3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"So always look on the bright side of death\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
per aspera ad astra
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
AO-n jobban látszik h hajtogattam is😊 Az asztallap meg béna kartonpapir akart lenni😊
Amugy nagyon jó móka ilyet körberajzolni és kész az unwrap is egyben, ajánlom egyszer kipróbálni😊
Vagy egy speedet is nyomhatnánk rá😊
Ibor vinyettalasnak hivjak ezt a kezi fenykepezok is produkaljak..max nem ilyen mertekben..de szar objektivvel lencsevel meg durvabban is.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
volt a chao soldalon errõl értekezés, de rosszul emlékeztem. asszem az a megoldás, hogy egy kupolát textúrázol noissal(opacity).
per aspera ad astra
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
the world is mine
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Speed:
Sg-Banner
Felételek:
- 3d max al készített,
- dinamikus összetevõk (változó környezeti hatások, fények felhõk miegymás)
- Kiemelten hogy NEM warze terület és a többi.
- Méretet Al megmondja
thx :c)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
per aspera ad astra
STAR TREK Fact Files (angol)
Nem teljes gyüjtemény! 8 GYÜJTÕ!
Tartalom:
Binder 4:
Section 2: Federation Starfleet (File 19-26)
Binder 5:
Section 2: Federation Starfleet (File 27-28, 29, 30)
Binder 6:
Section 3: Non Federation Starships (File 33-42)
Binder 9:
Section 5: Equipment and Technology (File 59-66)
Binder 13:
Section 1: Guide to the Star Trek Galaxy (File 1-6, 7-9, 10-17)
Binder 14:
Section 1: Guide to the Star Trek Galaxy (File 18)
Binder 15: Section 3: Non Federation Starships (File 40, 41-42)
Binder 19: Section 2: Federation Starfleet (File 31-32) + Enterprise NX 01 and Earth Starfleet
http://picasaweb.google.hu/lfischbein/StarTrekFactFiles
OFF VÉGE
\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
többi sztem okés
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
tender anyag lesz a suliba, mit gondoltok? Fények, kompozíció stb? Árnyékoló nincs, és nem is szarkodok most vele 😊

lehet 1 polyra tobb unwrapot alkalmazni? H mas meretu bitmapot tudjak mapolni a kulonbozo oldalakra? HA igen h? koszonom
link
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
2. ha nem is maxban de polyboostnál mintha lenne ilyen
2 apró kérdés:
1, olyan bugom van, hogy néha ha kijelölök vmit top nézeten (jellemzõen) akkor perspektív nézetre ugrik a viewport a scene origójába. Erre van megoldás, vagy találkozott más is ilyennel?
2, Van vmi megoldás hogy edit poly alatt egy edge kijelölést polygon kijelöléssé alakítsak, már amennyire lehet? Régen tudtam, de elfelejtettem.
Al: nekem tetszik az irodaház ötlet. a hullámzó árnyékolópengékkel még vmi figuratív jelentést is lehet adni a hominak...
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
per aspera ad astra
makettra kivancsi leszek😊
köztudottan az építészek nem igazán tartják sokra a látványokat ("parasztvakításokat"), de mikor meglátta az éjszakai nyomtatot verzióját, aszondta, na ezt aláírom, ez annyira bejön neki 😊
fogta és leszignóta. kis dolog, de nekem jól esett.
szeretnék vmi animot is készíteni, sima "körerepülõs" camerat, de ahhoz még kellene vmi normális környezetet is készíteni 😞
készítek majd talán 1 kis makett verziót is, mintha akváriumban lenne az épület 😊
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
1 kis wok-öt nyomok én is 😊
Szarvason épülõ szabadtéri víziszinpad+kiszolágló helyiségei, étterem, kávézó,stb.
sokat szívtam vele, állandóan kidobott desktopra hõn szeretett programunk minden szó nélkül :-(, meg a szokásos "out of memory" <#rinya>#rinya> (lehet sok volt a gépnek az 1.6 milla poly)
night