63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Van egy "Use Light Shape" kapcsoló, ami default on, innentől minden lerakott ies area shadow-t nyomna, csak az ies fileokban elég ritkán adják meg a gyártók az ehhez szükséges adatokat, ami amúgy csak pár bejegyzés lenne az elején a lámpa méretére vonatkozóan. ERCO ilyen szempontból példás, ők beleteszik ezt is, szép árnyékokat is produkálnak a lámpáik.
  • bencsab
    VrayIES lámpának area shadow-t nem lehet külön beállítani? Valaki próbálkozott már vele?
  • Myster
    Sziasztok!

Kérdéssel fordulnék hozzátok: a bannerban található tanfolyamról honnan tudhatok meg részletesebb infókat a neten?

Bocsánat ha a kérdés megtörtént már, visszakerestem, de nem találtam érdemlegeset.

Köszönöm!
  • npeter
    nekem tetszenek.
  • ThomasGins
    jó hasonlat:)
  • hunkircsi
    Sok Tie-Fighter összetorlódott a galaktikus autópályán.
  • nenad
    nfr3 :D
  • Free
    hamar munka ritkán jó :c))))))

köszönöm :c)
  • Aldaryn
    köszi
  • zenoka
    anyagokon meg egy kicsit gyurni (tile ne latszodjonennyire) oszt jo is;)
  • Free
    Nenad bátorítására beteszek pár nem régi melót akkor én is. nem olyan magas színvonalú mint amiket ti szoktatok de legalább kifizették :c) thx a segítőknek :c)

• nenad
    nfr2
  • nenad
    Csá, némi update,
    -browse button szétszállása cancelnél, stb.
    -teljesen új geometry export, kb 10% gyorsabb, illetve a következő releaseban, 4 core támogatás
    )később akár 8,(hyperthreadingal)
    - Cancel export

van valimely color mapping support is, talán azt is beleteszem, illetve subdivide.
    rqexport build 44
  • nenad
    path tracing, samples/pixel.
  • Effendi
    Tudom, hogy nem egészen ide tartozik, de a mudboxnak nem találtam topicját.
    A kérdésem az lenne, hogy valaki próbálta-e feltenni win7 alá, és működött-e neki, mert sajna nekem registry hibát jelzett, még a trial verziója is.
  • Aldaryn
    A sapmlples itt konkrétan minek a saplejeit jelenti?
  • nenad
    NFR. kb 5perc, (1,6ghz TurionX2) 256 samples. Nincs utomunka rajta. 1:1 ouputty
  • marcee
    "Life begins at 140" - Richard Burns
  • zenoka
    meg ugye mi abba a munka ha rendes tervekbol kell modellezni.. ott elmarad a moka kacagas:)

npeter: tetszik kifejezetten ez a vilagitas/megkozelites:)
  • npeter
    ööö, csak ilyen félig meddig textezett van, de majd számoltatok arról is.
  • Aldaryn
    :) Nagyon felpörögtt a topik. Tökjó!

Hunkircsi: Az élet negyven felett kezdődik, nem ezt mondják? :D
  • hunkircsi
    Brávó!

Amúgy ne csüggedj, én ma úgy modelleztem irodaházat, hogy óránként küldték az újabb módosított tervrajzokat, aztán estére már annyi paraméter differencia volt a különböző nézetek között, hogy már nem is foglalkoztam az egésszel. Ja, és már 38 fok lázam van. Szóval ejj de szép az élet.
  • nenad
    Itt egy uveg az uvegben, az extinctioint is 'állítani kell. Tulontul logaritmikus.
  • ThomasGins
    Nincs texturázott változat?
  • npeter
    Egy kis work részlet:

kép2
    kép3
    Vizíszínpad lenne, de sajna polgármester megvétózta, nincs rá annyi many, úgyhogy le kell butítani. (szinte kárbaveszett 2,5 hónap )

• nenad
    egész jól néz ki, több áttetsző objektumon keresztül.

Van még 1 nagy bug benne, ami sajnos benne maradt.,
    Ha exportálsz, majd ismét exportálsz, úgy, hogy közben hideoltál egy objektumot akkor hibauzenetet ad, sajnos elfelejtettem kinyomni az object arrayt. Holnap. Bocs.
    Piszok sok mindent kell tesztelni, hogy jó. Egyébként megy particle -val is aki esetleg arra hajaz.
  • ThomasGins
    Hát ez meg hun van?
  • ThomasGins
    "hátha" LOL:D
  • nenad
    és használd az extictiont. elméletileg lehet
  • nenad
    probáld ki, modellezd a levegőt is, hátha..
  • nenad
    c:/redqueen jó lesz default path-nak?
    ugy tunik nem mindenkinek van HDD D:/ particója.

holnap ezt még beteszem.
  • Aldaryn
    Erről jut eszembe progressive fotonmapping szerűség vrayben is jöve btw. A redqueen mappa és a scene mappa browse gombnál nincs lekezelve a null érték visszatérésként (azaz ha nem választasz semilyen mappát) ilyenkor behal az ui azon része.
  • ThomasGins
    Kicsit tesztelgettem még...
    Progressziv foton, 3gigás (1db:) procival 2 órát hagytam kb 140 milla foton ment rá.
    Volume causticot nem tud?:P

Ezt meg csak ugy,vray. Szokásos rgb helyett 9 szinnel.
  • npeter
    pofás
  • nenad
    Komák, sok bug javítás + ficsőr. Try this and dont cry for more... :D
    A utvonalat a browse buttonnal adjátok meg neki.
    Thread, smooth, select all channels at once, and more,
    Stay Tuned for the next major release.
    ;-)
    redquuen exporter beta 2b
  • lac coo
    Ha csak simán rádob egy UVW Map módosítót az nem jó ? Ha jól tévedek az alapon rá fogja igazítani planar mappal ....
  • zenoka
    hmm hmm vrayscatter 2.0
    http://www.youtube.com/watch?v=cET7jx1t5vU

Met: glu vagy glue nevezetu scriptet nezted? vagy siman manualba raigazitott grid segitsegevel: letrehozol egy gridet (auto bekapcsolva) majd a kivant targynak a forgasas a gridhez igazitod (elotte pickelni kell a gridet) oszt kesz:D
  • Met
    Van egy autó modell aminek a hűtőrácsa egy plane és arra van egy textúra, azt szeretném rendesen megcsinálni, hogy tényleg rács legyen, de az a bajom, hogy el van forgatva a plane minden irányban, tehát nem tudom hozzáigazítani. Van rá mód, hogy "rátapadjon" az általam készített rács a plane-re?
  • nenad
    //megint árat csökkentett az intel, mennek le a proci árak... 1-2 hét múlva érdemes lehet vásárolni..
  • FRenkie
    szép, olyan mint a flubber, csak kicsit elhasznált :)