3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnap ejszaka visszaolvastam a forumban ugy 2003 as ev kornyekere😄
hihetetlen hogy mennyire ra volt kattanva mindenki a brazilra😄 Al mesterrel a elen😛😊)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Ha renderkor bent van háttérnek a majdan kompozitban odakerülõ kép, az sem hátrány. No, mindent tudsz, elõre dolgozni, elõre pénztkeresni vele.
per aspera ad astra
A másik meg a fotosopp rész. Csak egy kompozit tutort találtam, de az Scanline-os, és nem V-Ray-es. Annyit sikerült a fórumokból kibogarásznom, hogy a VRayShadow az invert és Multiply, meg némelyikhez kell az Alpha csatorna mask-nak. De ennél többre nem sikerült rájönnöm az éjjel.
Jöhet a válasz priviben is.
u.i.: Bocs, hogy itt lámerkedek, de higgyétek el, hogy nem tenném, ha nem kellene már holnap élesben használnom az infót...<#falbav>#falbav>
Ki korán kel, poligont lel.
De azért nincs ilyen baja másnak, mert megoldja mindenki PSsel. Egyszerûbb, szebb...
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Tényleg nemlehet megoldani, hogy a V-Ray ne blúrozza el az Environment Map-ot rendernél. Azért ez nekem elég hihetetlen. Vagy ez megint csak egy egyedi hiba, csak itt, csak most, és csak nálam...<#szomoru1>#szomoru1>
De ezek csak a hibak, amugy jo.
per aspera ad astra
Valaki mondja meg kérem szépen, hogy miért homályosabb a V-Ray-el kirenderelt Environment map, mint a sima Scanline-al? Nagyon fontos lenne, mivel hátteret is kell renderelnem, és amíg nemtudom megoldani ezt a problémát, addig marad a kompozitálás, annak megismerése pedig még eléggé kezdeti stádiumban van nálam. Szóval mit kellene csinálnom, hogy a berakott Environment bitmap ugyanolyan minõségben jöjjön vissz a renderben, mint ahogy bitmapként visszavigyorog rám a képernyõrõl...
Köszi a válaszokat...életet mentenének...<#worship>#worship>
link: http://iaro.3dmax.hu/kep/sample_02.jpg
köszi😊 ÜDV
irj ide ha vagy még,bár gondolom nem,lekéstelek😞
\"So always look on the bright side of death\"
thomas jelentkezz tudom hogy te is tolod meg😊)
Bar nalam az asszony epp olvas...
"imadom" neha ezt a szakmat...meg embereket akik hataridok talalnak ki ugy hogy fogalmuk sincs mi mennyi ido..

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Adott feladat a lefotózott üres építési telekre rárenderelni, vagy ráutómunkázni a renderelt látványtervet.
Namármost minden tutorial azt meséli, hogy csapjuk be a háttérbe (Environment) a kiszemelt telekfotót, de arról nemszól a fáma, hogy mivan akkor, ha a kirenderelt háttérkép még a kikapcsolt AA filterrel is homályosabb lesz a renderben az eredeti képhez képest. Na ilyenkor mivan? Hajtépés? Az megvolt.
Plusz ha valaki tud valami használható tanácsot adni az ilyan esetekre, hogy minél könnyebb dolgom legyen a MAX-os kamera+perspektívát összelõni a fotózott háttérrel, akkor privátban írja meg nekem. Ja, a telket is én fogom fotózni a jövõ héten, igaz egy kommersz digitális géppel. Nemtom, hogy az ottani beállításokat össze lehet-e (érdemes-e) kombinálni a V-RayPhysicalCam értékeivel.
Minden helpet nagyon megköszönök elõre is.
p.s.: Egyszer láttam valami hasonló tutorialt, amin a fotó perspektíváját valami referenciapontokkal belõtték, de sehol sem találom...<#szomoru1>#szomoru1>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"So always look on the bright side of death\"
semmi változást nem érzek...
zbrushban próbáltam de ugyanúgy 2Gb-nál elkezdi tömöríteni a memóriát hiába vettem fel a compact limitet is...
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Ha nem a memória kevés, akkor displace gondra tudok még gondolni, annál fordult elõ nekem még, hogy csak úgy ukmukkfukk elszállt render közben, mindig ugyanott.
A segítségeteket kérem!
A "Bevezetés a 3D animációba" nevû/ címû dvd-t/ oktatófilmet keresem!
Ötleteket kérek, hogy honnan lehet letölteni, vagy ha esetleg meg van valakinek.
Segítségeteket elõre is köszönöm!