63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#51478 Heheheee.... :P -
zenoka #51477 nincsenek kint hamutartok!!!! hiba nagy hiba! -
#51476 Nagyon fasza!
Uprol jut eszembe, eléggé öngyilkosságra buzditó az eleje. Sok kis emos fög felnőni ezen:) -
#51475 Ezt lehet fikázni, mi jegyezzük a belsőépítészeti tervezést. :) -
#51474 Még jómultkor emlegettem, hogy megmutatom, honnan voltak azok a makróképek, nosza, innét:
-
putyi #51473 mer a legtöbbünk csak nagy-nagy dizányer. -
zenoka #51472 jajaja
mondjuk fejlodik rendesen de 2020 tuti nem normalis celdatum magyarhonba eu ide vagy oda a 60% hoz.
lol minap azt hittem beszarok egy epiteszen.. geotechnikahoz adatszolgaltataskent latvanytervet kaptunk (archicades) a cegtol ugy hogy az epitesz meg telefon se tudta megmondani hogy milyen melyen lesz a pince ha lesz e egyaltalan... -
putyi #51471 családi háznál a kollektor a rentábilis. egy hőszivattyú létesítése 5m+ ez kb 15 év alatt térül meg. -
zenoka #51470 azt aze nefelejtsuk el hogy egy basic csaladi haznal nagyon nagyon nagyon sokara hozza vissza az arat (pl geotermikus energia). mondjuk viszont egy lakotelepnel mar zsir (pl 13 ban tobb telepnel nemreg telepitettek/fognak telepiteni ilyet) -
jo01 #51469 Köszi a választ és neked is ThomasGins -
putyi #51468 mi készítettünk párat, holnap majd rakunk fel.
csak az a baj, hogy a sztárépítészek elég dilettáns módon állnak a dologhoz, és ebben az esetben is feláldozzák a funkciót a dizájn oltárán. most például az lett kitalálva, hogy napelemekkel ellátott felületre este vetítenek.
amúgy erről a zöld dologról nekem az a véleményem, hogy pár éven belül adóköteles lesz, mert addigra olyan mértékben elterjedt lesz, hogy az energiaiparnak komoly bevételkiesései lesznek, amiket ilyen módon pótolnak majd. -
#51467 nagyon szép képek.
gratula a készítőknek Al+puty team , Gecco.
tudjátok mi hiányzik nekem a mostani látványtervekről? és itt a nem a látvány tehát nem a készítő hiányzik hanem sajnos a magyar t6ervezőirodák akik tervezik ezeket a "szépségeket".
sehol egy napelem , egy napkollektor, egy szél erőmű sehol semmi olyan amire azt mondaná az ember hogy nah valami zöld van a dologban.
Olvasgattam pár cikket a témában , mint geotermikus erőforrások megújuló energiák stb. az EU 2020 ra kötelezővé teszi az olyan épületek építését melyek minimum 60 % ban zöld energiát használnak.
nekem ez valahogy nagyon nem hangzik reálisnak mert olyan messze van tőle a magyar tervezés hogy a horizonton sem látszik.
Tisztelet a kivételnek de az sem magyar hanem holland ami épült Öko irodaépület.
szerintetek mikor fog a nézet úgy változni ahogy kellene ? -
#51466 Ez durván jóra sikeredett, gratulálok!! -
#51465 én mudboxot ajánlanám elsőre,nincs annyire szétbonyolitva -
zenoka #51464 nah ez olyan hogy ilyenis: lehet benne is letrehozni dolgokat de lehet olyat is hogy maxbol exportalt modeleket huzol be es detailozod..
kulcsszo megvan googlera fel..
jah viszont nem art nemi muveszeti anatomiai tanulmany is.... -
jo01 #51463 Köszi a gyors választ
De ez a progi milyen olyan hogy itt kell létrehozni az embert vagy pedig max-ba létrehozod és utána módosíthatod itt. -
zenoka #51462 en tudom en tudom en tudom....hasznalj sculptolo programot pl zbrush.. -
jo01 #51461 Hali Valaki tudja hogy hogy tudok legkönnyebben izmot csinálni egy karakternek így gondoltam: http://www.youtube.com/watch?v=yGu9fOmo68o De ha ezt nem tudjátok akkor valami más ötlet is jöhet vagy egy tutorial. A segítséget előre is köszi -
nenad #51460 renderidő/képkocka? :D -
zenoka #51459 holland paiacra szanjatok? ott vannak ilyenek ha jol tudom
szep munka:D -
nenad #51458 realtime ambient occlusionnel is megtartja a frameratet, gondolom az proci alapú aztán pedig mint valami bounding box vuolume működik.
Egyébként átlagba a 33millás jelenetben is hozza a 15-17fpst ha szerkesztesz, azaz ha nem látszik az egész jelenet egyszerre. -
nenad #51457 8 millió poly, 1600 instanced teapots, 1920x1080 forgatás közben 18-19fps, wireframe mode 14-16 fps. Tökéletesen elég a szerkesztésgez, 8 milla poly, illetve wireframe ritka jelenség.
33 milla poly (6400 teapot) wireframe/shaded 5fps forgatáskor, még szerkeszthető (adaptive degradation kikapcsolva) szóvel nem olyan rossz ez... max2010 directx 9,0 -ás driver.
-
nenad #51456 nem hiszem hogy anyagfüggő lenne.
AL a téma nagyon erősen a téglafal, egyébként nagyon jó lett.
Gecc, szuper lett a lakható hajó! -
#51455 Ah, de irigylem a nyomorukat. :D Szép lett! -
#51454 jópofa képek. szép renderek. jó látni nem csak sima épületeket :)
nekem talán kissé soknak tűnik a noise a vízen a hajó körül. vagyis inkább sűrűnek. -
Geccoka #51453 Felkerültek az építész honlapjára egy friss munkám képei. 2 lakóhajó.
Hajó_1 Hajó_2
Ezen kívül még 2 verzió van/lesz, azokat nem én csinálom. A 3. már szintén fel van töltve oda. Minél magasabb a verzió, annál drágább lesz majd, ha valaki meg kívánja venni. Az aljuk, amin úszik a hajó nem pontos, de nem kaptunk semmi rajzot, tervet, hogy milyen a keresztmetszete, így csak egy sima lap lett...
2 hét meló volt ez a 2 változat. Szabadkézi rajzok (perspektív, illetve oldal), illetve vázlatos alaprajz alapján készültek. -
#51452 Akkor itt valamit elbasztam. -
bencsab #51451 Nos, ha a két képet egymás fölé másolod ps-ben, és a felső layer-t difference-re kapcsolod, akkor szépen kifeketedik a közös égbolt rész. -
#51450 Ah, megnéztem külön, de nem, nem ugyanaz a rész! :D A 360 fokos pano kb közepén van a Nap, az egyik képen ettől jobbra, másikon ettől balra lévő részből van az ég. Az persze más tészta, hogy baromira hasonlítanak a darabkák egymásra. :)
Elvileg a faburkolat is fényes, fura amúgy, hogy ez abszolút nem látszik a képeken. De gondolom, nincs mit igazán tükrözzön.
A ház sajnos több sebből vérzik szerintem, de azt nem mi terveztük. A modell sem a mienk, ArchiCADben készült, és eredetileg úgy indult, hogy egy kicsit díszítsük fel. :) -
bencsab #51449 A látványtervezés lényege igen egyszerű: a szépen beállított anyagokat jól beállított fényekkel megjeleníteni, látványos környezettel megfűszerezni, majd szemnek kellemes nézőpontból megmutatni.
Nekem ebből a 4-ből általában 3 több-kevesebb sikerrel összejön, de a maradék 1 hiánya miatt sohasem igazán jók a képeim. -
marcee #51448 Nincs iparengedélyem, de kiváltom és visszaadom! :(
(hasonló projekttel szenvedek éppen és hát a közelében sem vagyok hasonló minőségnek egyetlen részletben sem) -
bencsab #51447 nagyon ütős kép, mindenféleképpen, csak heccből kekeckedem. külön látványos a sövénynek a kidolgozottsága (különösen alul), negatívum nálam, hogy hamár a tető ilyen szép polír, akkor a faburkolat felületkezelése meg elmaradt? -
#51446 A kémény nem illik a ház stílusához, szerintem.
A 2. képen a kéménnyel egy vonalban lévő fém valami olyan furcsán kapcsolódik a tetőhöz -
#51445 Grat! szép! maga a ház annyira nem tetszik, mármint nem a kidolgozottság, hanem úgy építészetileg, formailag, de ez szubjektív. Ami viszi a prímet az a környezet:) na az tényleg ütős. -
bencsab #51444 :)
akkor ilyenformán kérnék magyarázatott arra is, hogy miért vannak pont ugyanolyan felhők mindkét égbolton... -
#51443 Állat nagyon! Grat! -
zenoka #51442 kint van mar a 4. es verzio juhuu:D -
#51441 :) Megnéztem, és tényleg nem. :P Eléggé homogén az ég, nem valami kontrasztosak a fellegek, de a bal oldaon van rajta a Napocs. (360 fokos panoráma cgtextures.com-ról) -
#51440 Pedig nem. -
putyi #51439 koncepció volt, hogy ne legyen ereszcsat.