3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pedálos játékautó nagyon szuper.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Rájöttem,Nenad autója higitóba gázol😊
\"So always look on the bright side of death\"

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
es kulon targyaljuk az elmozdulasukat. akkor egesz jól meghatározható lesz.
per aspera ad astra
A grafikában ugye nincs shutter speed, csak szimulálva van. Fel lehet tenni a kérdést, hogy az adott framen sütjük el a fényképezõt, vagy az adott framen zárt a gép? Vagyis, hogy milyen idõszakot nézzen a rendszer, általában mindkét irányba szoktak számolni.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egy példa : fekete háttér elõtt forog fehér egy ventillátor..A lapát háta mögöt nyílván elmosódik mert elmozdul... De ugyanez megtörténik a lapát elején is ( csak fordítva...), "keveredik " a háttér és a lapát a képen, mert hisz az exponálás kezdetekor még csak a háttér látható ott , ahol a végén már a lapát lesz ...
Nem tom érthetõ-e , késõ van már ehez 😊)))
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Erre nincs jó ötletem. Nem elmosódásnak kellene lennie elõtte/utána, hanem az útvonalán egyenletesen elosztva elmosva http://www.ncat.edu/~structur/research/pennstate/Image3.gif. Persze, ha épp lassult a forgása, akkor akár érthetõ is lenne, vagy valamilyen stroboszkóphatás, ha esetleg videófelvételrõl van szó. De passz. 😊
per aspera ad astra
http://www.inno-web.hu/fly4less/kepek/galeriak/23/alap/nagykepek/P1010126_01.jpg
közben annyit megoldottam, hogy alul felul más méret, illetve van függõleges osztó is.
egyébként késõbb majd lesz fiókostól kezdve minden verzió is.
Azt a plugint ismerem egyébként nem semmi, csak én rhinóban dolgozom.
http://www.turbosquid.com/FullPreview/Index.cfm/ID/334939
ingyenes, csak reggelni kell
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Valaki tudna nekem olyan oldalt mondani, ahonnan autós, hajós, vagy más blueprinteket lehet letölteni? réggen volt valami www.studiomax.hu oldal de már nem létezik vagy más a címe, már rég látogattam és az is lehet, hogy a címet egyszerûen csak elfelejtettem.
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
én is szeretnék már egy szép játékautót...
készítettem egy polc generátor scriptet. hamarosan továbbfejlesztem.
Volt egy projektem, 6 órán át gányoltam 15-20 mindenféle fajta polcal...😄

De akkor mi a fene tartja egyensújban a szekeret? nem kéne eldõlnie kicsi az egyik irányba ?
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
öööö, meddig lehet amúgy speedelni?
Al: eladó a séder? 😊
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

per aspera ad astra
Viszont sima kamerával meg jó ?! De a vray kamera kéne mert szeretem a fícsörjeit. Mi erre a megoldás?
Ti homológnál kifeszítitek valamire a hátteret, vagy postproduktum?
per aspera ad astra
mai kérdés: egy full fél-égboltos (horizontvonal feletti) panorámaképet hogy lehet szépen kifeszíteni enviorment mappal? Mert ha valami 'vászonra' teszem elbaszódik a diffúz szine.
A leveledre válaszolok ám majd, csak nem kétperc és még egyenlõre hajtás van nagyon. Talán hétvégén.
Szépnapot, jómunkát für evribádi!
Ki korán kel, poligont lel.
per aspera ad astra
Nemtudom, hogy mit nyomtam el a MAX-ban, de amikor állítom a Gamma-t a Preference Settingsben, akkor az a Material Editor Sample gömbjeire nincsen hatással. Eddig úgyvolt, hogy ha mondjuk 2-es Gammát állítottam, akkor a Mat.Editor gömbjei is kivilágosodtak. Mostmeg fullra ugyanolyan bekapcsolt gammával, mint kikapcsolt Gamma-val..<#rinya>#rinya>
Tenkjú.
Ki korán kel, poligont lel.
per aspera ad astra
per aspera ad astra

(Instance Replacer script)
De ha van maszek ötlet szerintem dobjátok be.