63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
montressor #49635 szisztok!
ha megnyitom egy fileomat, azt irja ki mindig az elejen, h missing external files es , h honnan akarja megnyitni. Az environmentbe mar nincs benne, h tudom a legkonnyebben megkeresni, mi (material vagy barmi) akarja hasznalni?
koszi -
#49634 Na kész lett az homokórám, itt befejeztem,majd egy jobb helyzetbe még megcsinálom egyszer.
link -
#49633 nekem 1 smiley jön elő "barátságos látványtervezők" felirattal :) -
#49632 Igazábol csak a kódot a képppel,de hogy hova is kellene hozzá kattintani azt nem:) -
#49631 Meglett? :) -
#49630 Mégis:) -
#49629 Lábnyomok tényleg állatok! Husvétit nem leltem:( -
#49628 ha belegondolok hogy ennyi idő alatt szinte semmit nem fejlődtem tényleg pazarlás :s -
#49627 World Class Fitness, Zágráb
3 / 7 -
zenoka #49626 kep alapjan megnem ismernelek:D:D -
#49625 nem találom a vizes lábnyomokat! hol vannak? -
#49624 Három év sok idő, Koma. -
#49623 nem mondod hogy új borítót kell készítenem :c)))))) -
#49622 Hejj, három éve még hosszú volt a hajam. -
#49621 csak emlékeztetőbe meg hogy valami kép is legyen bent már
-
#49620 Lol... :D Igaz. -
#49619 A tied is készen van már pár éve waze mégsem írtál egy árva sort sem :p -
#49618 Lehet benne lesz Putyi életrajzi könyvében. A borító már készen van. :D -
#49617 pedig engem érdekelt volna a folytatás :s -
putyi #49616 eléggé off-ba kezd fordulnia fórum, így a többi priviben. -
#49615 Jaj, nem is mondtam, a cégükről oldalon van easter egg. És nem a bugok IE alatt. :D -
#49614 Nem?! Pedig azok igazi, eredeti szaroszkikristálylámpák ám! :D (Broáf...) De legalább megtudtuk, ki követte el a külsőket. Folyton mondogattam putyinak, hogy határozottan életszagúakra sikeredtek. -
bencsab #49613 így nézve tényleg nem bonyolult, csak amikor én tárgyaltam a beruhzóval akkor a belsőépítészettől függyetlenül készült volna egy értékesítési anyag. valószínűleg arról volt szó, hogy nagyon sokalták az árat, így átterhelték a belsőépítészekre, akik meg értető módon titeket kerestek. amúgy nagyon szép, színvonalas anyag lett, egyedül azok a csillagok nem tetszenek a mennyezeten a recepcióspultnál. -
putyi #49612 ennyire nem bonyolult a magyarázat. szenesékkel dolgozunk már vagy 5 éve. én személy szerint kb 15 éve ismerem. íme a nagy magyarországi mutyi. -
nenad #49611 nana, ezzel vitatkoznék, linear color map minden clampolva gyorsabb mint nem. már az aa miatt is.. -
#49610 mindig ámulok a munkáitokon.
Az nagyon konkrét hogy a medence körül ott vannak a vizes lábnyomok. ( ez már beteges)
A legjobban viszont az összes képeteken az exteriőrök környezetén ájulok be. a füvet még mindig nem tudom hogyan csináljátok, meg a fákat bokrokat a környezetet. szédítő a dolog. minden elismerésem .
Érik az a továbbképzéses dolog :c)
Zénoka: ez azért van hogy nem fúrják egymást a profik mert kevesen vannak , ez azon ritka szakmák egyike ahol tanulnak egymástól. én fúrhatok mindenkit én nem vagyok profi sőt még kezdő sem :c) csak szakbarbár :c))) -
zenoka #49609 lol tenyleg...:D:D de hulye vagyok:) koszi maistro:) -
bencsab #49608 van rajta egy kapcsoló, hogy perspective/orthographic -
zenoka #49607 egyebkent nagyon orulok annak hogy ezzen a forumon azemberek nem furjak egymast hiaba ugyanaz a szakma megbizokor bekes nyugodt..ez tenyleg jo:))
mas nem tudja valaki veletlen hogy hogy lehetne megoldani a kamerat ugy hogy 45 fokba mutassa az ojjektumot es ne legyenek osszetarto elek..ilyen ortografikus nezet szerueseg.. (mint pl a regi simcitys jatekoknal) -
bencsab #49606 az mvhotel.hu oldalon látható külső kép az én melóm...4 napos hórukkmunka volt :) -
bencsab #49605 hmm. mvhotelhez gratulálok! elég sokáig supportoltam én is az árajánlatunkat a melóra, ezek szerint ti szimpatikusabbak voltatok! -
zenoka #49604 nalam meg mindig sux van a galeriaval de valszeg ez csak lokalis problema:S -
#49603 Ápdételtem a galériánkat. Nálam FF alatt kellett egy reload, mert cacheből tolta az oldalakat. O_o -
#49602 Igen tehetsz rá matricát, de autót nehezebb csinálni, mint épületet, úgyhogy szerintem ne autót csinálj. Csinálj egy triciklit. -
Jokesz1993 #49601 És még egy kérdés.
Az autóra rá tudok tenni képet.(Matricának, stb.) -
#49600 Az exponenciális cmapnak nem kéne ""kimosnia"" a kontrasztot, sőt a dark és bright szorzókkal még növelheted is. A renderidőt szerintem a növény modellek dobják meg. Szerintem lineárisan próbálj meg megtanulni renderelni, az elejétől indulj el, és ne egy fullosra beállított scene-t kezdj el megkopasztani.
Al: Te beteg vagy a görbéiddel... :) -
#49599 Azt sem szabad elfelejteni, hogy fene nagy nyugaton (Tudom, Evermotion pont nem az, de a célközönség igen) az, hogy egy archviz stúdió szegletében ott áll betéve 10-20 dual quad xenon gép nem kérdés, hanem amolyan alavető dolog. -
bencsab #49598 Valószínűleg úgy engedhették meg maguknak, hogy őket nem hajtotta megrendelő, hanem a képminőség volt a vezérel, és az eladhatóság. -
zenoka #49597 mert ez portfolio scene ugy is aruljak..tehat fogod megveszed beleteszel egy gyereket gy bikinis macat es egy kutyat majd lerendereled ujra es kesz az uj portfoliod csilivili.. ennyi.. nem oktato dvd :))
Al:
"és még a kamera ISOjának csökkentésétől sem riadtak vissza, hogy azért zaj ne legyen annyi." erre bizonyitekot akarok hogy hol ki csinalta LOL:))) -
#49596 Igen, közben rájöttem én is, főleg, hogy kikapcsoltam a VRaySun-t, meg az összes textúrát, és még mindig ótvar lassú a render. Valószínű, hogy a Plane-re ráhúzott VRayLight típusú Material bitmap skylight szimulációjuk az ami szivat.
De néha nem értem, hogy az EVERMOTION-os banda hogyan képzeli az ilyen jeleneteket. Melóhelyen egy ilyen egyszerű épületnél ekkora renderidővel úgy rugnák ki Őket, hogy a poligonjuk nem érné a vízszintes koordináta Grid-jét. Jó, persze, ezektől a készjelenet gyűjteményektől már megszokhattam volna ezt a "kis" szépséghibát.