63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    be ne mószeroljon valaki vazze ;-)
  • Free
    van benne hiba dögivel de szó szerint 5 percem volt rá :c)
  • Free
    ennyi fért bele az én "egy rongy" -os speedembe
    Bár az előző képet nézve valamit félre érthettem :c))))

• bencsab
    hmm, ez nem az én napom, mindegy, aki akarja kivadássza a lényeget... sorry :D
  • bencsab
    Naszóval, a jó linkek:
    http://www.benkodesign.hu/images/gallery/kepek/1_lakoepuletek/16_cshaz_bacsa/cshaz_bacsa_01.jpg
    http://www.benkodesign.hu/images/gallery/kepek/1_lakoepuletek/16_cshaz_bacsa/cshaz_bacsa_01.jpg
  • bencsab
    Mostanában én is kísérleezgetek mr-el. Legutóbbi éles melót be is vállaltam vele, és nagyon jók a tapasztalataim. Bár sok téren sötétben tapogatóztam, azért ennyit sikerült összehoznom vele:
    www.benkodesign.hu/images/gallery/kepek/1_lakoepuletek/16_cshaz_bacsa/cshaz_bacsa_01.jpg
    www.benkodesign.hu/images/gallery/kepek/1_lakoepuletek/16_cshaz_bacsa/cshaz_bacsa_02.jpg

A vegetáció az előtérben kicsit gyérre sikeredett (gyakorlatilag nincs), mivel a végére elfogyott a lelkesedés.
  • Free
    gyere msn most !!! :c)
  • zenoka
    jaj errol jut eszembe:
    jo multkor valaki keresett itt daru 3d-t talaltam
    http://iaro.3dmax.hu/kep/daru1.jpg
    http://iaro.3dmax.hu/kep/daru2.jpg
    http://iaro.3dmax.hu/kep/daru3.jpg
    egsz turheto a model bar egy nagy mash az egesz de tuheto elementezessel:)
    max 2009 ben ha kell valakinek:D
    http://iaro.3dmax.hu/kep/daru.rar

viszont nem tud valaki free hintaszeket mert kuurvara nincs kedvem modelezni (nonprofit projecthez):S
  • Aldaryn
    Second dat bro!
  • npeter
    volt már?: stadiont_tervek_anno_es_mos
  • npeter
    f@sza :) azért a teapot nem maradhatott ki:P
  • zenoka
    azta nah mostmar tessek elarulni hogy hol dolgozol:D rettenet kivancsi volnek a meloitokra:P
  • Aldaryn
    Wow... O_O
  • ThomasGins
    F*sza nagyon!
  • kekpolos
    Csak a kis keretet tettem rá, a többi max. Egyenlőre ennyit a rongyról, mert nyakig vagyok melóval.

WIRE
  • nenad
    egyenlőre sztem marad standard, végülis átirni már nem nagy kaland.

Más, megjelent sketchup 7, akit esetleg érdekel.
  • dj norboo
    Sziasztok...Lenne egy olyan kérdésem hogy mivel lehet konvertálni az elkészített darabokat?
    Olyanba pl.: i3d,NMO,stb...
    előre is thx választ..
  • Aldaryn
    Épp ezt akartam mondani... hogy ha amúgy is interpreteren keresztül megy, ésszerűbb a te szempontodból vray shadert küldeni át az interpreteren, mert általában vrayt használsz. Bár mostanában mr-el is elvoltál. :D
  • nenad
    (lehet megcsinálom hogy vray materialt is renderelni tudjon, psszt ;-) nagy móka lenne.
  • nenad
    kékpólos,. ilyen a design.. fotról van... valami régi nemesember lehettett aki tervezte, fene a derekét..
    maxoz van. amit én irok, csak standard materiallal működik.
    viszont nagyon jól skálázódik.
    tehát ha kell küldesz egy jelenetet megcsinálom neked rqba és annyisszor lerenderelheted amennyiszer szeretnéd.
    személyes használatra egyenlőre nem adnám, nehogy kitépd a hajad ha nem működik valami esetleg. Azonkívül pár fontos paraméter még hiányzik, pl antialiasing, ilyesmi.
    Talán ma megoldom, aztán adhatok egy demot :D
  • marcee
    Használja az összes magot. Semelyik 3d szerkesztőhöz nem létezik jelenleg public exporter?
  • kekpolos
    a felső fotelbe nem nagyon ülnék bele
  • nenad
    a demo lehet, hocs csak 1 core-t használ, nemtom, meg kell nézni.
  • nenad
    a progressive phooton mapping demot mindenkeppen érdemes megnézni és koppanni :D
  • nenad
    http://www.redqueenrenderer.com/Redqueen20081006.zip

de mondom fapados renderer... tehát command line, amig nincs kész a max connection, addig csak hardcoreoknak... :D mondjuk érdemes igy is letolteni és megnézni a demo.bat eliditásával.
  • npeter
    faszányosak, nekem a felső kicsit jobban tetszik :)
  • Free
    hogyan lehet kipróbálni a redquint? demo vagy esetleg free?
  • Aldaryn
    Hu, na, ez végre a tőled megszokott minőség. :)
  • ThomasGins
    Frankós,remélem nem ezt dobod be rongy cuccnak:)
  • nenad
    Egy két saját modell, redqueen.

• zenoka
    pfuuuujjj:P
  • Aldaryn
    Volt már róla párszot itt szó, de akkor megint: Ameddig egy darabot elbír a gép a proxyból, addig bármennyit elbír ugyanabból a proxyból. A "bármennyi" jelen esetben a max szűkös objektum kezelés keresztmetszete. Mondjuk 30.000 darabbal még nem lesz probléma.
  • lac coo
    Csúnya dolog, de nem tud valaki privátban valami "okosítást" adni a Pixplant demohoz? :PPP
  • npeter
    na az nekem sem tetszik igazán, sőt még volt benne 1 karika is, azt már nem akartam beletenni, sok lett volna már :)
  • zenoka
    timpanon az a haromszog alaku ize az erkelyeknel arra mondtam hogy furi szerintem:)
    jaj egy kis bor mindig jo gyorsitja a kreativ melot:DD
  • npeter
    én sem vok építész, én csak 3d-ben rajzolom a kolléga által megálmodott dolgokat. Ő szokta eröltetni a téglaburkolatot mindenhová, igaz 50 %-ban csak tervszitnen, mert megrendelőkek mindíg drága az :) Amúgy az épület bal érsze (első képen) az mér meglévő hotel, étterem, stb.
    Valszeg most elrakom kicsit a textúrázást (kb annyira szeretem, mint a nők nőgyógyászhoz járni :)), folytatok másik projectet (viziszínpad, gyalogos fahíddal, kávézóval).

pont minap jártam én is úgy, hogy lerendert a gép, nézegetem és látom, hogy van benne 1-2 csík. (tudjátok mikor elmozdul 1-2 vertex és nincs síkban a poly felülete kis törés jelenik meg), de aztán látom, hogy csak kosz :P

találtam a kamrában 1 villányi cuvée-t, 2-3 pohárka után sokkal jobban csúsznak a vertexek :)
  • hunkircsi
    Akkor viszont hozzám nem jutott el a válasz, na mind1, elvileg megoldottam a problémát. Legalábbis még nem jött panasz visszafele.

Más. Nyomtam gyorsan egy hipoly gépjármű tesztet vray-proxy kategóriában közel A3 méretben, hogy lássam bírja-e a gép, mertha akkor zizzen össze, amikor már a végső stádiumot kell renderelni az áruház parkolójáról, akkor biztos nekimegyek egy konyhakéssel, mint pista bácsi az ádventi malacnak.

Máj kvescsön íz, hogy most így tökjó, hogy 200db kocsi szépen elvan a képen, de a vray-proxy-nak van valami technikai korlátja, vagy simán bírnia kellene az 500db-ot is?

AsztonMartin VRay-Proxy teszt
  • Free
    én voltam így de az a jó ha a rajzban van céges monitoron egy pixel meghalt és már mindennel próbáltam letörölni mire ráeszméltem hogy itt a pixel behányt.
  • zenoka
    voltatok mar ugy vele hogy van egy fekete poty a monitoron amit letudtok torolni (kosz) es van mellete egy masik amit negyed ora kapirgaszas utan sem tudtok leszedni...aztan zoomoltok egyet es kiderult hogy a rajzba volt ott egy felesleges valami:DDDDDDDD
  • Free
    de megkaptam csak épp nem tudom mire gondolsz abban a prividben de válaszoltam is rá .