3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
per aspera ad astra
Putyi: az idõzítés és a frekvencia is azonos a régi és az új memóriák között. Pontosan olyant rendeltem, amilyent hittem, hogy van benne, és amikor szétszedtem a gépet a beszereléskor, akkor jött a döbbenet, hogy Kingstone modulok vannak benne.
Bon: utánanéztem az alaplapi kézikönyvnek, és a most vett Corsair RAM-ok éppen benne vannak a QVL-ben, viszont a KINGSTON nincsen. Most azon agyalok, hogy ha a KINGSTON RAM-ok is CORSAIR-ek lennének, akkor lenne-e gond, mert akkor kiverem a balhét a boltban, hogy tessék cserélni.
Ki korán kel, poligont lel.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
per aspera ad astra
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Volt eddig a munkahelyi gépemben 2GB RAM (Kingston 2db 1GB Kit). Most vettem bele még 2GB-ot. (Corsair 2db 1GB Kit). Tegnap este beleraktam, és eddig minden oké is volt, de az elöbb zenehallgatás közben (Csak a Winamp ment semmi más) egyszerûen elszállt az egész windows (XP 32bites). A zene hangja áttment puskaropogásba, a kék képernyõre kiírt egy csomó okosságot egy másodpercre, majd már újra is indult a gép.
Eddig ilyet nem csinált, viszont volt olyan gondja, hogy mondjuk 8 rendszerindulásból egyszer megfagyott a windows zászlós betöltõképernyõnél.
Légyszi, ha valami okosságot tudtok hozzátenni a témához, akkor nagyon hálás lennék. Mert amíg nincsen meló, addig van idõm játszani ezzel a szeméttel, de ha akkor sz*rja össze magát, amikor határidõs melót renderelek, akkor félõ, hogy nekiesek a kisbaltával.
Ja, és ha tudtok valami jó memóriatesztelõ programot ajánlani, akkor azt is megköszönném, mert én memóriára gyanakszom.
Amúgy jó volt rájönni fél év után, hogy a gép, amit Corsair memóriával rendeltünk, helyette bizony Kingston modulokkal szállították. <#szomoru1>#szomoru1> Azt még elfelejtettem megemlíteni, hogy mind a két memóriapár azonos, csak a márkájukban különböznek.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
per aspera ad astra
A maxos csatlakozáson keresztül, kivül minden tiszta c++ remélem ez majd gyorsít rajta.
Egyébként vicces hogy mindent maxos classokon funkciókon keresztül kell megoldani, melyek mikéntjének felderítése, kb egy ásatás keresési fokával egyenlõ.
per aspera ad astra
Blizzard régen megmutatta, hogy max scanline mire képes, ha vérprofi mûvészek és hatalmas lelkesedés áll mögé, aztán mikor feszegetni kezdték a korlátokat, áttértek Brazilra, majd amikor úgy érezték, itt az ideje komolyabb ipeline-t szervezni, váltottak Rendermanre, és ezzel együtt a maxot is szépen lassan otthagyták bizonyos szinteken. A scanlineon kiforrt technikák nagyon jól, és hatékonyan használhatók rendermanben. Nekem például egyszerûen sosem akaródzott megszeretnem. Az ember egy modern raytracerrel annyira elkényelmesedik, hogy egy rendermant egyszerûen feleslegesen körülményesnek fog érezni.
per aspera ad astra
Mert a Blur Studio tudtommal még mindig a MAX-al dolgozik, és amilyen munkákat kiadnak a kezükbõl, hát az azért nagyon dúrva szint.
Vagy ott volt a régi idõkben a Blizzard, amikor a Warcraft3 elsõ intróját készítetták a MAX-szal. Velük mi lehet? Mert ezekben a stúdiókban is elég dúrva fejlesztések történtek a MAX alá, gondoljunk csak a Blur script csomagjára.
per aspera ad astra
Frenkie, a DOF itt post, volt is kis fejvakargatás kulcsolni. De a végégre egészen összemelegedtem vele. Putyi amúgy megjegyezte, hogy kb. elég lett volna az utolsó 4mp-et megcsinálni... 😄
per aspera ad astra
Nekem is a végén a változó fókusz tetszik a legjobban.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
csao😄