63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#52959 Eszedbe jutott, hogy megnyisd a helpet, és beírd, hogy keyframe? -
rizzo131 #52958 valaki mondja el hogy tudom meg csinálni a fal le döntést hogy akkor döljön le amire a kocsi oda ér -
nenad #52957 LOL.:D -
zenoka #52956 muhaha:D mondjuk egy pillanatig azt hittem hogy noi nemi piercinget linkelsz amire kulcs van akasztva es a no a keyframe:D -
rizzo131 #52955 -.- jóvan akkor -
#52954 Mi lenne? -
rizzo131 #52953 mi az a keyframe? -
Midas #52952 boom headshot -
rizzo131 #52951 valaki tudja hol van az a key frame? -
zenoka #52950 kieget a szemem XD
rizzo131: ez nem kulcsos anim hanem reactor -
l0b1g #52949 überbrutál, este feltolom... sajnos munkaidőben nem ezzel foglalkozom -
rizzo131 #52948 key frame? az hol van? -
Midas #52947 latom ma sem unatkoztok :D
rizzo erre talaltak ki a kulcs kepkockakat key frame hogy a falad akkor kezdjen ledolni mikor oda er a kocsi mert a fal ledolest is gondolom elkezdi animalni az elso kockatol kezdve. -
rizzo131 #52946 na egy kis msn írás :D:
olyan gondom van hogy akartam csinálni egy olyan anim-t
hogy a kocsi ugrat (eddig sikerült) és csináltam kis kockákbol egy falat.(ezis ment)
na és azt akartam hogy mikor a kocsi neki megy a fal szét megy szépen kiszettem darabokat a falból elforgattam nagyon jó.csak az a gond hogy mikor elindítom márt az elejétől fogva fogozatossan megy szét
nem ilyen :
http://www.youtube.com/watch?v=TbVIu61fQcA
ez nem tudom mejik verzió de az enyémen nem így van elindúl a kocsi és a fal is megy szét mire a kocsi oda ér a fal már zsét is ment :S
segítsetek -
#52945 de legalább az xD kezd elmaradni:P -
#52944 Te érted amit ir?:)
Ez már valami msn nyelv, se vessző se pont csak az enterek:) -
GixEr #52943 Mert animalas kozben ami korul forgatod mar lehet, hogy nincs is ott. Esetleg arrebmozgattad, igy hulyeseg korul forgatna. -
rizzo131 #52942 valaki tudja azt hogy ,hogy lehet meg csinálni azt amikor auto key be van kapcsolva veszem amit csinálok
és rákattintok a (gördeszkára)hogy forgassam de nem a saját tengeje körül forog:S
de ha kivan kapcsolva a felvétel akkor + normálisan mükszik
valaki tudja mért? -
nenad #52941 nyitott a kód, ha esetleg kell akkor bele tudom tenni a más típusú splineok támogatását is valamelyik nap... -
zenoka #52940 akkor toltsd fel ezt a brutal jelenetet:P -
#52939 ment privi... -
#52938 nah ez tényleg hasznos kis script. thx -
l0b1g #52937 köszi, ezt akkor jól elrontottam, mert először úgy próbálkoztam. viszont kipróbáltam single frame üzemmódban is, és úgy is elment a fényerő... -
zenoka #52936 hali help kenne gyere mar msn ha tudsz:) -
nenad #52935 sajnos nem lehet állítani a vonalhúzás típusát. De egyébként király megoldás. Nekem nem sikerült rájönnöm hogyan kell. -
zenoka #52934 nem lehet hogy az irmapnal flight trought uzemmodban van es akkor az szopo mert csak akkor mukodik ha csak a kamera mozog a fenyforras nem -
zenoka #52933 perfect! -
#52932 Nekem nem sikerült elinditani,ugyanaz a hiba mint az utolsó előtti-előtti hozzászólásba,amire irt is a srác megoldást,de nekem az nem értelmezhető,hova kellene beirnom azt a szöveget? -
bencsab #52931 rendes panra is -
l0b1g #52930 erre én is gondoltam, de nem. megnéztem és végig ugyanazon az értéken van a lámpa fényereje. -
#52929 tedd fel a scenest megnézzük. de sztem véletlen animáltad a lámpa fényerejét is -
l0b1g #52928 erre valakinek van valami tippje? kipróbáltam, hogy semmi nem mozog a jelenetben, de úgy is elfogy a lámpa energiája. mintha az első frame után fokozatosan lemenne a lámpa fényereje valamitől... -
zenoka #52927 nah vegre..koszi
probaltad? ez csak viewrotate vagy rendes panra is vonatkozik? -
bencsab #52926 Na, az ügyes japán mérnököknek sikerült megoldani maxscriptel azt, amit már natívan várunk régóta a programtól: pannolás a vonalrajzolás közben!
voilá -
#52925 Pan viewport nem akasztja meg, i alapból a shortcut (a viewport közepe a kurzorhoz ugrik). -
#52924 a video elején vajon hogy csinálja, hogy line rajzolás közben odébb viszi a nézetablakot? -
#52923 Ez is érdekes scriptnek néz ki. -
#52922 Frankó lesz.
Nem próbálod ki ivy generátoron?:)Az is jó szivatós lenne,de nincs időm eljátszani vele:) -
Midas #52921 a vegen milliomos leszel :D -
nenad #52920 tsá, kis update a wireizerben, Changelog alá chaosgroup.
-modified fetaures :
- support for open edges, (nem csak zárt objektumokon alkalmazható)
- new features :
- knot - csomok létrehozása. (knot distance a következö verzióban)
(help updated!)
;-)
wireizer 011