3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az is elég ha csak jelölés tesz rá, ami mellett már el lehet huzni a vágást.
Azért egy villamos oldalából nem tudom hogy máshogy szedném ki az ablakok helyét. 😊
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Nem is emlekszem mikor hasznaltam uloljata ezt. Viszont arra igen amikor valaki egy letoltheto max fajlban olyan loftot hasznalt, hogy csak pislogtam. Konkretan egy auto elejet modellezte le vele egyetlen loft segitsegevel. Auto eleje +bal/jobb kerekiv egeszen a szelvedoig. szerintem az volt a loft csucsa (kb 10 eve volt minimum es 3dsmax 3.x)
Utoljára szerkesztette: GixEr, 2016.01.29. 22:21:04
A booleannal pröbálkoztam, de nem találtam jó kombinációt hozzá, meg az amugy is szétcseszi a topologiát.
tehát 2 test áthatási vonalait akarom megrajzolni , hogy azok mentén ki tudjam vágni vagy kitörölni a felesleges polykat, majd egyesiteni öket.
Amúgy eléggé kezdő vagyok és a MAX 2016-al kezdtem el ismerkedni.
Utoljára szerkesztette: riviaigeralt, 2016.01.29. 14:40:37
Pro
vastag fasza nem toro kabel, de nem nehez
nem nyomja a fulet, es nagyon tagtartomanyokban allithato azaz egyben nagyon jol birja a strapat is.
a hangeroszabalyzo a bal oldali fejjhalgaton van.
Ugyes szakadasvedi
igazi zalman termek. A termek ertekelese mindenutt 4-5 kozott van (5 a max)
3500 penz postakoltseggel egyutt..
priviben.
Utoljára szerkesztette: nenad, 2016.01.29. 09:54:04
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Ha valaki fel tudná nekem tölteni tömörítve valamelyik felhőbe azt nagyon megköszönném. Ha a felhő nem jó (pl. OneDrive, DropBox), akkor tudok adni ftp elérhetőséget.
Ha tudsz segíteni légyszi írj nekem privát üzenetet.
Előre is köszönöm annak, aki tud segíteni. <#worship>#worship>
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Nekem is ez volt a problémám, nekem úgy oldódott meg hogy feltelepítettem a 9-es verziót, aztán azzal is ez volt a gond, de azon segített a service pack 2.
Sok sikert!!!
Utoljára szerkesztette: k_zoli, 2016.01.14. 20:08:58
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Van ötletetek arra, hogy miért van az, hogy a 2014-es Max-ben ha a Slate Material Editort használom, a View ablakban eléggé furán látok mindent...
Garment Makerrel lehet valamit csinálni, hogy ne csípje le a sarkokat? ( Spline-ból készült .....) THX !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A telepített mappában lemásolom a 3dsmax.exe-t és ugyebár lesz belőle egy xxx másolat.exe , na és az asztali parancsikonnak meg kell mondani hogy a másolat.exe-t nyissa meg és így most jó 😄 hihetetlen (egy kis hiba keletkezett, a quad menüben az egér kurzor rossz helyen van, de ez legyen a legkisebb baj)
Win8 at használok.
Utoljára szerkesztette: k_zoli, 2015.12.25. 16:30:50
k_zoli: nálam nemrég olyan ug jelentkezett, hogy unistalláltam egy plugint és jobb klikkre nem a menü jött elő, hanem vmi scriptet akart állandóan elindítani. Betöltöttem egy default custom UI-t és helyreállt a dolog. Illetve aztán betöltöttem az elmentett ui-t. Nálam ez bevált. szerintem egy próbát megér.
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Egy kérdésem volna, tudom ilyenkor nem illik dolgozni, de hátha: ha jobb klikket nyomok bármikor bármilyen objektumra, az a terület, ahol a quadmenu megjelenik, hirtelen "megfagy" és onnantól kezdve az a terület úgy marad, nem látok ott semmit. Ez addig nem tűnik el, amíg be nem zárom a programot, és újra nem indítom. Eléggé zavaró jelenség, valakinek van ötlete, hogy mi okozza, és mivel tudnám megszüntetni?
Köszönöm a segítséget!
CPU AMD FX-7500
VGA RADEON R7 M260DX
8GB RAM
Win8 64
Egyébként netframework nincs telepítve, legalábbis én nem telepítettem kézzel semmi ilyesmit.
Ki korán kel, poligont lel.
racingarena.hu | gokartsopron.hu

Pedig az uw alapján szerintem nem lehetne ott semmi ami meglátszik.
Sziasztok! Próbálok textúrázni egy egyszerű hengert de a varrat még mindig látszik <#szomoru1>#szomoru1>
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
El szeretném kezdeni az ismerkedést a 3ds Max-xal, de van egy nagy problémám: tegnap megpróbáltam a 3ds max 7-es verzióját elindítani, de ahogy elindítottam, lefagyott a progi. Keresgéltem itthoni és angol fórumokon egyaránt, próbáltam a -h paraméteres elindítást, nem működik. Frissítettem a VGA driveremet, a direct x-et is, nem segít. Ma a 9-es verziót is megpróbáltam, ugyanaz történik. Ahogy betölt minden az ablakban, lefagy a program. Valakinek valami ötlet? El szeretném már kezdeni az ismerkedést, de így nem tudom 😞
Köszönöm a segítséget!
https://www.cpubenchmark.net/compare.php?cmp[]=1304&cmp[]=2340&cmp[]=2336
Ebből elvileg még lejön a 19% német áfa, bár még nem vettem tőlük, de gondolom ezt EU-n belüli vásárlásnál közösségi adószám ellenében automatikusan csinálják.
Egyébként én is úgy gondolkodtam, hogy mivel a prociknak saját memóriamoduljaik vannak, ezért egy kétprocis gépbe 2× annyi memória kell. Persze lehet, hogy a parasztlogika itt nem igaz.