3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aldaryn
Nem a kocsi, hanem a mellette lévõ papírlap.

per aspera ad astra

ThomasGins
Na kabbe😊 ezen a képen 10K subdivvel, 320poly az alap kocsi😊

\"So always look on the bright side of death\"

Atika :o)
Sziasztok hasznal itt valaki 2010-es maxot???

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Aldaryn
Még pár subdiv arra a papírra... és már mehet is. 😄

per aspera ad astra

ThomasGins
Csak neked😄
irgumburger
Na megint egy napig legalább csend lesz itt😊

Aldaryn
Minek ehhez AO? Minek ehhez aberráció? Minek ehhez zaj? Tessék produkálni minderrõl egy nagy, zajmentes, tiszta rendert. Irgumburgum.

per aspera ad astra

forum gyilkos😊))

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ThomasGins
Köszi
AO-n jobban látszik h hajtogattam is😊 Az asztallap meg béna kartonpapir akart lenni😊
Amugy nagyon jó móka ilyet körberajzolni és kész az unwrap is egyben, ajánlom egyszer kipróbálni😊
Vagy egy speedet is nyomhatnánk rá😊

ez a kep fasza lett! hiaba vannak apro hibak attol meg fasza!
Ibor vinyettalasnak hivjak ezt a kezi fenykepezok is produkaljak..max nem ilyen mertekben..de szar objektivvel lencsevel meg durvabban is.

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

De legalább kárpótol érte a kétezer éves mamutfenyõ törzsébõl hajlított asztallap! 😉

ThomasGins
Sz*r a fényképezõm😊

ibor90
nájsz...látom nem bírtad ki lens correction nélkül 😄

http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)

ThomasGins
NFR

ThomasGins
Közben megleltem én is,egy bazi nagy vraysphere van a jelenetben,csak nem láttam akkora, és igen noise+opacity

storno!
volt a chao soldalon errõl értekezés, de rosszul emlékeztem. asszem az a megoldás, hogy egy kupolát textúrázol noissal(opacity).

vray domelight+textúra

ThomasGins
Leltem egy ilyet, hogy a rákba van a vrayskyra rátéve a noise?😊

koszi majd kiprobalom 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

vakok között félszemû az úr

Aldaryn
Esetleg, ha csak a modell kell, akkor obj. Vicc, de mûködik... Guruware-nek van ráadásul nagyon profi OBJ IO plugja maxhoz.

per aspera ad astra

ez mint nekem valasz??? Ha igen ezt a formatumot nemismerem.

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

fbx

the world is mine

Sziasztok ha egy masik 3D-s progibol szeretnek maxba atvinni 3D modelt azt milyen formatumban a legjobb megtenni ami jol is fog kinezni es a polygonszam is elfogadhato lesz ?? Elore is koszi

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Aldaryn
Csak nehogy hozzászokj! 😊

per aspera ad astra

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

FRenkie
Tényleg összecsaptam, de a suliban már így is beszarnak egy ilyen képen ... :s

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Free
( ne haragudj Thomas imádom a bannered de mint ötlet nem lenne rosz )

Speed:
Sg-Banner

Felételek:
- 3d max al készített,
- dinamikus összetevõk (változó környezeti hatások, fények felhõk miegymás)
- Kiemelten hogy NEM warze terület és a többi.
- Méretet Al megmondja

thx :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Aldaryn
Hmm, nekem ez most nagyon nem. Szerintem pongyola a kompozíció, pongyolák az anyagok, látványosan csak azért vannak bent bútorok, hogy legyen ott valami. Összecsaptad. Amivel alapvetõen nincsen gond, ha suliba készült, de nem lehet azt írni rá, hogy hú, ez de fasza.

per aspera ad astra

OFF: ELADÓ!

STAR TREK Fact Files (angol)
Nem teljes gyüjtemény! 8 GYÜJTÕ!

Tartalom:

Binder 4:
Section 2: Federation Starfleet (File 19-26)
Binder 5:
Section 2: Federation Starfleet (File 27-28, 29, 30)
Binder 6:
Section 3: Non Federation Starships (File 33-42)
Binder 9:
Section 5: Equipment and Technology (File 59-66)
Binder 13:
Section 1: Guide to the Star Trek Galaxy (File 1-6, 7-9, 10-17)
Binder 14:
Section 1: Guide to the Star Trek Galaxy (File 18)
Binder 15: Section 3: Non Federation Starships (File 40, 41-42)
Binder 19: Section 2: Federation Starfleet (File 31-32) + Enterprise NX 01 and Earth Starfleet

http://picasaweb.google.hu/lfischbein/StarTrekFactFiles

OFF VÉGE

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

ThomasGins
én egy kis kék beütést varázsolnék a plafonra,szerintem ps-ben gyorsabb😊

FRenkie
kösz srácok

ibor90
nekem a kinti felhõs éghez képest tól erõs a fény és túl élesek az árnyékok
többi sztem okés

http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)

A padló és a levelek anyaga nagyon jó, de a fény sántít a plafonon és a falon, túl erõs a GI multi szerintem.

FRenkie
Na köszi, a ctrl-t tudtam én is, csak a gombokra kell kattintani, nem a szövegre.

tender anyag lesz a suliba, mit gondoltok? Fények, kompozíció stb? Árnyékoló nincs, és nem is szarkodok most vele 😊

hali
lehet 1 polyra tobb unwrapot alkalmazni? H mas meretu bitmapot tudjak mapolni a kulonbozo oldalakra? HA igen h? koszonom
43" display, ki a fene tud ívelt megjelenítõn profi munkát elkészíteni???
link

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

akkor a diplacemnet modósítónál is állíts map channelt, illetve nézd meg a tilinget

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

2.Tartsd lenyomva a Ctrl-t miközben poly módba váltasz...

ThomasGins
1. ez klasszikus bug,bár nekem is többször top nézetnél van,de bejön mindennél is ha ügyes a bug
2. ha nem is maxban de polyboostnál mintha lenne ilyen

FRenkie
csõkulcs!

2 apró kérdés:
1, olyan bugom van, hogy néha ha kijelölök vmit top nézeten (jellemzõen) akkor perspektív nézetre ugrik a viewport a scene origójába. Erre van megoldás, vagy találkozott más is ilyennel?
2, Van vmi megoldás hogy edit poly alatt egy edge kijelölést polygon kijelöléssé alakítsak, már amennyire lehet? Régen tudtam, de elfelejtettem.

Al: nekem tetszik az irodaház ötlet. a hullámzó árnyékolópengékkel még vmi figuratív jelentést is lehet adni a hominak...

ThomasGins
multi sub mappal akartam használni,és azt akartam h csak az egyiket disp-elje,de vagy mindenre ugyanazt a disp-et nyomja,vagy ha átállitom a channelt mapnál akkor meg olyan mintha csak egy fehér dispet rakna rá.

a map -nál jobbra map channel

ThomasGins
na egy láma kérdés. Vraydispmodnál a texture channelt ha átállitgatom mat editorba hol kell?

npeter
nem-nem 😊 csak a Körös-t szimuláló vizet akarom majd üveglapokkal lezárni.

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

én inkább kilépek, a következõre majd hónapokkal elõbb készülök. Nincs kedvem most megint versenyt futni.

Aldaryn
Nagyon kellemes! 😊 Érdekes ilyesmit is látni! Az akváriumos verziót ugye nem úgy képzelted, hogy víz alá dobod az egészet... 😛

per aspera ad astra

😊 latszik nem tudom en megtalalni a hangot az epiteszekkel😊
makettra kivancsi leszek😊

npeter
a fõépítésznek meg pont a night tetszett😊
köztudottan az építészek nem igazán tartják sokra a látványokat ("parasztvakításokat"), de mikor meglátta az éjszakai nyomtatot verzióját, aszondta, na ezt aláírom, ez annyira bejön neki 😊
fogta és leszignóta. kis dolog, de nekem jól esett.
szeretnék vmi animot is készíteni, sima "körerepülõs" camerat, de ahhoz még kellene vmi normális környezetet is készíteni 😞
készítek majd talán 1 kis makett verziót is, mintha akváriumban lenne az épület 😊

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

night nem tecc😞( napalinak viszont faszak a fenyek😄😄 az bejovos! kiveve a viz az valamiert fura😄 de franko iparos melo!

npeter
Hali!
1 kis wok-öt nyomok én is 😊
Szarvason épülõ szabadtéri víziszinpad+kiszolágló helyiségei, étterem, kávézó,stb.
sokat szívtam vele, állandóan kidobott desktopra hõn szeretett programunk minden szó nélkül :-(, meg a szokásos "out of memory" <#rinya> (lehet sok volt a gépnek az 1.6 milla poly)

night