3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"So always look on the bright side of death\"
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Nenad, akkor a sitejukon írt "Because LuxRender's file format is openly documented, any skilled programmer could start writing an exporter for any 3d modeling program. " egy kicsit még túlzó. :D Vagy inkább iróniával kell értelmezni.:)))) "openly documented", és "skilled"... :D
per aspera ad astra
Ugyhogy egyenlõre lezár, mér szóltam nekik, sajna senkinek sincsen kedve egyenlõre megírni.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
customize/customize user interface azon belül a toolbars menüpont, ott kiválasztod a Category-ból a RequiemScript-et és ott pl. áthúzod a mellékelt ábra szerint a menüsorra, akkor ott lesz kint mindíg.
mellékelt ábra
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Kezdõ vagyok még a dologban, ezért fordulok egy nagy kéréssel hozzátok!
Autó modellezést szeretném megtanulni, de mikor beállítom a blueprinteket nagyon rosz minõségû képet ad vissza.
Ha valaki tudja mi a megoldás, írja le nekem legyen szíves!
Segítségeteket elõre is köszönöm!

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Vegul is atalakitottam a scene-t gombre, es a vraysun helyett vraylight-ot raktam be.
Ha ps-ben szeretnem az egboltot hozzaadni a renderelt kephez, akkor hogy kell renderelni, h egy maskom legyen? Az egbolt egy sphere-en van...
mérnem egy utómunka szoftverrel próbálkozol?
egyébként a maxos blur sztem tökéletes, csak kb fél nap mire kikísérletezed a jó beállításokat.
Blurt kipróbáltam,a maxos nem tetszett,kirendereltem kockánként az amuy mozgó bálát,de ps-be nem tudtam szépen blurt csinálni.
Üdv és köszönöm!
egy kis blurt kipróbálnék a szénakazlon is.
Egy bejelentés a kedves rajongóknak, LuxRendernek nagy valószínûséggel lesz 3dsmax exportere.
Bár nem próbáltam a renderet, c -ben van írva a képek megyõzõek, + opensource, + a villanykapcsolgatós (render finish után), fényerõ allító feature is benne van. Illetve elég sok renderelési metódust ismer.
szep work! otletes:D
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
hatalmas :c))))))
gratula nagyon jó lett :c)))
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
De aranyos lesz:)
Meteorologiai intezet a vizben, de gondolom egy erosebb vihar eroteljesen atmosna az egesz epuletet, ugyhogy csak egy veszett agyszulemeny :)
segitseget szeretnek kerni vilagitasban, vraysunnal fentrol vilagitva, nehany helyen kieg, mig a tobbi helyen jo a fenyero. Lehet vhogy egyes objekteken a beeso feny mennyiseget?
koszi

Pp. két él (edge) kijelölése és nyomsz rá 1 connect. Vagy insert vertex, slice plane vagy poly modban: cut. pl. ezek a lehetõségek igy hirelen
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Ki korán kel, poligont lel.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Azt szeretném kérdezni, hogy amikor polygonhálót szerkesztek, akkor új vertexet hogy tudok létrehozni azon a hálón?
Így jött ki az a dolog, hogy az iPod-os cuccok nem lettek learchiválva, tehát 16GB-nyi zene, videó, programok, és letöltött cuccok, valamint az alkalmazások mentései sehol máshol nem találhatók meg jelen esetben, csak az iPod-on. Jó lett volna, ha nem bukom a fél év alatt összegyûjtögetett, összekonvertálgatott médiaanyagomat.
De úgy látszik, hogy ez az iTunes rákfenéje, és baromira nem gondoltak az Apple-nél egy esetleges Recovery megoldásra. <#szomoru1>#szomoru1>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Ki kell próbálni.
Gondolom nem a világbékét hozó terv egyetlen példánya van rajta szóval nagy tragédia nem lehet.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
De most sajna nincsen idõm fórumok után kutakodni, és regisztrálgatni.
Adott egy iPod Touch ami annak rendje-módja szerint meg van pakolva mindennel. És a számítógép, amin az iTunes volt, bekrepált. Ilyenkor mi van? Mert ha az új gépre felrakom a csontüres iTunes-t, és rádugom az ájpodtáccsot, akkor a szinkronizáláskor gondolom szépen eltûnik minden az iPod-ról. Archiválható egyáltalán az iTunes tartalma (zenék, videók, programok) ?
Köszi a helpet elõre is.