc... :D)

• npeter
    !!!Happy Birthday to You!!!

• Geccoka
    Tolem is Boldog Szulinap Al-nak!
  • tilbury
    OpenGL, max9-es. pár archmodels-es cucc van benne pluszban. Igaz azokkal az a baj, hogy very high poly modellek. De nincs olyan sok egetrengető objektum.
  • zenoka
    ablakon kifele x-edik emeltrol nem jatszik? reactor/fluid szimulacio?:D
  • Free
    Al boldog születésnapot.
    Nekem van egy kecóm a talira de ezt már régen is mondtam ha kel tudok kölsönkérni projektort meg vásznat a kivetyítéses prezis oktatáshoz de hányni csak egy WC van :c)
  • nenad
    AL, Boldog Születésnapot!!!
  • zenoka
    haat ha az a 60-70K scene tobb ezer objectumbol all akkor tud szagatni minden tovabbi nelkul a viewport:D
    openGL? melyik max?