3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi szépen. nekem más interface volt kiválasztva, de msotmár mûxik.<#worship>
lényegesen gyorsabb a kijelölés😊

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

ctrl+i

Sziasztok!

Lehet kicsit hülye kérdés, de: van olyanra lehetõség, hogy poly módban amikor állítom be az ID-ket a polygonoknak, akkor amikor sok a polygon, kijelölni az ellentétes polygonokat. Nemtom érthetõ-e😞 Szal van 1 sok polybol álló testem. Kijelölgetem az 1 ID-jû polykat, és hogy ne kelljen 1gyesével kattingatni utána a következõ sok polynak kettes ID-nek, hanem mondjuk kijelöli 1 gombnyomsra az invers polykat vagyis azokat, amelyek eddig nem voltak kijelölve.
Elõre is köszi.<#email>

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

ennyi majd ha meglesz mindegyikotoknek a sajat csaladi villaja harom negy medencevel thai szobalanyokkal (lehet brazil is) es a bankba levo kamatokbol tudtok havonta venni egy uj 911 es-t nah akkor kell szerenynek lenni de addig tolni tolni tolni😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
😊 Thx, épp folyamatban van! Fenébe a szerénységgel. Pénz kell, és kész.

per aspera ad astra

Atika :o)
aha koszi szepen az infot akkor maradok a 800-as memorianal az FSB-m ugyis 200/400 ha joltudom.

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Minnél kisebb az idõzítése, annál jobb.
Mellesleg a 800-as ram-od sem biztos hogy nyolcszázon megy és értelme is csak akkor van, ha az FSB 200/400. Ha ennél jobban tuningolsz, 266/533-as FSB, akkkor mehet szinkronban az 1066-os memória, de ne várj tõle csodát max alatt. Inkább legyen sok memóriád és 64-bites rendszered.

Meg egy picit offolhatok 😉 mi a kulombseg a CL5-os es a CL4-es ramok kozot melyik a jobb es ha nekem a gepben 800 van akkor hiaba veszek 1066 -at az is csak 800 on fog menni igaz?? Koszi

ehe😊 nahja es a polcok alatti pockok sincsenek altalaban lemodelezve😊 nh majd ha lesz megint valami butoros melo..mert amiket mutogattam az mind egy sorozat resze volt😊

Aldaryn: evermotion-re, cgarchitect-re nem pakoljatok fel szep szep a kaoszforum de nem feltetlen a leg latogatotabb..tudom hogy nem csiped az echibicionizmust de hasznos😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Free
isten úgyse nekiesem hétvégén :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

lac coo
Hát..ha lemodellezel egy 180 fokban nyíló kivetõpántot, isten vagy ! 😛

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Free
szeretem ezeket a szekrényes képeiteket de igazából nekem minden képrõl hiányzik pár fontos momentum.

Zénóka ez neked is szól.

Tök szép hogy lemodellezitek textúrázzátok és tényleg mutatós képek .
hiányoznak nekem a nyitott ajtajú szekrényknél a kivetõ pántok.
Tudom kekec de csak azért mertem felhozni mert pont benne vagyok egy kivetõpánt modellezésben mert lészrevettem hogy senkinél nincs éas turboskuiden sem találtam ( lehet rosszúl kerestem)

Amúgy lehetne ez a következõ speed contest. eléggé komplesx hogy kihívás legyen de nem annyira hogy egy kezdõ ne próbálja meg. az anyagok sokszinûsége és a variációs lehetõségek miatt sztem ideális lenne.

aztán majd jól megosztjuk egymásal a modelleket :c))))))
Peace

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

minyimum hogy vetetsz magadnak egyet asszonypajtival a faradozasaidert😊 biztos lehet meg valahol utah teapotot kapni😄

npeter
ehun-e ni: szekrény erre hétre is😊
páromnak kellett gyorsban készíteni, hogy milyen fajta komódot csináltassunk. A teapot csak funnak van ott, elõre tudtam csak összezavarja asszonyt<#hehe>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

http://www.chaosgroup.com/forums/vbulletin/showthread.php?t=42720
popec egyedul nekem egy kicsit fura az eloado terembe a telefonalo no "elkenesse" o olyan fixnek tunik😄

Free
Néha ilyenkor dabhatnál azért linket is 😞

FRenkie
Értem :S

A képek klasszak! A bácsik, nénik MB-rel szaladgálnak? Jó ötlet.

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Met
<#felkialtas>Figyelem hülye kérdés jön<#felkialtas>

Mi a különbség az Editable Mesh és az Editable Poly között? Vagyis inkább melyik mire megfelelõbb?
Én Poly-t használok mert amikor autót kezdtem modellezni azzal dolgoztak, de ha a Mesh jobb, kevésbé terheli a gépet stb. akkor átállok arra.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ThomasGins
Jóféle!

\"So always look on the bright side of death\"

Aldaryn
Káosz fórumon friss eresztésünk, ha valakit érdekel.

Frenkie: Én nem, 5 percig volt fenn, ment kukába. 😞

per aspera ad astra

FRenkie
Használ valaki 2009es maxot/maxokat? Tapasztalatok?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

koszi a pontositast😄

16 exabyte a 64 bites rendszer elméleti korlátja!

ohh az nagyon jooo 😊 koszi

64 bites asszem 8 gigat tud kezelni..de negyet mindenkepp..

Csak nem a pisztaciat is ugy toltik meg mint a krinolint? 😄
Sziasztok picit off azt akarom megkerdezni hogy a 64 bites XP is csak 3 giga ramot tud kezelni hiaba lenne 4 giga?? Koszi

vagy a disznyo amibol van az pisztaciat evett elotte😊
de a gyartosor egyertelmu😊)

a gyártósor miatt, használhatják másra.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

npeter
Hunkircsi: Frankó lett ez a fül 😊

Jó ez a szöveg a bannerban😊 csak kimaradt 1 's' betû a kisbetûs részben <#awink>

kis off: errõl a "nyomokban polygon.... tartalmazhat"-ról jutott eszembe: minap párom vett sima mezei krinolint, olvasgatom és azt írják a csomagoláson nyomokban pisztáciát tartalmazhat. Na mondom ez kész. Mifenét keres ebben pisztácia...😊 Belegondolni sem akarok,mi minden lehet még ezekben (és még sok másban)<#fejvakaras>
end off

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

hunkircsi
Ez az egér ötlet, ez tényleg nagy ötlet. Ha lesz idõm, akkor modellezek egy egeret...<#nyes>

Ki korán kel, poligont lel.

Free
szép lett..
még annyit lehetne hogy modelezel egy egeret és akkor annak ráa hátára mint a génkisérleteknél :d:d
vagy esetleg lehetne egy pot két oldalára :d:d

az lenne a kémkanna mert mindent hall :c)
és ha átlátszó lenne a kanna akkor lehetne benne egy keszeg is. és akkor már minden hal.

:d:d:d:d

Diablo 3 cinematic trailer nézzétek, nem semmi produkció újfent. Blizzard annó tuti autodesk partner volt, ha most is azok még, akkor jó eséllyel max-szal készült. Elején a gyertyák sss-ét megkönnyeztem! 😊

hunkircsi
Üdv a poligonfelhasználó népeknek ebben az egetverõ kánikulában!

Szakmai gyakorlat címszó alatt nekiálltam valami organikusat modellezni, és mivel mindig a fül modellezésétõl tartottam a legjobban, ezért belevágtam. Alant látható a végeredmény.

Jah, nincsen rajta SSS...<#hehe>

Ki korán kel, poligont lel.

aaa dehogy mindenki teszteli a mapot😄😄 vagy strand vagy work😊

laccoo: nincsen nekem sajnos😄

lac coo
Valakinek nincs véletlenül egy korrektül körbemaszkolt (szomorú) fûzfa texturája ? 😛
Hetek óta gúglizok utána de semmi 😞(((

youth
Ennyire nem akartam leamortizálni a topicot 😊

Youth

youth
Ahoy!

Legutóbbi próbálkozás. Pécsrõl hazafelé fotóztam. Van sok hibája tudom én, jelenleg ezzel érjétek be...
Szántó HDRI, ~16MB, 4000 x 2000, ~3 800 000 : 1

És egy esetlen kép. A "másodlagos" causticsot a lens flare okozhatta??

Youth

lekotelezel😊
uraim mondjatok meg nekem miert szopatom magam fel 11 kor meg mindig azzal hogy csak azert mert egy sweepnek az align pontjat meg akarom valtoztatni 3 adszorra adja meg magat ez a szar:S
utalom utalom utalom😄

Ez igaz.
Ezért gyorsan csináltam egyet extra néked.
lac coo
Hát itt:

.

Gondolom mentés elõtt, utána már mi értelme bármit is változtatni 😊))) Da ha eddig a 3-as csatornán dolgoztál akkor azt buktad, illetve esetleg próbáld meg kimenteni az UVW mapot és késõbb visszahozni az 1-es csatornára .... De ezt nem próbáltam én újracsináltam .

petesilver
nem mondod? mentés elõtt, és hol? Vagy mentés után?

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
Én átírtam a 3-ast 1-esre, okéztam azt jó ....

petesilver
Sziasztok. Lenne egy gondom, amire nem találok megoldást. Az objectecen a map /unwrap uv/ valamiért a MapChannel3-on van, és nem tudom hogyan rakhatnám át, hogy az 1-es csatornán legyen. Ha elmentem, majd az objectrõl törlöm az infot, és visszatöltöm, megjegyzi, hogy a 3-as csatornán volt, visszatöltéskor nem lehet állítani. Ismer esetleg valaki erre megoldást?

Mission Impossible 2010: PRO Class

ugye viszont van valahol feldobva iarora pot objektum tesssek beleimplatalni modoba is😄 legalabb egy render erejeig hisz a teapot orok😄

Thx a hozzászólásokat.
Az összegyûrt téma igen érdekes, mert a shader kikeverése elõtt, ill a render elõtt, jó sok autót megnéztem az utcán, és biza több autónál élõben esküdtem volna, hogy törve vannak, pedig nem voltak.
Gyanítom a szög miatt.
A studio setupnál is, ill pl ennél is (4U Thomas):
Carchamber
u.az a shader volt, és no problem.
Éshát igen Zenoka, valahol igazad van, mert no pot a Modoban, ergo ez valóban plusz a maxnak.
Szimpatikus az ötlet, ha este lesz idõm, kedvem és nem lesz a szobámban 50 fok akkor szerintem neki is állok😛 Legalább fejlesztem a texturázás skillemet, úgy is le vagyok maradva (magamhoz képest) 😛

It\'s good to be bad.

akkor egy piszok nagy jégbe hûtött piát...
veder, jég, pia.
kicsit komolyabb.
ok?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

nem szerencses a szog, elsore en is azt hittem valami "karikatura"
Nem akarok nagyon kekeckedõ lenni, de mindamellett, hogy mindegyik szóló kép nagyon ütõs, a fotóbaillesztésen valahogy úgy néz ki az autó, mintha egy összegyûrt modell lenne.