3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThomasGins
CC3 nagyon bejön!

\"So always look on the bright side of death\"

ahoz kepest hogy modo nem rossz😛 maxxal szebbet tudnal😊😊
(komolyan ne vegyel)😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Ave népek. Régen néztem be.
Én teljesn letettem a maxot, mert B.a Sokal-lettem tõle.
A Modo mellett döntöttem, ami mellett nekem fõleg a renderje, meg mégfõlebb a modeling része szól.
Terveztem egy conceptcar-t. 2!! nap alatt voltam vele meg a nemrég megismert Modoval.
A renderidõ sem volt semmi, átlagban 30-45 prc/kép.
Asszem ez magáért beszél, aztán mindenki maga tudja mivel szív, vagy nem....

És itt van pár közeli, meg a Wire, csak nem akarom széthúzni a topicot.

CC1
CC2
CC3
CCWire
Ackro
bocs ez egy warez topic? legalább a bennerba vagy ha már oda nem, a szövegbeviteli mezõ hátterébe kéne erre utalni, mert az ember idejön és teljesen elbizonytalanodik, hogy most akkor warez vagy nemwarez? 😛

inkab az hogy nem nagoyn volt kedve az embereknek texturakat festegetni fotozni alakitgatni...oszt radobni egy nyomott gombre😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Vorpal
rá is mutattunk a gyengeségekre - vissza a kanapérenderhez

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Roger6
Csak hülyeségbôl írom, de ennél a képnél hová fél el az egér? <#vigyor3> Egyébként nagyon teccik!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Met
ilyen melegben enni?? pfff

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Atika :o)
<#hehe><#hehe>

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

haat szerintem a zsemlet passzoljuk..nem volt nagy sikere..

köszi
srácok hétvégén, beüzemelem a cuccot.
a zsemle jó lesz , vagy legyen valami más?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

felfujhato... mert kulonben hiszti van a sorozesbol😄😄😄

nemrossz 😊 meg egy jo no melle 😄

felfujhato gyerek medence?😊
egy korso hideg sorital?😊

npeter
fagyi már kilõve <#fejvakaras>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

medence 😄

es akkor mi lesz a cselencs? dog meleg van..legyen napszemuveg/ nyugagy/ felfujhato matrac/ vizi pipa...

Met

Más, akinek magyar windows sp2-je van fel tunda nekem tenni egy wininet.dll file-t valahova?
Az angol wininet-tel nem megy.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Emberz, köszönöm! De senki se mondja ezt többet max magában vagy privátban mert én leszek a legszomorúbb itten. Meg a topicnak sem tesz ez már jót, Ugyhogy inkább modellezunk jót :-)

Részvétem 😞

Effendi
Szomorú az ilyet hallani, de én mindig azzal vígasztalom magam, hogy egyszer még úgyis találkozni fogunk a szeretteinkkel... (ezt nem viccbõl írtam, ha valaki esetleg félreértené.)

http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png

FRenkie
Sajnálom Fõnök.

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

fle go
Sajnálom Öregem, fogadd öszinte részvétem!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Õszinte részvétem!

It\'s good to be bad.

Met
részvétem 😞

npeter
Nenad: bár mi nem ismerjük annyira egymást,mint ti a többiekkel, de azért fogadd õszinte részvétemet!
peace......

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

ibor90
Nenad, õszinte részvétem!

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

Ez nemjohir fogadd oszinte reszvetem!

oh..sokat nem lehet irni..sajnalatos hir ez...reszvetem!
Kitartast!

Free
Mélységes részvétem mesterem....

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

még gereblyézem a maradványaimat...
kis türelem..
(édesanyám sajnos idõközben eltávozott)

ThomasGins

TheCables
Koszonom a valaszokat! Amig zokkenomentesen fut vistan addig inkabb nem gyotrom magam xp installal, majd ha elkezdodnek a probelmak (remelhetoleg nem, de ugyis elfognak) akkor muszaj lesz. DirectX 10-rol meg megprobalok guberalni valamit.

Vorpal
Ezt szerettem a suliban én is, imádnivaló volt a szakma számomra, de mégis 200 év kiskanál-nevét szenyóztam vizsgaidõszakban.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

ThomasGins

mukodik vistan.. de nem erdemes vistat futtatni... maradj a 64 bites xp nel (lenyegesen stabilabb)..nem hiszem hogy kilehetne hasznlani a direct x 10...de majd hozzaertok megmondjak..ennyi..
egyebkent faszak a kepeid😉

Szeki26: ez a menete..ezzel en is igy vagyok nagyon sok mindenben meg mindig..szerintem igy is leszek meg jo par evtizedig😊

Hecker007
igen mûködik az x64-es vistán, de inkább egy x64-es xp, utóbbin stabilabban mûködik mint a vistán

Hmm nagyon jó megoldás,ezt ki is próbálom.Látszik,hogy egy amatõr modellezõ még nem tudja,hogy is induljon el 😊 Nekem ez a problémám.Mert pl valamit elkezdek modellezni,csinálom vagy 2 órát,amit egy profi 10 perc alatt csinál,és csak késõbb jövök rá,hogy sokkal eccerûbben is meg lehet oldani.
Amúgy a szekrény szép,de nagyon gagyi 😊 3 évig csináltam ezeket ennél a cégnél 😊
TheCables
Nyugi, felkeszultem erre a valaszra. Tulajdonkeppen mindossze erre a valaszra. De gondolhatod hogy nem vagyok az a tipus alak aki nem a legjobb baratjat, gogole-t keresi fel eloszor ha problemaja akad. Aztan hozzafordul egy forumhoz ahol a temahoz erto emberek gyulekeznek, hatha ott sikerul elcsipni egy olyan illetot, aki (ha tudja mirol van szo) kepes 1 szonal meg harom pontnal tobbet irni.

google...

hat en hirtelen igy csinalnam:
korberajzolom egy splinennal a belso besulyesztest majd utana megrajzolom a sulyesztes keresztmetszetet majd vegigsweepelem az utvonalon aztan edit poly es kiigazitom hogy ajto formaja legyen..
lukacsos reszt is igy csinalnam sacc per kb.
persze ennel nagyobb subdivvel a linenal mint most a peldanal..vagy normalisan smootholva..de a lenyeg ugyanaz😄
vagy marad a boolen de az nem stilusos😛
egyebkent kifejezetten szep szekrenyt linkeltel😊)
wire

TheCables
Halo! Szeretnek kerdezni par dolgot, megpedig ezek a kovetkezok lennenek: milyen kulonbseg van direct x 9 es 10 kozott studio maxban? A masik kerdesem, Studio max 2008 64x mukodik vista x64-en? Sokaknak volt gondjuk a dologgal, eleg egyertelmunek tunik hogy mukodik vistan, de azert megkerdezem a biztonsag kedveert.

koszi

Srácok,ha már ennyi szekrényt gyártotok,lenne egy kérdésem.
http://divian.hu/images/34.jpg Ezen a címen van egy konyhabútor,és olyan kérdésem lenne,hogy ti az ajtókat hogyan modelleznétek le ? Gondolkoztam már párszor rajta,de nem sokra jutottam.Valahogy egy boxból kellene extrudálni,de az igazi egyszerû megoldásra eddig nem jöttem rá.
lac coo
Na de ha már megvan a multimaterial, akkor nem az 5-õs ID material megy az 5-ös ID részhez ???

Vagy. select ID, kiválasztasz egy polygonhalmazt (mondjuk a 3 IDt...). pipetta klikk az objectre, beadja a multimaterialt, arra részre amit kijelöltél az 5-ös ID -jõ submaterial tartozik .

Tényleg nem értem, tuti igazad van, és ha látnám megértem mi a baj, de így lövésem sincs 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

petesilver
Gondolkozz fordítva. Csinálsz 20 kütyüt, és attachal egy objectet csinálsz belõle. A 20 kütyünek kül összevissza id száma van. A végén 1 object lesz. A materialok a kütyükhöz külön id számmal 1 multimaterialban vannak. Na most pipettáz bárhova az objectre, beadja a multimaterialt 😊 ezzel sokra nem megyek 😊 Amúgy a cockpittel szívok 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
Hát szakadjak meg, most sem értem 😊)))

Ha van 50 objected, mindegyiken 20 ID, és van egy multimaterialod amiben van 500 ID ...akkor is a 19-eshez a 19es tartozik ....... Ha meg több multimaterialod van, a pipettával ki tudod keresni melyiket használja az adott objected...

Vagy tényleg valamit nagyon félre értek ....<#idiota><#fejvakaras>.

De mutasd azt a Zondát, talán más dologban is tudok segíteni ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

petesilver
Van 70 objectem, és 120 Mat ID-m. Az egyik object áll kb 20 ID-bõl. Nincs kedvem bogarászni, hogy a 120 közül melyik az a 20 ID, ami hozzá tartozik. Arra gondoltam, hogy van a maxban report, ha kiválasztom az objectet, kilistázza a materialokat.

Mission Impossible 2010: PRO Class