63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #53719 hogy legyen egy kicsit más is most.
smallluxGPU matprev maxban, 3 másodperces 100x100-as cucc.
Kép -
GixEr #53718 de szepen ,mellegepeltem parszor... -
GixEr #53717 Igaz ritkan irok ide DE. Nam a lehjobb dhoot-okat taktad ossze. dinamika az van , de semmi egyeb es az is csak a vagasok miatt.. 0,25-0,33-ig jo.(utana jol latszanak a tilingelt texturak a talajon. Ugy tunik a veget elkapkodtad. ) Van egy resz ahol semmi arnyek szimpla fekete a belogo barlang teteje.Ott fenyelesi bajok vannak. En az elejen kis "bemuatatot tartane a modellrol kozeli coocpit felvetelrol. Valahogy nagyon eretlen. Nem erzem mit szeretnel megmutatni a szaguldozason kivul. -
Midas #53716 Nah befejeztem a repcsis videot.
link -
putyi #53715 http://area.autodesk.com/blogs/ken/3ds_max_design_2011_announced-1 -
#53714 Nyugodjék békében! -
Culram #53713 Öszinte részvétem! Nyugodjon békében!
Tehetséges volt... -
#53712 Nyugodj békében Free! -
#53711 -
#53710 Bár nem vagyok aktaív fórumozó -mármint a hozzászólásaimat illeti- de számomra is megrendítő és szívbemarkoló volt, amikor elolvastam Free ismerősünk, barátunk szomorú esetét.
Én magam is csak a hozzászólásain keresztül ismertem, és -azokból megítélve- bizony egy jó lelkű, segítőkész, vidám ember benyomását keltette számomra is.
Az én életemben is voltak már sajnos hasonló, szomorú esetek és bár nem tisztem a térítés, mégis rendszerint arra kérem a motoros ismerőseimet, hogy lehetőleg mihamarabb felejtsék el a szenvedélyüket.
Nem fontos, hogy ki a motoros balesetek okozója, csak azt tudom, hogy többnyire mindig azok húzzák a rövidebbet, és az esetek nagy százalékában sajnos ilyen szörnyű véget ér. Nem is kívánok mást, mint azt, hogy emlékét őrizzük meg, nyugodjék békében. -
#53709 nem jó látod:D abszolút kezdő vagyok, napi 1-1 órát foglalkozok minden képpel egy pár héten keresztül, és hétköznaponkéntt gyakran semmit sem. a tank az két hétvége, a legújabb versenyautó amit nem rég linkeltem egy hétvége az űrhajó az pár óra.
azért maradnak félbe mert kevés memória van a gépembe és gyakran elfogy, majd kilép a max. környezet és shader már sokszor elképzelhetetlen volt.
visszatérve arra hogy haladó meg ilyesmi. maradjunk annyiban hogy szeretek modellezni. még jobban mint lerenderelni mondjuk egy képet.
azért a tankot kár hogy nem mutathatom meg hogy volt az utolsó modellezési fázisban. szegecsek, részletek, benzineskannák, kötél logott róla. -
#53708 Ezek baromi jol neznek ki ! Mennyi idot vett el az eletedbol kulon kulon ? Gondolom te boven halado vagy es ugy azert par ora alatt megvolt. bar fogalmam sincs nagy dolgokat meg nem csinaltam :)
Foleg az elso ketto tetszik ! -
#53707 a tank végén már annyira jól nézett ki. majdnem elsírtam magam amikor elveszett. winreinstall után olyan buta voltam hogy csak azt az egy file-t írtam ki amiben dolgoztam, és az meg hibás volt. próbáltam több embernél több gépen, minden féle maxon 32- és 64 biten egyaránt. de semmi -
#53706 ezek lennének időrendi sorrentben (újabb -> régebbi)
kb úgy ennyi.
www.tenke.hu -n és a www.mindentbele.hu -n vagyok aktív. -
#53705 azert ami meg van de nincs kesz szerintem rakd be. -
#53704 ezt az elfreezelést énis kitalálhattam volna. gyakorlatilag több a be nem fejezett képem mint a kész. és alegtöbb meg sincs. -
#53703 sajnos jol emlékeztem :( -
#53702 sajna hogy ezt a motorbalesetet is ugy rémlik mintha valamelyik hsz-ében megérezte volna , talán ugyan igy tavasz környékén vagy amikor a motorját vette. -
zenoka #53701 szerintem lesz, adozzunk minimum annyival az emlekenek hogy ezt a kifejezest megtartjuk. igy konyebb elhinni (en hiszem) hogy velunk van. -
#53700 Többé nem lesz el-free-zett project? -
zenoka #53699 azt ugye tudod hogy Ti talaltatok ki az "elFreezni" kifejezest :)
visszakerestem
-
MrGeE #53698 Nyugodjék békében!
Igazán "elFreezhette" volna a mennybemenetelét... -
#53697 közben ráleltem, és sajnálom a kérdésem, Őszinte Részvételem :( -
zenoka #53696 egy topictarsunk volt.
kb 2004-2005 ota
Free nickkel megtalalhatod itt keres egy piros kannat az avatarok kozt -
#53695 jajj úgy sajnálom, most olvastam el a régebbi hsz-eket. elnézést kérek:( -
#53694 őszinte részvétem :( viszont, nem szeretnék kellemetlenkedni vagy bármi rosszat szólni, de ő ki volt? -
Fisch #53693 -
#53692 Mindenki fogadja őszinte részvétem, sokkolt a hír! Nagyon sajnálom ami történt, emlékét örökké őrizzük meg! Isten nyugasztalja kedves Free barátunkat! -
#53691 Nagyon sajnalom ami Freevel tortent. Oszinte reszvetem minden hoza kozel allonak. -
#53690 Sajnálom, hogy ez történt vele, bár nem ismertem, de így a fórumon keresztül egy lelkes, kedves ember benyomását keltette számomra. Nyugodjék békében! -
#53689 rip -
GixEr #53688 Reszvetem. Ledobbentem meg ha nem is beszeltem vele csak igen-igen ritkan es regen.
A kanna legyen vele... -
#53687 részvétem -
Geccoka #53686 Őszinte részvetem! Nyugodjék békében :( -
nenad #53685
kösz szépen mindent koma.... -
#53684 Nyugodjék Békében :( -
#53683 Ledöbbentett, szavakhoz jutni nehéz.
Jókedve, humora hiányozni fog.
Nyugodjék Békében! -
bencsab #53682 Nyugodjék békében! Bár nem ismertem személyesen, de megrendítő ezzel a hírrel szembesülni. Szomorú, hogy ilyen fiatalon és tragikusan... -
Vertigo #53681 Uhhhh...
...erre nem tudok mint irni
Oszinte reszvetem! :( -
zenoka #53680 en bejottem de csak ulok a helyemen. nezegetem a mostanaba altala atkuldott melokat meg beszelgetseinket.
2 dolog jut eszembe rola:
1.) mennyire tele volt tervekkel otletekkel
2.) azon kevesek koze tartozott aki oszinten (mindenfele negativ erzelem, hozzaallas nelkul) tudott orulni masok boldogsaganak, sikereinek. es a mai vilagba ez egy igen ritka tulajdonsag.