63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#49875 Úgy legyen! -
#49874 nekem volt 1 konyhabelső képem amit 8 óráig számolt a gép :-( (igaz nem 1 bika gép, de azért sokaltam kicsit :-))
a kanapé fölött/mögött lévő támla is világít? az a két állólámpa nekem elég aránytalannak tűnik, habár lehet h van ilyen design.
ha a megrendelőnek megfelel ez a minőség, akkor bőven jó. azért majd ha lesz időd, ha másnak nem a saját magadnak nyomjál 1 high beállítással is, próbaképp :) -
#49873 ...mennyit nyomtuk pedig annó haverokkal lanba, hétvégente 2 napos program volt, sör, pizza, duke:) -
#49872 el sem akarom képzelni ti milyen beállításokkal rendereltek. mióta Zénóka mondta hogy volt olyan szoba aminek a render ideje 4,5 óra volt én meg már akkor idegbeteg vagyok ha 15 perc.. szóval meleg.. ez a minőség 7 perc volt
Kép -
nenad #49871 ez nem biztos. Elég sok anyagokt nyomtak ki, valamelyik nagycég érdeklődik és lehet meg is veszi őket. -
#49870 DNF nem lesz már soha többé, ugyanis a 3DRealms csődbe ment és bezárt. :(
Free: a dmc samplert is tolhatod még feljebb. -
montressor #49869 lehet olyan anyagot csinalni, amiben az test eleitol adott tavolsagra mas anyag legyen? Tehat egy teglalapon legyen egy vastagabb keret, aminek anyaga mat1, es a kereten belul legyen egy masik mat2 anyag... -
#49868 Ez a DNF is elészülhetne már valamikor:) -
#49867 Nem különösebben bonyolult, leginkább dirt sahderre van hozzá szükség, de az sem occlusion, hanem face angle alapján. -
marcee #49866 Kijött egy rakat kép a lelőtt DNF projectből, köztük néhány fasza zbrush(?) render. pl1, pl2. Erről újra eszembe jutott, hogy ezt a zsírhaváj red wax shader-t nem lehet-e véletlenül megvalósítani vray/max-ban? Főleg a modell redőiben megülő por tetszik. Net-en keresgélve nem találtam semmit. -
montressor #49865 a force 2sided megoldotta ugy nez ki -
montressor #49864 hali!
unwrap uvw-ben, render template-ben ha nem jelenik meg el, hanem tiszta fekete a kep, az mitol lehet? Az editorban ott van a megfelelo oldal, de a template teljesen fekete :( -
nenad #49863 sztem sim'n vedd feljebb a felbontást. Tobb hely lesz az interpolációra. -
#49862 thx
kipróbálom az ötleteket -
#49861 Ekkora képnél az az 1000 nem rossz érték. Az interpolációs minták lehetnek még kevesen, mert visszaköszön a lightcache formája a foltokban. Ezen túl a lightcache filterelése is sokat lendíthet az ügyön. -
zenoka #49860 lichtcache se tul magas:D
en meg soktam trukkozni azzal hogy egy basic vraylight mat ami vilagit es utana ahova vilagitania kenne tolok egy vraylightot invisible negyszogest szeeeeepet mert az szebb:D bar lassabb de ahol prognek a mag hegyek ott no problem:P -
#49859 Hsphere mehet 200-ra. -
#49858 vaze..... hova feljebb ?
Irradiance highon van hsph=80
lightcache subdiv 1000
samplesize 0,02
DMC sampler 16
Global subdiv 4
Noise treshold 0,005 -
#49857 Mit, mit??!... Hát a mi-nő-sé-get! Feljebb! -
#49856 mit kellene állítanom ahoz hogy avray light material fénye ne foltosodjon ?
néztem képeket vray light materiallal és ott nem foltosak.
nekem mindig az . minden más tök szép de a vraylight foltos
és itt most nem maghára az objektre mert az tényleg foltos de az direkt mintha izzok lennének hanem a visszaverődése a felületekről az ami foltos
Kép -
montressor #49855 jol mukodik, jol mukodik, csak nem igy szeretnem
vegul is a kocka-map egy planar map, csak mind a 6 oldalra...
majd probalkozom, csak most a sikerelmeny miatt, tulleptem a probleman :)
koszi -
#49854 Elvileg az unfold mapping erre való,kockánál jól is működik,ennél bonyolultabnál meg nem igazán:) -
marcee #49853 Kicsit talán render is, de leginkább vicces Star Wars reklámok. -
tilbury #49852 ja-ja néztem task-ot, mind a 4 mag izzad :-(
ezért jó, ha az embernek több gépe is van :-) -
zenoka #49851 ned meg a feladatkezelot render kozbe rogton levagod miert:) -
montressor #49850 sztem igen
ha jol sejtem qvadod van, kiprobalhatod a task managerben, h a max affinitasat csak 2 vagy 3 maghoz rendeled, bar ugye annyival lasabban lesz kesz a keped... -
tilbury #49849 hali!
az normális, hogy néha render közben szinte az egér is "szaggat"? olyankor nagyon mást nem is tudok csinálni, vagy csak nagy gyötrelmek árán :-(
(vas: Q9550, 4 giga ram, xp 32bit) -
montressor #49848 szerwoodstock!
unwrap-ban, lehet e a box mappingnel olyat, h az oldalakat a kiteritesnel egymas melle helyezze?
Gondoltam egyben meg lehet csinalni a 4 fuggoleges falat, egy pl 1200x400pixeles kepben. De kiteritesnel a box without top mapping a negy oldalt kulon-kulon teriti ki az 1200 pixel teljes szelssegeben. Innentol kezdve meg nem tudom aranyosan 'osszefuzni' oket. Neztem a flatten meapnal meg hiaba allitom 90foknal nagyobbra a turest ugy sem akarja az igazat. Van ra mod, h szepen korbejarva teritse ki (egymashoz aranyosan az oldalakat), olyat kapva, mintha papirbol dobokockat csinalnek (also es felso lapok nelkul)?
Vagy kenytelen leszek az oldalakat kulon ID-kent mappolni, h ne legyenek egyformak a kepek rajtuk....
koszonom
-
zenoka #49847 en inkabb ilyet adnek neki akkor:):):)
:P 12+ :) -
#49846 A betervezett 100 helyett a cancel gomb ottléte szerintem sokkal morbidabb... :P -
#49845 én terveztem neki a 100-at -
marcee #49844 32 éves és 100-ig tervez élni???
A marcipán shader kevéssé jön át, de az ötlet nagyon ott van. -
#49843 Elvileg a bal "keze":) A legtöbb képen jobbal hasfogás ballal láb:) Bár tényleg hülyén néz ki igy:) -
#49842 és mi van a lábujján? -
#49841 Rendszergazdi:)
Egy xp-s képet próbáltam ubuntusitani, csak mivel keveset látok ilyet...:) -
#49840 Tux meg Luna skin a zászlón? Ez hogy jön össze? :P -
tán csak nem rendszerg@zda a srác? ;-)
a zászló is ehető???? :-) -
#49838 csak h legyen kép ...
Egy havernak készült szülire,elvileg marcipán lenne -
#49837 -
bencsab #49836 Tökéletes gondolatmenet. Én egy +20%-ot ráhagynék, hogy a filterelés problémamentes legyen.
Az unwraphoz sajnos nem tudok hozzászólni.