63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
bencsab #49995 a nagyon azt szokták mondani, hogy boolean-t nem elegáns használni, nem? -
#49994 Mondtam én, hogy eltart ez estig :) én már bontottam sört :-P
-
#49993 -
putyi #49992 ja 8 -
putyi #49991 márolyan régen szoltam hozzá. kb 5 órája szopok egy bulinnal. -
#49990 Ja, fizetnek.
Csak az egész helyzet nem teccik, hogy anno csinált valami ovis egy látványtervet, amiből a valóságban csak a fele valósult meg, és most azt lefotózták, és elküldték nekem, hogy módosítsam a régi látványtervet.
10 -
zenoka #49989 csalok...11 -
zenoka #49988 eze fizetnek nem:D meg tobb mint a semmi:D legalabb van fenykep meg elkepzeles:)
12 -
#49987 Én most éppen egy park látványtervét készítgetem, amihez egy ősrégi MAX-file-t kaptam, valamint két fényképet a parkról, meg egy régi látványtervet, és az alapján kell modelleznem ezt a nyüvet. Visszasírom azokat a régi szép időket, amikor egyszerűen csak beimportáltam a CAD rajzot, és csókolom.
Ja, és a kész végeredményt bizony egy légofotóra kell ráfotosoppolni.
13, és nem péntek. -
zenoka #49986 lelkem repdes boldog hazassagban elek:D viszont egy testi problemamat sikerult orvosolnom: amiota cukorbeteg vagyok nem talaltam megfelelo sört (regebben a desperados volt a favorit) viszont most megtalaltam az igazit: Veltins Curuba erdekes sorkeverek tequilaval:D aki viszont a klasszikus soroket szereti meg ne kostolja:)
es mi van a Te lelkeddel:) -
#49985 Én épp levendulákat készítek. És csodálkozok, hogy egyik nagy növénygíűjteményben sincs levendula. Pedig olyan alap növénynek hinném. Gyertek, öntsük ki a szívünket, és meglesz az az 50K! -
zenoka #49984 naaa ne maradjunk mar le 16 nal:D
szekreeeenyt:D -
#49983 Rózsaszín pitbull is kultusz dolga már... :D -
zenoka #49982 puncirol jutt eszembe imadom magyarorszagot keressetek ra a rozsaszin pitbull egyutes cd boritoira:D es ezt engedelyezte a hugaroton anno:))) szegeny muter nagyitoval nezegette hogy nem csusztak el e a szinek.:P -
zenoka #49981 aaaazzzz 20 -
#49980 Ne most fagyjon be a beszélgetés... gyorsan, szekrényt, cickókat, puncit, bármit!!! -
#49979 BlurScript?
21 -
zenoka #49978 jaja de valami tovabbfejlesztett kutyu volt..faszompaszmek hogy nem jutt eszembe a neve..
koltozik a ceg ahol dolgozom probaljuk kialakitani a kis elettereinket az uj helyen (elrendezes) de az uj hely eredendoen nem irodanak valo...khmm eloszor szabadkezet kaptunk aztan a vezetoseg kitalalta hogy csak ugy ulhetunk ha o rabolint az elrendezesre..dee gyerekek nincs az a marketinges belsoepitesz aki jobban kitudott volna baszni a neppel az tuti..kemeny harc lesz..:D
22 -
#49977 Erre lenne a clone and align... :D -
putyi #49976 nem is. már csak 24. -
zenoka #49975 jaj elfelejtettem irni mar cask 25:) -
zenoka #49974 fuu emg volt valami script pakk anno mar nincs nem jutt eszembe a neve ahol a kijelolt objektumokat lehetett kicserelni egy masik objekt instancera...
egesz komoly scipt pakk volt..volt benne minden vele josag (random transmut..etc.) talan B betuvel kezdodott es valami nagyobb ceg csinalta filmes vagy game cinematic aztan nem fejlesztettek tovabb
dogoljek meg ha emlexem a nevere de este megnezem..
-
montressor #49973 ok, koszonom -
#49972 Ha nem instancok, akkor átmásolgatod az unwrap modifiert egyikról a másikra. (Jbbklikk, cop,y majd paste) ha a geometria megegyezik cserepenként, akkor mennie kell (vertex sorszámok ugyan azok, és ugyanannyi van belőlük) ha nem, akkor egyen megcsinálod, és clone and align toolal szétszórod a többi helyére.
Csak azért, hogy az 50K spam értelmes legyen. :D -
#49971 vki aki nagyon ráér speedbe nyomhatna vmi szép 50.000-es vmit. (tortát, logot, stb) :P -
montressor #49970 hali!
Van egy tetom, a cserepek kulon kulon lettek elkeszitve (bar lehet hulyeseg volt). Hogy tudom mindegyikre ugyanazt az unwrapot alkalmazni, h ne kelljen minden egyes db-ra megcsinalni?
koszonom -
#49969 Ezzel a tempóval három percen belül. -
putyi #49968 addig nem várok. 32 -
#49967 estére meg is lesz az ötvenezredik :) -
putyi #49966 ja, 34 -
putyi #49965 szerintem nem világít. bár az is igaz, hogy igyekeztem valami nagyon nyári vibráló képet alkotni, illetve egy lehellenyit vissza akartam hozni a 18.sz-i katélyábrázolások hangulatából. -
zenoka #49964 de reagaljon mert mar csak 36:) -
#49963 Lol! :D Na, majd mindjárt jól elolvassa... -
zenoka #49962 neem kerdezem mert sokkal nagyobb mint en:D:D:D:D -
#49961 Ezt putyitól kérdezd, az az ő gyermeke. :P Amúgy szerintem soft focus filter. -
zenoka #49960 maa csak 40 rohadt spammerek:) -
zenoka #49959 mie' vilagit a godolloi korhaz..vagy csak en nekem nagoyn nagyon vilagos a kep? fuvek fak bokrok..vagy okos volt a megrendelo?:) -
#49958 A megrendelő is,... :D Meg felülről, meg oldalról, meg műholdról,... :P Köszi, idő javítva. -
#49957 jó lett. a víz felől is megnéztem volna, hogy néz(ne) ki. Ez jó szöveg: "Rövid idő alatt szívmelengető romantikával és pontos ábrázolással mutattuk meg a beruházásban rejlő lehetőségeket."
ja az "idő" szó el van írva. -
putyi #49956 és hip-hopp 44