3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szeretnék most nekiállni egy rally pályának az RBR-hez. Keresgéltem mindenhol, de nem nagyon találtam semmit pályakészítésrõl, csak olyanokat, amikkel nem sokra megyek.
Azt nem tudom, hogyan kell felni anyagúra csinálni. Nem krómos, hanem sima könnyûfémfelnist.
Készítettem egy felnit. :)
Teljesen amatõr vagyok úgy nézzétek. Természetesen nem magamtól, hanem tutorialból csináltam elõtte egyet és utána ezt félig magamtól, félig tutoriálból.
ThomasGins
Ha komoly dolgokra kell,akkor mindenképp realflow.

\"So always look on the bright side of death\"

Ájj,nem hangzik túl jól :)
Amúgy egyszer már rosszul mentette el a scene-t,többet nem is tudtam betölteni,de azt hittem hogy a max miatt van,akkor lehet hogy a glu miatt volt :S meg volt 1-2 fagyásom is vele...
Lehet hogy igazad lesz...

ThomasGins
Nekem mindig volt vele vmi kányám,kifagyások,nem mentett rendesen,és nem lehet meshbe menteni normálisan.A PWrapper része viszont bejött,de lehet ezek egyéni bjok:)

:) miért?sokat hibázik?

ThomasGins
Majd megutálod:)

Sikerült!<#hehe>

ja,szerintem is jó lenne a bannerba...

na kipróbálom már ezt az iaro-t,hátha sikerül képet betenni :P
Épp a glu3d-t próbálgatom...jó kis plugin :)

zsolesz92
Nem raknátok bele bannerba a szavazó linket? :)

Vagy Al, pls banner alá tedd már be, sztem mindenkinek könnyebb

Amúgy meg tényleg mindegy,hisz valameilyken még textúra sincs :)))

oké,végülis mindegy,csak én azt hittem :)

abban igazad van, hogy azt írtam azokra a fémesekre gondoltam, de mind1, ezen ne múljon, nem hiszem hogy könyebb vagy nehezebb bármelyiket megcsinálni, a következõnek a leírását betesszük az oldalra.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

<#zavart2><#falbav>

Effendi Bocs, nem vettem észre a képedet, berakom!!!

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

nem :D

Nem arról volt szó hogy fém tubust kell csinálni?<#ravasz1><#eplus2>

csak regisztrálj be légyszíves

beteszem...

Jó lett!<#eljen> a csempe mondjuk lehetne élesebb,túl homályos a tubushoz képest...meg igen a kupak...amúgy tényleg jó,elsõ ránézésre tényleg fotó :)

<#worship><#wow1> ha a kupak nem volna benyelnem hogy foto..bar reggel kave nelkul kupakkal is:))

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Malakai
Ezt így utólag...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

npeter
Gratula a bogres helyezethez.<#eljen>
Nenad-nak meg köszi, hogy "szenvedsz" ilyen szavazós cuccal<#worship>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

akkor csak a tubust csináld meg,
na megyek gályáni mert legatyásodom :D

lehet a címet is kiirom.

hat ilyen is regen volt nepszeru temaknal forum fooldalan fent vagyunk a top10ben..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

jaja:P marmint az autoban levo kormanyt:) mielott meg politikai topic lesz:)

kormány bilinc? :-) az amivel lockolni lehet a kormányt?

olyat akartam, de nem jött ossze, mert csak egy tartalmi elem pontozására mûködik, majd megnézem, hogy ezt esetleg át lehet e írni olyanra, bár biztosan nem egyszerû móka.

wtf<#wow1> pedig nem igertem senkinek sem sort:)
fel is tetovaltatom:)) jobb vallam meg ugyis szabad:P:)

Al: koszi:)

jovoheti tema otlet: kormány billincs:)

Aldaryn
Ééés neked meg nagy gratula!

per aspera ad astra

Aldaryn
Nem lehet rangsorolós pontozós rendszert, vagy csillagozósat, vagy mittoménmilyet beállítani? Azért kérdem, mert viszonylag kevesen vagyunk, és akkor nagyobb eséllyel nem lenne holtverseny. Nem mintha annyira sok múlna rajta, cak szvsz elegánsabb. Mikor legelõször beléptem, 5 csillag közül lehetett választani, ha jól láttam.

per aspera ad astra

ThomasGins
Rendben megcsinálom akkor:)
Magamat másoltam:)
link:)

ZENÓKA, ORRHOSSZAL NYERTÉL!!
MAjd kiteszem rád a logót ha kész lesz..

megvárjuk thomas mestert, legyél kész mára, aztán beindítom a szavazást.
A másikra kirakom az eredményt, kár, hogy nem mindenki szavazott aki regisztrált..

má megint elfelejtett mental rayre váltani...

ez mi? s mi az a elekrtonnyál ami kilóg belõle?
:DD

Free
azért igazán befejezhetnéd
Tényleg jó lesz ha 1 hétre n majd a lejárati idõ. nekem is több idõm lenne mindenre :c))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins

ThomasGins
nah akkor én kimaradtam a tubusbol:)

Mi a véleményetek a 3dsmax design 2009rõl? ma a kezembekerült és próbáltam megismerkedni vele, ami elsõnek szembetûnt az a számomra még inventorból ismerõs "nézelõdés" (nem jut eszembe a gyüjtõneve:D) Viszont ezeket a promateriálokat nem sikerült renderelésre birnom, aki már találkozott vele, legyen olyan kedves és ossza meg velem, hogy milyen shader kell hozzá és milyen slotba! Látom megint lemaradtam... No majd egyszer!:)

It\'s good to be bad.

npeter
még jo, hogy most nem indultál<#worship>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Aldaryn
Amúgy le a kalappal mindenki elõtt! Egy két tubus nagyon élethûre sikeredett! Nekem is volt még egy régebben. Legközelebb speedelek énis. :D

per aspera ad astra

Effendi
Sajnos elég késõn vettem észre, hogy speedeltek, így gyorsan összedobtam én is egy tubust.
Nem maradt idõm a feliratozáshoz, így valami szineset nyomtam csak rá.

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

Aldaryn
Fûnyirás múlt hétvégén volt, most mentaágyások, és rukolasorok rendezgetése, kapálgatása, ízlelgetése volt soron. a úgy döntöttem kellemesebb tonhalsalátával és mojitoval üldögélni egy fa tövében. Friss mentával, amit ott tépdesel magad mellett, baromi jó.

per aspera ad astra

ThomasGins
jól van,benned is megmaradt:)

Free
Õ is olvashatta a táblát :c)))

" Ne lépj a Fûre!!!.... inkább szívd el..." :c))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
...a boldogság zöld szigetén:D
a fûnyirás is öröm arra:)

ThomasGins
asszem mi csak örülünk ha te nem indulsz:)