3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Az opengl miatt, pedig lehet még kevesebb lesz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"So always look on the bright side of death\"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha nem akkor bocs,zbrushban ezt nem vágom hogy megy.
És mit csináljak vele hogy a mozgás után forduljon ? 😄DDDDDDDd
per aspera ad astra
De tény, hogy vannak benne hasznos újítások. A cavas forgatást nagyon vártam már, szerintem mindenki, aki valaha "festegetett" PSben. Márpedig sokan vannak.
per aspera ad astra
a content awer scaling nagyon hasznos funkcio.
az adjustmenek egy csoportba vannak rendezve.
stb.

Max2009-nél találkoztatok olyannal, hogy loft subobject módban se cancel(jobbegérgomb) se undo nincs? sp1 esetén is. vagy valamit én rontok el?
komolyan mondom néha (sokszor) tele van az autodesk-kel a cipellõm. szegény xsi mi lesz belõle?! <#wilting>#wilting>
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
BOOOLDOG SZULINAPOT Nenad mester😊)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Atika: weboldalam az nincs, merthogy arra sincs idöm, no meg nincs is még annyi publikálható képem ami miatt érdemes lenne weboldalt csinálni. Majd idövel gondolom lesz valami.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
epits otthon mini studiot furdoszobaba fotozni😄 jo moka😊
Szép fényeket😊)
Látom nem sok minden változott, mostanában itt a forúmon, hasonlóan jó a hangulat mint régebben, néha néha oltjátok egymást rendesen😊 De egyre szebb és profibb munkákat csináltok, amikhez csak gratulálni tudok!! Jómagam eléggé leálltam a modellezéssel 😞 idö hiányában. Néha néha csinálok egy flakont, vagy dobozkát de ennyi, csak nézegetem Ti hogyan fejlödtök és irigykedem kicsit. Mostanság én inkább fotózgatok, de mint kiderült a modellezéshez hasonlóan az is idöigényes + még nem árt ha utazgat is az ember, hogy jó témákat fotózhasson! Szóval be kéne jöjjön az 5-ös lottó telitalálat😊)) aztán lenne idö mindenre😊)
Na csak ennyi, gondoltam beköszönök, a legjobbakat kívánom mindannyiótoknak!
Jó munkát, szép napot!
flegos
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
ibor keresgelj a neten google free plan alpha map szavakra..vagy keres fotot es csinalj pssel
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Egy konkluzio..tanuloknak tessek elore gondolkodni es nem az utolso pillanatban kapalodzni segitsegert..
sok sikert..
Egyebkent meg amig varsz a jellentkezokre itt vagy artistpubon neki allhattal volna mar tanulni mert ha csak egy melohoz kell celspecifikusan es van nemi elokepzetseged akkor tuti talaltal volna mar megfelelo tutort a neten..csak gondolom igy konyebb...
Mennyi volt a renderidõ? (másba már nem tudok belekötni)
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"