3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ehh Pauly megint osszekevertelek Putyival😊
tiszta zizi vagyok😊
Mindegy TE is elmebeteg vagy igen jo az update😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ja,így utólag nekem is jobban tetszik a komp annál...Na majd lehet kicserélem ha lesz kedvem 😊 köszi!

Zenoka:Ahogy nézem nem csengett még le az a trend 😄😄

Aldaryn
Nekem az elõzõ kompozíciód jobban bejött. Szerintem ezeket az almékat kellene átpakolni oda. 😊 Kocsány nagyon szép lett!

per aspera ad astra

bal felso sarok valami gond van a kerettel😄😄😄
ohh gyerekek nem tudom mit szedtek ott az irodaba de nagyon durva hatassal vannak a kepekre😊)

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

na akkor én is ápdételek<#hehe>

Aldaryn után muszáj volt kicsit tuningolni rajta<#zavart1>

INCREDIBLE super lett.
na akkor majd uberrelekk.
Baromi jó a kontraszt választás...

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
F*sza lett!

\"So always look on the bright side of death\"

Aldaryn
Igen, elbaltáztam. valamikor nem így volt beállítva, aztán odébbhúzogattam az almákat, és már a legelsõ feltöltött képen is rondán belemegy, itt meg egy geometriai módosítás miatt mégjobban kilóg. Már korrigáltam, újrarendereltem. 😊

per aspera ad astra

ertem..
nah majd megnezem az otthoni monitoron is...
deee csak azert hogy belekossek😛
nagyon nem volt jo valasztas igy a keret mert nagyon csunyan belevag a bal oldali almaba..

off:
emlexem regen a fotos foumokon megkora hype volt egy egy keretezesbol..szinte olni tudtak az emberek egymast a keretek miatt..tipikusan ha mar nem tudtak mibe belekotni akkor jott az hogy..a keret nem jo😄
vajon most is igy van e meg vagy lecsengett ez a trend😄

Aldaryn
Nemnem. ott kpott mûgyanta volt. Ez most festett fa.

per aspera ad astra

nem ez fa talaj volt a kisautosnal is kepednel is?😛😊

nice! fasza lett igy mar mehet fake or photoba😄

Aldaryn
Putyi pár észrevételére ápdét:

per aspera ad astra

jah tulkepp a broker az egesz nap csak telefonal, a tuzolto az elfelejtett felnoni, a sebesz az csak szikevel hadonaszik, programozo is csak wow-ol egesz nap, egyedul a toj toj tisztitok mondhatjak el magukrol: nem igaz az, hogy "szart se csinalnak egesznap" 😊

Aldaryn
Miért? Én tényleg csak ülök a gép elõtt, és megmondom neki, hogy rendereljen szépet.

per aspera ad astra

hunkircsi
És tegyük hozzá, hogy a fél világ a mi szakmánkat irigyli, mert "mi csak ülünk a gép elõtt", és "nyomkodjuk a gombokat". <#email>

Ki korán kel, poligont lel.

Free
LOL

Amúgy van benne valami. csak épp kifelejtetted belõle azt , hogy nekünk mindenhez kell érteni.
ugyanis mikor az a bizonytalan gondolat megszületik, hogy pl egy területen 15cm es kerettel szeretne lerakni diagonálban 30*30 as márványt és ebben a gondolati fázisban felhív neked már tudnod kell, hogy mennyi ilyen és mennyi olyan márvány lapra lesz szükséget. és ha netán 10 perc múlva za a keret már 30*30 as akkor is tudnod kell.

tegye fel a kezét aki elvállalt már egy interiört fix összegért, majd utána derült ki hogy nincs kész koncepció, rosszak a tervek ami alapján elkezdett dolgozni ( persze 90% ban kész vagyok a rossz terv alapján) és közlik vele, hogy számolja ki a járólap kiosztást, készítsen valós alaprajzot, elektromos rajzot mindezt ugyan abban az összegben. jah és mikor kiderül hogy amit eddig csinált az szar terv alapján van akkor már csak 2 nap van leadásig.....

ehh... szép szakma

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
ez kell neked illustrate 5.5

\"So always look on the bright side of death\"

Aldaryn
Mi automatikusan mûködõ instant interpreterek vagyunk, akik a fél kilóméterrel arrébb lévõ irodában húzott vonalakat telepatikusan követik, és gyakorlatilag abban a pillanatban, amikor ott a tervezõ meghúz egy bizonytalan vonalat, mi már rég kitaláltuk, hogy mit is akart *pontosan* rajzolni, és készen is vagyunk a látványtervvel, hogy mikor a tervváltozás után fél perccel felhívnak, hogy hogy állunk, már csak azt kelljen mondani, nézzék meg a postafiókjukat.

per aspera ad astra

engem nem szolitottal meg
szerintem ez nem informatikai megrendelotol fugg hanem embertol es hogy mennyire fogja fel a munka ido/energia igenyet (lehet az epitesz, esztergalyos).. tehat altalaban az uj ugyfelnel erdemes elso korben elmagyarazni hogy mi lesz a munka menete (tervrajz atadas->model epites->anyag es fenyszimulacio (eljenek a parasztvakitos mondatok)-> render (ha nagyon ertetlen lehet lebutitottan elmagyarazni neki hogy mi a globalis illuminacio es az tuti kiegeti az agylebenyet)
szerintem..
vagy csak nem borotvalkozom 2 hetig es ugy megyek targyalni rogton maskepp allnak hozza😛😊

lac coo
Ti , mint profik ( akik ebbõl éltek ...) mennyire érzitek a megrendelõktõl. hogy "ez nem munka" , "csak ül a gép elõtt", gondolok fõleg arra mikor nem informatikai megrendelõtök van ( pl. építész ...) ?

😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Met
a 10-el meg úgy lehet kiszúrni, hogy csinálsz egy üres 600 dpi-s doksit, bemásolod a 150 dpi-s képet és elmented 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

hehe nah erre a hackre nem gondoltam😄D emelem kalapom😄

igen ha nagyon hisztizik valszeg az lesz😊 csak gondoltam hatha tudtok valami olyan eljarasrol amirol lemaradtam😊)
thnx😄

Met: karorvendo😄😄😄

Met
lehet elélvezne, nem a kávét köpködné 😊

Aldaryn
oh, és ne feldd a filenév végére odabiggyeszteni, hogy "600dpi". 😄 varázsszó. Példa: image_b1_600dpi.jpg. Innentõl 10 grafikusból kilenc beemeli, és könnyektõl csillogó, elérzékenyûlt szemekkel nyomtatja ki akár két átlagos belvárosi homlokzat nagyságban is.

per aspera ad astra

Aldaryn
" grafikus azt mondta hogy a legjobb ha vektoros kepet kap" <#vigyor1> Nos... ha így állunk, akkor rendereld le, és traceld szépen jóóóó nagy érzékenységgel, add oda neki a 250mb-os vektoros képet, had köpje ki a kávéját a grafikus, amikor meglátja. 😄

per aspera ad astra

Met
hehe

tulkepp egyenlore fel sem fogom a melot..
kenne csinalni par rendert mindefele szekrenyrol (lololol) es a kedves megrendelo kerese tobbek kozt hogy a renderek vektorosan kellenek..erre meg nem irtam vissza neki de egyenlore torom a fejem hogy lehetseges e (foggalmam sincs mihez kell neki ugy sejtem hogy valami kiadvanyhoz es lehet a grafikus azt mondta hogy a legjobb ha vektoros kepet kap) csak gondoltam bekerdem itt is es nem kuldom el egybol a halal faszara, hogy "ez nem jarhato ut mister"..de van egy olyan erzesem hogy ez lesz belole😄

aaa szeretem az ilyen megoldasokat tobbet izombol mint esszel 😊) kedvemre valo😊

Aldaryn
"VRay is szereti" mik azok a vray feature-ök, amik kellenének vektorosan? Elég ritka komplex shadelés megjelenítése, gondolok itt NAGYON basic gradienseken túl bármire is... de még az is necces. Proxy miatt?

per aspera ad astra

gyerekek Ti hallotatok mar normalisan mukodo eljarasrol ami vektoros formatumba renderel es mondjuk vray is szereti..swift3d kilove:S
szeet googliztam az agyam de semmi normalisat nem talaltam csak egy konturosat de azzal nem nagyon vagyok megelegedve:S

Aldaryn
Köszi! 😊 kocsány, na, az kézzel kihúzva, felosztva, blend, aztán paint deform, és olláré, ráfestettem a kis kidudorodást, meg a végén a perems bemélyedést. A textúra pedig egy fatörzs keresztezve almazölddel, meg a tetején lévõ textúrával. Ez rátéve specularnak, bumpnak, mindennek. Parasztosan. 😄

per aspera ad astra

FRenkie
fincsik az almák, bár nenad a tied kicsit penészes 😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

piszok jó az alma, engem a kocsány érdekel inkább. Hogyan készült.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
nem, egy darab fotóból gyorsan maszáltam egy seamless texmapot, ami aztán nem lett seamless, de a semet wsosem forgattam kamera felé. 😄 Amúgy modellezés az egy gömb, meg 3-4 noise módosító. displace nincsen, nem álltam neki ilyenekkel. A teapot harapás lett volna a lényeg. De sosem fogok mégegyszer nekiállni. grr.

per aspera ad astra

Ha tudom hogy aldaryn is speedel,akkor több idõt szánok rá <#hehe>

hunkircsi
Ha a héten marad a speed, akkor megpróbálok a költözés mellett összedobni gyorsan valamit.
Az eddig elkészült képek rendkívül inspirálóak...<#hawaii>

Ki korán kel, poligont lel.

kemeny a versenyelet😊

Al: de ugye nem proceduralis az anyag rajta?😊 a csutoran disp van vagy kimodelezted?😄
uhh gyerekek lehagytuk a wire-ket:S nah majd otthonrol😊

"de hja lecsereltem pauly-t egyenlore Te nyertel😄" <#rinya>

szerintem heten belefer meg😊

meddig lehet még almázni? holnap délelõtt tudnék csak nekiállni. Késõ? <#szomoru1>
akkor a zaj a dof es a tulexpo a baratunk😊 mindig is mondtam rossz tarsasagban a legjobb😊
de hja lecsereltem pauly-t egyenlore Te nyertel😄

Aldaryn
direkt. 😊 kevesebb hiba látszik. 😄

per aspera ad astra

<#eljen> megvan a nyertesünk! <#hehe>

Nekem a múltkor a zsemlés speedem lett oda,utánna el is ment a kedvem a speedtõl...

fasza ez is😄
nem egett be nagyon egy ket helyen?😊😊😊

Aldaryn
No, eredetileg egy darab alma lett volna teapot alakú harapással. harapás elveszett max áldásos közbenjárásában, ígyhát leraktam sokat egymás mellé, és ilyen lett.

Putyi szerint nincs zöldalma alakja, mert az nem ilyen. Jobban megnézve igaza van. 😊

per aspera ad astra

He? 😊 camera map? lehet hogy még korán van <#hehe>

naalam meg Te vagy a nyero eddig😊

nalam te vagy a nyeo, de ez ugy nem valami camera map? ;-)