3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Szép lett, igazán természetes. Zöldekbe én tennék egy kis szaturációt és sárgát, de ennyi. Modell az archicad? (az ereszekbõl, lefolyókból gondolom...😊 )
per aspera ad astra
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Naggyon baba lett.
A Füvet hogy a francba tudjátok ennyire jól megcsinálni ???
amúgy mennyi óra van benne ?
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Lekerekített sarkú téglatestet szeretnék létrehozni, de nem tudom hogyan😊
Valaki segítene ezügybe?
Elõre is köszi.
igazábol már régebbi csak feltettem maxot és kirendereltem :]
keine Signatur
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Nem értettem a hsz-t, de most hogy utánanéztem mi is az a telefonszám, már leesett ! 😄DDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
per aspera ad astra
ha, HA, komolyan ezzel akarsz foglalkozni.
per aspera ad astra
Két kérdésem lenne.Nem teljesen a témába vág csak részlegesen,
1.továbbtanulás elõtt állok és itt biztos van olyan ember aki tudja hogy milyen szakra érdemes menni hogyha az ember ilyesmivel szeretne foglalkozni értem ez alatt a 3d modellezést/animálást.Vagy képfeldolgozás, grafika ilyesmi ami ezekkel kapcsolatos.Tudom hogy vannak tanfolyamok amit majd szándékszom elvégezni de e mellé nem ártana egy egyetemi végzettség.Szóval várom a tippeket!Elõre is köszönöm a segítségeteket.
2.Szeretnék vásárolni laptopot és milyen konfig-ot érdemes keresni ami jó modellezés célokra mert gondolom más konfig kell mondjuk játéknak meg más a modellezésre.Néztem párat és a legjobban az Acer gemstone széria fogott meg.Ez fõleg multimédás célokra lett kitalálva de mivel nekem ez is egy lényeges szempont meg a modellezés is érdekelne h megfelel-e ilyen célokra.Köszi a segítséget
de olvastam olyat is hogy valami hivatalos (autodeskes) foszer irta hogy 10 ora render ido mindenre eleg kell hogy legyen😊))
regebbi backburner verzio nem segitene? vagy inkompatibilis😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
per aspera ad astra
ossz vissz ket megoldast talalni:
1st given solution :
- in the file “backburner.xml” , set <MaxRender> to a higher value than 600, for my present need I assume 1200 would be enough,
but BB still reports a Task Timeout and stops the rendering after 600 mn.
2nd given solution :
- in’Network Job Assignment dialog/Advanced Settings : enable the ‘Per Job Timeouts’
- and set ‘Wait for MAX to Render’ to an higher value, e.g. 1200.
I didn’t revert the “backburner.xml” file to default, so don’t know if the change made to it can be omitted.
furi hogy valtozo velemenyek vannak valakinek segitett vlaakinek nem:S
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Mindig meg akartam kérdezni, de mindig kiment a fejembõl....eddig. Feltételezzük: létezik nekem 2 teljesen ugyanolyan kompozícióm, amiben ugyanazok az objektumok szerepelnek, azzal a különbséggel, hogy a 2-ban tízszer akkorák a méretek, mint az 1-ben. Tehát ha az 1-ben van egy kör 3-as radiállal, az a 2-ban 30. Viszont mind a kettõ ugyanannyi poligonból áll. (remélem jól fejeztem ki magam) Tehát ha a kompozícióban szereplõ objektumokat nézzük, mind a 2 ugyanolyan részletességgel írja le az objektumokat.
Kérdés: amelyik nagyobb méretû, azt tovább is tart lerenderelni?
Amúgy alapvetõen úgy mûködik a lasso modoban, hogy RMB raycast, vagyis csak a látható dolgokat jelöli, míg MMB mindet jelöl alatta, ehhez double sided se kell.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
3d sketch
fél OFF:
Nem tudja valaki MODO-ban hol tudom beállitani hogy a plane mindkét oldala látszódjon,mert kerestem mindenhol a menüben és a helpben is ,de nem találtam, ill, hogy melyik beállitás a jo hogy mindig a test közepén legyen a pivot pontja.nálam mindig elmászik.
bovitsuk...kozel van mint max user az orulethez?😊
"messze, mint a MAX beállításokat tartalmazó foldere a telepítési könyvtártól"
? 😄
per aspera ad astra
A teljesen magátólértetõdõ helyen lehet meglelni:
%HOMEPATH%\Local Settings\Application Data\Autodesk\3dsmax\2008 - 64bit\enu\defaults\MAX\CurrentDefaults.ini
ebben aztán lesz egy
SelectByNameUsesSceneExplorer=1
bejegyzés. Értelem szerûen ezt kell átírni.
per aspera ad astra
Al: Jól értem, vissza lehet kapcsolni a régi select window-t???? Hogy?