63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #51518 kovessem a feher nyulat?:)
tudom tudom marad a lassan alakulo gyomorfekely:) meg a kosza almok az eterben.:)
-
putyi #51517 2009-ben? magyarországon? építőiparban? ebben a dimenzióban?
wake up zenoka! -
zenoka #51516 Tud valaki egy jo allast?!
kevesbe jo is megfelel:)
nincsenek nagy igenyeim (fix fizetes) + jo kavet is fozok:) -
nenad #51515 ööö terméskőfal. :D -
zenoka #51514 koszii
faint lett kifejezetten! -
putyi #51513 fotoshopban elcsúszott a fog maszkja. és mélyebb zöldek kellenének. amúgy továbbra is nagyon vagány. -
marcee #51512 Tégla spec nincs benne... -
nenad #51511 így összenyomja a sg hátterével erős csak a téglafal, eredeti méretben perfekt. -
#51510 Lehet nyomok majd,de mégegyszer ezt kikeverni ps-be...:) Meg volume lightot nem teszek rá,az hülyére szivatott sp3-ban. -
nenad #51509 nagyon jó, ha van időd megnéznném nagyobban is, mondjuk 2k szélességben. -
#51508 Ez lenne a finálka
Ez meg hogy Zénónak is teccődjön:) -
nenad #51507 ÖÖööö Syntax Error, -
#51506 Miért nem aktív a Show Background a jobb klikkes menüben? Ott jobb klikk ahol írja, hogy top, left stb. :) -
#51505 -
#51504 nem azt tettem fel, annyi sütnivalóm azért (még) van :P
-
#51503 ha csak egy korábbi install ghostját raktad fel akkor ne csodálkozz, hogy nem jó :)
Mennyi ramod van? -
#51502 vmi olyasmi windows ez. általában mikor felrakok egyet, akkor lenyomom image-ba. ha vmi gebasz van onnan jöhet a backup. ezt a verziot taltaltam csak a fiokban, majd lehet rakok fel 1 normalisat.
amúgy közben részben megoldódott a probléma; a net.framewok-ot kellett frissíteni. mostmár legalább megy ps, meg max. csak az acad nem műxik még. :-( -
marcee #51501 És nem valami főzött, nlite-tal karcsúsított windows véletlenül? Némelyik teljesen használhatatlan. Más tippem sajnos nincs így látatlanban. -
#51500 winxp 32-es sp3. directx 9.0c jelenleg, biost nem frissítettem. a kapott alaplapi cuccoakt raktam fel. acad-ből a 10est használom. -
marcee #51499 Melyik windows? Drivereket telepítetted manuálisan (legújabbat net-ről), vagy csak hagytad a windows beépítettjeit? Directx websetup? Bios frissítés a deszkának?
ArchiCAD 12-höz leszedheted az 5. hotfix-et és library frissítést, mert az international változat (engine típusú) törésével is működik (persze amit a frissítéshez adtak ki). -
#51498 Hali skacok!
Végre megvan az új gép, végül is core i5 lett belőle. nyomtam pér tesztet, meg benchmarkot, hát meg vagyok elégedve vele.
Azért van 1 gondom is: ami a lényeg azok a programok nem indulnak el. max, ps, archicad. semmi. feltelepülnek és annyi. archicad pl. rögtön "bug reporter"-el indul. viszont pl. ps lightroom megy simán, 1-2 gamét is felraktam, azok is mennek.
van vkinek vmi ötlete mi lehet a probléma? -
tilbury #51497 Hi!
Azt hogy melyik programot használd, az olyan mintha azt kérdeznéd milyen kocsit vegye? audi vagy bmw?
szerintem mindegyikből van demo verzió, letöltöd, kipróbálod és amelyik szimpatikus abban jobban elmélyedsz. Artlantist nézted már? építészek azt is előszeretettel használják.
amúgy pár maxos tutorial link:
google
http://3dsmax.lap.hu/
world3d
http://www.3dtotal.com/
-
#51496 Melyik 3d-s programot ajánljátok, mivel érdemes kezdeni? 3ds max-al ügyetlenkedtem eddig a legtöbbet, de van annyi plugin meg külön render hozzá hogy nem könnyű eligazodni... Építészetet tanulok és fontos lenne a későbbiekben egy olyan program amivel élethű képeket tudok renderelni.
Sokan használnak C4D-t, Rhino-t, Maya-t, vagy éppen max-ot, de nekem fogalmam sincs mi a különbség köztük, ha jól tudom a Maya inkább animáció témában jeleskedik.
Csak nekem nem működik a tutoriálok/linkek a bannerban?
Esetleg tudnátok mutatni oldalakat, ahol jó minőségű tutorialok vannak? -
#51495 http://www.spot3d.com -ra került fel maya-vray, vray rt help... -
tomi555 #51494 Köszönöm szépen:) -
#51493 link -
tomi555 #51492 Sziasztok! Nem tudja véleltlenül valaki annak a videónak a linkjét amikor 3 vagy 4 emberrel felveszik a partraszállást? Megköszönném ha valaki esetleg be tudná linkelni. -
kekpolos #51491 nekem a plafon tetszik legjobban :) -
nenad #51490 nekem nem megy, "unable to create direct input" -al leáll, kár régebben nézegettem látványos cucc. -
#51489 Esperient creator teszt ( 2MB/rar/exe )
Ezzel szórakozgattam,ismeri valaki vagy használ valaki ilyen tipusú game engint parasztvakitásnak? -
#51488 Szerintem Al ilyenekkel szórakoztatja magát meló közben hogy ilyen közeliket csináljon:) -
#51487 kár, hogy jófajta tokaiji nincs rajta :P
amúgy én is azthittem vmi halandzsa szöveg van rajta:) -
zenoka #51486 jofajta:D azt hittem valami rejtett poenok lesznek:) -
#51485 Kérésed számomra...
KLIKK:
-
zenoka #51484 viszont azt szeretnenk tudni hogy a kozeliken amiket multkor linkeltel mifele piak vannak az itallapon:):) -
bencsab #51483 nem csúszós egyáltalán. fasza műgyanta, nagyon élethű. -
Geccoka #51482 fantasztikus... mast nem tudok mondani ra :D -
#51481 pöpec. jó csúszós lehet az a padló :P -
#51480 Igen,igy gondoltam az uppot:)
És pár kausztikos hamutartó tényleg elkelne:P -
#51479 Csak nem erre gondolsz? :D