63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#49795 Tégla szineivel szórakoztam kicsit.Szebb szinekben csinálni szeretnék egy hdri panorámát ebből,van vkinek tapasztalata hogy kellene kimenteni normális minőségben? -
montressor #49794 ok, megoldodott, kileptem es beleptem, ugy latszik behulyult a max -
montressor #49793 mozgatom a szutyok groupot, es a pivotja helyben marad :( mi a fene ez??? -
montressor #49792 hali!
Segtseg kene. Van egy osszegroupolt elemem. Egy ablak aminek a reszei a keret, az uvegek, a mozgoresz es az alloresz. Na most, ezt a groupolt ablakot szeretnem mashova masolni, de a masolat (egyszeru copy) pivot pontja valahogy ott marad az eredeti ablakon. Probaltam a center to objecttel kozepre rakni, de akkor is ottmarad. Elforgataskor az ereti csoportnal jelzi a pivotot, de erdekes modon a masolt 'jol' forog, mintha ott lenne. A use selection centert hasznalom.
Mitol van ez?
koszi -
zenoka #49791 nem nez ki rosszul:D feny szinevel jatszottal vagy a teglafal szinevel -
#49790 Akkor egy kis szemrákkeltés
nfr -
#49789 Kár, kár, és mégegyszer kár... Pedig nézegettem volna még. -
bencsab #49788 Ennyi az egész, csak a szekrényről kellett kép. Ez szekrény projekt volt kizárólag. -
#49787 :) Több képet a szobából esetleg? :D Én sok napja modellezgetek, már hiányzik a szememnek a szép renderelt kép. -
bencsab #49786 Ja, kerekes, balra-jobbra lehet tologatni, a lábazati rész mögött rejtett kerék van. -
#49785 Tényleg, apró kérdés, a kihízható fiókos rész az ott fixe, vagy lehet tologatni? Mert ha fix, akkor mögötte az akasztókt kicsit nehéz bányászni. Ha pedig lehet tologatni, akkor hol van sín hozzá? Vagy kerekes, miaszösz. -
#49784 ez is fúbazeg kategória :)
#49776-ra valaki? -
zenoka #49783 boolent hagyd a picsaba mind ket proginak es rhinoz..onnan meg konnyu mashova vinni:D -
montressor #49782 hali!
tud vk atjarhatosagot a max es a maya kozott? Foleg boolean kapcsolt polygonokat szeretnek mayabol a maxba vinni? Lehet?
koszonom -
zenoka #49781 best a lepedon a minta anyaga:D -
#49780 csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, szép, jó a szemnek nézni. -
#49779 Szép lett, nagyon ígényes! :) -
nenad #49778 nagyon faintos, jók a fények kontraszt minden. És a szőnyeg is furos. Gratula. -
bencsab #49777 Na, akkor a hétfő reggelt én is egy szekrénnyel:
szekrény (mondjuk ez beépített, de azért remélem jó lesz) -
#49776 Lehetséges az, hogy renderen (V-ray)az object úgy néz ki mintha valamilyen smooth lenne rajta? Mert nincs rajta semmi és mégis úgy néz ki. És ez engem zavar :)
-
#49775 Az megoldhato valahogyan hogy egy bizonyos szinhez kapcsolok egy modell megjelenitést?
Egy olyanra gondolok hogy lenne egy textura amin különbözö szinekkel jelölném hogy hol jelenjen meg az ahhoz a szinhez tartozo fatipus és a modellt csak egyszer töltené be a memoriába a többit meg onnan copyzná más más koordinátára mint gondolom a proxy esetében?Természetesen ez a textura láthatatlan maradna renderkor.Esetleg ahol nagyobb területre szeretném tenni ott meg lehessen addni hogy milyen távolságokra tegyen egyet abbol a modellböl.
Igy talán nem szállna el a scene mérete tulságosan még extrém sok objektum esetén sem.
Vagy ezt csak programozással lehetséges ha egyáltalán megoldhato?
-
nenad #49774 ez nem az a v\rus amiről beszélnek mostanában. -
#49773 Amúgy ha már OFF: egyre viccesebb a net , mert egyre több weblapnak a rejtett tartalmában van valami trójai cucc. nekem mind a NOD mint az Avira beriasztott rá. gondoltam túl érzékeny a cucc. de azért az túlzás hogy a system 32 be pakolászni akar a web....
a nagy testvér nagyon figyelni akar... -
#49772 Az, hogy egy hirdetési oldalon trójai van egy dolog, de hogy egy céges oldalon...
surprise.hu, egérpadot gyártattunk volna velük de bent a NOD jelzett, itthon meg a KIS. -
#49771 Nem, hanem hogy a pitlibe lehet trójai egy weblapon?! Mármint, ki az, aki engedni odahaza, hogy egy weblap bármit is telepítsen a gépére sütiken meg sandboxban futtatott javascripten kívül? :D -
#49770 Akkor töröld Al légyszi:( -
#49769 Szerintetek kitörésre várakozó katonák vannak a szekrényben? Hmm... akkor érthető a 30K HUF. -
#49768 Avast szerint is. -
#49767 trójai a KIS 2009 szerint -
#49766 Ez haláli! :D 30 ezerért valaki megválik két ilyen szépségtől? Ejjj, belegondolni is rossz. Manapság szerintem a tömör faanyagért többet kérnének. -
#49765 itt leltem.
Nem reklám:) -
#49764 Hmm, ez lényegesen bonyolultabbnak indul, mint az errefelé megszokott szekrénycsokrok. :) -
#49763 :)
Akkor egy félkész. -
zenoka #49762 hehe:D
-
#49761 vagy pap... -
#49760 szekrény kell ide... -
#49759 New Features of Vue 7.5
Following is the list of new features available in the upcoming 7.5 release:
* Support of the V-Ray renderer for 3ds Max (xStream)
Érdekes lehet. -
#49758 Aranyos kis cucc... -
#49757 (lehet rengetegen megfogadták szavaim, és most mindenki max helpet olvas, tanul, fejlődik, és egy év múlva kapok egy plató bort.) -