63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    Szerintem inkább portfóliófüggő állásnál. De egy normálisan leirt könyv szerintem hasznosabb/olcsóbb megoldás, és a saját tempódban tudod használni. Akik oktatnak se hiszem hogy egy könyvnél többet tudnának,sőt...:)
  • l0b1g
    köszi szépen. amúgy nem vagyok teljesen kezdő, 10 éve használom kisebb-nagyobb megszakításokkal, de csak hobbiból. elég sok mindent ismerek már a maxban, de szerintem még több van, amit nem... :) és az sem utolsó szempont szerintem, hogy kap az ember "hivatalos" oklevelet. bár nem tudom, hogy mennyire kell az az oklevél egy állás megszerzéséhez...
  • zenoka
    akkor okosat mondok: ar/tudasertek aranyban jobban jarsz ha ezzekert a penzekert veszel sok szep konyvet es beiratkozol rajzolni tanulni a 3d-t meg nekiallsz netrol vagy a korabban vasarolt konyvekbol tanulni..
    a sulik nem adnak nagyobb tudast mintha magadtol nekiallnal es belefeccolnel 1 masfel evet.. max gyorsabb de nem olyan szintu hogy munkat tudj vele szerezni mert nincs ref anyagod...
    jah az autodidadkta modon olcsobb a tanulas is...
  • l0b1g
    nem, tanácsot kértem Tőletek! bíztam abban, hogy lesznek köztetek segítőkész emberek, esetleg olyanok, akik elvégeztek valami hasonlót...
  • Aldaryn
    A "még mindig nem warez topik!" felirat, vagy az "Ez sem warez beviteli mező!" felirat a nehezebben értelmezhető? Csak független közvéleménykutatás jelleggel.
  • putyi
    ez most egy gyenge reklám akar lenni a nevezett iskoláknak?
  • ThomasGins
    Itt szerintem auto(desk)didakta mindenki:)
  • l0b1g
    sziasztok!

a közeljövőben tervezem egy 3ds max tanfolyam elvégzését. eddig a mesharray.hu-t és az immi.hu-t néztem. várom a véleményeket, tapasztalatokat, egyéb infókat.

köszönöm!
  • Atika :o)
    varom a valaszod :D
  • aeuser
    nem feladni kell, hanem megmagyarázni :)
    na mind1, bizonyára a neten az összes krekkelt vrayt kiprobáltad már ha ezt állitod, és tényleg hibás az enyém is.
  • kekpolos
    hát erre kapásból tudnék válaszolni....
  • zenoka
    nahjo feladom...
  • aeuser
    "2010 hez nincs rendesen mukodo talalt vray"
    ez nálad mit jelent?
    mint irtam minden más cuccot azonnal csodálatosan renderel, csak az everestes fájlok tartanak sokáig, nagyon sokáig :)
    bruhuuu huu nem megy 64 bites xp-n :(
  • ThomasGins
  • ThomasGins
    ever-es scene-ek mind gépzabálók,gondolom hogy utólag a juzer ne tudjon hisztizni hogy valamelyik szögből renderelve foltos a cucc. A vray és a meterialok is mind a plafonra vannak állitva.
  • zenoka
    2010 hez nincs rendesen mukodo talalt vray
    archinteriors exteriors nem render barat setuprol hires mint irtam
    eloszor megtanulni hasznalni a renderelot aztan megpiszkalni es rogton gyorsabb lesz:D
  • aeuser
    bocsi hogy csak most irok, de nem voltam online pár napig.
    szoval jogos a kérdés, "találtam" a renderert :)
    de szerintem tökéletesen müködik, mert ha régebbi cuccokat renderelek vele akkor azt pillanatok alatt kiszámolja.
    Ay evermotiontol meg ARCHINTERIORS meg ARCHMODELS csomagokat találtam.
    koszi majd kiprobalom hogy mukodik e :)
  • ThomasGins
    Ezt nem ismerem, és amit én ismertem se találtam.
    Egy hasonlót viszont leltem. De ezt se ismerem.:)
  • acsati
    nem a RegCleaner?
  • Klon
    ez a progi engem is nagyon érdekelne!
    ha eszedbe jutna, írd be légyszi!
    köszi :)
    ceges gepbe kellene :) es nem tudod hogy hol talalhatnam meg azt a progit?? :) Vagy valaki masnak valami megoldas?
  • ThomasGins
    ja,de ha az a progi is demó....:)
  • ThomasGins
    van olyan progi ami installnál figyeli mi kerül a regbe és uninstallnál törli azokat,elvileg azzal menne,de a nevére már nem emélkszek.
    Megoldhato az valahogy hogy tobbszor tudjam hasznalni a 3D max trialt anelkul hogy ujra kelljen instalalni a windowst?? Koszi elore is
    BSZ
  • Kenny85
    hali
    3dmaxból kellene exportálnom obj-be és objt-t megnyitnom mayaba de a skint mayában nem teszi rá.
    csinál egy maps mappát amibe bele is teszi a png-t de maya nemakarja rátenni. Mit rontottam el? :D
    előre is köszi a segítséget
  • Met
    BSZ :)
  • Aldaryn
    Hehe... :D
  • bencsab
    A munka nem a sorsom, hanem a kötelességem. :)
    A sorsom az, hogy mindig álmos vagyok. :D
  • Free
    Boldog szülinapot Bencsab

Putyi tévedsz én nem alkotok nincs határidőm, és csak passzióból vagyok itt néha :)))))
  • Sámán
    Hm... bár ahogy nézem szivecske helyett valami tortát kellett volna inkább...
    BSZ mindenki...
  • Sámán
    Képzeljétek...
    Csináltam egy "mozgó szmájlit"!!!
    (ne szóljátok le (nagyon) légyszíííí.... biztos elsőre levehető hogy nem vagyok egy full profi webdesigner... -ez részemről igenis sikerélmény... )

De ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem is...
    3ds max9 -ben (vagy 10-ben...) lehet GIF-et gyártani valahogy? -mert ez speciel egy óriás AVI volt és külön konverter progival lett "kicsi GIF"...
  • Aldaryn
    Hohó, Neked is boldog születésnapot!
  • zenoka
    :) de milyen jo erzes az hogy alkotunk es hogy ezaltal jobb lesz a vilag....:D:D:D:D:D
  • npeter

• putyi
    ez a sorsod neked is, csakúgy mint minden itt fórumozónak.

boldog szülinapot!
  • npeter
    Happy Birthday!
  • zenoka
    particle pezsgobontas:)