3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aldaryn
Hmm, igen, van benne valami. 😊 ez lett a "vége" mielõtt leszavazták az ötletet.

per aspera ad astra

meg világítás, meg valami drámaibb kamera.

npeter
maga a repcsik nem lennének rosszak, de a háttér, hát az vmi szemfájdító. legalábbis nekem. jobban jártál volna ha azt is modellezed. nem lenne nagy meló.

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Gondoltam ide is feldobom az eredményt ugyan mayával készült.

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Hát ez az ötlet nagyon megnyerõ! Furán hangzik ez egy toronyház kapcsán, de kellemes látvány. Olyan barátságossá, természetessé teszik ezek a véletlenszerûnek ható kiemelkedések. Mintha ruhát öltöttek volna magukra. Jó lenne ilyeneket látni a valóságban is. Persze az elõtérbõl nem látszik semmi, talán nem véletlen mert egy ilyen tiszta ötletet könnyen el tud rontani egy kevésbé barátságos tervezésû környezet azzal hogy leveszi a hangsúlyt a lényegrõl... Na ezt elég hülyén írtam le.
jeeah szeretem a fractalokat😄 olyan ksizamithatoak😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

hali

az anyagoknal, a bitmap-nek van egy blur tulajdonsaga. Nem lehet beallitani vhol, h alapertelmezeskent ne 1 legyen, hanem 0 kozeli? Egyaltalan mire jo, h elmossa a kepet?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

nem rossz, azóta semmi, csak felírtam hogy mit változtassak meg.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
wehehe

Nenad hogy haladsz?😛

\"So always look on the bright side of death\"

npeter
<#eljen><#eplus2>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

nem kell mar...szar php programozasnak hala kiszedtem az oldalrol a rajzot😛

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

sracok nem innen csinalta valaki a varosliget apartmanhaz latvanyterveit? leginkabb a belso erdekelne mert lehet oda koltozunk albiba es megterveznem a butorbepakolast de az apartmanhaz oldalan mert nincsenek fent az alaprajzok mert eladtak a lakasokat ugye😄

latszik hogy otleteles mert nagyon cool a vilagitas😄

visszasikerült állítanom

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

hello. letöltöttem a free verzióját a 2010-nek és véletlenül eltüntettem az eszközsort ami a menûsor alatt helyezkedik el és most nem tudom visszaállítani. tudnátok segíteni?

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

ThomasGins
földrengés után...😊

Aldaryn
Nekünk is van toronyház nfr-ünk. 😄 (nem fikázni, 30 perces ötletelés egy projekt kapcsán... még nincs letisztázva)

per aspera ad astra

hunkircsi
Hirtelen felindulásból elkövetett NFR:

Ki korán kel, poligont lel.

Köszi a segítséget!
Gumicsizmás megoldással átmergeltem mindent egy új scene-be... 😊
üdv

Köszi a választ, de sajnos nem oldja meg a gondot. Én is erre gondoltam elõször.
A select object ablakban sem látszik a fény!
És nem csak a fényekkel van gondom, hanem új objektumokat sem tudok gyártani... <#conf>

vagy ha a kolléga úgy gondolta, hogy a hatása nem látszik a nézetablakban, akkor crtl+L

shift L

Sziasztok!

Segítsetek szegény fejemnek legyetek szívesek!
Elvadult modellezés közben valami billentyûkombinációval elállítottam a max-ban valamit....
Problema: Új fényt, vagy objektumot teszek a jelenetbe, az ablakokban nem látszik.
A fényt a light listener-ben ki tudom jelölni és módosítani is tudom, a renderen is megjelenik, de a nézetablakban nem.
Sajnos a Max bibliában hasonlót nem leltem, a síma biblia meg nem segített... 😞
Elõre is köszönöm.
üdv

tegnap meg Battlefield2 Reality mod, tiszta operation falshpoint utánérzés. Hatalmas távolságok, érdekesebb küldetések, lézeres megjelölés, jópár új air stb. 0,857nél tart de elég király

nah a padlo egesz korrekt lett de a szegely lecc nem tetszik😛😄

hunkircsi
<#kuss>

hunkircsi
Tyá! a Total Annihilation-al mennyit jáccottunk anno. <#hawaii>

nézzétek meg az assasin creed 2 trailer-ét. a digic készítette.
www.hardwired.hu

vakker, tegnap levezetésként egy total annihilation remake-el nyomtam, akkora csaták vannak.
Piszok jó móika volt.
A spring engine futtatja.
Teljesen 3d és ingyenes

hunkircsi
Háháháháá, ezdejó

ThomasGins
mert épp büszke vagyok rá...

link

ThomasGins
hehe este 8kor módositották,kibirtam volna azért ha akkor észreveszem😊

ez de durva

Aldaryn
Nem úsztad meg. 😛

per aspera ad astra

RoyalPredator
Üdv!

Valakit megkérnék, hogy a programmal kapcsolatban segítsen interaktívan, azaz MSNen pl.
Dobj egy privátot, ha segítenél.

Annyit mondok, hogy egy 3D-s karaktert akarok megépíteni, és elsõdlegesen .glm -fileba konvertálni (Késõbb más formátumba, a játék motorja szerint...)

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

ThomasGins
LOL
meghosszabbitották egy héttel a leadást

Met
tedd már be ide a képet 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

hehe, ugyis alsó kategóriás középszar lett.
Amit sajnálok, de viszont meg fogom csinálni csakugy magamnak. Majd dof meg minden, meg az idegesítõ gazt elteszem az útból.

de hulye vagy😄😄😄😄

nem rossz koncept.
Nemhogy elbasztam a végét még ráadásul be is aludtam.

ThomasGins
sajna nagyon elusztam idõben,de ha valakit érdekel... link
De legalább ilyen ötlet nem volt😊

ThomasGins
hát nem fértem be😊

ThomasGins
esetleg egy idõgép?😊

nincsen valakinek egy négymagos gépe és változtatható mac adress címe? 😄

Aldaryn
Szerintem nem voltál eléggé ráizgulva most erre.

per aspera ad astra

elszámoltam az idõt, megszoptam. 😄
Nem hiszem el..

ibor90

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

Met
olyan egyszerû lenne ide is belinkelni a képet😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Free
itt gebedek meg hogy nem tudom megnézni 😞

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..