63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #48032 Kérés:
ha van valakinek olyan jelenete amiben rengetegéle fajta objektum, van illetve minidg hibásan rendererlődik, annak tudnék örülni, nem kell textura csak a scene, egy sima standard materialt ráhuzva.
Köszi.
-
nenad #48031 -
#48030 Sziasztok!
Nincs meg valakinek a CMX IMporter a MAX9-hez?
Köszi előre is! -
#48029 -
nenad #48028 itt egy kommand lineos verzió, szintén ingyenes.
http://freepv.sourceforge.net/
spericalra teljesen jó, és opengl-gyorsítású... Baromi nagy rest is simán elhúz.
freepv-glut.exe src=test.jpg quality=high
crosst is tud külön képekből, sphericalra a legjobb.
-
nenad #48027 http://www.devalvr.com/paginas/galeria/index.html?tipo=0&ejemplo=4
ez sem semmi, piszok nagy terület bejárható.. -
nenad #48026 passz, de a minőség messze a legjobb amit valaha láttam.. -
#48025 Miért van szükség külön beépülőmodulokra Flash és Java világában? Sosem fogom megérteni. -
#48024 Állat! -
nenad #48023 nem-nem, ezt nézzétek meg... kopp..
link -
#48022 ...ha mov-ba mentesz panorámát, az mindig "homályos" lesz, a megjelenítő rendererjének gagyi bitmap filterelése miatt. Nem lehet vele mit csinálni, egy kis erőltett sharpen segít a dolgon, de nem sokat. Ha mozgatod a panorámát, akkor nincs filterelés (gondolom speed miatt) olyankor látszik rendesen a valódi felbontás/részletesség. -
#48021 Jó lett:)
Én akárhányszor próbáltam eddig soha nem mentek az indák amerre én akartam :-(
Tényleg panoráma exporternél mibe érdemes menteni, mekkora felbontással? Mert nekem szinte állandóan homályos,rossz minőségű lesz a végeredmény. Általában mov-ba szoktam menteni, de hiába állitok bazi nagy felbontást a minőség akkor sem változik nagyon -
nenad #48020 nfr2
-
nenad #48019 egy NFR vasárnapra egy új opcoóval, panorama outputty :D
panorama leafgen rq -
#48018 Hehe úgy néz ki hétvégére mindig mindenkinek akad ismerőse aki szeretne valamit átalakítani és megkéri az ember fiát hogy "...ugyan neked ez annyira egyszerűen megy pikk pakk összedobod csináld már meg nekem légyszi..." -
zenoka #48017 ajtot csak betettem, lecserelem megalmodtam oda valamit:)
Npeter: hat az esetek nagy szazalekaban olyan melot kapok hogy egy projecthez be kell szallni modellezni... csinalnak en mast is csak hat igy jon ki altalaban a lepes:)
nah az ablak feletti disz az elso emeleten semmi extra egy gagyi lowpoly diszites es radobbtam az eredeti disz kepet dispmapnak..
tutor nem hiszem hogy lesz nem nagyon tudok kulturaltan fogalmazni:P
kovetkezo kep a vege lesz mar csak nem ma mert ma sportnap,csalad, ismeros lakasanak latvanyterve:) -
nenad #48016 az ajtó texturáján gondolkodnék még egy kicsit.
Az ablak nagyon szép lett.
-
#48015 fasza lett/lesz, akartam is kérdezni te általában "csak" modellezel?
Az az első emeleti ablakok feletti homl. dísz engem is érdekelne miképp készült.
Rendszereztem vinyón a mappákat, találtam egy majd 1.5 évvel ezelőtti képet. Nemtom volt-e már. -
Azért el tudnék viselni egy tutort hogy ezeket a cicomákat hogyan teszed rá és hogy hogy is megy ez a gyakorlatban hogy egy képröl ilyet lehessen csinálni ráadásul gyorsan -
#48013 viszont az kizártnak tartom, hogy mindegyik ablak ilyen ragyogóan tiszta :D -
#48012 rohadt távfűtés:D akkor moly lepkét a függönynek (vmibe csak bele kell kötni:) -
zenoka #48011 itt van nem messze az epulet nincs rajta semmi ilyesmi:D -
#48010 jaja, meg nem ártana 1-2 randa légkondi külső egység sem :D -
#48009 ha téli kép akkor meg konvektor kivezető nyilásokat a falra:PPPP -
zenoka #48008 annyi nyari kep van:) ragaszkodom a levelmentesseghez:D:D
koszon gondolkodtam de meg nem tudom akarom e:D -
#48007 Meg talán eladhatóbb egy kép nyárinak megoldva,azaz leveleket a fára:P meg egy vradirt Z 100-al koszolni a falakra:) -
zenoka #48006 szeretem a szurket:D de majd tolok oda valami normalisat:D meg lent az ajtot kicserelem meg meg a lenti ablakokat kitalalom:D de egyenlore elszallt az ihlet:) egyebkent hihetetlen mennyire elfelejtettem anyagozni es vilagitani..mindig csak modellezni modellezni modellezni:P -
#48005 Thx! :) -
#48004 Ejha, fasza, fasza! Csak azt a rettentő szürke eget dobjad ki onnan, mert igaz, hogy mostanában csak ezt látni, de ma pl. Bp-n sütött a nap. :) -
#48003 F*sza! -
zenoka #48002 alakulgatnak az anyagok es fenyek:
-
#48001 48000
Miért jobb ha lesz saját material? -
nenad #48000 szeva, Ujabb rq exporter verzio. Akit érdekel.
- gometria export minden szálon, pl,. ha 4 cores a procid akkor 4 szálon. Ezzel igen jelentősen felgyorsítva az exportot, azaz nagyobb jelenetekre is használható..
- apróbb bugok
rqexporter -
#47999 Ha instance a példány akkor jó, persze, de nekem sokszor későn jut eszembe, hogy jó lett volna így csinálnom :)))) -
#47998 Hát az Edit UVWs ablak File menüjében ....:) -
zenoka #47997 persze de ha instance-al masolsz ugye akkor minden valtozast kovet az objectum tehat "nem tud kimaradni a mappolas" de igen mukodik a modify cumokot is jobb klikk copy paste:D -
tilbury #47996 hőőő! menteni?? azt meg hol/hogyan? mármint uvw unwrapot? -
tilbury #47995 oks, thx
kipróbálom amit írtál -
#47994 De ha esetleg valamely object kimarad az instanc-olásból, akkor csak simán elmenti az eredeti UVW mapot, és visszatölti a kimaradt objectre ...
Nem javítgatni akarlak, csak nehogy emiatt nekiálljon valamit újból kimapolni ( én már jártam így , mert fogalmam sem volt, hogy menteni lehet...) :D -
zenoka #47993 nah ennel azert meg nem volt rendersetup:D
Te ha instanceolsz es szetszorod a dolgokat majd utana az egyiken beallitod az uw-t akkor a tobbi is megkapja ugyanazt..max mateditorba kell hozza rendelni az anyagot egyesevel...de ha jol nevezed el az objetjeidet akkor nem egy nagy valami egyszerre az osszeset kijelolni es hozza adni az anyagot...