63011
![Kinetix](http://thegreypixelworkshop.com/upload/maxlogo_sg.png)
"Aki másnak felbontás...!"
-
Szerintem inkább portfóliófüggő állásnál. De egy normálisan leirt könyv szerintem hasznosabb/olcsóbb megoldás, és a saját tempódban tudod használni. Akik oktatnak se hiszem hogy egy könyvnél többet tudnának,sőt...:) -
l0b1g #51717 köszi szépen. amúgy nem vagyok teljesen kezdő, 10 éve használom kisebb-nagyobb megszakításokkal, de csak hobbiból. elég sok mindent ismerek már a maxban, de szerintem még több van, amit nem... :) és az sem utolsó szempont szerintem, hogy kap az ember "hivatalos" oklevelet. bár nem tudom, hogy mennyire kell az az oklevél egy állás megszerzéséhez... -
zenoka #51716 akkor okosat mondok: ar/tudasertek aranyban jobban jarsz ha ezzekert a penzekert veszel sok szep konyvet es beiratkozol rajzolni tanulni a 3d-t meg nekiallsz netrol vagy a korabban vasarolt konyvekbol tanulni..
a sulik nem adnak nagyobb tudast mintha magadtol nekiallnal es belefeccolnel 1 masfel evet.. max gyorsabb de nem olyan szintu hogy munkat tudj vele szerezni mert nincs ref anyagod...
jah az autodidadkta modon olcsobb a tanulas is... -
l0b1g #51715 nem, tanácsot kértem Tőletek! bíztam abban, hogy lesznek köztetek segítőkész emberek, esetleg olyanok, akik elvégeztek valami hasonlót... -
A "még mindig nem warez topik!" felirat, vagy az "Ez sem warez beviteli mező!" felirat a nehezebben értelmezhető? Csak független közvéleménykutatás jelleggel. -
putyi #51713 ez most egy gyenge reklám akar lenni a nevezett iskoláknak? -
Itt szerintem auto(desk)didakta mindenki:) -
l0b1g #51711 sziasztok!
a közeljövőben tervezem egy 3ds max tanfolyam elvégzését. eddig a mesharray.hu-t és az immi.hu-t néztem. várom a véleményeket, tapasztalatokat, egyéb infókat.
köszönöm! -
varom a valaszod :D -
aeuser #51709 nem feladni kell, hanem megmagyarázni :)
na mind1, bizonyára a neten az összes krekkelt vrayt kiprobáltad már ha ezt állitod, és tényleg hibás az enyém is. -
kekpolos #51708 hát erre kapásból tudnék válaszolni.... -
zenoka #51707 nahjo feladom...
-
aeuser #51706 "2010 hez nincs rendesen mukodo talalt vray"
ez nálad mit jelent?
mint irtam minden más cuccot azonnal csodálatosan renderel, csak az everestes fájlok tartanak sokáig, nagyon sokáig :) -
bruhuuu huu nem megy 64 bites xp-n :( -
-
ever-es scene-ek mind gépzabálók,gondolom hogy utólag a juzer ne tudjon hisztizni hogy valamelyik szögből renderelve foltos a cucc. A vray és a meterialok is mind a plafonra vannak állitva. -
zenoka #51702 2010 hez nincs rendesen mukodo talalt vray
archinteriors exteriors nem render barat setuprol hires mint irtam
eloszor megtanulni hasznalni a renderelot aztan megpiszkalni es rogton gyorsabb lesz:D -
aeuser #51701 bocsi hogy csak most irok, de nem voltam online pár napig.
szoval jogos a kérdés, "találtam" a renderert :)
de szerintem tökéletesen müködik, mert ha régebbi cuccokat renderelek vele akkor azt pillanatok alatt kiszámolja.
Ay evermotiontol meg ARCHINTERIORS meg ARCHMODELS csomagokat találtam.
-
koszi majd kiprobalom hogy mukodik e :) -
Ezt nem ismerem, és amit én ismertem se találtam.
Egy hasonlót viszont leltem. De ezt se ismerem.:) -
nem a RegCleaner? -
ez a progi engem is nagyon érdekelne!
ha eszedbe jutna, írd be légyszi!
köszi :) -
ceges gepbe kellene :) es nem tudod hogy hol talalhatnam meg azt a progit?? :) Vagy valaki masnak valami megoldas? -
ja,de ha az a progi is demó....:) -
van olyan progi ami installnál figyeli mi kerül a regbe és uninstallnál törli azokat,elvileg azzal menne,de a nevére már nem emélkszek. -
Megoldhato az valahogy hogy tobbszor tudjam hasznalni a 3D max trialt anelkul hogy ujra kelljen instalalni a windowst?? Koszi elore is -
BSZ -
hali
3dmaxból kellene exportálnom obj-be és objt-t megnyitnom mayaba de a skint mayában nem teszi rá.
csinál egy maps mappát amibe bele is teszi a png-t de maya nemakarja rátenni. Mit rontottam el? :D
előre is köszi a segítséget -
BSZ :) -
Hehe... :D -
bencsab #51688 A munka nem a sorsom, hanem a kötelességem. :)
A sorsom az, hogy mindig álmos vagyok. :D -
Boldog szülinapot Bencsab
Putyi tévedsz én nem alkotok nincs határidőm, és csak passzióból vagyok itt néha :))))) -
Hm... bár ahogy nézem szivecske helyett valami tortát kellett volna inkább...
BSZ mindenki... -
Képzeljétek...
Csináltam egy "mozgó szmájlit"!!!
(ne szóljátok le (nagyon) légyszíííí.... biztos elsőre levehető hogy nem vagyok egy full profi webdesigner... -ez részemről igenis sikerélmény...)
De ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem is...
3ds max9 -ben (vagy 10-ben...) lehet GIF-et gyártani valahogy? -mert ez speciel egy óriás AVI volt és külön konverter progival lett "kicsi GIF"... -
Hohó, Neked is boldog születésnapot! -
zenoka #51683 :) de milyen jo erzes az hogy alkotunk es hogy ezaltal jobb lesz a vilag....:D:D:D:D:D -
-
putyi #51681 ez a sorsod neked is, csakúgy mint minden itt fórumozónak.
boldog szülinapot! -
Happy Birthday! -
zenoka #51679 particle pezsgobontas:)