3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aldaryn
Kösz, 😄

Wirenak sok értelme nincs, NURBS az egész. Kb 20-25 perc booleanozás/filletelés. 😊

per aspera ad astra

utaaaalllak😛 jo lett😊
Wire!?😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
Render, render, nem tudok én nnyira PSelni. 😄 Nagyon minimál ám, szerintem a tietekben több modellezés, munka van. 😉

Thomas, nem foltos, hanem hepehupás a lakkozás! 😄

per aspera ad astra

eNiX
Ilyen szép dolgokat sûrûbben szeretnék látni! 😊

keine Signatur

...kis magyarazat a koncepciorol (picit vsz nehezen emesztheto lett)

szoval uditos flakon, rajta coca cola jellel (benne mondjuk pl coke ZERO), fura mintaval... a fura minta viszont egy 2. vilaghaborus mitsubitshi ZERO festese (igaz csoppett sotetebb lett, vilagosan valahogyan verszegeny volt)

na errrol ennyit 😊
legkozelebb egyszerubbet talalok ki 😛
ThomasGins
Most h mondod,nem is gondoltam h ps,de a rendert jobban kinézem belõle😊
De gondolom ezt majd csak 5:30kor tudjuk meg😊

\"So always look on the bright side of death\"

ez kórva jó lett<#pias> köbüki

szilánkok ps vagy render?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
up
foltos lett a dög,de igy marad

ThomasGins
Állat vag😛

Aldaryn
Hajjaj

per aspera ad astra

ujrahasznositotta😊))

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

hol az a mûanyag pohár?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
😊

wire
Nurbs,ugyhogy sok szépség nincs a wirebe😊
Még éjjel nyomok egy szebb rendert belõle,ennyi idõm volt most

letelt😛😊

Aldaryn
Szöget. Fején.

per aspera ad astra

ThomasGins
Müanyag poharat se tilos😛PP

kéne valami vote rendszer vagy vmi.

oké

ThomasGins
Nah én kések fél órát😊Majd fizetek h ne zárjatok ki😊

Aldaryn
Nekem nincs bögrém. Sosem volt. 😞

per aspera ad astra

azt mondta texturaz😄
van negyed oraja kulonben egy hetig nem ihat😄

thomas mester képe még várat magára.

jaja az lesz vagy meg annal is lowpolyb majda textura mas nem megoldja😊
csak bekerdeztem hatha😊

Npeter: kollegamnak pont ilyen bogreje van😊

npeter
frankó a textúrázás. nekem is volt/van vhol ilyen fém "ibrikem". jó massziv, csak vhol elhánykolódott 😞

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

npeter
Hali!
Volt egy kis idõm, így hát én is készítettem egy képet a speed-re. Pont 1 hete ez a 95 Ft-os IKEA-s bögre a kedvencem. A vidám színe fogott meg 😊
Ebbõl még a szõlõmag ízû allergiaellenes tea is finomabbnak tûnik <#finom>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Aldaryn
makehuman? Lehet vele pufók gyereket. Szárnyakat meg odateszed magad. Az meg, hogy kopasz... Node, gondolom homlokzathoz kell, ott annyira nem gáz, ha egymásba tolt geometriákkal modellezel...

per aspera ad astra

ari bocipot😄

youth
Hát a véglegesbe pörögnie forognia kell.
Csak már nem volt idõ lemodellezni meg meganimálni a másik két kockát. Szeptemberben kell asszem megcsinálnom a véglegeset, környezettel minden lófxsszal. Szerintem maradni fognak a nyilak, csak komplexebb lesz az egész modell, mozgás stb.

Youth

hopsz:

itt az enyimé, meglepõen sokat szöszöltem vele, tesztelgettem egy kicsit, végül kitchen.hdr-nél maradt a bevilágítás.
Indigo renderer. Jó, csak atomerõmû kéne hozzá.

koszi de nagyon nem volt ra idom😊

egyebkent nincs valakinek veletlenul low poly PUTO (az a pufok kisangyal) modelje😊)) nagyon nem akarom azt lemodelezni😊

szép a formája, a kamerát esetleg magasabbra hoztam volna.

hát komám, ezért adtam tippeket? ;-)
egyébként lehet így jobban érthetõ.
gondolom flashben oldottam meg a képeket leszámítva.

Aldaryn
Bazz, itt vártam, mikor mozdul meg a kamera, mikor röpül végig 120m/s sebességgel a légbefúvó rendszerben, mikor látunk olyan folyadékszimulációs képeket, hogy aban a pillanatban szilánkosra robban az állam, és szerteszóródik a földön.

Hát, izé... funkcionális.

A pörgõ taijituk eladák, aszondom. 😄

per aspera ad astra

youth
Üdv!

Akkor a rajongói leveleknek eleget téve, a legújabb meló... A sulis DLA-s arcok tervezték az épületet és az egyik közülük az épület 'energiakoncepcióját', neki készült az elõadásaihoz az anim. Hát elég ratyira sikerült a dolog, de mivel ez csak munkaközi, ezért szívesen várom az építõ jellegû kritikákat.
Anim: link (24 M😎

Youth

hehe nah volt egy fel oram:
kedvenc cseszem csak ebben tudok otthon kavet inni (valahogy jo benne kavargatni a kavet) a motivumok rajta nem ilyenek csak hasonlok de rajzolgatni nem volt kedvem😊

"Speed"-en kivuli FUN...
(igaz 1kis 2.WW gepismeret nem art hozza)
este 8 ig, hogy a templomos lovagoknak se kelljen imádkozni a mise megrövidítéséért.
:-)
max hor/vert képméret 800*600.
min hor/vert képméret 640*480 😄

ThomasGins
Hajrá!Beszállok!

Lejárati idõ? T+60min😛

en beszalok😄
lejarati ido?😊

MA SPEED MODELL CHALLENGET HIRDETEK! :-)
A KEDVENC POHARAM/CSÉSZÉM STB CÍMMEL.
(kezdõk is beszállhatnak)
(max teapotot a versenybõl elõre kizártam 😄)
A nyertes hatalamas virtuális klap klap kalpot kap, illetve
egy logot, hogy õ azt itt bizony megnyerte.
A zsüri tagjai még nem ismertek, illetve a logo kinézete sem, de ezt még megbeszéljük.
HUZZANAK MÁ BELE!!
<#wink>

Aldaryn
Ne is mond... <#schmoll2>

per aspera ad astra

Köszi szépen zenoka és npeter! Jó lett!
npeter
hát igen, kis idõ elteltével más szemmel látja az ember a saját képeit. persze ha van rá idõ várni ilyenkere pár napot/hetet<#zavart2>.
viszont lökött megrendelõk sokszor elég furcsa kritikai szemmel nézik a képeket. sokszot olyan dolgokat találnak ki és olyan ocsmányúl kell nekik megrajzolni, hogy nem lenne pofám felrakni netre publikálni.<#csodalk> De ha nekik ez tetszik, üsse kavics 😊

a rendetlenségre gondoltam. 😄

npeter
jaj, közeben meg már meg is válaszolták (lassan gépeltem😞))

npeter
valszeg nem kötötted össze a két testet. attach-old össze a két obejektumot eggyé, aztán kijelölöd a szüksges polygonokat majd nyomsz a bridge-re. De mindezek elõtt olvass sok-sok alap tutorialt. Pl. programba beépített F1 help.

nagy divatja van a 3d-p0rn-nak mostanaban😊))

attack(!😛) aze kell hogy a ket objectumbol egyet csinalj tehat amig a kulso es a belso nincs osszeattacholva addig nem tudsz bridgelni szoval fogod a kulsoresz edit poly modban az edit geometrynel benyomod az attachot es utana a belso korre kattintasz igy egy obbjectum lesz a kettobol..aztan mar mehetsz tovabb a bridge fele😄