63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#51558 -
#51557 http://www.muszaj.hu/ :) -
zenoka #51556 viewport?:)
nahjo nem iszunk ma mar:) -
#51555 jaja, muszály "nyalni" mindenkinek :P -
nenad #51554 realtime 3ds megjelenítők, aki tud egyet az írja be.
Thomas, később. -
zenoka #51553 viz nem zavar ha van kave dogivel (koffein fuggoseg rulz). meloban nem tojok mert hianyzik az otthoni sodokuzas kozben:)
hetfon talalkozzunk fel 7 kor reggel a blahan megdumalni hogy neked hova kell jonni:D:D -
kekpolos #51552 hát ha a csopból folyó rozsdás víz nem zavar, gyere :P Legalább a wc papír egy rétegű :) -
zenoka #51551 jah most szivesen cserelek barkivel ket hetre...
jovoheten teljeskoru apeh ellenorzes a cegnel...
nanana ki akarja??..kave gep jol funkcional ha szamit:)))) -
zenoka #51550 gyaa jo tudni hogy te is rabszolga vagy:D:D:D:D -
kekpolos #51549 8 órában hekkelek.. :S amúgy nem titkolok én semmit, asszem mondtam már, az édzspínek csomagolok át appokat. kurva unalmas, ha valakinek van kedve hozzá, cserélhetnénk, mert a 3D nálam csak hobbi -
zenoka #51548 rogton smuuzolsz mi az autodesknek:D szeeeep dolog mondhatom:D -
#51547 pöpec kukac -
#51546 nah én is nyomtam is NFR buildgent :P -
tilbury #51545 vagy lehet hogy titkos autodesk munkatárs :P
csak csendben figyel és vár a kedvező alkalomra -
zenoka #51544 hehe:)
npeter: neem biztos hogy ennek mindeki orulne:D egyebkent is kekpolosrol meg nem tudjuk hogy hol dolgozik titkolja nagyon:D lehet hogy apeh ellenor vagy korboncok es ezert tolja a bekas kepeket mert meg marad a sulibol a bekaboncolas szeretette:D -
#51543 LOL
És van valahol sg-n egy "3d főnökök" fórum,ahol kurvára elegük van már az unalmas munkábol,és kitalálnák hogy cseréljenek munkahelyet,és mindenki megkapná ugyanazt a jófej főnököt:) -
#51542 öööö, azt nem lehet , hogy csak fizetést cserélnénk?? :P
-
kekpolos #51541 én is
És mindenkinek van egy javaslatom, aki fel szeretne frissülni a rabszolgaság véres izzadságából..
Cseréljetek egymás közt munkát, végülis ha jól sejtem el-elboldogulna itt pár ember egymás helyett -
bencsab #51540 votl több olyan ojjektum, amin volt 3-4 egymáson :) -
putyi #51539 ha több van egy ojjektumon az a gáz. -
bencsab #51538 voltak pedig :) -
#51537 PS-be,de soha többet.Gyorsabb lett volna maxba. -
zenoka #51536 kuldtem privit:) -
kekpolos #51535 az útra hogy csinyótad a felfestést? ha nem titok. -
#51534 Csak edit poly módosítók ne legyenek. -
bencsab #51533 én legutóbb csináltam közösen egy munkát egy sráccal, akinek 32 bites max volt (nekem 64 bites) és gond nélkül ment minden -
#51532 hm dezsavű,ezt a szót mintha már hallottam volna -
zenoka #51531 wtf.. elhiszem de akkor eddig mazlim volt mikor ugy mentek ide oda az adatok..
mondjuk dezsavum van ezt mar beszeltuk szerintem:D -
putyi #51530 azért nem olyan egyértelmű ez az átjárhatóság a max esetében. a 2008-as verzióban ha 32bit-en készítek egy olyan poly-t , amin több editpoly módosító van, akkor 64bit-en az esetek nagy százalékában összeomlik a geometria és ez persze fordítva is igaz. -
zenoka #51529 az oke de nezi hogy 32 bites vagy 64 bites maxxal keszult e? -
nenad #51528 sok program mentett a fileokba, max specifikus infok is vannak benne (uj feature kicsit más formátum), igazából szimplán lehet evolvál a file formátum is, de egyébként tényleg jhobb lenne ha ugyanaz lenne. -
tilbury #51527 thx.
én is így gondoltam, csak gondoltam megkérdem -
zenoka #51526 miert ne lehetne a file szerkezete ugyanaz a max fileoknak a program architeturaja mas. szerintem. vicces volna ha nem igy volna. -
tilbury #51525 Hi!
max 64biten készített file-okat meg lehet nyitni 32bites xP-n? -
#51524 2k
Hát szebb nem lett:) -
zenoka #51523 meg ott vagyok csak az idegeim vagynak mashova mar nagyon 9 ev egy helyen kezd nagyon nagoyn sok lenni ideje valtani -
#51522 lol -
#51521 Nekem szar is jöhet:) -
#51520 Ja, jó állásért mi is beállunk a sorba 2009-ben Magyarországon. :D
(Csak nem kikerültél onnan, ahol eleddig voltál? Mert ha igen, akkor bakker... wtf... ) -
kekpolos #51519 én tudok