3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
vaaagy Te nem csinaltad vegig a beepitett tutorokat?!😉😛
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
http://bf1942.gametrack.org/sig_3210436_omaha1_times.png
még a végén vki komolyan veszi a hozzászólásotokat 😛
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
\"So always look on the bright side of death\"
per aspera ad astra
Szívok megint a MAX-szel, mint a torkosborz. Fordult már elõ valakivel, hogy egy "Group" objektum beragadt, befagyott? Úgy értem, hogy van egy full északi fal, ablakokkal, ajtókkal, mindennel. És Group a neve, mint a többi csoportobjektumnak, a MAX Group típusúnak ismeri fel az objektumlistában, de mégsem félkövér a nevének betûje, ja és nem aktív rá az Ungroup menüpont. És semmilyen módosítót nem lehet rá alkalmazni. Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy újramodellezni az egészet.?<#falbav>#falbav>
Ki korán kel, poligont lel.
A napi from start to end nálam is kukksötétre van mostanság konfigolva, ellenben a héten terepfotózáskor gesztenyés közelében tevékenykedtünk. Egy jó tanács: soha ne parkolj az évnek ezen tájékán gesztenyefa alá. Jött egy kis szellõ, és úgy végiggyepálta a kocsikat a hulló gesztenyestuff, hogy annyi riasztót én még egyben nem hallottam.
Ki korán kel, poligont lel.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
per aspera ad astra
Aldaryn: Két hét múlva ott már árulni fogják, légy türelemmel 😛
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
per aspera ad astra
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nagy THX! Lassan már köpködtem a monitort ! 😊)))
( Amúgy most van két light-on egy a jó mert az marad egy helyben ...) <#worship>#worship>
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Megcsinálom újból, nem nagy meló de idegesít , hogy nem tudom mi baja van ...
Nincs dupla vertex vagy hasonló, egy egyszerû box ....
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
Ott a ferde gerende tetején mi a fenéért olyan sötét a textura, ami egyébként nem olyanra van megrajzolva ???
A képen a kurzornál van a mapja ...

Egyébként nekem nem sikerült megfejtenem teljesen az irradiance cahce-es dolgot. benne.
Láttam pár összehasonlító képet, passz...
Egyébként jó.