63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
bencsab #51678 köszi srácok! mondjuk jobb lenne, ha nem a gép mellett holnapi leadási határidőtől fenyegetve ünepelni a születésnapomat, de azért nem panaszkodom -
#51677 BSZ! -
zenoka #51676 bsz:)
Nenad: hogy tolod mi a titok?:) -
nenad #51675 komák, lefogytam 132 ről 110-re, még húsz kiló és élsportoló leszek! :D -
nenad #51674 Boldog Születésnapot! Füled érjen bokáig!!! :-) -
bencsab #51673 Sajnos ez egy ilyen program, amúgy jelenetfüggő, mert kisméretű jelenetnél 1 gigát sem kajál. -
#51672 Másik problémám, ezt most vettem észre, hogy miután bezárom a progit ott marad még a futó folyamatok között 250 mega ram használattal. Aztán egy idő múlva eltűnik -
#51671 Valahogy a 2009-es Max-ben lehet szabályozni, hogy rendernél mennyi ramot egyen meg? Kicsit soknak tartom, hogy a 4 gigából 3-at elhasznál :) -
#51670 Üdv!
Én is segítséget kérnék.
Van egy objektumom, amit mondjuk kék színre állítok. Az élek kékek lesznek, de a polygonok szürkék maradnak. hiába kapcsolgatok bármit, nem sikerül megoldani, és nagyon zavaró.
Köszi -
#51669 Sziasztok tudna nekem valaki adni egy tutorialt olyanra hogy autocadbol atviszek egy alaprajzot maxba es azt ott hogy 3d siteni vagy hogy keressek ra ilyenre mert valahogy nem azt talalom amire szuksegem lenne. Koszi elore is -
nenad #51668 fryrender sokkal szinesebben renderel mint maxwell, de viszont úgy tünik egy kicsit lasabb is. -
nenad #51667 majd a könyvben,A két oszlop neo ó görög feelingje a vidéki cucchoz talán túlzás. (nem saját design, csak modelleztem) Majd gyertyás lesz a végén -
putyi #51666 nekem van egy asszony és két gyerek. fordítva valszeg fiatalítana, de így minden nap dupla műszak. -
#51665 meglesném homálytalanul is ha lesz olyan kép belőle:) -
#51664 mintha a gi nem lenne bekapcsolva. már csak 1 pixelpunci hiányzik a kanapéról :P -
nenad #51663 sőt piszok sötét, de sejtelmes, és amit imádok, a sötét-világos rajzol. -
#51662 Nekem elég sötét, de amit látok az jó :D -
nenad #51661 maxwell v2, elég érdekes majdnem festői atmoszférát tolt, így gondoltam betolom.
-
#51660 nyomjad meg az F3-at..... :P -
#51659 na akkor az automodellezéshez még 1 kis segítség kéne :)
a blueprintet betettem de csak perspective résznél látom, a többinél csak planek körvonala van :/ -
#51658 ASCII BSZ! akart lenni:) -
#51657 :::::::. .::::::. ::::::::: .:
;;;'';;' ;;;` ` '`````;;;;;;
[[[__[[\.'[==/[[[[, .n[[''[[
$$""""Y$$ ''' $ ,$$P" $$
_88o,,od8P 88b dP,888bo,_ ""
""YUMMMP" "YMmMY" `""*UMM MM
-
zenoka #51656 oo tudom hogy nem illik megkerdezni de megkerdezem:
eredeti a vray-ed mivel a 2010 hez tudtommal nem jelent meg normalis nem bolti variacio igy siman elkepzelheto hogy amiatt ilyen tetu lassu a render
egyebkent evermotionrol mit toltottel le? valamelyik portfolios cumot (archinterior/archexterior)? mert azok sem a baratsagos render idorol hiresek..
-
nenad #51655 lehet hogy koszos :D -
#51654 Hmm, ott nem csak a képek glossyk, nem maga a tile? :P (baromira bemozdult fotók)
Nekem átlátszó elemem ilyenből színezetlen csak egy ilyenhez hasonó szettből van, a többi hasonló elem majd mind city sorozat, és azok mind teljesen átlátszóak és színezettek, ilyenek, , meg ilyenek, ésatöbbi. De leltem egy egészen glossyt is, itten. Na ilyenem nincs. :) -
aeuser #51653 mesélnél valamit a Vray optimalizálásárol?
-
#51652 nah akkor egy igen blőd ám de tőlem megszokható kérdés.
melyik max verziót telepítsem fel ? ami stabil de még gyors és elérhető hozzá sok plugin :P
( majdnem az összes megvan ) -
#51651 de a szélvédő tökre beleillik egy legóba akár
aeuser: vmi bibi van ott tuti. 18 óra!!!! hát én már tuti leállítottam volna.
nekem 1x volt 1 képem 8 óráig számolta még a régi gépem, csak azért nem lőttem ki, mert 1 pályázatra ment szokás szerint utolsó éjjel. Vmit túlságosan elállítottam vray-ben, másnap optimalizáltam és 'csak' 2 óra lett belőle. -
aeuser #51650 Sziasztok, remélem tud valaki segiteni.
3ds 2010 + Vray renderert használok. a bibim a következö:
innen: http://www.evermotion.org/ van pár modellem, ki akartam probálni1 kis rendert, és 18 óra után még nem volt kész a kép.
normális ez a lassuság?
felbontás: PAL D1
gép: 3 éves 4 magos intel 12 GHz. 4 GB 1066-os memory. 8600as grafkártya.
tul lassu a gépem, vagy csak a Vray van rosszul beállitva?
nem vagyok kezdö 3ds-ben, csak régen foglalkoztam vele.
Peti -
nenad #51649 de az nem Legó :D -
nenad #51648 Én is így gondoltam! :DD -
#51647 ezen talán jobban látszik -
#51646 putyi jól tartja magát mint nenad :) a munka fiatalít csak az asszonyok meg a gyerekek öregítik az embert :) -
#51645 BSZ!
mi az a fehér sperma?:D -
zenoka #51644 jah bazz nem gondoltam volna hogy ilyen ven vagy:) letagadhatnal par evet:)) -
nenad #51643 Köszi srácok, igyekszem, csak poénból tettem be a szomorkodást, egyébként eléggé sokat nevettem ma.
glossy lego -
#51642 Boldog Szülinapot Nenad! :) -
zenoka #51641 vaa isten eltessen!
szep szam a 36:) orulj neki hogy nem vagy sertesflu kockazatosok kozott (marmint kor alapjan):)) -
#51640 Boldog szülinapot mester :) -
marcee #51639 BSZ!!!
(Egyik cimbim múlt héten volt 38. Mély depresszió, elmúlás, minden sikertelenség felhánytorgatása az életből, reménytelenség! Tiszta midlife-crisis! A végén már nekem fájt!)