63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Szeki26 #53639 Sziasztok !
Szerintetek ez igazi,vagy CG ? Kicsit gyanús a videó,de a fene tudja ....
http://www.delmagyar.hu/biztosan_nem_igy_akartak_adatlap/video/RUJ93XbKLwLYDOnKzwidCA/ -
#53638 Ebben van valami nekem is ott porosodik asztalon :) pedig ha 3d-ek akkor hasznalom :) -
nenad #53637 néhány kicsit komolyabb sketch...
sketch -
nenad #53636 sketch LOL.
-
nenad #53635 nfr, a szokásos Cornell, ezúttal explicitsamplingal az emitteren. Vicces, hogy így kb 30 másodperc alatt teljesen tiszta képet ad, sajnos az árnyék zajos marad, ezért brutális AA-val kellett lerenderelni. 64 samples/pix... Így is csak 2 perc let végül.
-
#53634 a NASA által kifejlesztett eszköz. tul.képp egy továbbfejlesztett mini joystick. tudod dönteni tekerni csavarni meg minden. navigálásra érdemes használni. van simán solo-ban meg ilyen kis mini pad-ra rakott verzsön kijelzővel meg minden féle mókusvakítással -
Midas #53633 es ez mit csinal amugy?:)
-
#53632 szerintem nem zavar senkit. nem vagyunk olyan sokan... pár hónapja ész nélkül megvettem volna de lebeszéltek. profi 3dsek mind azt mondták hogy csak porosodik náluk -
#53631 15 000....
( De ha zavar titeket, törölhetitek, csak gondoltam hátha jó kezekbe kerül ...
THX ! -
#53630 Gyakorlatilag már megtetted, csak azt nem írtad le, hogy melyik, és hogy mennyiért adod. -
#53629 Sziasztok !
3D grafikával kapcsolatos aprót szabad-e beraknom ide ? :)) ( Space Navigator ...)
THX ! -
Midas #53628 -
#53627 a piros doboz is unyeldnig. (és ezt nem a videóból találtam ki)..
egy pipa lemarad és kész a baj.. ilyen ez :)
a bíztatást mindenesetre köszönöm ;) -
zenoka #53626 ne szurj mar ki magaddal nem igaz hogy ez alapjan nem tudod osszehozni ha "vagod" a reactort
http://www.youtube.com/watch?v=9vNcni2cqxo -
#53625 nem bántódtam meg..
az origamin már túl vagyok :)
és nem szeretem feladni félúton. -
zenoka #53624 nem bantas de ha ezekbol nem tudod osszehozni akkor hagyd a picsaba es inkabb origamiz. -
#53623 már megnéztem az összeset... a reaktoroakt vágom, meg az attach-ot is. a kérdésemre nem találtam választ a neten. ezért tettem fel itt. -
zenoka #53622 csak mert sut a nap:
elso oldalon ott a megfejtes de nem mondom meg melyik sorban. -
#53621 Sziasztok!
Újabb kérdés:
hogyan kell megcsinálni hogy ha a piros dobozt elmozdítom balra, akkor felhúzza a kék dobozt?
Kérlek segítsetek.
köszönöm.
-
#53620 Ez baromi joo ! -
#53619 ez mire jó? asszem pont kéne:D -
nenad #53618 ujabb ingyenes tonemapper link -
#53617 -
#53616 Egyszerű ötletnek uv map modify, plane módban, bonyolultabbnak unwrap, és kifeszitgeted. -
nenad #53615 150kb/s - köszi, a többit priviben vagy skypon. -
#53614 Na, nagy nehezen rájöttem.
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen :D -
#53613 Remélem így jobban látható mit szeretnék elérni:
bone -
#53612 igaz, igaz :) -
#53611 üdv
nekem is kérdésem lenne:
most csinálgatom ezt de szeretnék valami szöveget írni az egyik szárára. Nem tudom, hogy hogy csináljam úgy, hogy kövesse a hullámokat.
kezdő vagyok, egyszerű ötletet adjatok :)
köszi -
#53610 mekkora a sávszélességed? mert akkor odaadom de nincs időm levinni :) -
#53609 Sziasztok!
Animációval kapcsolatos kérdésem van, kérlek segítsetek.
Szeretném a bone1-et összekötni bone2-vel, azt a bone3-al, azt a bone4-el, azt pedig a bone1-el.
Egyszóval szeretném loopolni, de nem tudom hogyan.
Előre is köszönöm a segítséget-
-
#53608 jópofa, csak pár észrevétel: nekem kicsit soknak tünik a bump a lámpákon, meg a szélvédő keret nagyon low poly lett. -
nenad #53607 Off:
valakinek nincsen meg a heroes 1-2-3-4 éved egybe?
-
#53606 hacked Vray befittyen :D
én átszoktam írni, hogy a DEMO ne legyen benne xD
egyébként profi munka, legalábbis nekem nagyon bejön :) -
#53605 Végre elkészült.
A kerekek nem az enyémek, nem volt ihletem hozzá
-
#53604 1.5 sp2 van, az oldalukon sehol sem írja h melyik verzió kell neki. -
nenad #53603 gondolom ujabb vray kell neki. -
#53602 Hogyan lehet a VUE-ban elkészített dolgokat vray-el renderelni? A hivatalos oldal szerint 8-as verziónak működnie kell max-ban vray-el de nekem sehogy sem sikerül csak mental ray-el... -
#53601 Van rajta,csak szétkűttem ps-sel,azért olyan amilyen,meg már letörölgettem a hozzá tartozó cuccokat.
Csak késztetést éreztem valamiért egy ilyenhez:D -
nenad #53600 nyomj rá egy AO-t lehet használna neki.