63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• repvez
    Az uj irásmodod az hiba vagy feature ? nem lehet látni semmit sem a szövegböl
  • Midas
    nah ja a szukseg nagy ur :)
  • npeter
    valamiből meg kell venni a kenyeret is a bor mellé :)
  • Midas
    megolnem magam ha ilyeneket kellene terveznem :D nem borral keszulnek hanem valami nagyon tomenyel hogy rabirjam magam :D
  • zenoka
    muhaha en furdoszobat.. mindjart nyitok egy bort es rohogok a chatrouletten:)
  • putyi
    olyan jó, így péntek délután köcsögösködni miközben bárpultot rajzolok.
  • Aldaryn
    J̢̡͍̜̭̞͎̼̳͕̮̻͓̅̏͌ͭ̊̎̈a̲͙͉̻̝͇͖̪ͩ̿ͬ̽̾̂̀͞͝j̨̛̏ͩͩ̓̽ͭͪ̋ͯ̓ͧͩ̃̽̉̉̓͌ͣ͏̨̛̭̟̤̜̟̦͖͖͕̮̤̬͎̪͚̗̥̱ͅj̷̡͔̜̲͈͔̰ͣ̐̎͒̃͛̔̒̅̈́͐,̞̜̻̠̺͓̝̪̟͚̼̮̜̦̘͐ͪͪ̿̿ͦ͛ͯ͜͢͠ͅͅ ̮̤͓̞̱̟̙̽̌ͫͧͮ̃ͯ̐͟ǹ̤̯͓̺̟͍̭̯̻̭͇͙̘̘̞̖̦͒͊́̈́͌̅̀̕͡ͅe͖̱̘̬̖̜̣͙̮ͯ̏ͤ̎̈̆̌̀ͭ̔̓̍̓̄̇͋̀͟͡ ͌̅͒͑̍̓̽҉̴̻͙̩̼̟̝͙̰̼s̴̡̖̻̥͕̥̣̏̎̔̌̂͂̌̐̍͛̈̆̀ͅͅz̷̡͔̰̻͉͉͕̱͔̪̄ͮ̐ͮ̊͜͟͞į͕̪̮͇̖̫̖̜͍̗͖̎͒̒̒ͫ̉ͪ̽̑̾̐ͩ̚͘͠͞v͖̩͇̮͙̥̮̪ͦ̄̑̄͂̆ͮ́͝͡a̸̷̷̤̯͍̰̠ͨ̽ͣ̆̍̊̉̈́ͧ͂ͥ̍̚s̛̗̰͕̥̜͇̹͕͖̞̗̜͈̹̹̱̑̌́ͧͦ́d̷̙͎̮̯̖̦̻̣̭̘̰̞͍͕͉̦͊̍̅ͣ̾̓ͮ̉̕͡ ͎̳̘̘̲̱̘͇̪̝̞͚̤ͤͫ̓̓͝͠ṃ̧̦͚̙̥͖͉̟̰̦͙̣̦̞̺̣͐̈́̎̄͛̔̓̃̽̄͆̃̎̽̆̈́̅͜͝͡ͅͅḁ̴͎̗̺̠̫͔͕̮̦́̒̓ͨ͗ͮ̓͗̆ͧ̒͂ͦ̌̅̇́̕̕r̯̯͔͖̻̞̝͖͆̋̅ͧ̓́ͤͩͯ͌͛ͮ̉́͠!̡̢̨̨̣̤̦͔̼̗̥̿͛̉̐̐͊̐
  • nenad
    ez azt jelenti hogy lassabb win7 alatt?
  • zenoka
    degec:):)...pentek az en napom salala:)
  • putyi
    megkérdezzük vladóékat, hogy mi lehet a hiba?
  • bencsab
    :) azt én is tudom...
  • putyi
    a miénk nem rakja vissza :-)
  • bencsab
    született már arra valami megoldás, hogy a vray sp2, az image sampler subdivision-jét ne rakja vissza alapértékre ha bezárom a fájlt?
  • haki92
    sokat kell még tanulnom...dehát ezért vagyok itt :D
  • putyi
    nemes egyszerűséggel szerintem arról van szó, hogy kipakol egy csomó faszságot, amit amúgy a memóriában tárol, hogy gyorsabb legyen a program.
  • Midas
    en mar par honapja windows 7 et hasznalok es nekem nagyon bevalt sokkal jobb a memoria kezelese es joval kevesebszer csukodnak be alatta progik.
  • nenad
    az érdekes, mert egy renderer nem foglalhatna ugyanarra a melóra több memet os-től függetlenül. Akkor valószínű a max az aminek szüksége van még valami másra ami lehet win7 system cache-ében már benne van, vagy valami ilyesmi... Command line rendererek jó pédla erre, szóval valószínű a host applikáció az ami miatt van.
  • putyi
    xp alatt kb 6-700mb volt.
  • nenad
    nemtudom volt e már, a lockolt windos fileokat is simán letörli, - egy egy balul sikerült experiment ,software crash stb után jól jöhet. Eddig ez mindég bevált.

unlocker
  • nenad
    gondolom xp alatt sem ehetett többet mert ha igen akkor ott gond lenne, persze hasonló max verzóval.
  • putyi
    nekem az egyik fő érvem a 7 mellett, hogy render alatt kb 460mb memóriát evett. a többit meg lehet szokni, mint ahogy nt után is megszoktam az xp-t.
  • npeter
    munkatársam is járt így (szerintem ugyanott), elfelejtett manit vinni, a pénztáros addig félrerakta a háta mögé a pultra, munkatárs go vissza irodába pénzért, mire visszament a fele cuccát ellopták a pénzátos háta mögül :) De legalább azt nem kellett már kifizetnie :)
  • npeter
    Al már gépi kódban nyomja a fórumozást is :)
    Pár napja én is kipróbáltam a win7-et., feltettem xp64 mellé. az szimpatikus volt, hogy ne igazán rinyált semmiért, rögtön volt hang, vga, monitor minden, egyedül a régi fajta modemmel szivtam mire barkácsoltam alá netet.
    Eddig csak archicad-et, max-ot próbáltam rajta. Eddig 1x fagyott :(
    Még szokni kell(ene) ezt a csilli villi, áttetszős cuccokat. Órákig csak nézegettem, hogy mit hol találok :)
    De azért a szívem még az xp felé húz, de ez betudható annak, hogy azért ahhoz már jobban hozzászoktam.
  • nenad
    win7 alatt nem megy az UNC?

Al, most jön ki a 2011 miért nem vártátok meg, majdnem biztos hogy mindenkinek lesz új verzójú plugja hozzájuk a rajt idején. Hátha jobb választása mint 2010.

lökök egy pofátlanság sztorit. Tegnap a kedvenc pékségemnél bepakoltam pár méretes mákos kiflit, átsétálok vele a közértbe, általábon máshol vásárolt árut kiteszem, teszek egy kb fél perces kört, és ahogy a pénztárhoz érek valaki lenyúlta a ritkán megengedett frisses sült, mákos kiflimet. Ezt a pofátlanságot!
    Mindensetre fotórelisztikus memórámnek köszönhetően a belépéskor soban állókat kellemetlen kérdésnek fogom kitenni. Néhe az ember tök apró dolgon is ki tud akadni. Nekem ez ütött be tegnap este.
  • bencsab
    Akkor ennek tudható be ez a sok négyzet a berásodban? :D

Én az egyik gépemen kísérleti jelleggel már 2 hónapja win7-e futtatok (ez egy mellékes renderslave, csak időnket direktben maxozok vele direktben), és semmi károsat nem tapasztaltam a működésében.
    Leszámítva, hogy a hálózati meghajtókat nem tudja elérni backburner alatt (kizárólat UNC útvonalat ért meg), simán működik rajta minden.
  • ThomasGins
  • Aldaryn
    Nemrég megtörtént a nagy váltás. Közös megegyezéssel úgy döntöttünk, hogy lenyeljük a békát és átállunk 2010es MAXra. Előbb vagy utóbb úgyis ránknőtt volna a lemaradás. Bár van mit szokni, és az UI úgy ahogy van eléggé összecsapott, villog, lassú, eltűnik, olyan lépés volt, amit muszáj volt megtenni. Putyi javaslatára, ha már szopatjuk magunkat, akkor legyen vastag alapon ezzel egyidőben átállítttuk a rendszert Windows7-re is. A tapasztalatok vegyesek, de eddig úgy fest, hogy több a pozitív mint a negatív. Sok funkciónak örülünk, de szenvedés volt vele, amíg rájöttünk, hogyan állítsunk be mindent, hogy használható legyen a rendszer. Közbe egy alaplapcsere is becsúszott. Wind͝o͜ws̨7... bevallom, féltem, szorongtam. Megmagyarázhatatlan szo̷r̢ító̴ érzés a tarkómban. R͠oss̷z előérzet, hogy valami olyasmivel játszunk balgán, amit nem lenne szabad bolygatni. De azt hiszem, szárazra törölhetem végre a homlokom. Legelső nap, hogy a re̵n͢dsz҉ér͠ stab̡il̕ maradt, és képeket számolt. Úgy fest minden rendben. Voltak kisebb nagyobb bukkanók.Tegnap a hár̴mas̸ node fekete pixeleket pakolt k̵i̕ a képernyőre, és csak teljesen v̴ö̢rö͝s ̧k̵é́pek̴et renderelt, lekapcsoltuk, ma reggel rendesen indult. Ezt leszámítva s҉em̴m̛i ̴ǵo͢n̷d͝.͡ Az egyik gép, ahogy nézem, most is furcsán viselkedik, folyton f͠ur͢a̵ á̵brákat rajzol ki a képernyőre. Hm̵m͠, ̡é̴r͝d̛ek͟eś.͏ A képernyő szélei k̀i͂̈́̐̔cͥs̢ͪiͩ̃̅͢t e͒̐̏͋̀lͤhͩͬ͆̎̈́͘o̸ͨm̃̉ͦ͢á̈ͣ̀ͫl͑̇ͮ͛y̸̽̓ͤͯ̏͋o͂ͯ̆͑̆ͨͬ͟s̽͗̍ͧ̅oͪͮͮ̋ͯ̓d̷͐͆͂t̓̏̾̾̌͋a̧k͑.ͩͬ̽̒̓͂̋ Ǎ̦̩̼̺̘̯̄̇t̼̹͐͊̿ͫͩͬͪȳ͔̐̀̈́ͅͅa̮͇̖͔̹͚̒̏ͦ̋ ̳̺̼͕͎̱͇͑̏ͣé̘͉͕g̫̖̮̭̈͆ͪͩͪ̀ͤ̕,̯̺͙͎͈̩̙́̐͝ ̪̹̟̜̦̇͌͛́́̆̽ez͍̫̔̊͛ͩ̚͝ ̸̞͎̦̻̩ͮͦ̍͋l̫̮̠͉͂e̓ͩ̐ͮ͒h̥̙̳͊ͅeͥ͐ͫͨt̞͕̥̩̩̕ͅe̻͖͇̝̞̥̻̔͆̆̽̅͊̈́t͔̤̜̯̲̰̃̂̉̀l͙̮͍̗̰̐̂͆e̘̥̾ͬͪͣͯ̈͘n͉̜̻̔́.̴̱̼̻̯̜͔̒͂͂̅̽̂͑ ̠͙̇̑N̘̖̥͇͔ͯ͂̚e̬͙͎̺͙̳̝͐̃͌̿̿̓͜m̥ͤͧ ́̀ͯ̅̾̇h̰̰͛̔̔͗i͈̩̮̱s̞̍̓̕ẓ̗̭̣̖ͦͬ͐̅̾̓ͥe̟̦̅̌͌̏̌́m̴̠̖̝͓̝͙̅͒͑ͫͫ̊ ̲̐ͬ͗͒ͩͧe̳͚͌́l.̳̲̪̞̥̗͆ͣ̂̍̽.̭̰̬̮̜͎͉̿̂͟.̩̪͖͚̱̩̺ͣ͌͒ͦͤͬ ͖͉ͣnͣ͛̈ͭe̱̹ͧ̂̃̐͐m̳̳̼͍̦͆̍̓ͫ̔͑ͤ ̳̮̝̰͓̮̅ͤͪͮ͂̀͋͠h͔̖̣͎͇̘͋̇i̸̋́̓ͧ̉̄s͖͚̟͎͔͙̜ͦ͗͌̓z͍̞͐͌̒̊̒ͥe̼̤̟͖̲ͪ̍̔͂͒ͦ͢ṃ̴̩ ̶̦̻̝̎ͦͅe̞̞̻̠͔̣̤̋̓̏͂̉ͤl̜̟͇̲̘̦͒̓̊ͬ.̯͖ͦ̓̄ͩͦͫ ̀ͥ̐J̸̯̗͇̈ͬ̂͗̎é̷̩̞z̤̩̈́̾̃́̏̅u̟̐͐ͬͬ̉ͫ̀s͔̲ͣ̏̄͌ͨͅo͎̲͓̻̱ͣm̙͈̊̕.̩͍̻̝̻̞̹̉̃ ̓̑̉L̹͙͓͚̩͋͌͗͢ü̺̮̣̼̙̭̋̾k̪͍̥̐̐ṫ͇͚̦̘͇͙̮ë̠͍͔́̿t̮̳̟̣͕̤͜n̛̦̭̠̫͋ͫ͑̐ͦ̒̐ḙ̥̔̒k̥̲ͮ̐͗ ̼̳̱͈̝̗̏̏̽̽̑̃ͦa̡̼͈̜ ̇͏͚͓̜̱̘ͅf̆̑̓̀̑ͧaͫ̀̈̉͏̬l̿̏̓̋҉̮͖̲̺aͩ̀ͭ̑͏͙̼̥̗̤͚k͈̪͈͓̰̒ͭͅ,̦̪̹͙̂ͦ͘ͅ ̡̖͎̰̾̍̍͐̏ṿ͕ͦ̓͜a̡̳͇̺͆l̡̝̝a͕̭̳̥̻͊ͮͤ̽̑̎́m͛̀̒͏̝̦̞i̛̭͎̮ͯ̅̆ͩ̅͂ ̹̖̯͙͉̉͒̍̍̍̓͗͠f̤̯̗̈́ë̱̫͈̗͎̟́k̭͖̋ͧ̍̔e̤̗͆̈́ͪ̎̒͑̒t͕͙͍̜̜̗ě͔͙̻̘̟̜͉ͮͤ̎̈̾,̫͎͔̰̟̟͆̊̍͠b̓ͧ̀̌̑̌̐ͬ҉̻̪̲̯͘ư͙̞̩̺͆̐̒͌͆͊͒͐r̸̢̩̝̭̗̱̟̼͖͓̒͛͒͗̚j͈̹̱̪̻͊̃̌͆ͧ͑ạ̶̳̲̠̖̭̪́̀̂ͪņ̻̜͕̥̥̯̗̈́̽̓ͭͣ͝ͅz̴̗̠̮̙̏͌̀̕ó̷̪͔̟̠͛͊́̅ͬ,̢̛̼̤̬͉̞͈͂̓ͭͥ̓ͧ͊ ̸̗͕ͫ̎̊̎̆͋̑ͦ̊͞k͈̟͈̼̙̤̈́͜ͅá͙̜͎̳̊̐̎͡ơ͙͕͇̂ͮ̎̚̕t̯̹̘̞͖̝̪̪̗ͩį͙̖̙̜̠̑k̦͎̪̫̣̯̝͉ͥͯ͒͌̏̒ͤ̂̀u̢͖̓͟sͪ̅͗ͨ҉̩̮̺͇̼̤,̝̹͉̰̜͔͕̜͉̊͐̾̚͟͠ ̙͉̫̩̫͍͕ͪͪͮ̀ v̤̟̊̿͊̄̃ͥ̉é̠̳̹̖̥̯̤̗̘ͨ̈́͑̋͑͛̐̽̀r̵̶̢͓̞̲̟̬̉ͮb̳̝̙̞̗̖ͮ̀́͊ͬ͜ë̗̼͈́͗̌̔̂͌́͊ṋ̵̺̠̮̪̺̤̗͊͌ͫͧ̈́̽̆̀͝ ̄͐ͣͥͮ͏̳tͩ̌̈́ͩ͋͡҉̡͚͙̻͍̯̼ǫ̫̱̎ͬ̂̆ͭ́ć͎̪́ͭ̇́ͤ͜͞s̡̱̦͎̺̱͔̼̗̈́͛ͥ̓o̧̦͖̓ͦ̅͆͗͆ͭ̍͠g̵̶̸̦̙̙͒ͯ̓ͭ̋͊ ͉̼̝̝̝̳ͮ͘̕a̛͕̩͎̳̒̍̈ͫ̓̇ͭ̐͠ ̛̲̖̹͐ͩ͂̆̽ͥ̽p̫͇͔̭̯̹̺̯̓̅̚a̙͚͙͚̠̦̍ͩͤ̓̈́̍̒d͚̪̠̯͑̿̆͒̾̔͘l̡͖͋̏͐ͯͧ̽́͝ó̧̨̻̗ͬ͢,͕̺̮͈̠̩͋̍ ̻̻̥̜̬͚̿̃͐͋̈J̢͓̦͔͓͔͍̝͛̄̔ͣ͒͛͆̀é̥͉̳̹ͦͩ͊ͣͥz̵̗͚͛ͦ͒͛́u̳͙ͣ̔͠ͅs͙̜̦̰͈̿͂́͂͋͗͋o̩̮̳ͬ̋͒m̱̯̹̭͇ͯͬ͋́!̶̭̤̮̙̦̯͓̻͖̉ͧ͊̊̈́̾̾̋ ̫̖̩̦̯̠͕̊̈́̔͒ͤ̿ͭ͘J͕̖̲͎̆͂̆̋̌̀É̘̝̦̰̬Z̵̪̥͕̩̫̲ͬͨ̓ͣ̒ͫͦU͔̩͙ͦͯ͆̀S̨̾ͤO̸̮̫̩̫͓̝̅ͨͅM̍̀ͩͯ͊!́̓̊͏̞̺̮̝ͅ ̮͎͙̱̭͜Ả̛̼̜͈̖͚̭̣̠̬̟̝̟̈͑̓ͪͮͤ̏̅͌ͫ̚r̫͓͍͈͕̞̺̣͙͉̖͔͔̮̰̰̋̈́ͯ̋ͯ̉́͠r̢̡̼͇͓̼͔ͪͪ̈́̌̔̎̒̎͆̎̔ͭ̿̂̓ͪ͂ͭͦģ̷̵̨̼̯̘̫̩̝͕̰̓́̅͑ͫͧͣͥ͜h̻̬̫̝̱̹̿ͮͦͤ͑͐̔̈̃̋̇̓̾͢͝ͅh̴̨̟͔͓͍ͩͫ̑́̀̚͜h͆ͫ̈́̊ͣ̇̒̿ͣ̏ͧ̉̅̚҉̵҉̴̼̼̼̖̹̝̦͚̪̲̳͖̱̼̜̗͡h̴̸̴̯͓̯͇͍̠͇͍̳̜̠̞͍͉̓̂ͦ̒͛ͦͪ̚͟h̸̛͇̞̞̘̻͕̦̯̙͉̽͗̄̉̕Ẽ̴̫͎̗̩̣̗͓̳̖͎͙͔̯̯͛ͭ͆͟͜ͅͅh̷̴͇͕̲̥̯̪̮̬̜̲̗̜ͩͥͧͦͤ͒̅̀ͮ̽́ͯ͝ͅs̸̢̛̖̗̳̩̯̠̖̭͇̫̝̹͓̞͈͚̐ͥ̓̀́ͨ̆͊̽̃ͥ̔̒ͫ̂͠d̶̨̮̣̲̫̪̖̯̲ͧ̂̀̒ͮ̍ͧ͌͘ ̵̶̘̝͚̘̼̣̻̱̟̳̤̖̘̽ͩ̀ͬͯ̈́̒ͥͭ̿ͯ́̈́͞͡ͅȨ̗̠͕̺̱̣̰͙̟̤̻̗̋ͪͫͬͬ͋̒̀G̢͔͇̖͈̺̖̞͕̯̘͇̜̦̠̀̽̓̅ͣͬ͛̀̀̀d̼̺͖̜̯̜̱́̂ͭ͛̓ͪ̇ͧ͂̓̾̃͑̏͘ḩ̴͚̰̬̰͕̳̤͈͓̭͙͚̳̯̠̱̤̌͒̃ͣ̒ͧ̓͗ͨ̔͗̂ͧͮ̓̈́ͤ̕͘͠ ̷̻͍̫̯̙̖̤͖̭̘͙̄ͫ͂͌͋̔͂͋ͥͫ̍̚͜z̴͕͕̠͉̫̙͎̞͎̖̦̞̝͈̰͍̦͈̎̏̾̀̒͑͊͐͌̈̎̎̌̍͘͠a̾ͯ̃̎ͨ̌ͬ͐́́͏̰̻̻͎̖̞͚̹͇͕̳̹̥͎ḻ̡̦̬̺͕̼̭̲͌ͯ̿̃̓̈ͮ̉̊̅̓̊̑͒̃́̓̋̀͟ ̑̐ͣ͛̍ͭ̏̆́ͫ̃͌̓̍͆̄ͤ̚҉͘҉̵̡̟͓̺͈zͤ̐͛͂ͯ͗̚̚҉̸̢̪̖̺̱̻̜͎̺͍̼̭̲͎̲̟̣̗͉͈̕a̷̷͈̬̻̣͉̭̖͓͍̞̟̲̬̗̬ͣ̆ͮͤ̄͒ͮ͐͂̿͋̔ͧ̑̓͘͟ͅl̶͎̳͚͚̒ͦͣ̆ͪ͠͠͠ ̸̢̜̗͚̪̤͓͍̙̩͎̬̟̩̱̮̄̈ͥ̊̾͊ͭ̔̽ͧ̄̈́̌ͨ̇̂ͧ͢ͅg̛͌͆͂ͩ͌ͭͦ̾̓̓́͝͏͕͈͇̤̮̯̟̬̱̯̬̻̥̼̮ͅͅõ̵̯̭̲͓̼͉͈ͤ͗ͬ͗͑ͬ͂̾̎͊ͨ͒͞ ̢̓͋̋̋͟͏͓̺̭̠̼͔͖̗̥̥z̓ͪ͆̅ͤ̆̒̔ͮ͏̡̧̼͎̥̱͈̥̳̳̱͈̟̩̮͎͘͠ͅå̸̢̖̟̠͓̳̫͍̣̅ͧͧͬ̃͌͑l̶̷̈́ͪͫ̔͋̐̄̎̅̅͐ͬ̿̑̾́̆҉̮̫̳̯́g̢̣̝̙̣͎̙͓̝̘͔͙̺̯͇͋̿̄ͩ̄̅̈́͝o̢̞̻͍͕̰̲̻̖̠̣͗ͣ́̽̇́͢͢͞ͅ ̢͉̝̪̖̹̼̣̂ͩͣͫ̈͗́Z̝̜̺̦͈̲͔͉̘ͫ̇́̉̕͞A̵͆ͫͨ̐̑ͩ̂ͤ̅ͪ͊̅ͮͧͣ̓͒̽̌͟͏͏̺͈̙͉̱̝͇͎̜̰̹̲̞͈͈̜̖͍Ļ̸̨̨̛͍̭͚̲̭̜̺̦̓ͥͣ̇ͩͫ̅̽̓̋͆̑̽͊̒ͦĠ̒͗̀̿̽̓ͩ҉̛͕̰̪̻̳̮̲̹͕̱͠͠O̸̧̗̬͈͚͇̙̬̼̺̳͕̲͓̼̲̎ͨͪͤ̍̿ͪ͌͌ ̴̎̽͊͗̈̂͒̃ͭ͆́͏̫̺̤̩̫̮͔̗̲͉̮̦̘̹͉̲h̵͍̩̹̘̗̪̻ͣ͋ͣͨ̄ͤͦ͂́ͥ̂͜͠d̢̜̝͍̯̟̟͚̗͈̰̽̔͒̋͋͗ͤ͜͡s̶̶̬͉̞̠͉̜̝̖͇͖̹̩̯̥͉̩̥̪̍̿͆̚͢ͅg̛̞̜̩͍̮̭͇̯̰̦͍̺̹ͤͫ̀̽̒̅ͯ̆ͭ̈̑ͨ̓͌́̀͡f̷̛̱͍̖̪̟̠͚͈̖̥͖̪̣͂̊͂ͤ̉̍̓ͪͥͦ̓̒̓̂̆̎̏s̃̃͐̀͏̴̵͚̲͚͇͉̺̻̫̲͎̘͞͞ë͕̰̬͚̟̹̫͈̦͖̩͊̇ͯ͛̐̽͛̅ͫ̐̐͑̽̆̀͞ ̩̤̞̱͈͖̲̝͇̙͚͚̩̮̳̼̬̩̈́ͩͩ͑̊̃ͤ̈͊ͩͯ͌̀̕s̡̙͓̼̜̥̱̯̩̘̜̦͉̺̺̘̋̊͒͗̉̄̈́͂̑͞ͅa̹̲̻̺͌͆̈ͨ̒ͯ͛ͧͪ̍̾ͬ̃̂͛͟͠h͗ͯ̒ͯ͂̌̄̿ͪ͋̑͒̾ͬ͛̂͝͏̲̥̠͇̬̝̭̝͚͙̀͝͞ͅḩ̸̷͉̖̣̱͔̪̭̖̇̓̽̇̑̑̉̄̓̾̀͟a̧̓́̈̇̍̚͢҉̨͔̹͔͈ŝ̵̼̻̺̹̺͙͚̫̂̍͆̉̊̎ͣ͢d̡ͮ̂ͨ͂̃͘͏̳̣̬̠̱̼̱̹̩̮ ̵̛̤̖̱͎̠͎͇̠̤̮̼̀ͪ̎ͮͩ͘͠ͅş̨͈̘̰̱̦̱̖̺͇̭̎ͫ͂̍̐ͥ̒ͧ̈́̇̈́́̾̆ͩ̒̈͟͞ͅh̷̯̣̪̪̦͔͚̝͖̣̥͚̘ͪ̿̾ͥ̒̇ͥͩͩͥ͑ͤg̵̡̨͕͙͔̖̝̮͍̳̙͙̟̝̤͕̟͓̗̤̋̒͊ͭ̅́̿̓̀͜f̡̪̥̝͉̳̞̮̥̼͕̻̘͍̮ͧ̉͆ͪ̒ͬ͌̒ͩ̔̑͒̿̐͛ͩͥ̀͠͡͠ͅf̨̗̦̪̹͉̘̪̼̗̮̺̲̼̭͎͂ͫͬ͊̒̓̏͊̑̿̂̒̓ͤ̄̿̆ͬ̚͢͟g̸̵͑̋̓ͭͦ҉̖̦̰̬͖̯̦̮͞͝ͅg̊ͮͨ̓ͧ͑ͨ͏͉̲̫͉͇̠̟͟g͒ͫ̑̾̿̈ͫ̊̉̉́̄ͧ͐ͪ̃̈́̈ͩ͏̡͡҉̻̬̩͓͇̦̫̣̱̜͇͇̭g͛̐͐̔ͭ͛̿ͦ̎̊ͦ͒ͮ͊̉̀̚͏̡̭̣͓̦̼͙͚̯̞̀̀g̷͕̭̩͎̙̪̩̼̮͕͎ͯ͗ͦ̐̄̆ͨ̓ͮ͌ͬ̄̔̓͆ͦ̽̚͠ḡ͓̰̳̦͚͙̳͇̽ͮ̑̓͐̀ͪ̿̆̃͢ğ͌ͥ̀͂̑̃̍͊͒ͪ̈́̀̿ͩ̾҉̻̖͉̪̱̯̤͓̝͈̫͖͝͞͞ͅ
  • l0b1g
    hmmm, ez érdekes volt, köszi.
  • Midas
    a maxosok magikus seged eszkoze az alkotasban
  • ThomasGins
    Neked még nincs olyanod?
    réges régen, egy messzi-messzi galaxisban...
  • haki92
    v kanna
  • haki92
    mi ez a kancsómánia? :D
  • ThomasGins
    Enyém is olyan lesz, ha sikerül megcsinálnom.:) A tavasz már csak ilyen
  • Midas
    sexelo potok :D
  • npeter
    gondolkoztam rajta még kiíráskor, de csak pajzán gondolatok jutottak eszembe a tavaszról (hmm ), azt meg nehéz lenne lerajzolnom, így passzolom (ezt is) :()
  • ThomasGins
    Visszaraktam,ne legyen tél filing már:)
    Tényleg, indul valaki a tavaszos w3d-s cuccon?
  • npeter
    nálad lehet a bibi, nekem műxik, sőt a hó is esik rajta :(
  • nenad
    EGy nagy play gomb jelenik meg az animáció helyén flashben, ez mitől van? Módosítottatok valamit rajta.
  • haki92
    "toom"=tudom, nem láttad ezt még sehol?:D nemtom és a többi szleng:D
  • nenad
    köszi, azon gondolkodom, hogy ebből luxrender lesz. Ha már van belőle gpu gyorsított verzió is, van egy majdnem kész exporterem. Aztán majd látom, max 1 hét és lassan hozzákezek..