3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Masik, h a vraysun az epulet talajan vakito, a tenger vizen meg alig latszik

egyszeruen nem ertem, nezek bele a napba, mar meg kellene, h vakuljak.. <#merges2>#merges2>, vraysun nem megy ha vm van korulotte??
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
tiszta fekete a kep, ha nincs gomb akkor megy
Lehet krealni normal bumpot sima kepbol? Egyaltalan lehet-e ra szukseg nem jatekhoz, vagy eleg a grayscale bump?
per aspera ad astra
\"So always look on the bright side of death\"
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
orthographic modban nem rendereli re az environmentbe rakott hdri-t, perspective es kamera nezetekben igen. Vissza lehet vhol kapcsolni?
koszi
http://gamepod.hu/hir/starcraft_2_battle_report_3.html
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
per aspera ad astra
per aspera ad astra
a 3. kicsit munkácsis szinek, az elsõ nagyon modern és kommersz, a 2.ik kellemes.
per aspera ad astra
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
a multik is nagy gondban vannak.
az utolsó téglagyár pl a hónapban termel utoljára.
a munkadíjjak a béka popsija alatt vannak az anyagárak meg még sosem látott magasságokba törnek.
Sajnos én azt látom a környezetemben ami nem kicsi ezen a területen , hogy aki tényleg ért hozzá az szép lassan elmegy külföldre, komplett cégek költöztek el, aki meg nem értett eddig sem hozzá az vált , és mással kezd foglalkozni, már ha van egy kis kreativitása.
Pl.: 16 éve mûködõ építõipari cég kitette az összes fizikai munkását, és L kezdett gipszkartonozás helyett takarító szereket forgalmazni, lévén takarítani mindig kell
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
hmm, vrayscatter vagy sárga csekk befizetése, nem is tudom...
😄
na viccen kívül, inkább a vray-re adnék ki most pénzt, mint erre, hamár programot vásárolnék, de most egyenlõre a túlélésre megyünk, amíg az építõipar kilábal ebbõl a hullámvölgybõl, gondolom másnak is ismerõs a helyzet
per aspera ad astra
http://www.bonzai3d.com/bonzai3d_video_640N.html
ennyi hibat azert nem kovetek el, foleg h tobbszor atneztem, szerintem az export utan lett ennyire gany, megneztem az eredeti mentesben es nem talatam szetesest es ott meg polyban van
per aspera ad astra
Ebbõl én valami ilyesmit csináltam:
Próbáld meg ugyanezt lenn, a háromszögeket meg felejtsd el. Bogarászd ki a vertexeket, hogy mi minek a sarka, és használd a target weldet!
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.