63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#52839 tetszetős darab, jöhetne már itt a is tavasz:) -
#52838 Készítsd el a sajátod! Tiltakozz így az imperialista burzsoázia kizsákmányoló kapzsiságban fogant önzősége ellen! -
rizzo131 #52837 az a gond,hogy szinte minden jó cucott caratereket tárgyakat meg kell venni:S
és ez így nagy szemétség -.- -
zenoka #52836 nah ilyen mellektermek johet ezerrel:P -
#52835 Melléktermék egy ház mellett, amíg az adatszolgáltatást várjuk, készült.
-
rizzo131 #52834 XD
amugy jó oldal -
#52833 what is the IOR?
-
#52832 te figyi ez az ember nem egy reklám gép ?????
minden link kétszer? :))) -
rizzo131 #52831 találtam!!!!!!nem magyar de jó szedek is egy egész konyhát INGYEN nem tudom minden ingyen van-e rajt de elég jó :D
http://www.mr-cad.com/Free-3d-models-c-19-1.html
amit most szedek konyhát az a9-eshez van de jó a 10-hez is mert má raktam be 9-est a 10 be :D
nagyon jó oldal
http://www.mr-cad.com/Free-3d-models-c-19-1.html -
rizzo131 #52830 nem ismer valaki egy ojan oldalt ahol ingyen lehet sok modelt karakter.....
leszedni? -
#52829 Elég régen jártam az immi-n... valaki elemezze velem együtt ezt a mondatot:
"Ebben a tutorialban az ior-t azaz a fényt megtörő anyagokról esik szó."
Komolyan, unatkozom. :) -
rizzo131 #52828 http://www.immi.hu/oktato_videok.php?lng=hun
na ez tök baró a 9-es verzió-hoz van de a 10-es hez is jó lehet letölteni +animációkat és MAGYAR
+ segító videók + minden nézzétek +:D
ha má isemrtétek akkor bocs csak gondoltam hátha nem
http://www.immi.hu/oktato_videok.php?lng=hun -
#52827 Nem azt mondtam, hogy ebből a paperből írjál gyorsan egy renderelőt. Érdekesség. Ott van, hogy melyik papert magyarázza, abban konkrét (de ebben is) algoritmusok is vannak, valamit, ITT van egy openGLben írt implementáció nézegetni. -
nenad #52826 ez sajnos csak egyfajta áttekintés, még nagyon sokmindent kellene megvalósítani ahhoz leképzés legyen belőle. -
nenad #52825 akkor viszon jó uvw-nek kellene lennie az objektumon, ami nem is olyan biztos, hogy könnyű elkészíteni. Sztem szigorúan vektorok alapján kellene megoldani. A csomó is ilyen alább. -
#52824 Az jutott eszembe, hogy esetleg az UV tér alapján generálhatná a fonást, és azt vetítenéd vissza a world koordinátákba. :)
Érdekesség, sok matek, de ha valakinek van gyomra hozzá, hajrá: spherical harmonic lighting -
nenad #52823 nem is rossz ötlet :D
bár kizárt, hogy procedurális lenne. -
#52822 Hello!
Hallott már valaki erről? Esetleg tapasztalat?
BIGrender
-
zenoka #52821 csak nem -
#52820 Nincs kedved procedurális vesszőfonó plugot írni? -
nenad #52819 wireizer update. Kis csomokat, fordulatokat lehet a vertexeknél létrehozni
-
#52818 Életidegen ez, ebben a fórumban?:) -
#52817 Valaki közülünk álnéven szórakozik. -
#52816 az a baj vele hogy az egyik legjobban dokumentált szoftver.
és a GOOGLE meg az egyik legjobb kereső ennek a kettőnek a tudatában bármit megtehet csak lusta és kevés hozzá hogy eddig eljusson.... -
nenad #52815 Ha minden igaz ma este sikerülhet kipróbálni egy opencl-es renderert. Most töltögetem a drivereket, és ha összejön akkor kegyetlenül meghajtom. Egyenlőre csak geom support + egyszerű mat támogatás van ha jól látom. De nagyon remélem elindulnak már ezek a projektek minél hamarabb. -
Midas #52814 Jo de ha kezdo vagy ne akarj animaciot csinalni :) -
#52813 Nem tudom mi a bajotok, elsore tenyleg nagyon bonyolult -
Midas #52812 nah ja neha farasztoak multkor maya topicban is hozongott egy -
#52811 Szerintem valaki közülünk álnéven szórakozik. :P -
zenoka #52810 aaa lehetetlen, ez max ugy megy ha zart a forum de annak meg nincs ertelme...
nah meg a bunti pont nem fogja visszatartani az 1-2 honapos regeket. -
#52809 Ez a dolog egy ideig vicces nagyon de már inkább szánalmas. erre is be kéne vezetni valami büntetőpontot :( -
rizzo131 #52808 XD
kom?
ez biztos jó ötlet? -
zenoka #52807 nyomkodj osszevissza mindenfele gombot mi is azt csinaljuk.
kezd az F1 el... -
rizzo131 #52806 felraktam a 3ds max-ot
fu ez nagyon bonyorúlt XD
hát nem tudom mit kezdek vele :S -
Midas #52805 Ez bealitasoktol fugg legalabb is nallam habar en nem maxozok :D Meg hogy milyen fenyeket hasznalok mert az efekteket pakolja fol utoljara es azokat tenyleg a vegen csinalja meg neha a bevilagitast de csak bizonyos esetekben amugy altalaban egyszere csinal mindent. -
Culram #52804 kérdésem lenne: néha láttam oldalakon, talán itt is hogy "rétegenkén" rendereltek. remélem jól értelmeztem a látottakat, és ha igen azt hogy lehet megcsinálni? -
Midas #52803 lol -
#52802 Pl. a Blizzard Cinematics is. Egész sokat. -
davyd92 #52801 Köszi szépen a segítséget sikerült feltenni. -
rizzo131 #52800 valaki csinált már valami animációt a progival?