63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    automatikusan feltette a drivert minden jónak tünt, aztán mégsem megy fel a netre, aztan tettem fel vistás drivert de azzal is ugyanaz, valószínúleg ugyanaz a két driver.
    Kesőbb megrpóbáltam fix ip dns, de nem volt szerencsém. A sakkrpogram király, 4 es fokozatban már jól el lehet vele játszani.
  • Aldaryn
    Hogyhogy nem megy? Nem kap IP-t? Nem okés a dns? Nem látják egymást a gépek? Látják, de nem jut át semerre semmi csomag? Nem látja a csatolókat? Látja, de nem működnek? Azért fura, mert eleddig Win7 kapcsán pont a hálózattal voltak pozitív tapasztalataim. Gyakorlatilag felraktam, és semmihez nem kellett nyúlnom két kézi ip beállításon túl. Két alhálózat van odahaza, egy a vezetékes+wifi, és egy a nyitott wifi amihez guestek csatlakozhatnak, de ezzel sem volt baj, minden simán ment, minden működik. Plsz van egy VPN connection is, ami szintén rendben megy.
  • nenad
    nalam semmi gond a total commanderrel winp64 alatt.
    windows7 alatta sajnos nem megy a hálózat, pedig a drivek meg minden oké.
  • Aldaryn
    Hmm, SBLive hangkártyámtól már majdhogynem XPnél is meg kellett válnom. :P Creative nem feltétlen a driverprogramozók gyöngyszeme. Egyébként azóta, hogy minden kis integrált hangkártyán is van digit kimenet, meg dolby, dts, tökmindegy passtrough szinte teljesen mindegy milyen hangkártyád van. Veszel egy normális erősítőt, és egy életre letudva a hang kérdése. Még driver sem kell hozzá, gépben sem foglalja a slotokat. :D
  • bencsab
    Úgy látszik, hogy ez a 2009 az oprendszerváltások éve. Én is váltottam xp64-re, eddig jók a tapasztalatok. Sajnos a szeretett sblive hangkártyámtól meg kellett válnom miatta, valamint dühösen konstatáltam, hogy nem megy a quicktime qtvr támogatása (egyszerűen sztem basznak rá), és nem is találtam rá alternatívát. A neten említett qt-t kiváló programok sem működtek sajnos.

Windows7-ből én tutira megvárom a véglegeset.
  • bon
    Total commander 7.04a tökéletesen megy 64bit-es oprendszer alatt. MUI pack-ot még jó ideig ne várjál, majd ha kész lesz a windows 7 utánna pár honappal majd lesz. Kicsi ország vagyunk ahhoz, hogy már a beta-t is megcsinálják magyarra.
  • Aldaryn
    Lassan egy hónapja minden okés. Egyedüli gubancom Daemon tools driverével volt, amiből nincs win7 kompatibilis verzió, úgyhogy nagyon nagyon szájhúzva de másik ilyen programot kell használnom. Azzal gond eddig nem volt. Csak a megszokás. Sebesség ok, minden fut, UI kényelmi funkcióit élvezettel használom. Gyorsabban települt, mint XP. ^_^
  • zenoka
    niiincs jol mukodo TC? nah addig tuti nem valtok anelkul mozdulni sem tudok:))
  • Free
    nah itten.-
    Kipróbáltam a 64 bites rendszert de a megszokásaim rabjává váltam.

Nincs jól működő Total Commander. és amíg a delphinek nem lesz 64 bites verziója nem is számíthatunk rá
    minden drivert megtaláltam ami kelett nekem hozzá de hogy még egy francos mui pack sincs hozzá az gáz.
    Nekem legalább az op rendszer legyen magyar.

Windows 7 ből so release van már kint főleg csak dicsérik ez talán ad egy kis reményt mert emlékszem a Vista(longhorn) bétákat már akkor is szidták. aztán később csak rosszabb lett.

Nagy várakozással állok a windows 7 elött lehet majd tesztelem a másik gépen.
  • nenad
    valakinek max tapasztalata windows7 alatt?
    Egyébként hihetetlen minden játék fut alatta amit eddig láttam.
    Sajnos a hálózati csat nem működik de egyébként minden szuper.
    Egy jó kis sakkprogram is helyet talált benne.
  • Aldaryn
    Sajátokat, archmodelsből bokrokat használok, azok közül sok tetszik. Újabb fák közül is van, ami tetszik, de sok akad, ami szerintem gagyi, és nem gondolták végig.
  • hunkircsi
    Igen, a textúrákat még hangolni kell. Amúgy neked vannak favorit fáid Al? Vagy mindig sajátokat készítesz?
  • Aldaryn
    Kellemes, bár nekem nem feltétlen tetszenek az archmodelses fák. Valamint a helyedben a színüket is átgondolnám kicsit.
  • zenoka
    nah ez pofas lett!:D
  • hunkircsi
    Al, kösz a válaszokat!

Amúgy most hogy éppen építgettem az előre definiált proxy modell adatbázisomat, megint elkapott az erdőépítési láz. Ígérem, hogy ez az utolsó, ha lesz egy kis időm, akkor nekiállok már valami normális parknak.

• acsati
    akkor addig jo nekem a 8 is :D
  • zenoka
    :P
  • Aldaryn
    Én speciel a 2010-re voksolok, egy-két hónapon belül meg is jelenhet. Vagy vársz év közepéig a 2011-re.
  • acsati
    és az ujabb maxok közül melyiket ajánlanátok? mert akkor ahogy látom a 8as már elég régi
  • Aldaryn
    Hivatalosan max8, 9, 2008, 2009 a támogatott szoftverek, ami maxot és vrayt illeti.
  • ThomasGins
    max 8ra talán rc2 vagy 3as megy fel,lehet ez a baj. Vagy ujabb max vagy régibb vray.
  • macleody
    Az SP2 a legfrissebb? Már ha az SP3 bétát nem nézzük. Csak azért kérdem mert nekem az van, bár nem is értek a Maxhoz. De majd idővel :)
  • acsati
    miért melyik az újabb? kérdeztem hogy mit ajánlanátok de nem válaszolt senki. max 8-am van.
  • Aldaryn
    1.5 RC3? Miért kell pont RC3? Miért nem használsz frisebbet? Amúgy simán installert indít, automatice megkeresi MAX könyvtáradat, és ennyi. Install után beállítod, hol van a licensz szervered, ha local, akkor értelemszerűen localhostra, és ennyi.
  • acsati
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nincs valakinek Vray 1.5 RC3-hoz vmi nfo fájlja hogy hogyan kell telepiteni?
  • zenoka
    ezt alairom hogy altalaban igy megy, es azt is hogy foggalmam sincs hogy ki az elso meg a harmadik helyezet. en csak a masodik vedelmeben irtam mert ot ismerem:) teny hogy jo lettt volna ha van valami pont kiiras.
  • putyi
    ezzel csak a nagy magyar pályázatosdi egzakt elbírálási módszereit szerettem volna szemléltetni. Vagy láttál valahol feltüntetve egy szempontrendszert, ami alapján valaki első, valaki pedig utolsó lett?
  • repvez
    Huha, nekem meg pont az elsö a kakuktojás, mert abban nem látom hogy mitöl lenne az egy f1-es auto.Egy dragsternek inkább el menne,mert hogy nem jövök rá hogy azzal hogyan lehetne kanyarodni 200-al és hogy kerékcsere meg a sok kerék inkább visszafogná mint gyorsitaná.aerodinamikailag meg pláne
    Amik nagyon tetszettek azok a mclarenes és ferraris gépek voltak azok akár még megvalosithatok is.
  • zenoka
    azert a masodik helyezettet megvedenem, szemelyesen is ismerem, tuti nem haver gyereke..es tudom hogy heteket dolgozott vele:) csak a szin valasztast kurta el rendesen:D
  • FRenkie
    K. István :)
  • nenad
    engem inkább az zavart, hogy nem volt kompozició, izgalom a képekben, csak simán, a modell.
    nincsen története a képnek..
  • nenad
    álmaid forma 1 es autója... egyébként és is ezért hezitáltam, egy ultra modern, repülő féle, vagy egyéb koncepción alapuló. gép lenne. Egyébként ilyen forma 1 es autó nem is létezik.
  • putyi
    ők meg a haverok gyerekei.
  • Aldaryn
    Az első még oké, de a második kettő. Voltak nagyon jó koncepciók szerintem, amiken látszott, hogy az illető egyáltalán leült, és elgondolkodott valami formán.
  • putyi
    hát nem azért, de álmaid versenyautójáról volt szó, nem pedig arról, hogy tervezz versenyautót. ennek pedig leginkább az első helyezett felelt meg.
  • Aldaryn
    Hátizé... azért a nyertes mezőny, szóval... Továbbra is tudjuk, melyik ország földje porosodik alattunk. :D
  • lac coo
    Hát sok tippem volt, melyik nyer de ez álmaimban sem...! :)
  • nenad
    f1-palyamuvek
  • repvez
    meg lehet valahol nézni a többi pályamüvet is és a dijjazottakat?
  • nenad
    csé,
    nem nyertem,
    de itt a kép eredetiben, sajnos csak a modellt néték, a kompozíciót nem.