63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    Tégla szineivel szórakoztam kicsit.Szebb szinekben csinálni szeretnék egy hdri panorámát ebből,van vkinek tapasztalata hogy kellene kimenteni normális minőségben?
  • montressor
    ok, megoldodott, kileptem es beleptem, ugy latszik behulyult a max
  • montressor
    mozgatom a szutyok groupot, es a pivotja helyben marad :( mi a fene ez???
  • montressor
    hali!

Segtseg kene. Van egy osszegroupolt elemem. Egy ablak aminek a reszei a keret, az uvegek, a mozgoresz es az alloresz. Na most, ezt a groupolt ablakot szeretnem mashova masolni, de a masolat (egyszeru copy) pivot pontja valahogy ott marad az eredeti ablakon. Probaltam a center to objecttel kozepre rakni, de akkor is ottmarad. Elforgataskor az ereti csoportnal jelzi a pivotot, de erdekes modon a masolt 'jol' forog, mintha ott lenne. A use selection centert hasznalom.
    Mitol van ez?
    koszi
  • zenoka
    nem nez ki rosszul:D feny szinevel jatszottal vagy a teglafal szinevel
  • ThomasGins
    Akkor egy kis szemrákkeltés
    nfr
  • Aldaryn
    Kár, kár, és mégegyszer kár... Pedig nézegettem volna még.
  • bencsab
    Ennyi az egész, csak a szekrényről kellett kép. Ez szekrény projekt volt kizárólag.
  • Aldaryn
    :) Több képet a szobából esetleg? :D Én sok napja modellezgetek, már hiányzik a szememnek a szép renderelt kép.
  • bencsab
    Ja, kerekes, balra-jobbra lehet tologatni, a lábazati rész mögött rejtett kerék van.
  • Aldaryn
    Tényleg, apró kérdés, a kihízható fiókos rész az ott fixe, vagy lehet tologatni? Mert ha fix, akkor mögötte az akasztókt kicsit nehéz bányászni. Ha pedig lehet tologatni, akkor hol van sín hozzá? Vagy kerekes, miaszösz.
  • Metwork
    ez is fúbazeg kategória :)

#49776-ra valaki?
  • zenoka
    boolent hagyd a picsaba mind ket proginak es rhinoz..onnan meg konnyu mashova vinni:D
  • montressor
    hali!

tud vk atjarhatosagot a max es a maya kozott? Foleg boolean kapcsolt polygonokat szeretnek mayabol a maxba vinni? Lehet?
    koszonom
  • zenoka
    best a lepedon a minta anyaga:D
  • npeter
    csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, szép, jó a szemnek nézni.
  • Aldaryn
    Szép lett, nagyon ígényes! :)
  • nenad
    nagyon faintos, jók a fények kontraszt minden. És a szőnyeg is furos. Gratula.
  • bencsab
    Na, akkor a hétfő reggelt én is egy szekrénnyel:
    szekrény (mondjuk ez beépített, de azért remélem jó lesz)
  • Met
    Lehetséges az, hogy renderen (V-ray)az object úgy néz ki mintha valamilyen smooth lenne rajta? Mert nincs rajta semmi és mégis úgy néz ki. És ez engem zavar :)
  • repvez
    Az megoldhato valahogyan hogy egy bizonyos szinhez kapcsolok egy modell megjelenitést?
    Egy olyanra gondolok hogy lenne egy textura amin különbözö szinekkel jelölném hogy hol jelenjen meg az ahhoz a szinhez tartozo fatipus és a modellt csak egyszer töltené be a memoriába a többit meg onnan copyzná más más koordinátára mint gondolom a proxy esetében?Természetesen ez a textura láthatatlan maradna renderkor.Esetleg ahol nagyobb területre szeretném tenni ott meg lehessen addni hogy milyen távolságokra tegyen egyet abbol a modellböl.
    Igy talán nem szállna el a scene mérete tulságosan még extrém sok objektum esetén sem.
    Vagy ezt csak programozással lehetséges ha egyáltalán megoldhato?
  • nenad
    ez nem az a v\rus amiről beszélnek mostanában.
  • Free
    Amúgy ha már OFF: egyre viccesebb a net , mert egyre több weblapnak a rejtett tartalmában van valami trójai cucc. nekem mind a NOD mint az Avira beriasztott rá. gondoltam túl érzékeny a cucc. de azért az túlzás hogy a system 32 be pakolászni akar a web....

a nagy testvér nagyon figyelni akar...
  • Met
    Az, hogy egy hirdetési oldalon trójai van egy dolog, de hogy egy céges oldalon...
    surprise.hu, egérpadot gyártattunk volna velük de bent a NOD jelzett, itthon meg a KIS.
  • Aldaryn
    Nem, hanem hogy a pitlibe lehet trójai egy weblapon?! Mármint, ki az, aki engedni odahaza, hogy egy weblap bármit is telepítsen a gépére sütiken meg sandboxban futtatott javascripten kívül? :D
  • ThomasGins
    Akkor töröld Al légyszi:(
  • Aldaryn
    Szerintetek kitörésre várakozó katonák vannak a szekrényben? Hmm... akkor érthető a 30K HUF.
  • macleody
    Avast szerint is.
  • Met
    trójai a KIS 2009 szerint
  • Aldaryn
    Ez haláli! :D 30 ezerért valaki megválik két ilyen szépségtől? Ejjj, belegondolni is rossz. Manapság szerintem a tömör faanyagért többet kérnének.
  • ThomasGins
    itt leltem.
    Nem reklám:)
  • Aldaryn
    Hmm, ez lényegesen bonyolultabbnak indul, mint az errefelé megszokott szekrénycsokrok. :)
  • ThomasGins
    :)

Akkor egy félkész.
  • zenoka
    hehe:D
  • Aldaryn
    vagy pap...
  • ThomasGins
    szekrény kell ide...
  • Aldaryn
    New Features of Vue 7.5

Following is the list of new features available in the upcoming 7.5 release:

* Support of the V-Ray renderer for 3ds Max (xStream)

Érdekes lehet.
  • ThomasGins
    Aranyos kis cucc...
  • Aldaryn
    (lehet rengetegen megfogadták szavaim, és most mindenki max helpet olvas, tanul, fejlődik, és egy év múlva kapok egy plató bort.)
  • ThomasGins