63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#52879 valaki nemtudja mér csinálja ezt a max?! akarok be rakni egy második képet blueprintnek, és egyszerűen nemtudom be rakni mivel állandóan ezt az .ifl cuccot adja be :(
[url=http://pici.se/537353] -
#52878 nem csinálunk mást csak nfr-en agyalunk :P -
Midas #52877 Hogy van idotok ilyen kepeket is renderelni :D -
bencsab #52876 nagyon szép kiegyenlítettek a fények. az lwf-nek ez a része elég jól nyomonkövethető számomra is. számomra ott kezdett problémás lenni a használata, hogy némely textúrám jó összhatású volt benne, másik meg teljesen kifakult (pedig figyeltem arra, hogy a megfelelő gammával legyenek beolvasva). ha egyszer lesz több időm megint fogok vele kísérletezgetni, de egyenlőre maradtam a hagyományos munkamódszernél. -
#52875 fekete Fehérben egy első teszt verzió volt felpakolva belőle . jól emlékszel kb. úgy 7 hónapja. aztán megállt a dolog aztán ment megint 1 hetet aztán most megállt végleg :) -
nenad #52874 jó programod a fényviszonyok állítására. pl (picturenaut) de megbarátkoznék vele ha lenne még pluszban komoly curev controlls, shadow,midtone, highlight számára. -
nenad #52873 Egy kis lwf nfr a sponza atriumon. Sima módban a zaj gyakorlatilag láthatatlan, 32bit/channelben viszon érzékelhető. Az egyetlen hasznos dolog ha van egy pjó programod a fényviszonyok állítása.
-
#52872 ez nem volt már fent? mintha már láttam volna régebben -
#52871 Legszebb, legjobb. :) -
#52870 Jó lett! Egy camera correction modifit azért rátennék, de ez nem kritika:D -
Midas #52869 youre fucking awesome mate -
#52868 szintén halott projekt így már ki lehet tenni
amúgy értem a kritikát de nem szeretem szóval csak dicsérni szabad. az önbizalmam amúgy is a béka segge alatt van :)
-
Midas #52867 rontom a levegot :D es megteritem az embereket :)
Jo ez plane dolog en pl csinaltam mar dzsungelnel kodot vele ( ekezetet kepzeljetek oda)
Itt a kep rolla link -
zenoka #52866 ettol fuggetlenul kifejezetten fasza lett a fust!
-
bencsab #52865 a füst hulla egyszerű: egy plane-re feszített bitmap, opacity mappal
azért ágyúval nem lövök verébre, hogy állóképhez atmoszférius effektből gyártsak füstöt. :) -
bencsab #52864 jogosak a kritikák, akkor pontosítok: egy munkaközi melléktermék -
#52863 ez is tetszetős darab lett. igaz nálam kicsit mintha beégett volna (főleg a hamutál környékén, meg a boroscimkén) meg innen nézve a bal pohárnak mintha króm shader lenne. de ez lehet csak "optikai" csalódás.
a füst sz tényleg frankó nagyon -
zenoka #52862 meg te ronda maya-s vagy nem is ertem mit keresel itt:)
-
zenoka #52861 mond hogy a cigi fust post work!!
-
bencsab #52860 akkor én is teszek ide egy mellékterméket:
-
nenad #52859 az, a c4d végül bevált, de a phyton az nem, bár nem is próbáltam.. -
putyi #52858 nagy c4d és pithon fan volt. -
putyi #52857 ja-ja nyuszika volt. -
Midas #52856 En logok ki egyedul akkor :D -
#52855 volt itt régen vmi petersilver vagy milyen nicken vki aki gamekba autokat keszitett. ö is eltünt.
érdekes hogy szinte 85-90%ban "csak" látvánnyal foglalkoznak az itteniek.
nemhiába dübörög az építőipar -
#52854 Beolvadtak különböző fiú neveken a többiek közé. :) -
#52853 Volt itt még nagyon régen valaki nőnemű Nyuszi név félén, Ő vele mi lett? -
Default :) sőt XD -
#52851 -
zenoka #52850 de tg hol talalt ROLAD smileyt azt nem tudom:))) -
#52849 ami késik az jön :) -
#52848 -
zenoka #52847 saman-t nem sikerult:P:D -
#52846 Ah tényleg nem menő, ki kell ábrándítsalak, itt:
a) Mindenki elmúlt 16.
b) Nincs egy lány se.
c) Ha van, azt elkergetjük. -
zenoka #52845 es szokj le az XD rol nem meno.... -
rizzo131 #52844 de ez tényleg jó oldal XD -
zenoka #52843 nah ilyenekrol kenne tutort irnotok egyebkent (persze nem minden reszerol hogy a muhely titkok megmaradjanak) es tolni minden fele a vilagban..france nem terjeszkedtek komolyabban! -
zenoka #52842 hagyd mar abba vazz.. ami linket talalsz betolod?
van egy otletem gyujts harom honapig linkeket aztan ird ki egy txt fileba es azt told fel es a kovetkezot 3 honap mulva. -
rizzo131 #52841 ezt nézéte meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.archive3d.net/?category=24
több 100 modell ingyen és jóóóóókk
-
Ez lett onixból? Poszternek való lett!