63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• bencsab
    a nagyon azt szokták mondani, hogy boolean-t nem elegáns használni, nem?
  • npeter
    Mondtam én, hogy eltart ez estig :) én már bontottam sört :-P
  • ThomasGins
  • putyi
    ja 8
  • putyi
    márolyan régen szoltam hozzá. kb 5 órája szopok egy bulinnal.
  • hunkircsi
    Ja, fizetnek.
    Csak az egész helyzet nem teccik, hogy anno csinált valami ovis egy látványtervet, amiből a valóságban csak a fele valósult meg, és most azt lefotózták, és elküldték nekem, hogy módosítsam a régi látványtervet.

10
  • zenoka
    csalok...11
  • zenoka
    eze fizetnek nem:D meg tobb mint a semmi:D legalabb van fenykep meg elkepzeles:)
    12
  • hunkircsi
    Én most éppen egy park látványtervét készítgetem, amihez egy ősrégi MAX-file-t kaptam, valamint két fényképet a parkról, meg egy régi látványtervet, és az alapján kell modelleznem ezt a nyüvet. Visszasírom azokat a régi szép időket, amikor egyszerűen csak beimportáltam a CAD rajzot, és csókolom.
    Ja, és a kész végeredményt bizony egy légofotóra kell ráfotosoppolni.

13, és nem péntek.
  • zenoka
    lelkem repdes boldog hazassagban elek:D viszont egy testi problemamat sikerult orvosolnom: amiota cukorbeteg vagyok nem talaltam megfelelo sört (regebben a desperados volt a favorit) viszont most megtalaltam az igazit: Veltins Curuba erdekes sorkeverek tequilaval:D aki viszont a klasszikus soroket szereti meg ne kostolja:)
    es mi van a Te lelkeddel:)
  • Aldaryn
    Én épp levendulákat készítek. És csodálkozok, hogy egyik nagy növénygíűjteményben sincs levendula. Pedig olyan alap növénynek hinném. Gyertek, öntsük ki a szívünket, és meglesz az az 50K!
  • zenoka
    naaa ne maradjunk mar le 16 nal:D
    szekreeeenyt:D
  • Aldaryn
    Rózsaszín pitbull is kultusz dolga már... :D
  • zenoka
    puncirol jutt eszembe imadom magyarorszagot keressetek ra a rozsaszin pitbull egyutes cd boritoira:D es ezt engedelyezte a hugaroton anno:))) szegeny muter nagyitoval nezegette hogy nem csusztak el e a szinek.:P
  • zenoka
    aaaazzzz 20
  • Aldaryn
    Ne most fagyjon be a beszélgetés... gyorsan, szekrényt, cickókat, puncit, bármit!!!
  • ThomasGins
    BlurScript?
    21
  • zenoka
    jaja de valami tovabbfejlesztett kutyu volt..faszompaszmek hogy nem jutt eszembe a neve..
    koltozik a ceg ahol dolgozom probaljuk kialakitani a kis elettereinket az uj helyen (elrendezes) de az uj hely eredendoen nem irodanak valo...khmm eloszor szabadkezet kaptunk aztan a vezetoseg kitalalta hogy csak ugy ulhetunk ha o rabolint az elrendezesre..dee gyerekek nincs az a marketinges belsoepitesz aki jobban kitudott volna baszni a neppel az tuti..kemeny harc lesz..:D
    22
  • Aldaryn
    Erre lenne a clone and align... :D
  • putyi
    nem is. már csak 24.
  • zenoka
    jaj elfelejtettem irni mar cask 25:)
  • zenoka
    fuu emg volt valami script pakk anno mar nincs nem jutt eszembe a neve ahol a kijelolt objektumokat lehetett kicserelni egy masik objekt instancera...
    egesz komoly scipt pakk volt..volt benne minden vele josag (random transmut..etc.) talan B betuvel kezdodott es valami nagyobb ceg csinalta filmes vagy game cinematic aztan nem fejlesztettek tovabb
    dogoljek meg ha emlexem a nevere de este megnezem..
  • montressor
    ok, koszonom
  • Aldaryn
    Ha nem instancok, akkor átmásolgatod az unwrap modifiert egyikról a másikra. (Jbbklikk, cop,y majd paste) ha a geometria megegyezik cserepenként, akkor mennie kell (vertex sorszámok ugyan azok, és ugyanannyi van belőlük) ha nem, akkor egyen megcsinálod, és clone and align toolal szétszórod a többi helyére.

Csak azért, hogy az 50K spam értelmes legyen. :D
  • npeter
    vki aki nagyon ráér speedbe nyomhatna vmi szép 50.000-es vmit. (tortát, logot, stb) :P
  • montressor
    hali!

Van egy tetom, a cserepek kulon kulon lettek elkeszitve (bar lehet hulyeseg volt). Hogy tudom mindegyikre ugyanazt az unwrapot alkalmazni, h ne kelljen minden egyes db-ra megcsinalni?
    koszonom
  • Aldaryn
    Ezzel a tempóval három percen belül.
  • putyi
    addig nem várok. 32
  • npeter
    estére meg is lesz az ötvenezredik :)
  • putyi
    ja, 34
  • putyi
    szerintem nem világít. bár az is igaz, hogy igyekeztem valami nagyon nyári vibráló képet alkotni, illetve egy lehellenyit vissza akartam hozni a 18.sz-i katélyábrázolások hangulatából.
  • zenoka
    de reagaljon mert mar csak 36:)
  • Aldaryn
    Lol! :D Na, majd mindjárt jól elolvassa...
  • zenoka
    neem kerdezem mert sokkal nagyobb mint en:D:D:D:D
  • Aldaryn
    Ezt putyitól kérdezd, az az ő gyermeke. :P Amúgy szerintem soft focus filter.
  • zenoka
    maa csak 40 rohadt spammerek:)
  • zenoka
    mie' vilagit a godolloi korhaz..vagy csak en nekem nagoyn nagyon vilagos a kep? fuvek fak bokrok..vagy okos volt a megrendelo?:)
  • Aldaryn
    A megrendelő is,... :D Meg felülről, meg oldalról, meg műholdról,... :P Köszi, idő javítva.
  • npeter
    jó lett. a víz felől is megnéztem volna, hogy néz(ne) ki. Ez jó szöveg: "Rövid idő alatt szívmelengető romantikával és pontos ábrázolással mutattuk meg a beruházásban rejlő lehetőségeket."
    ja az "idő" szó el van írva.
  • putyi
    és hip-hopp 44