3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Egy
satnya tesztkép.
Meg egy elmebeteg valakitõl😊
\"So always look on the bright side of death\"
-a szem golyó tükrözõdésébõl vegyél vissza
-a fehérjét fehérítsd
-a hilight-ok tükrözõdése domináljon (egy hdri környezettel ezt könnyen be tudod lõni)
-az iris peremén körben szokott lenni egy sötét sáv, ezt nálad nem látom
-a kéknek ez a tónusa nem tûnik nekem szemszínnek, kicsit deszaturáld
sajnos egyenlore ennyire futtja, talan majd idovel megjon a tehetseg is 😄
sokat tokoltem vele, es nem tudom mitol lesz elethu a szem, de nem adom fel
azert koszi, csak a kepek bongeszese megvolt...
most volt egy update is mar a lapon
amúgy a te képeden a szem nagyon nem élethû
nézd meg esetleg ezt:
http://www.thesecret.hu/files/szem.jpg
http://www.vizdepot.com/forums/articles.php?action=viewarticle&artid=92
nenad most ne utolso pillanatban allj neki😄DD
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
es mi lesz a szemben tukrozodo eccakai utcaval es a tobbivel?
accident
tegnap ketsegbe voltam esve, h egy napi munka utan a pass 4-nel felszokott 26-27 orara, kenytelen voltam elolvasni, h is kell nehany dolgot beallitani, azota sikerult a teljes renderidot masfel napra zsugoritani, es komolyan mondom egyre jobban elvezem, h kezd eltunni a szurke kod
koszi a helpet
egyebkent van a chaos group konyvtaradba egy ilyen hogy irmap viewer cucc inditsd el tolsd be a filet es vicceset latsz😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
a bump es diffuse mapokkal mar ki is probaltam
tok jo, nem kell 1,5 napot varnom megint 😊
koszike
kerdesem, ha megvaltoztatom az vrayben a filter nel a kepcsinalo algoritmust pl adaptiv subdivrol adaptiv dmc-re, akkor ujraszamolja az iradiance map-et? es ha egy texturan valtoztatok? vagy ha egy materialnak lejjebb veszem a bump-jat? honnan tudja a vray mikor kell ujraszamolni?
koszonom
szoval nekem ez jott ki..

Putyi jah tiszta pushup😊
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
haat erre tanitalak:
ezek sima AUTOCADes rajzok es hatchek es gradientek az osszes elem szinte megtalalhato az alap autocad beepitett design centereben (lol) mint block es felvan dobva sraffozassal (gradient hatch) onnantol kezdve meg szetdobalod mint egy proxyt. pl itt a harom rajzon az osszes butor design centeres block.
falat meg csak megrajzoljatok..aztan cadbol siman lehet tolni ki a vektoros format/giga jpg-t ha kell.
ui: meg mindig valalok nektek bedolgozas egy ilyen ize max 15 perc hehehehe
hun a kavem😄
A héten volt az indexen, hogy valami német tótumfaktum Németországban nem akart angolul válaszolni az angol riporternek, mert hogy Németországban beszéljen németül! (Jó, tudom, Ausztria, de ezek szerint nem nagy a különbség)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Kis színezés, raszterizálás, zaj azt jóvan ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Lenne egy érdekes kérdésem. Kicsit talán off, de itt esetleg megvan az esélye, hogy valaki találkozott már ilyennel. Az egyik megrendelõ az alábbi képen látható minõségû képet kérné a lakások belsejérõl.
Namámost én vágom, hogy ez nem 3D, de a kolega szerint jó lenne ezt a piaci szegmenst is megcsípni. Van valakinek ötlete, hogy milyen programmal készítik az ilyen "látványterveket"? Valamint azt is jó lenne tudni, hogy az adott program és az AutoCAD-ben kapott tervrajzok között mi a közös nevezõ, ha egyáltalán van portolási lehetõség az ilyen helyzetekben.
A kolega AutoCAD EPS exportálással és Photoshop baromkodással próbálkozik, de szerintem erre van egy ezerszer egyszerûbb és gyorsabb megoldás.
Elõre is köszönöm a segítségeket és a tanácsokat.
Ki korán kel, poligont lel.
meg mindig az a bajom a maxxal hogy egy normalis line editor nincs benne f@sze nem tudjak belepakolni a cad line es snap tooljat :S:S:S
per aspera ad astra
autocad régi verziói a blokkokkal
C4d ben ilyen nincsen hogy az objektumot nem a létrehozás helyén szerkeszted, nem is tudok olyan programról amiben igy lenne.