3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aldaryn
Innye, na, megnéztem. Nenad, õszintén, ennél te sokkal, de sokkal, de sokkal átgondoltabb dolgokat szoktál.

per aspera ad astra

Aldaryn
Látod, ilyen az, amikor kapásból kibasznak, mert nem tetszik a pofád. 😛 Nincs apelláta, nincs indok.

per aspera ad astra

Free
nagyon megnézném. az evermotion oldala szolt is hogy regisztrálni kell hozzá
hát megtettem
regisztráció teljes.,
majd a képre kattintva megint hogy akkor be kell lépni
ezt is megtettem
majd egy aranyos felirat várt:

You have been banned for the following reason:
No reason was specified.

Date the ban will be lifted: Never

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
dumálok itt,aztán lehet bebukom éjfélig az enyémet😄

\"So always look on the bright side of death\"

ThomasGins
Kicsit nekem zsúfoltnak tûnik,de jó nagyon!

utolsó elõtti post.
linik
még háttérbe fák stb. Illetve az elõtérbe fû vagy, virág.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Gameengine szinten egyeduralkodók szinte, és tényleg baromi jól néz ki. 😊

per aspera ad astra

jaja, azt m'r levettem, még a exporteren/materialban volt a default érték rossszon. A következõ kép sokkal jobb lesz, bárcsak lenne még két nap, meg atomvillanás gép mellé...😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

RelakS
hmm?
Itt mit kellett volna látni?
Vagy pont az a jó, hogy semmi fucsát?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ThomasGins
Jól alakulnak a képeid😊 Bumpolás nem jön be annyira nekem

ThomasGins
Passz,nálam még mindig megvolt amikor kellett

Durva ez a speedtree.

erre valaki nem tud vmi magyarázatot?:
:-(

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

Met
Az normálisnak mondható, hogy 2009-es Max install közben újraindul a gép? Második nekifutásra feltelepszik. Ezt már kétszer eljátszotta

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Aldaryn
A kisebb darabokon elég ól látszanak az illesztési hibák, és az, hogy gyûrõdik hepehupás a papír. 😊 Szerintem megoldható. Ha megnézed, a "vastagság" is csak illúzió, belsõ oldalakat nem készít. Azt szívesen megnézném viszont, hogy a két irányba torzuló éleket hogyan képes ennyire finomra kidolgozni.

per aspera ad astra

http://www.3dmodelfree.com/
ez az oldal ingzenes tele piszok jó modellekkel. INterioorokel stb.
Kicsit hihetetlen de legális.

Azt mondja a srác hogy papírból vannak. SZVSZ kamu.
Forms in paper

az acer-rel csak annyi a gond, hogy legközelebb talán pozsonyban van szervíz(garis)

Szia Hunkircsi!
Nekem egy 8930-as Acer Aspire-m van és teljesen meg vagyok vele elégedve! 2 magos proci, (ami 2 Ghz-es, 3 MB L2 cache-sel), 4 GB DDR3 memória és 9600 GT videókártya van benne. A háttértár 320GB-os. Jah és a kijelzõ 18,4-es FullHD. Én sem használom sokat akksival, de, ha még is szükséges 1,5- 2 órát simán visz. (Ezzel a kijelzõvel) Ez a cucc 320e-ért megvehetõ és, ha marad pénzed érdemes beszerezni hozzá egy Premium Platina garit 30e-ért amivel törésig mindent garantál az Acer 3 évig. Egyébként én is azért vetem meg ezt, mert 3D-s animációkat kell készítenem és az sem hátrány, ha tudom vinni magammal a gépet.

Persze ez csak egy ajánlat volt. Te döntesz.
Aldaryn
Ha asztali gépnek használnád, akkor minek a laptop? Gondolom munkahelyeden nem neked kell biztosítanod a gépet, amin dolgozol... Ha meg otthon is van egy PC, meg melóhelyen is van egy PC, akkor laptopnál egyszerûbb és lényegesen olcsóbb egy usb-s meghajtót venned.

per aspera ad astra

En toshibarol nyilatkozhatok mert itt eleg sokunknak van es elnyuhetetlen az enyem lassan 4 eves de meg aksit sem kelett cserelni, es a tobbi haver is nagyon meg van veluk elegedve nagyon jo kis gepek.

the world is mine

hunkircsi
Hello!

Kicsit OFF: Laptopokat nézegetek, mert kellene egy saját gép munkára, de mivel vándormadár kategóriába tartozok, azért mindenképpen hordozható kell, hogy legyen a cucc. A fõbb kritériumaim: 17-os kijelzõ, Intel Core2 Duo és 4GB RAM. Namost amin furcsa mód meglepõdtem az az, hogy egy MSI közel 70-80e Ft-al olcsóbb egy ilyen konfigurációban mint a DELL, Lenovo, Toshiba és hasonló társai.

Miért van ez? (Én asztali gépnek használnám, tehát az akksi nem igazán érdekel)

Ki korán kel, poligont lel.

Hali!
Az alábbi képen létszik, hogy nem jelenik meg a tools menüben a Render UVW Template. Ez mitõl lehet? Nem tudok rájönni, csak néha bizonyos obejktumoknál van így, néha meg ott van az a menüpont is. <#fejvakaras><#rinya>

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

nem a programtól lesz jó a kép. tapasztalataink alapján pont az építészek azok, akik nem tudnak képben gondolkodni, nem ismerik az anyagjellemzõket, valamint nincsenek tisztában a fény alaptulajdonságaival. úgyhogy szerintem ne aggódj.

Aldaryn
A látásmódot nem helyettesíti a szoftver. Ennyi.

per aspera ad astra

Elég sok az építész ismerõsöm, tõlük vannak többnyire a munkáim, de most kezdek aggódni, mert az Artlantis R2-essel már egész jó képeket lehet csinálni, baromi gyorsan, ha a modell meg van.

npeter
Akinek megfelel a 'gagyi' archicad-es, artlantis-os képek azok vessenek magukra. Szeretnék bízni abba, hogy hamarosan inkább az igényesebb, szebb, kidolgozottabb képek lesznek a kelendõk. Egyszer úgyis rádöbben a nagyokos, vastagbukszájú megrendelõ, hogy "jééé hát a Józsi havernak sokkal szebb, élvezhetõbb képeket készítettek a hátsó 150 m2-es vendégház konyhájáról, mint az õvé." 😊

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Free
/m2 természetesen

igen én is ere jutottam hogy akinek az megfelel azzal nem érdemes nekem foglalkozni. csak vicces hogy kezd ez lenni a tendencia.

most feltûnt hogy egyre "vagányabb" mondani bizonyos körökben,. hogy nekem készült látványterv a lakásomról kamrámtól stb... rõl...

csak épp nem tudják vagy nem akarják megfizetni a minõséget.

szóval most olyan lett a látványterv mint anno a mobil egyre nagyobb divat ezért egyre több a gagyi is ...

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
ezért jó egy olyan ref anyag jól eldugva a holnapon hogy scenline-tol gi-ig ao-n keresztül

Aldaryn
Ez forint per négyzetméter akar lenni? Vagy pedig Ezer Forint. Amúgy azokat a munkákat nem kell sajnálni. Akinek az a minõség megfelelõ, az egye is meg magában.

per aspera ad astra

Engem is ütött ki már archicad-es látványterv, de én az ilyet nem veszem annyira zokon. Bár megjegyzem, hogy én különbül megcsináltam volna archicad-ben is a végeredményt, mint amit az illetõ végülis kézhez kapott, csak én azzal nem látványtervezek, mert ahhoz nem adnám a nevemet.

Free
hehe :c)) én is belefutottam megint egy jó dologba.

mindenki tudja milyen alja munkát szoktam csinálni. és kértek árajánlatot , egy 100 m2 -es belsõ kialakításra amire adtam egy 850 Ft s árat nettóban. meg hogy 1 hét..

és nem hiszitek el. kiütött egy ArchiCAd es már megint. aki 350 Ft/ 2 nap ért vállalta. :c)))))

Tök vicces.....

npeter
mint a hirdetésben:
"Mi gyorsan, olcsón és pontosan dolgozunk! Ezek közül kettõt választhat!"

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Aldaryn
"Mert kell a maaa-zooo-hiiis-taaa ember - nek is boldogsáááág! ti-ti-tü-ti-tü-tü tüüü tittü tü... "

per aspera ad astra

hehehe..jah😊))

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

amugy pedig ez már nem tudom hanyadik eset, hogy így szopatod meg magad.

a pénz, idõ minõség hármasában kell gondolkodni. ez például szar minõség, drágán, rövid idõ alatt.

le lehet tolni ket embernek meg plane csut reggel neki allsz penteken hajnal kettokor meg felhivod az epiteszt (sokszor) hogy dumalgass vele es reggel haromnegyed 10 kor leadod..csak fogjon vastagon a tol egyebkent meglehet siman csinalni😄😄😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

hunkircsi
Hát ez az, hogy szó sem volt arról, hogy szétosztva. Igazából az a gond, hogy most lettem beteg. Valami idióta vírus, ami a múlt héten végigment az egész családomon. (Sugárhányás) És a kolega meg fel akarja rúgni az egészet, amit egészen idáig felépítettünk, mert hogy én mindig akkor "szimulálom" a beteget, amikor nagy projekt van, és az egész csak azért van, mert nem akarok dolgozni.
Én nem tudom, hogy ezekután hogyan lehet együttdolgozni egy ilyen "társ"-al. De az biztos, hogy nem fogom hagyni, hogy kisemmizzen ez a köcsög osztrák, amikor minden projektet én csináltam, mióta itt vagyok.

hát, szétosztva teljesíthetõ a dolog, de úgyis garantáltan éjszakázás lesz a vége. az ilyen melóból jobb kimaradni, különben a megrendelõd hozzászokik, hogy meg lehet így is, ennyi idõ alatt is, aztán jöhet az utólagos vita a többi melónál.

ThomasGins

npeter
vagy miután megnyomtad 1,5-2-vel az árat, kiadod egyik-másik épületet gyorskezû pixeltologatónak, aki/k bedolgoznak alád.

fizetos melo vagy hobbi vagy szakdoga? ha elso minek valaltad el ha masodik megkaptad az instrukciokat hasznald google-t ha harmadik az szopo dobd fel a scene-t vagy hasznald a googlet sot magyar oldalakon is vannak mindenfele leirasok errol
/me idegbeteg csotanyt talaltam ma a lakasba szomszed felujitas gergette at oket baaaazzzzzzzz..

kicsit bõvebben le tudnád írni? akár privátban!
kösz

hunkircsi
Hello!

Lenne egy kérdésem. Van egy új projekt, aminek a terveit, most kaptam meg. (Szerda 19:00) És Péntek 10:00-ra kész kellene lennie. Namármost ez egy kib***ott nagy lakópark, három teljesen különbözõ többemeletes lakóépülettel. (Semmi másolandó nincsen az emeletekben, mindegyik különbözik a másiktól)
A kérdésem tehát az, hogy ez most egyedül (reálisan nézve) kivitelezhetõ-e, vagy elmehet a megrendelõ melegebb éghajlatra?

ThomasGins
egy uvw map modifyt tegyél rá

Sziasztok!

3D Studio max 2009-es verzióval kell a következõt megoldanom. Egy jpg képbõl kell textúrát készítenem, mintha pl egy tv képernyõjét készíteneném.
Régebbi vezióban teljesen jól mûködött , ebben azonban, amivel most dolgozom, sehogy sem sikerül. Ha valaki tud segíteni megköszönöm!

megjelent a terragen 2, esetleg akit érdekel, a képek alapján igen jelentõs a fejlõdés, és network felépítésû a scene management.

<#kocsog> 😄DDD

ThomasGins
Ettõl olyan szexi <#eplus2>
<#kuss>