3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Free
vakuljak meg ha látom. gondolom nem a nagyítással kell szavazni mert én mindet végignéztem

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

eNiX
Nem rossz, jó lenne magyarul, de úgy látom elboldogulok vele. Az nem derül ki, hogy milyen képformátumot használ (pl transp. png, gif, jpg, stb.).
Egyébként kösz!

keine Signatur

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

eNiX
Ez a dolog engem is nagyon érdekelne!! Máskor egy sörösüvegre akartam tenni így a mintát de csak nem jött össze. Bár az üvegre ment, nem hinném, hogy befolyásol valamit. Ha megvan légyszi feltétlen szólj!

(Lassan lejár a félév és újra maxolok 😊)

keine Signatur

hat raboksz arra hogy melyik contest miutan belogoltal es ott kell leadni a szavazod😄 de csak egyre lehet nem 1-2-3 😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Free
ok regisztráltam de hogyan lehet szavazni ? kicsit lemaradtam nincs kedvem ennyit visszaolvasni .. :d

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Sziasztok!
Piackutatást végzünk egy renderfarm kialakítása céljából. Kérjük hogy töltsétek ki a következõ kérdõívet, hogy képet kaphassunk a hazai igényekrõl. A kitöltés max 2 percet vesz igénybe.

http://www.csicso.com/kerdoiv/

Elõre is köszönjük!

\"freedom is not a licence for chaos\"

fuu ez franko😊

Nenad
hehe😊

npeter
Hali!
Nah itt az én kis tubusom:

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

hehe,
csak sima tükrözûdés.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

beegett😛😊
beirom a linket megegyszer mert nagyon messze van😄
http://losbellos.3dmax.hu/cms/

galéria uppoltam,
a textura hibát kijavítottam meg tonemappoltam, ha éredkel vkit esetleg.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

http://iaro.3dmax.hu/kep/Blend_materials.pdf
Dr. Gugli azt mondta hogy 3ds max blend material tutorial volt a keresett betegseg....

zsolesz92
nah az unwrap uvw-t már kapizsgálom, most dobtam rá egy boxra egy müzlis doboz képét.

Ha lesz ideje valakinek, de tényleg csak akkor, ha már unatkozik, és nagyon nem tudja mit csináljon, akkor nagyon kérem hogy vki vagy ide vagy tõlem PM-be is jó, az átlátszó matricás dolgot ossza meg velem, utána kerestem, beirtam mind2 kifejezést a googleba asmit adtatok, de nem nagyon találtam megoldást 😞

zsolesz92
na hogyha kötelezõ jönni akkor én ezzel jövök, mert sajna nem értem ezt a mapolást és nem tudok rá matricát rakni 😊

tubus

a texturrázás kicsit nehézkesebb indigohoz, (nem lehet offsetezni meg tilezni, csak uvw unwrapben trukközni) de majd kitanulom.
most mégegyszer lehúzom.

zsolesz92
ok köszi

ehh..igenfaszantos lett😊

bend material alpha map ezzekre keresgelj...

zsolesz92
azt például hogy lehet megcsinálni hogy a matrcia átlátszó legyen, és csak a betük látszódjanak? kimentettem gifként a képet de nem müxik

zsolesz92
na ezt tökre fényképnek nézném ha nem tudnám h nem az

(y)

zsolesz92
sajnos egyáltalán nem értek a mapoláshoz, annyit tudok az egész materialos dologról hogy uvw map, és azt be tudom állítani 😄 a többit azt sem tom mire való. Eddig nem nagyon fogalkoztam a dologgal, de most jól jönne :😊

FFD ha jól tudom azzal hajlítgatni lehet ugye? a testet azzal törted meg?
Én szimplán soft selectionos vertex tologatással

felõttem,
indigo version :-)

en elore gondolkodtam mert megvolt az alapforma ott feluwztam es utana ment ra az ffd modositoval valo jatek aztan turbo..igy mappolgathatsz az meg cumi😄

zsolesz92
xxD

fasza lett 😊

Lehet még hozzátok egy olyan kérdésem, hogy hogyan rakjam rá a matricát a már meghajtogatott testre? csak kijelölöm azokat apolikat ahol a matrica helye lesz, és multi sub object-ként rárakom?

vagy hogy csináljátok?

noh kesz lettem😊

zsolesz92
most regisztráltam, de akkor kérek még egy kis idõt, hogy megpróbáljam rendbehozni

youth
Köszi! Írok nekik.

Youth

olyan nincs. betesszük.
regisztráltál?

ujranyomom indigoban.

egy ismerosomeknel scennelnek 3dben aazt nem tudom mennyiert. http://www.varinex.hu/ szar a honlapjuk de valami elerhetoseget csak le lehet szedni.😄

zsolesz92
jó lett.

Nem nevezek, de azért betenném ha nem gond...
Mivle a tubust elrontottam, van ahol 'kiszakadt' a test, meg ilyenek, ezért nem nagyon törõdtem a háttérbeállításokkal meg megvilágítással...

Tubus

youth
Skacok!
Ökölméretû tárgyat szeretnék bescannelni, van Magyarországon erre esély?

Youth

ThomasGins
F*sza

\"So always look on the bright side of death\"

sztem privizze al az aki kész van.
az enyémet már felnyomtam.

zsolesz92
ok, köszi, közben mára asszem befejeztem, ugysem lenne olyan minõségû amit be tudnék ide tenni, amugy én materiallal csináltam meg végül 😊
photoshopban megcsináltam a csikokat, aztán betettem azt bumpnak is

ThomasGins
minden 2. él kijelöl és scale,vagy disp.

zsolesz92
hali. a speed tubs kupakját mivel a legegyszerübb megcsinálni? tudjátok hogy olyan recés legyen

nem vagyok en puhos grafikus hogy egesz nap a gep elott uljek😊 igen is kemeny ferfias sport lesz holnap😄 squash 2 ora😊

ThomasGins
ki kéne rakni linkbe a cimet,mert nekem nincs kedvem belenyulni most a flashbe😊

Felkérem a Diszes SG 3Dsmax és egyéb topic résztvevõit :-) (akik erre tévednek), hogy regisztráljanak, és szavazzanak!

ThomasGins
a sportot persze nem értjük félre😊

ehehe😄 akkor ujra kenne modelezni full kicsavartra😊 mondjuk osszegyurt lepedos kornyezetben... nah majd holnap vegiggondolom sport kozben😊

ThomasGins
Csinálj vazelint belõle mint az egyszeri ember😊

hehe😄 modelezzesel mar reg megvagyok de fogalmam nincs milyen textet huzzak ra😊 szerintem holnap lesz kitalalva😊

ThomasGins

eNiX
Muffpaszta! <#nyes><#ravasz1><#fogmosas>

keine Signatur

ok, Akkor vasárnap este

legyen vasarnap este hatha meg valakinek a szombat nem jo😊
ez jo tema tetsz😊

kovetkezõ téma, egy vékonyfalú tubus krém. (azokra a fémesekre gondolok)
akármi, ragasztó, vagy reuma elleni kenõcs stb 😄
Csak azért írom most, hogy akinek nem lenne annyi ideje.
Viszont, nemtom, akkor szombat estig legyen a határidõ?

az elõzõ téméra vasárnap estig lehet szavazni. (de meghosszabítom ha kell)