63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Met
    Pixeur?
  • npeter
    ez itt nem az?
  • nenad
    srácok, nem találom a kedvenc color picker utilitymet. Ez egy trayben megejelenő ikon volt amire kattintva és az egeret nyomvatartva megjeleníette a kivánt szint. Be lehetett állítani vagy 10 féle szinformátumot amiben a szint elmentette. Nem tudja valaki a nevét, az ikonn egy célkereszt és egy pipa, vagy ceruza, esetleg ecset lehetett. Nagyon örülnék ha meglenne még1x.
  • ThomasGins
    Aztán lökhetnél is valami képet nekünk, ingyen nincs infó:P
  • youth #52755
    Köszi srácok! Dof prot ismertem, de animációba, változó fókuszálási lehetőség kilőve. Ez a Frischluft jónak tűnik, ha lesz egy kis időm kipróbálom.
  • lac coo
    Nem tudtam ... De így legalább nagyjából megtanultam mi micsoda :DDDD
  • nenad
    talán azért mert van, csak rossz helyen kerested, nézd meg a system-ben a preseteket.
    illetve a google keresee rá "vray help" és az első találat kiadja.
  • npeter
    Oké, most jöhet a textúrázás
  • lac coo
    No ez a vége. Sose gondoltam volna, hogy egyszer sikerül normális rendert csinálnom, rengeteget próbálgattam ..:) ( Miért nincs három gomb : low, med, high ...:) ). Még az élsimítást kell kitalálnom, melyik a gyors és szép ...

Köszi mindenkinek aki segített !

• Geccoka
    Vagy a DOF Pro, amit nenad emlitett, ez egy PS plugin, de tud batch modban szekvenciara is tenni dofot, vagy pedig AE-hez a Frischluft Lenscare. Allo kepekre amugy az Alien Skin Bokeh is eleg jó, szinten Ps plugin. Amugy pont nemregiben kezdodott egy tema a vrayforc4d forumon ezzel kapcsolatban ITT
  • lac coo
    Hát csak toltam még egyet, ez már teljesen tetszik .
    Az hogy ilyn fura az árnyék az a vray-sun beállítása miatt lehet? Olyan természetellenesen szórodik ...

• nenad
    z + coverage elment és kész, egyébként ps hez van a dofpro már 4,0 jár az is tudja.

link
  • youth #52747
    Skacok!
    Hogy lehet animációban utómunkával szép DOF-ot készíteni? Ez az Alex Roman gyerek is mintha After Effectsben rakná rá a DOF-ot. (brutko)

Frenkie: Fasza a videó!
  • nenad
    sztem ez jó, az antialiasingal is kombinálhatsz
  • lac coo
    Ennél szebb csak nem akar lenni :DDDD
    Mára elég volt, majd holnap próbálgatom még ....

• zenoka
    fuu az nagyon gyors..kemeny vagy! de akkor most kenne egy teljes kivizsgalas (oke en hipohonder vagyok)
  • nenad
    kb 3-4 hónap.
  • zenoka
    egyebkent menyi ido alatt dobtad le a sulyt? ha tul gyorsan aze tolass magadrol egy verkepet biztos ami biztos alapon mert a kemeny fogyokura fel tudja boritani a haztartasodat... mondjuk lehet igy cukorproblemadat elfelejtheted ami tenyleg jo dolog.
  • nenad
    van még vagy 2-3 kiló plussz a hasamon, de nagyon lötyög mert a bőrőmnek is vissza kellene valahogy huzódnia, rátréningezek hátha.
  • lac coo
    OK, megnézem ezeket. kösz !
  • nenad
    taposs bele a shadow samplesbe vagy a dmc samplern;l a noise tresholdot csokkents kicsit.
  • lac coo
    Haliho !

Mi a cszudát kel állítgatnom, hogy ne legyen íly csúf az árnyé kszéle ? :D
    Már piszkálgattam fotonokat, mindent de nem jövök rá ...

• bencsab
    ez igen, gratula. akkor most igen beesett lehetsz, mert a kb 190-es magasságodhoz a 93kg nem olyan vészesen sok.
  • Midas
    nice one
  • putyi
    csak el ne fogyj!
  • FRenkie
  • ThomasGins
    Jók a szinek nagyon, szép lett!
  • nenad
    zsirály lett! :-)
  • Aldaryn
    Nagyon kellemesre sikeredett!
  • zenoka
    nah ez teljesitmeny!
    gratula!

FRenkie: szep, az elso resz kifejezetten tetszik kivancsi lennek egy wire-re:)
  • FRenkie
    Szevasztok,

suliban volt egy modellezős tárgyunk, arra csináltam eme kis szlájdshót:
    http://vimeo.com/9033351

F
  • nenad
    yeee, mai napon elértem a kitüzőtt 40 kilóval kevesebbet! 134 kg-ról leküzdöttem 93,8-ra.
    A következő cél, 85 kilógram. Ez valószínű jóval nehezebb lesz mint a sok kilótol megválni.
  • zenoka
    aze ezt annyira nem banod:)
  • Free
    ez biza előfordul nem nagyon lehet szűrni
  • nenad
    na majd megbeszéljük ezt még.
  • ThomasGins
    Szépek!
  • npeter
    hmmm egyesek mit nem töltegetnek az iaro-ra:P
    ez meg kis NFR
  • Free
    ezen mondjuk csodálkozom pedig lenne egy csomó ötlet amit meg kellene már scriptelned :)
  • Met
    evermotion car 4ever
  • nenad
    de nem is maxsciptből élek meg (egyenlőre) :D