3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aldaryn
mindjárt dobok egyet, de tegnap este elszállt belõle 1 óra meló, felb*szódtam rajta, és hagytam a fenébe.

per aspera ad astra

Köszi!
Eddig nálam is elsõ vagy!
Bocs nenad<#hehe>
Jól látom hogy csak 3-an vagyunk?<#zavart1>

lac coo
Én a filmérzékenységet szoktam levenni 50-25-re 😊))))))) Lámaság fél egészség ! 😛
egyébként nem sky-t, hanem sun-t akartam írni, természetesen 😊 De köszi a helpet !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

vray skynak vraysunnal es vraycammal van ertelme😊 szerintem😊
es akkor ott inkabb a zaridovel meg a rekesszel erdemes jatszani😊

dinike009: hehe😄 me' nem azzal kezdted hogy hijjak?😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

lac coo
Ezer éve nem rendereltem, most rámjött de még most sem jövök rá , hogy nálam a Vray sky mitõl ad olyan világos képet ? 😊)) Szinte nullára le kell vennem mindent hogy használható legyen ...

lac coo
Nálam elsõ vagy, bár mindegyik szép és van tudás mögötte, látlelet van elég , meg arra ott fényképezés .... <#eljen>

ok bocs, csak annyira tirpák vagyok h nem tudtam hogy hivják😄
fuck mar csak harmadik vagyok fasza lett ez is😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
élethû

per aspera ad astra

beszállok!<#crazya>

google vray volume light 😄 elso korben kidobja😄

Sziasztok, átszûrõdõ napsugarakat hogyan lehet csinálni vrayben? hogy látszódjanak a renderben a napsugarak amint pl a fák lombjai között átszûrõdnek, eddig mindig utólag raktam a képekre Psben, de most már kiváncsi lennék a megoldásra😊 valakinek vmi ötlete?

most nezem uw kegyetlen kaka:S

nenad fasza lett!! pedig mar remenykedtem hogy megnyerem😄😄

lac coo
Eddig minden alma szép ! <#worship>

brazil r/s 2 rio version. Az alma anyaga standard material.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

npeter
tök jók lettek az almák, grat nektek <#worship>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

nem. ket darab igazi alma fotójából, készült két darab map (tilézhetõ - pixplant), blend materiálba történõ integrálásával hoztam létre a mapot, a mixmap cellular.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
kézzel festve?

per aspera ad astra

sima scanline 😄
ennyi.

Free
állat lett.

Valahogy hasonló "favágó"módszerekkel készülhetett az olimpiai madárfészek is :c))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

pofon egyszeru😊
fogtam megcsinaltam az alma alapot majd polymodban kijeloltem mindent slice plane szepen random sliceolgattam majd katt edge-re akkor csak a sliceolt elek jelolodtek ki es utana detach to spline es sweep😄
favago modszer😊

nagyon kúl, mivel csináltad a sok spline szerû képzõdményt.

alma speed modelezes 10-15 perc😛

npeter
szemrevaló mennyiségû gazokat szórnak szét vele😊 ha sikerült kipróbálnotok, megoszthatnátok a véleményetek róla. szóval ezek az icube-esek így kreálják azt a rengetek növényt

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

ThomasGins
321 nem kerek szám,szoval 32😊

\"So always look on the bright side of death\"

ThomasGins
Itt van 321 bites is... ki is próbálom...

valaki nezte probalta eltudta olvasni rendesen?😄
vray scatter demo😄

Én chamfer-el szoktam az éleket lekerekíteni 8-10 segmens-el,ha bútorlap élére élzárást modellezek.
ha valakit érdekel speednek, legyen alma.

petesilver
Jah, erre is rájöttem közben, visszafele csináltam mindent, de jó móka volt felidézni, mimindent elfelejtettem 😄

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
Volt vagy 1 perc. ....: ilyennekel nyugodtan megkereshetsz msn-en ! 😉

lac coo
Hát ezt én egyszerûbben összecsaptam volna egy negyed vagy fél körcikk-bõl ... 😄

petesilver
Szóval hogy lehet olyan burkot csinálni, aminek alapját a plane-t körbeölelõ spline képzi?

petesilver

lac coo
Hogy micsodát? Nem értem ... 😄

petesilver
Közben ezeket is megtaláltam. Nagyon rég csináltam ilyet, azért nem mûködtek, mert elötte bekapcsoltam a render+viewport opciókat. Most arra kéne visszaemlékeznem, hogyan lehet ennek a plane-nek kapszula burkot generálni 😄

Miert pont Patch? (extrude amount:0 Cap start:0 Cap end:1 -- convert to poly)
petesilver
Ehh, megtaláltam, patch select modifier. sorry, kérlek töröljétek 😞

petesilver
Ez most nagyon amatõr kérdés lesz, elõre elnézést kérek, de nem találom. Ha van maxban egy editable spline, ami egy félbe vágott kapszula keresztmetszete szerûség. Hogyan csinálok belõle felületet, vagyis spline körvonalú lapot?

az osszes gep renderel tuti nem tolok msot semmit ide az ercomon kivul:S:S

ThomasGins
vagy szekrény?😊

ThomasGins
valami speed...?

npeter
ja ,meg van benne répasárga is meg narancssárga is😊 majd a háromból összekombinálom 😊 jó kis vitaminadag mix😛

npeter
thx, majd linkelem tovább, hogy válasszák ki a megfelelõt <#hehe>

ThomasGins
És tényleg van benne sütõtök😊
Beteg ez az oldal😊

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

npeter
Nem tudja vki mi az RBG kódja a "sütõtöknarancssárgarépa" színnek? <#nemtudom>
régi havernak kellene lerajzolnom a twingoját desktopnak, és azt mondta pontosan ilyen a színe😊 szegénynek már kb. 3 éve megigértem, hogy megrajzolom😞

Aldaryn
Azért az Alias sem volt egy kis cég...

per aspera ad astra