3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tiszta zizi vagyok😊
Mindegy TE is elmebeteg vagy igen jo az update😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Zenoka:Ahogy nézem nem csengett még le az a trend 😄😄
per aspera ad astra
ohh gyerekek nem tudom mit szedtek ott az irodaba de nagyon durva hatassal vannak a kepekre😊)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Aldaryn után muszáj volt kicsit tuningolni rajta<#zavart1>#zavart1>
na akkor majd uberrelekk.
Baromi jó a kontraszt választás...
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
nah majd megnezem az otthoni monitoron is...
deee csak azert hogy belekossek😛
nagyon nem volt jo valasztas igy a keret mert nagyon csunyan belevag a bal oldali almaba..
off:
emlexem regen a fotos foumokon megkora hype volt egy egy keretezesbol..szinte olni tudtak az emberek egymast a keretek miatt..tipikusan ha mar nem tudtak mibe belekotni akkor jott az hogy..a keret nem jo😄
vajon most is igy van e meg vagy lecsengett ez a trend😄
per aspera ad astra
Ki korán kel, poligont lel.
Amúgy van benne valami. csak épp kifelejtetted belõle azt , hogy nekünk mindenhez kell érteni.
ugyanis mikor az a bizonytalan gondolat megszületik, hogy pl egy területen 15cm es kerettel szeretne lerakni diagonálban 30*30 as márványt és ebben a gondolati fázisban felhív neked már tudnod kell, hogy mennyi ilyen és mennyi olyan márvány lapra lesz szükséget. és ha netán 10 perc múlva za a keret már 30*30 as akkor is tudnod kell.
tegye fel a kezét aki elvállalt már egy interiört fix összegért, majd utána derült ki hogy nincs kész koncepció, rosszak a tervek ami alapján elkezdett dolgozni ( persze 90% ban kész vagyok a rossz terv alapján) és közlik vele, hogy számolja ki a járólap kiosztást, készítsen valós alaprajzot, elektromos rajzot mindezt ugyan abban az összegben. jah és mikor kiderül hogy amit eddig csinált az szar terv alapján van akkor már csak 2 nap van leadásig.....
ehh... szép szakma
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
\"So always look on the bright side of death\"
per aspera ad astra
szerintem ez nem informatikai megrendelotol fugg hanem embertol es hogy mennyire fogja fel a munka ido/energia igenyet (lehet az epitesz, esztergalyos).. tehat altalaban az uj ugyfelnel erdemes elso korben elmagyarazni hogy mi lesz a munka menete (tervrajz atadas->model epites->anyag es fenyszimulacio (eljenek a parasztvakitos mondatok)-> render (ha nagyon ertetlen lehet lebutitottan elmagyarazni neki hogy mi a globalis illuminacio es az tuti kiegeti az agylebenyet)
szerintem..
vagy csak nem borotvalkozom 2 hetig es ugy megyek targyalni rogton maskepp allnak hozza😛😊
😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
thnx😄
Met: karorvendo😄😄😄
per aspera ad astra
per aspera ad astra
kenne csinalni par rendert mindefele szekrenyrol (lololol) es a kedves megrendelo kerese tobbek kozt hogy a renderek vektorosan kellenek..erre meg nem irtam vissza neki de egyenlore torom a fejem hogy lehetseges e (foggalmam sincs mihez kell neki ugy sejtem hogy valami kiadvanyhoz es lehet a grafikus azt mondta hogy a legjobb ha vektoros kepet kap) csak gondoltam bekerdem itt is es nem kuldom el egybol a halal faszara, hogy "ez nem jarhato ut mister"..de van egy olyan erzesem hogy ez lesz belole😄
😊) kedvemre valo😊"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
per aspera ad astra
szeet googliztam az agyam de semmi normalisat nem talaltam csak egy konturosat de azzal nem nagyon vagyok megelegedve:S
per aspera ad astra
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
Az eddig elkészült képek rendkívül inspirálóak...<#hawaii>#hawaii>
Ki korán kel, poligont lel.
Al: de ugye nem proceduralis az anyag rajta?😊 a csutoran disp van vagy kimodelezted?😄
uhh gyerekek lehagytuk a wire-ket:S nah majd otthonrol😊
de hja lecsereltem pauly-t egyenlore Te nyertel😄
Nekem a múltkor a zsemlés speedem lett oda,utánna el is ment a kedvem a speedtõl...
nem egett be nagyon egy ket helyen?😊😊😊
Putyi szerint nincs zöldalma alakja, mert az nem ilyen. Jobban megnézve igaza van. 😊
per aspera ad astra