63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#47031 Nálam nem vettem észre gyorsulást dll kiszedésnél,vki másnál? -
Szeki26 #47030 A mostani gépem egy athlon xp 2400+.Van most nálam egy alaplap Sempron 3000+ procival.Ez gyorsabb lenne egy picivel a jelenleginél 3DS renderelésre ? -
nenad #47029 vray sp3 megjelent már publicba? -
#47028 Köszönöm szépen a segítséget!
@#47012
Itt most nem a miérten volt a hangsúly, egyszerűen csak érdekelt... :D
-
nenad #47027 pixplant, mint ps plugin. megy infranviewben is.. -
#47026 Nekem ez bejött nagyon -
Geccoka #47025 Vagy
http://www.pixplant.com/
Nenad ajanlotta a multkor -
#47024 köszönöm -
zenoka #47023 http://www.seamlesstexturegenerator.com/ -
#47022 Gyere fel msn-re... -
#47021 Régen volt egy progi ami képes volt a texturát valahogy folytonossá tenni. nem emlékszik valaki a nevére?
Valami olyan volt hogy valami köves falat beadtak a proginak az meg úgy szabta alakította a képet hogy végtelen textúra lett belőle.
Fontos és sürgős lenne megtudni a nevét a beszerzés már más tészta :c) -
#47020 .neteket feltenni alap. mindent. gyorsan írni is még párat, és azt is feltenni. -
#47019 itt van plugin is script is, random is, működik is:) -
#47018 Jókérdés, összefügg? Szedjem le a legújabb Framework-öt? -
#47017 .net 2, .net 3? -
#47016 Nem csodálkozok, csak fasiszta módszernek tartom a szoftvergyártó és forgalmazó cégek által lefektetett piaci elképzeléseket. -
#47015 Kezd megütni a guta, hogy nem bírok egyetlen MAXScript-et sem működésre bírni.
Mindig az alábbi hibaüzenetet kapom. Az egyiknél már futtatásnál, a másiknál meg használat közben, de egyik sem bír működni.
-
zenoka #47014 ezen mit csodalkozol a 2009 az az uj a 9 es meg mar 2 eves..tudod szoftver kovetes..ezert sem kompatibilisek visszafele...ez csak uzlet. -
#47013 A MAX 2009-et még lehet kapni a hivatalos Autodesk szoftverértékesítőknél, a MAX 9-et pedig már nem. -
GixEr #47012 En inkabb azt kerdeznem: Minek szetvalasztani? -
#47011 Láma vagyok ,meg favágó... De miért nem smooth után választod szét őket ? :D
Vagy ezzel mi a baj ? -
zenoka #47010 mindenki 2009 ben kuldi az adatszolgaltatast es masban nem tudod megnyitni:P:S -
#47009 A splash screen. -
Tudom kicsi a kép, de csak ekkorát tudok ide felötlteni... :D De szerintem ezen is szembetnű: nyak-felsőtest, felsőtest-alsótest, váll-kar, kar(csukló)-kézfej... Egy sima materialt tettem rá, hogy UV és PS bénaság 100%-ig kizárható legyen... Szóval ahol "csíkot" lehet látni az két szeparált(detach) rész között van, azaz két külön object.... -
#47007 Ha nem ir senki rakj be egy screenshotot,mert nekem kicsit kinai.De aez az én tudatlanságom... -
#47006 Köszönöm! -
#47005 Az említett probléma leginkább smooth után figyelhető meg... -
#47004 És egy fontosabb kérdés... Valakinek van ötlete, hogy, hogyan lehet megcsinálni "seamlessre" egy modellt? Vegyünk pl egy meztelen emberi modellt, és ha pl a nyaktól kezdve a fej elvan választva a testtől, akkor a két objectum között megjelenik egy sötétebb vonal... ezt ugyebár target weld-el oldjuk meg ha az objectek egyesítve vannak, de ha különálló darabokat akarok?? Több darabból való textúrázás az ugyebár megoldható material id-kel vagy mi :D, de kíváncsi vagyok, hogy így több darabbal kivitelezhető e egy seamless modell... :D -
#47003 Itt megnézheted. -
#47002 scriptspot.com-on sok van -
#47001 Kérdés. Mi a különbség pl a max 9 és 2009 között?? :S -
bencsab #47000 :) -
bencsab #46999 soulcollectionben is benne van, de a legjobb a sergioscripts randomtransformja -
#46998 Hi!
Kipróbáltam a MAX7-es verziót a max8-hoz, de csak futólagos pesszimizmussal, azaz az első hibaüzenet után hagytam a gúzsba, de ezek után szépen nekitűröm az ingujjamat. Legrosszabb esetbe az error message-t idepostolom.
Zenoka! Az én véleményem: ABBA ne hagyd!.
"Hunkircsi nem tudja az igazságot, hanem úgy tudja, hogy ő Nenad törvényes fia."
-
zenoka #46997 hunkircsi az mukodik 9 es verziohoz is siman valszeg mukodik 8 hoz is csak ki kell probalni.
OFF
nah a mai adag:D szoljatok ha vege legyen:)
6. rész
Teapotka mostohaanyja, Magdalena, Teapotka szemére veti férje halálát és a gyilkos szerinte MrGeE. Elise azonban leleplezi őt Teapotka előtt. Juanita és Isadoro doktor ismét találkozik. Hunkircsi Lucila rendelkezésére bocsájtja egyik szobáját. Xavia nagynénje, Isadoro beajánlja a lányt Juanita házába, mint lehetséges menyjelöltet, ám Juanita kitérő választ ad.
7. rész
Free és Andia megbeszélik, hogy menjen vissza hozzá és kezdjenek új életet. Aldaryn, Izurza és Teapotka tisztázzák egymással a helyzetet. Teapotka arra kéri férjét, hogy ne vegye el Donnay állását, amiért össze akarta ugrasztani őket. Met De La Torre ellen azonban merényletet hajtanak végre és ő utolsó szavaival még megbízza ügyvédjét, hogy keresse meg Lindy gyermekét. Ezzel kockára teszi a kapcsolatát ami közte és Fle Go között alakulgatott.
8. rész
A szegénynegyedben tovább gyűrűzik a rosszindulatú pletyka Teapotka tisztességtelen pénzkeresetéről. Hunkircsi azzal fenyegetőzik, hogy azonnal elköltözik a házból. Putyi informálja a nyomozót a tervekről. A ház lakói fel vannak bolydulva Teapotka elhurcolása miatt, később érdeklődésük ellenségességgé fajul. Szerencsétlenségére Lucila Marcee erőszakának áldozata lesz.
9. rész
Met bevallja fiának, hogy féltékeny. Met belépési engedélyét Donnay írja alá. Juanita szinte belebetegszik a hírbe. Putyi mindent tisztázni akar apja előtt. A Guzman családot lesújtja a titkos házasság híre.
10. rész
Hunkircsi nem tudja az igazságot, hanem úgy tudja, hogy ő Nenad törvényes fia. Lucila úgy dönt, hogy véget vet a színjátéknak, és Elise találkájára siet. Lac Coo és Adonine Barilochéban kideríti, hogy mire készül Marcee. Donnay elintézi, hogy Met bejusson a cég raktárába, és drogot csempésszen az egyik konténerbe. Magdalena Teapotka meghívására a De la Torre-házba költözik.
-
#46996 Próbáltad már, hogy működik-e a max7-es "verzió"? ;) -
#46995 Hello!
Van ez a "RandomTransform" nevű MaxScript, amit a Blur csinált anno. Akárhogy is keresem csak MAX7-ig találok verziókompatibilitást. Nekem meg MAX 8-hoz kellene. (Nem MAX 2008!) Nem tudja valaki, hogy létezik-e ehhez a MAX-hoz ilyen, vagy ehhez hasonló cucc? Tökmindegy, hogy plugin, vagy script, csak működjön.
Tenkjú! -
#46994 Hopsz, én megtaláltalak. Vége a játéknak. Azért máskor jobban is elbújhatnál ;-)
Sorry, de migrénes frontérzékeny fejfájás gyötör, muszáj volt kicsit levezetnem magam:) -
bencsab #46993 nenad, légyszi keress meg! -
#46992 Kicsit más, nekem az érintőkijelző volt egyedül lényegi eltérés az egérhez képest (az, hogy ahova pöksz, ott egyből nyomsz, és nem kell "odavinni" a kurzort, de a tablet majdhogynamk tök ugyanaz, mintha egereznél. Kicsit kényelmetlen talán, hogy "lebegtetni" kell a cerkát, és nem fektetheted fel, hacsak nem úgy konfigolod, hogy a kattintás külön gomb legyen rajta, de akkor meg oda a nyomásérzékenység kényelmes, ilyenek. Hazulra vettem egy Wacom Bamboo táblát, szép, olcsó, és boldog vagyok vele.