3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helo!
az a problémám h ha van internet kapcsolat akkor nem indul el a max 2009, hibával kidob töltés közben 😞 pedig eddig nem volt ilyen problémám.....
( vista x64 )

Aldaryn
Autodesk most erre gyúr. ACAD 2009-be is sikerült beletenniük egy olyan feature-t, ami a kijelölés általában tizedmádosperces folyamatát megszáz- (inkább ezer...komolyan) -szorozta. Még szerencse, hogy mind a maxos buziboxot, mind az acados lassító megoldást ki lehet kapcsolni a csudába. 😄

per aspera ad astra

engem a select ablak zavar, de egyébként sztem jó volt.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Afrika melyik része? Északi csücsök viszonylag közel van. Déli annyira nem, bár csak értékrend kérdése. 😛

per aspera ad astra

Doomista
szerénység árad belöled 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

profitol en olyan messze vagyok mint ide afrika..😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
hát nyilván te nemvagyok olyan pancser benne mint én,igy számomra most az uj programverzio uj dolgokkal elöny,viszont nálad mint tapasztalt profi,kiismered a programot,igy lehet hátrány is 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nem mert volt hogy ugy kaptam adat szeruseget hogy 2009 es verzioval lehetett csak megnyitni..de hasra nem estem meg toroltem belole egy ket dolgot ennyi😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista
szóval akkor visszaraktad a 2008-as verzsönt ? 😄

mivan vege a house-nak?😄DD

sok kulonbseget en nem vettem eszre az elozo verziok ota..max az hogy szarabb a viewportja es torolni kellet par gui file-t belole ugy hasznalhatobb😄

Aldaryn
Fújd ki a füstöt!

per aspera ad astra

Doomista
eszméletlen jó ! iszonyat ! ilyet még nem pipáltam ! egyszerüen már 1 orája csak nézem a programot,annyira jó !

lac coo
Jó vagy rossz értelemben ? 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Doomista
ez ez ez a 2009-es 3d studio max valami eszméletlen ! <#wow2><#wow2>

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

forumgyilkos 😄DD

Úgy néz ki nagyon lesokkoltam a népet😞 <#wow3>

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

hátha vkit érdekel az F1-es modell verseny

köszi, belenéztem a tutorban, tok jó. vannak benne hasznos infók.
kicsit más kérdés: bump/displace mapot hogy szokás készíteni, csak simán adni neki szürkeárnyalatot és fényerõ/kontraxal állígatni?

van vraynel ilyen kulso programja (valahol a vrayes konyvtarba, irmap viewer asszem) ahol osszetudod fuzni az elmentett irmappokat..
hat ha ilyen kamera animvan flytrough es jo lassu a kamera akkor multiplier es irmappot is erdemes hasznalni..gyorsit..de a spot3d van egy eleg fasza tutor azt erdemes vegig tolni
http://www.spot3d.com/vray/help/150SP1/tutorials_imap2.htm

aham, kösz szépen. de gondolom ha nem csak a camera mozog, hanem a jelenetben is vmi/k, akkor már nem jó imapot elmenteni. ezt a 5-10-20 frames dolgot úgy érted, hogy pl. 5-10-20 frameknél leszámoltatom imapot, elmentem más-más fileba, majd csak ezen a szakaszokon külön-külön renderelem a scenet és majd a végén összefûzöm? <#falbav><#fejvakaras><#conf>
mert gondlom azt nem lehet megoldani, hogy megadjuk a vraynek, hogy pl. elsõ 10 framet ebbõl az imapból, másdik 20-at a másik imapból számolja

ugyanaz, animációnál viszont sok idõt lehet sporolni, ha csak minden 5-10-20 framnél számoltatod az irradiance mapot.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ez komoly, nem is bírok aludni tõle..😄DD

linket😊)

Aldaryn
Olyan lányt találtam, aki aranymetszést tetováltatott magára matematikai kifejezésként. Biztos akad minimalfelület is... 😄

per aspera ad astra

passz😄 gugli dobta ki a teapot tattoo kifejezesre😄😄😄
egyebkent en is elkgondolkodtam egy utah teapotos tetkon😄😄 ha mar a tetovalasomat beleepitettem az egyik elso interioromba akkor forditva miert ne😊) mar csak megkenne rajzolni valami franko nonfigurativbol a utah teapotot😄

Aldaryn
Ez kész... komolyan... van esetleg minimálfelület tetkós csaj is? 😄

per aspera ad astra

Sziasztok!
Vray-es kérdésem lenne:
próbálta már vki, vagy esetleg alapból tudja vki, hogy melyik a gyorsabb módszer?:
1. 'high' beállítással renderelek vagy
2. szintén 'high' beállítással "csak" leszámoltatom a GI-t, nem rederelek és elmentem az imapot és utána már az imapból számoltatom a végleges képet
Nemtom érthetõ-e amit kérdezni akarok? lehet h tök hülyeség az egész amúgy is 😞

fokusz
igen erre gondoltam én is,nincs más hátra tovvább probálgatom😊

Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora

ehehe1
eleg mediteran a holgy😊

fokusz:
tulkepp nem tudom mit kenne kritizalni: rendertestnek: fenyek nem az igaziak anyagok sem jok..
ha a modellek a tieid azokat meg nem igazan lehet latni normalisan az anyagok miatt😄 de isten hozott hajra😄

fokusz
sziasztok teljesen uj vagyok még a szakmában még csak az alapismereteknél tartok,szöszmötölök,keverek kavarok és ez sült ki beleöle

http://kep.ivpicture.hu/17927.N.jpg
ne kiméljetek kell az építõ kritika<#hamm>

Asus maximus II formula,Intel Core2 Quad Q9300,Samsung 640 hdd,Radeon HD4850,ASUS Silent Square EVO ,Geil 4Gb DDR2-800,Logitech Mx 5500 Revolution ,CORSAIR PSU-620HX,Gigabyte 3D Aurora

Met
linkeljen valaki egy pinás képet és helyreáll a jingjang a topicba 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

kezd melegedni a hangulat sracok<#mf1><#nyes><#pias>😛😄DDD

Nem rossz, koszi, ezzel mar tenyleg lehet kezdeni valamit! <#puszi>

oho teapotba kell vesetni a neved😊 nah ezzel tenyleg lehet tovabb haladni😄 hol lotted?

textura
ezzel lehet tovább haladni.

tutort a nepnek😊

10perces melóval tudsz ilyet csinálni

nyert😊 dehogy toluk jott vagy valamelyik kooprodukalos emberketol azt passzolom..😄
multkor osszeszamoltam a megbizoimon kivul 5 teamnek van meg beleszolasi joga ebbe a projectbe..es ok nem kommunikalnak..eljen

Aldaryn
😞 sajna nincs, pedig sokszotr kellett volna már, ideje lenne készíteni már egyet.

per aspera ad astra

Nincs valakinek ilyen texturaja, vagy valami ehhez hasonlo?

dvm?

valoszinu de ahhoz kepest viszont meglepoen jo😊

het eleji fun egy kedves megrendelotol:
"A székek fehér bõrfelülete kapjon egy sárgás-barna árnyalatot, hogy kiemeljük a hátterébõl."

gondolatom: nincs valakinek osszefosott kakis pelus texturaja? haatha bevalik😄

ez tuti, hogy inhouse.

azt sejtettem hogy nem Ti, az latszodik😛😊 csak gondoltam bekerdezem hatha valaki valamit tud rola hisz sokan vagyunk itt😊
nah igen ezzekhez a melokhoz komoly kontaktok kellenek:S baar van egy olyan erzesem hogy a tervezo cegnel valamelyik lelkes fiatal csinalhatta.

Aldaryn
Egész kellemes. Nem mi voltunk. Sajnos nincs politikai kapcsolatunk, és nem rokon arrafelé senki sem. 😄

per aspera ad astra

Köszi
emelje fel a kezet:
ki (k) csinalta(k) a latvanyterveket?😊 egy-ket helyen furi de gondolom rapidwork lehetett😄

Aldaryn
Nem elég erõs?

per aspera ad astra