63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#52759 Pixeur? -
#52758 ez itt nem az? -
nenad #52757 srácok, nem találom a kedvenc color picker utilitymet. Ez egy trayben megejelenő ikon volt amire kattintva és az egeret nyomvatartva megjeleníette a kivánt szint. Be lehetett állítani vagy 10 féle szinformátumot amiben a szint elmentette. Nem tudja valaki a nevét, az ikonn egy célkereszt és egy pipa, vagy ceruza, esetleg ecset lehetett. Nagyon örülnék ha meglenne még1x.
-
#52756 Aztán lökhetnél is valami képet nekünk, ingyen nincs infó:P -
#52755 Köszi srácok! Dof prot ismertem, de animációba, változó fókuszálási lehetőség kilőve. Ez a Frischluft jónak tűnik, ha lesz egy kis időm kipróbálom. -
#52754 Nem tudtam ... De így legalább nagyjából megtanultam mi micsoda :DDDD -
nenad #52753 talán azért mert van, csak rossz helyen kerested, nézd meg a system-ben a preseteket.
illetve a google keresee rá "vray help" és az első találat kiadja. -
#52752 Oké, most jöhet a textúrázás -
#52751 No ez a vége. Sose gondoltam volna, hogy egyszer sikerül normális rendert csinálnom, rengeteget próbálgattam ..:) ( Miért nincs három gomb : low, med, high ...:) ). Még az élsimítást kell kitalálnom, melyik a gyors és szép ...
Köszi mindenkinek aki segített !
-
Geccoka #52750 Vagy a DOF Pro, amit nenad emlitett, ez egy PS plugin, de tud batch modban szekvenciara is tenni dofot, vagy pedig AE-hez a Frischluft Lenscare. Allo kepekre amugy az Alien Skin Bokeh is eleg jó, szinten Ps plugin. Amugy pont nemregiben kezdodott egy tema a vrayforc4d forumon ezzel kapcsolatban ITT -
#52749 Hát csak toltam még egyet, ez már teljesen tetszik .
Az hogy ilyn fura az árnyék az a vray-sun beállítása miatt lehet? Olyan természetellenesen szórodik ...
-
nenad #52748 z + coverage elment és kész, egyébként ps hez van a dofpro már 4,0 jár az is tudja.
link -
#52747 Skacok!
Hogy lehet animációban utómunkával szép DOF-ot készíteni? Ez az Alex Roman gyerek is mintha After Effectsben rakná rá a DOF-ot. (brutko)
Frenkie: Fasza a videó! -
nenad #52746 sztem ez jó, az antialiasingal is kombinálhatsz -
#52745 Ennél szebb csak nem akar lenni :DDDD
Mára elég volt, majd holnap próbálgatom még ....
-
zenoka #52744 fuu az nagyon gyors..kemeny vagy! de akkor most kenne egy teljes kivizsgalas (oke en hipohonder vagyok) -
nenad #52743 kb 3-4 hónap. -
zenoka #52742 egyebkent menyi ido alatt dobtad le a sulyt? ha tul gyorsan aze tolass magadrol egy verkepet biztos ami biztos alapon mert a kemeny fogyokura fel tudja boritani a haztartasodat... mondjuk lehet igy cukorproblemadat elfelejtheted ami tenyleg jo dolog. -
nenad #52741 van még vagy 2-3 kiló plussz a hasamon, de nagyon lötyög mert a bőrőmnek is vissza kellene valahogy huzódnia, rátréningezek hátha. -
#52740 OK, megnézem ezeket. kösz ! -
nenad #52739 taposs bele a shadow samplesbe vagy a dmc samplern;l a noise tresholdot csokkents kicsit. -
#52738 Haliho !
Mi a cszudát kel állítgatnom, hogy ne legyen íly csúf az árnyé kszéle ? :D
Már piszkálgattam fotonokat, mindent de nem jövök rá ...
-
bencsab #52737 ez igen, gratula. akkor most igen beesett lehetsz, mert a kb 190-es magasságodhoz a 93kg nem olyan vészesen sok. -
Midas #52736 nice one -
putyi #52735 csak el ne fogyj! -
#52734 -
#52733 Jók a szinek nagyon, szép lett! -
nenad #52732 zsirály lett! :-) -
#52731 Nagyon kellemesre sikeredett! -
zenoka #52730 nah ez teljesitmeny!
gratula!
FRenkie: szep, az elso resz kifejezetten tetszik kivancsi lennek egy wire-re:) -
#52729 Szevasztok,
suliban volt egy modellezős tárgyunk, arra csináltam eme kis szlájdshót:
http://vimeo.com/9033351
F -
nenad #52728 yeee, mai napon elértem a kitüzőtt 40 kilóval kevesebbet! 134 kg-ról leküzdöttem 93,8-ra.
A következő cél, 85 kilógram. Ez valószínű jóval nehezebb lesz mint a sok kilótol megválni. -
zenoka #52727 aze ezt annyira nem banod:) -
#52726 ez biza előfordul nem nagyon lehet szűrni
-
nenad #52725 na majd megbeszéljük ezt még. -
#52724 Szépek! -
#52723 hmmm egyesek mit nem töltegetnek az iaro-ra:P
ez meg kis NFR -
#52722 ezen mondjuk csodálkozom pedig lenne egy csomó ötlet amit meg kellene már scriptelned :) -
#52721 evermotion car 4ever -
nenad #52720 de nem is maxsciptből élek meg (egyenlőre) :D