63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• putyi
    már csak 45
  • putyi
    már csk 46 kell
  • Aldaryn
    Ha valakit érdekel, kitettem a galériánkba a nemrég beszúrt agyonfotoshoppolt kép eredetijét. Még mielőtt valaki azt komolyan venné.
  • zenoka
    jaah hogy az a szoveg arra valo..azt hittem az valami kod hogy a nem az igen mint a csajoknal:)))) lehet ha kiirnank hogy warez topic akkor meg nem kerdeznenek be:D
  • npeter
  • Aldaryn
    Nem értem, ki van írva a bannerben, rá van írva a szerencsétlen input boxra... miért akadnak még mindig emberek, akik csak azért írnak ide, hogy warezt lejmoljanak, amihez kb 5 perces keresés után maguk is eljutnának. Könyörgöm, MAXhoz krekket még tutorialnál is könnyebb találni neten, főleg ilyen őskövület verzióhoz.
  • meki1
    Sziasztok szép napot mindenkinekTud valaki egy olyan oldalt vagy olyan linket adni,ahonnan le lehet szedni a 3d studio max 6-ot.meg van,de csak 30 napos.Köszke
  • zenoka
    siman csak cow egy eljenzo tehen:D
  • Aldaryn
    Mi az a tcow? :D Ezen töprengek reggel óta...
  • ThomasGins
    hehe cow nálam msn ikon,na inkább lelövöm magam mára
  • ThomasGins
    csak összeflémelünk még 50 hsz-tcow
  • ThomasGins
    ...és a napimádó 30 kilós nőktől nem lehet légkondizni mert berekednek mint állat:)
  • Aldaryn
    Ne is mondd, most jön az a része az évnek, amikor ülünk, és úgy izzadunk, hogy gaykorlatilag nem mozdulunk meg.
  • zenoka
    ehehe:D ez csak kenyelmi szempont hogy nyaron ne kelljen legkondizni:D
  • Aldaryn
    Ejj, nem vagyunk olyan jól ellátva, mint szeretnénk. :D Pedig de jó lenne télen csak a bladek disszipációjával fűteni. ^_^
  • zenoka
    Ad oda Al-eknak a scenet ha minden izzzik naluk mennyi ido alat kopodik ki:D vicces lesz szerintem:)
  • Met
    Nos, 2009-es Max, V-ray 1.5, ugyan az a scene ugyan azokkal a beállításokkal.

Régi gép: P4 3G, 2 giga Ram, Xp SP3
    Render idő: 22m 16,3 s

Új gép: E8400, 2x2 giga Ram, Xp 64 bit SP2
    Render idő: 5m 31,2 s

Nekem teccik
  • zenoka
    Tééék!
    f@szom elsiettem:P
  • Aldaryn
    Lol... :D ez jó... :D

A parkolót anno amúgy elkészítettem. Csak a kocsik nem lettek készen. :D
  • FRenkie
    csaó

kicsit témába vág:
    http://wergida.blogspot.com/2009/05/cadmonkey.html

Al, hányadik hsz-hez terveztük a parkolót a közös verdákkal? Abból nem lett semmi? :)
  • Aldaryn
    Ötvenezer hozzászólás. Te jó ég. :) Kíváncsi vagyok, megjelenik-e valaki, hogy tékeljen egy nagyot.
  • zenoka
    hehehehe:D oksa:D
  • ThomasGins
    hm, 50.000 hsz kb egy 5 ezer oldalas könyv,ki kéne adni:) Targoncával kellene lapozni:)
  • ThomasGins
    És felhasználható egy darab foton, és a nyeremény is ugyanez:)
  • Aldaryn
    50.000-re? ÉpítészÜveg shader készítése. Átlátszik, mögötte mindent tisztán látni, ugyanakkor teljesen visszatükröz mindent a környezetből, és azt is látni benne. Ha ég van a közelébe, akkor automatikusan kékül. Megvilágítható, lámpák hatására izzani kezd, miközben a mögötte és a tükröződésben látható tárgyak képe tisztán kivehető marad. Ez a könnyített verzió. Az első 3 helyezett versenyben marad a MarketingesÜveg shader elkészítéséért, ami nem enyire egyszerű.
  • Met
    Na megvan az új masina, összedobok valami rendert, hogy tudjak különbséget mérni :)
  • zenoka
    50.000 res konteszt?:) uvegshader/model: vilagitos uveg de atengedi a fenyt de szinekre bontja es a kausztikja hasonlit egy teapotra...nana valaki?:)
  • npeter
    erre inni kell:P
  • ThomasGins
    nem is, má csak 73
  • ThomasGins
    fúfúfú 74 beirás és 50.000
  • ThomasGins
    k*rva ie
  • ThomasGins
    ╔═══╦═══╗
    ║ ║ ║
    ║ ║ ║
    ║ . ║ . ║
    ╠═══╬═══╣
    ╠═══╬═══╣
  • Fisch
    őőőőőőőőőőőőőőőő
  • npeter
    hukk, vki szekrényt, de gyorsan :)
  • Aldaryn
    Azt úgy hívják, hogy retroreflektor. Vagy írsz rá saját sahdert (pl. MR alatt) vagy egyszerűen beéred egy nagyon glossy metál szerű shaderrel.
  • peetee76
    Sziasztok!
    Valaki segítsen lécci, mert már régen maxoltam és nem jövök rá!
    Hogyan lehet olyan texturát készíteni mint a rendőrautók fényvisszaverő matricája.
    A lényeg a fényvisszaverőn van, esti megvilágytásnál.
    Előre is Thanx
  • Geccoka
    Biztos oldalba rúgta valaki
  • Free
    hehe nekem jobb oldalt a bokor fura :c) mondom al bemozdult mikor renderelt a gép :c)
  • zenoka
    naagyon trendi:) viszont furcsa bal oldalt a torzitas:D
  • Aldaryn
    Trend!