63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• rizzo131
    má talátam ilyen videókat hozzá lynda.com 2 gb most szedem :D
  • ThomasGins
    Nem:) Van beépitett tutor és help,nézd át aztán vagy bejön vagy nem.
  • rizzo131
    és egyszerű használni?
  • Aldaryn
    Kellene egy kis help, nézzetek át a *másik* topikba. Köszi! :)
  • ThomasGins
    Lehetni lehet ebben is,csak abban jobban ki van forrva ez a dolog.
  • rizzo131
    mért ezzel nem lehet akkor?
  • Aldaryn
  • ThomasGins
    Maya erre sokkal jobb program:)
  • rizzo131
    hali
    ebbe lehet frankón csinálni animációt
    ugy, hogy mozgatni is tudod az embert?
  • ThomasGins
    Frankók lettek a szinek nagyon!
    Porszi is állat!
  • zenoka
    ohhh ez nekem tetszik... madarlas helyet el kell adni vadasz tarsasagoknak ott van zse:)

Nenad: popec!
  • nenad
    ja, az csak úgy, a magyar olyan vicces nyelv, más nyelvel egy kicsit hihetőbb :D
  • putyi
    szép lett. sajnálom, hogy ezt is elkente a nagy magyar valóság.

add be a porszívó pályázatra
  • Free
    mindig tudtam hogy beteg vagy :))))

Nagyon állat lett :)
  • nenad
    na most toltam fel a porszívó őrületemet. :D
  • npeter
    Egy kis work. Amolyan tender/vázlat terv féleség. Madárles, kilátó lett volna, de lefújták közben pénzhiány miatt. :-(
    picture
  • Geccoka
    Azt nem, hogy mitol lehet, csak azt, hogy nalam is fennallt, es meg sok masnal is. Egyszeruen lodd ki a processzt a task managerbol, amikor rinyal erte a telepito es fel fog menni.
  • Met
    Ki tudja milyen szívó készüléket modellez porszívó címen
  • Aldaryn
    Álnéven? :D Minek álnév? :D
  • davyd92
    amikor telepítem a 3ds max 2010-et telepítés küzben valami monitor.exe hibát ír ki valaki nem tudja mi baja lehet????
  • ThomasGins
    Kérdi Ő:D
    Remélem én még elkészülök vele
  • nenad
    valaki indul innen álnéven a porszívó contesten az ap-n?
  • Midas
    after effectsel lehet meg nagyon jot, ha kirendeled a videot alfaban is akkor az alapjan lehet vele csinalni. ezt pl igy csinaltam habar eleg rovid link
  • ThomasGins
    unwarpnál unfold mapping elvileg erre lenne kitalálva,de kockánál bonyolultabb dologgal nem nagyon birkózik meg.
  • Free
    a mostani autótakarítás mérése 23 cm hó esett. nagyon laza
  • Free
    bár érteném miről beszéltek ... :(
    mi az a nuke meg AE
  • Aldaryn
    Alapvetően hdr fileok kezelése miatt lett nálunk Nuke AE helyett, eleddig még csak a jófajta DOF miatt sajnálkozok, de remélem, egyszer az is lesz hozzá.
  • youth #52772
    Á még nem szoktam rá erre a hdr-be renderelésre... Egyszer kipróbáltam, aztán az AA miatt kicsit csúnya lett egy helyen, aztán mondom nem kockáztatok. De lehet most hogy AE is befogadja, megnézem mit lehet vele kezdeni...
  • Aldaryn
    Határozottan kellemes végeredményt produkál. Esetleg mindez hdr inputon?
  • nenad
    KIRÁLY!
  • youth #52769
    Hali!

Na kipróbáltam ezt a Frischluft-ot AE-ben. Igaz kis gagyi jelenet, de talán jól működik bonyolultabb esetekben is: dof_test.mov
  • nenad
    ezt automatikusan így teszi max. De ha arra gondolsz hogy minden oldal különböző teret foglal el az UV térben, és szépen egymás mellé vannak igazítva, akkor ilyetnem tud, de elég könnyő megtenni kézzel.
  • FRenkie
    az unwrappon belüli mappingokra gondolok...
  • FRenkie
    van olyan uvw mapping ami pl egy kocka palástját ki tudja teríteni úgy, hogy a 6 oldalpolygon egy darabban marad, vagy csak manuálisan lehet ilyet legyártani?
  • npeter
    nekünk is mond el plz plz plz :)

reprez: 3dmax.ini törlése esetleg hátha segít.
  • nenad
    nem is 180 csak 45kb.
  • nenad
    beirom ide is, megtaláltam catchcolor, color picker, color catch, catch color. Ha mégeygszer elveszíteném akkor mjad rákeresek.

color catch

egyébként kösz, ez csak 180kb, és szuper.
  • FRenkie
    köszi Youth!

ez a animált dof engem is érdekelt, jó hogy megbeszéltétek :)
  • repvez
    tuja valaki hogy miért nem mentödik el a maxon belül a beállitásaim és miért muködik rosszul a kijelolés?
    Minden max indulás után wire modban van az osszes viewport és nem látszanak az élek a modellen.
    Kijelölésnél meg követ a lokátor amerre viszem az egeret jön utánnam és nem tudok kijelolni éleket mert a mozgáslokátor mindig ott van és az egér átvált a mozgatásra.(már üldözési mániám van töle :))
    325bites 9es max SP2vel w7 64biten .
  • Aldaryn
    DOF Pro elég jól használható, ezt azzal csináltam, ha érdekel, csörrets me,e lmondom mire kell figyelni, hogy ne tépd a hajad. :)

AE alatt LensCare ofcoz, egész kellemes a vége, AE beépített blurje szánalom. Nuke alatt pedig meglepően jó eredményeket ad a sima ZBlur-je, sajnos különböző apertúrákat nem tud, csak kör alakút. :(