3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mértem tegnap egyett MeGUI-val (az is tud xvid/avi-t) és hát x264-gyel sokkal gyorsabb volt. Van amúgy MP optimalizált xvid codec, de úgy látszik nem egy nagy eresztés. Már nem fejlesztik igazán.

Kösz megnézem.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

nem lehet
a vallalat nem engedi a lelkemet pip pararararap salalala...

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Jön valaki holnap erre? Cinema 4D R11.5 bemutatót meglesem
http://www.computerartforum.hu/

ThomasGins
köszi!
A két 4es elvileg macskakõ lesz, ha nem üt el nagyon a képtõl.

\"So always look on the bright side of death\"

404-es utat, picit sötétebbre venném, egyébként király!

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
😊 Az ötlet remek! Ez úgy általában igaz azokra a képekre, amiket kigondolsz.

per aspera ad astra

ThomasGins
De😊

hunkircsi
ZSÍÍÍRR!!! <#taps>

Ki korán kel, poligont lel.

npeter
hehe, jópofa. tán csak nem a Building Generator ??? 😊

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

ThomasGins
Hirtelen felindulásbol...
Még félkészen... csak h meglegyen az esti szemrák okozás😊

rhino konyvre volna szuksegem c4d konyv utan😄 ki mit ajanl?😄D

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

AutoMKV is tud xvid-avi-t, ha kompatibilitás miatt kellene.

MeGUI (ez egy frontend, a legjobb free segédprogramok kombinációja, állandóan frissül, bármit, bármilyen haladóbb formátumba, kisebb szakértelmet azért igényel) FairUse Wizard (párkattintásos dvd-t avi-ba rippelõ), AutoMKV, ha mkv is jó kimenetnek.

srácok egy jó dvd-avi konverterre lenne szükségem, multi core támogatással. Ki mit ajánlana?

Aldaryn
Gondolom, ahol eddig a Tutorialik/Linkek voltak.

per aspera ad astra

ThomasGins
megoldódott,akkor lassan feltöltöm,ha rájövök mi hol van benne...

hol a linked?

ThomasGins
felraktam,vmiért szivat,majd délután foglalkozok még vele...

Aldaryn
Egy wordpress motor esetleg? Mostanság, rendszeresen frissített, egyszintû aloldalas rendszerû siteokhoz, miknek sok köze nincs egy bloghoz, elég gyakran látom, stabil és biztonságos.

per aspera ad astra

ThomasGins
Én saram,megzabálta vmi automata csunyaságküldõ😊
Ha találok jobb linkgyüjtögetõt lecserélem.

Hali
Csinálok egy sima egyszerû kis animációt, de elakadtam.
400 frame-bõl áll, és ha adok neki egy Target Light-ot ha nem, folyamatosan felfele fényesedik.
Szal olyan 150-framenél a Target ligh-al sem lehet semmit látni az Objektumból, de 350-nél már minden látszik normálisan.
De Perspective-ben is látszik hogy a modell szinét kezdi kiadni: egy példa
Mi lehet a gáz vajon?
Sziasztok!
Próbáltam megnyitni a Tutoriálok linket, de elég "érdekes" oldal jön fel... IE-ben és FF-ban is.
Mengéznétek?
Köszi.

Idén én még csak egyetlen animáiót készítettem, pedig általában évi 3-4 jellemzõ volt korábban. Látványtervek is alig készülnek, talán fele-harmad annyi, mint korábban.

Amúgy jellemzõ rátok egy olyan érdekes képi világ amiben általában eléggé túlszaturáltak a színek, de a képek mégis baromi élethûek maradnak. Fõleg a pirosak meg a kékek dominálnak. Szóval szép nagyon gratula!

Aldaryn
😊 Belegondolva, hogy mennyi mindet fizettek ki, és hogyan ebben az évben, gyakorlatilag irigyelhetsz minket, mert a magunk szórakoztatásásra alkotunk egy ideje. 😄

per aspera ad astra

Azért látom bennetek megvan az a fajta tisztelet egy projekttel szemben, hogy ilyen képeket kihoztok belõle a magatok szórakoztatására. Hameg csak úgy csináljátok, akkor irigylem a szabadidõt és a lelkesedést! 😊

Aldaryn
Passz... annyira nem mentem bele, hogy ezzel konkrétan próbálkozzak is. A GI-re fejlesztõi techvideót láttam még anno, régen, a levegõszimulációra is, amik aztán nem kerültek bele, a többi folyadékszimulációra pedig késõbb fanok által edittorban összerakottakat is. Azért gondolom, hogy benne van, mert a fejlesztõk mindvégig az edittorral demóztak.

per aspera ad astra

a gi-t be lehet kapcsolni a játékban valahogy?

Aldaryn
Megmagyarázhatatlan? Dehogy... kevés sample.

per aspera ad astra

faszányos

csak a sárga golobis alján vannak valamiféle megmagyarázhatatlan ufó pöttyök.
Aldaryn
A végén a volumetrikus reprezentáció nagyon odatesz a hangulatnak... 😊

Pár kép mutiba (klikk!):

per aspera ad astra

Aldaryn
Arrghh.... "...hogy az éles és puha árnyékok is szépen le lettek kezelve". Le lett, bizony komám, le lett... 😄 Cryengine 2-ben is volt már GI, sõt, folyadékszimulációs robbanás, szél, füst, meg vízeffekt is, csak sehol nem használták, mert túlzottan hardverigényes volt akkor még. Pályaszerkesztõben szépen elõ lehet csalogatni. 😊

per aspera ad astra

Ezt nézzétek meg, cryengine 3 Realtime GI al- color bleeding meg minden.

LINK

ne csináld már! csak poén akart lenni. bocs, ha megbántottalak.

egy ketto elott mar toltam egy ket ablak repesztot (tudod amikor a hangero olyan rezonanciat gerjeszt hogy remegnek az ablakok) de nem volt sikere.

Free
minden nap olvasok ha bár el vagyok tûnve de jó tudni hogy még mindig mindenki beteg ebben a szakmában 😊

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Free
egy kis nyomdász help:

méret: 504*238cm
Kérjük, hogy az elõkészített anyagok fontokat ne tartalmazzanak! A dokumentum mérete legyen arányos a plakát méretével. Az arány 1:10 500dpi. Amnnyiben az anyag direkt színeket tartalmaz, kérjük a megfelelõ pantone kódokat mellékelni. Négyszín color esetén a TIF flettenelt, a fekete szín felülnyomó legyen (overprint). Pdf készítése elõtt kérjük ellenõrizze, hogy a dokumentum minden eleme CMYK. Rendszer: PC. 30 darabig a plakátok digitálisan készülnek, ezért direkt színek nyomtatása nem lehetséges.

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Ok, vettem az adást, ködfelhõ és abban értelem. Sok sikert. Ignore mode on.

és lesz egy üres szobád.

mert nem mersz. hidd el egy idõ után tisztelni fognak.

Aldaryn
Hol van a Pizzám? 😄

per aspera ad astra

neked jo "csak" Al van ott de itt van egy csomo fiatal kollegina egy jot bofogni sem lehet...

npeter
el lehet szórakozni a http://www.webforditas.hu -val is.
némely szavakra elég érdekeset dob ki 😛

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Aldaryn
Most ugyebár sokakban megfogalmazódhat az ontológia mélységeibe vezetõ kérdés, hogyha nem, akkor mitõl is?

per aspera ad astra

npeter
aranyos, a fények tök jók

nem és finganom is kell.

Aldaryn
Ha azt mondom nem, felugrasz egy nagy négysajtos pizzával ide? 😄

per aspera ad astra

ThomasGins
suhankenés<#zavart1>

kajáltatok már? 😄