3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de beallitani a rendert neked kell😛😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
online paintshop progi
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Egyéblént nekem is szar napom van...
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
lol hehehe😄
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Igen azt kezdtem el, de van ahol több 100 frame van😊
akkor rendereld egyesevel😛😊
per aspera ad astra
Valaki ki tudna segíteni egy infóval? Berakok egy képet háttérnek az Environment-be. És renderben vissza is kapom ugyanazt a képet,, amit betöltöttem. De csak Linear Color Mapping esetén. Ha Exponential-ra rakom a Color Mapping-ot, akkkor a háttérkép egy vaskos árnyalattal sötétebb lesz.
Van erre valami gyógymód?
Tenkjú elõre is.
Ki korán kel, poligont lel.
Más, rengeteg helyrõl lehet ingyenes texturákat letölteni, aminek ugye a legnagyobb problémája az, hogy
nem ismételhetõ, (tileable) erre van egy nagyon egyszerû és hatékony megoldás, a pixplant.
per aspera ad astra
gondolom a materialhoz, csak akkor lehet hozzáférni, ha már a kész az anim, és ugysem könnyen,
de a láng objektum gi multiplierével, talán te is játszthatsz...
egyébként azt hiszem én is erre jöttem rá akkor amikor használtam, és nem csináltam mást, csak elmentettem szekvenciába a lángot és kész... onnantól, ha visszatöltöd bitmap szekvenciába, akkor a kimentet, simán allíthatod.
Egy furcsa problémába ütköztem: egy hullám mozgást végzõ farkat úgy animáltam meg, hogy fogtam a geometriát és a Physique modifier-el behúztam egy wave space-warp-al megmozgatott spline mozgását. Ez teljesen jól is ment amíg ki nem akartam renderelni. Scanline renderrel végigrenedereli azt a 20 képkockát és az összes az 1. képkocka lesz. Ha csak 1 framet renderelek akkor minden ok.
Valaki ötlet?
Feltettem azt is, hogyan fest GI számolás közben az atmoszférikus effekt. Látszik, hogy ott még float. Szépen kijönnek a fehér "alatt" clampolt színek is (kékek, narancsok)
per aspera ad astra
Így marad a kompozitálás.
per aspera ad astra
van egy ilyen jelented egyébként csak test scene egy-két textúrával
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
per aspera ad astra
piszok jó kis program. Ne adjuk fel... ;-)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
(nincs unclamped outputja... hihetetlen)
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Al..hmm nah jo ez teny😉
Mission Impossible 2010: PRO Class
per aspera ad astra
Régi szép idõk. Akkor még lehetett inni és vezetni egyszerre , és nem kapott el senki ha gyorsabban tekertem mint a megengedett, és csajozni is jobban lehetett vele :c)))))))))))
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Vmiért én ebbõl csak moszkvics tipusra emléxek,volt ebbõl hasonló baráti gyártmány is?
\"So always look on the bright side of death\"
Mi csak kuncsorogtunk, hogy engedjen vele egy kört 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End