3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah most szivesen cserelek barkivel ket hetre...
jovoheten teljeskoru apeh ellenorzes a cegnel...
nanana ki akarja??..kave gep jol funkcional ha szamit😊)))

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

gyaa jo tudni hogy te is rabszolga vagy😄😄😄😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

8 órában hekkelek.. :S amúgy nem titkolok én semmit, asszem mondtam már, az édzspínek csomagolok át appokat. kurva unalmas, ha valakinek van kedve hozzá, cserélhetnénk, mert a 3D nálam csak hobbi <#zavart1>
rogton smuuzolsz mi az autodesknek😄 szeeeep dolog mondhatom😄

ThomasGins
pöpec kukac

\"So always look on the bright side of death\"

npeter
nah én is nyomtam is NFR buildgent 😛

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

vagy lehet hogy titkos autodesk munkatárs 😛
csak csendben figyel és vár a kedvezõ alkalomra

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

hehe😊
npeter: neem biztos hogy ennek mindeki orulne😄 egyebkent is kekpolosrol meg nem tudjuk hogy hol dolgozik titkolja nagyon😄 lehet hogy apeh ellenor vagy korboncok es ezert tolja a bekas kepeket mert meg marad a sulibol a bekaboncolas szeretette😄

ThomasGins
LOL

És van valahol sg-n egy "3d fõnökök" fórum,ahol kurvára elegük van már az unalmas munkábol,és kitalálnák hogy cseréljenek munkahelyet,és mindenki megkapná ugyanazt a jófej fõnököt😊

npeter
öööö, azt nem lehet , hogy csak fizetést cserélnénk?? 😛

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

én is <#vigyor3>

És mindenkinek van egy javaslatom, aki fel szeretne frissülni a rabszolgaság véres izzadságából..

Cseréljetek egymás közt munkát, végülis ha jól sejtem el-elboldogulna itt pár ember egymás helyett <#vigyor2>
votl több olyan ojjektum, amin volt 3-4 egymáson 😊

ha több van egy ojjektumon az a gáz.

voltak pedig 😊

ThomasGins
PS-be,de soha többet.Gyorsabb lett volna maxba.

kuldtem privit😊

az útra hogy csinyótad a felfestést? ha nem titok.
Aldaryn
Csak edit poly módosítók ne legyenek.

per aspera ad astra

én legutóbb csináltam közösen egy munkát egy sráccal, akinek 32 bites max volt (nekem 64 bites) és gond nélkül ment minden

ThomasGins
hm dezsavû,ezt a szót mintha már hallottam volna<#dumcsi>

wtf.. elhiszem de akkor eddig mazlim volt mikor ugy mentek ide oda az adatok..
mondjuk dezsavum van ezt mar beszeltuk szerintem😄

azért nem olyan egyértelmû ez az átjárhatóság a max esetében. a 2008-as verzióban ha 32bit-en készítek egy olyan poly-t , amin több editpoly módosító van, akkor 64bit-en az esetek nagy százalékában összeomlik a geometria és ez persze fordítva is igaz.

az oke de nezi hogy 32 bites vagy 64 bites maxxal keszult e?

sok program mentett a fileokba, max specifikus infok is vannak benne (uj feature kicsit más formátum), igazából szimplán lehet evolvál a file formátum is, de egyébként tényleg jhobb lenne ha ugyanaz lenne.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

thx.
én is így gondoltam, csak gondoltam megkérdem <#papakacsint>

miert ne lehetne a file szerkezete ugyanaz a max fileoknak a program architeturaja mas. szerintem. vicces volna ha nem igy volna.

Hi!
max 64biten készített file-okat meg lehet nyitni 32bites xP-n?

ThomasGins
2k
Hát szebb nem lett😊

meg ott vagyok csak az idegeim vagynak mashova mar nagyon 9 ev egy helyen kezd nagyon nagoyn sok lenni ideje valtani

Aldaryn
lol

per aspera ad astra

ThomasGins
Nekem szar is jöhet😊

Aldaryn
Ja, jó állásért mi is beállunk a sorba 2009-ben Magyarországon. 😄

(Csak nem kikerültél onnan, ahol eleddig voltál? Mert ha igen, akkor bakker... wtf... )

per aspera ad astra

én tudok
kovessem a feher nyulat?😊
tudom tudom marad a lassan alakulo gyomorfekely😊 meg a kosza almok az eterben.😊

2009-ben? magyarországon? építõiparban? ebben a dimenzióban?

wake up zenoka!

Tud valaki egy jo allast?!
kevesbe jo is megfelel😊
nincsenek nagy igenyeim (fix fizetes) + jo kavet is fozok😊

ööö terméskõfal. 😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

koszii
faint lett kifejezetten!

fotoshopban elcsúszott a fog maszkja. és mélyebb zöldek kellenének. amúgy továbbra is nagyon vagány.

Tégla spec nincs benne... <#miaz>

így összenyomja a sg hátterével erõs csak a téglafal, eredeti méretben perfekt.

ThomasGins
Lehet nyomok majd,de mégegyszer ezt kikeverni ps-be...😊 Meg volume lightot nem teszek rá,az hülyére szivatott sp3-ban.

nagyon jó, ha van idõd megnéznném nagyobban is, mondjuk 2k szélességben.

ThomasGins
Ez lenne a finálka

Ez meg hogy Zénónak is teccõdjön😊

ÖÖööö Syntax Error, <#hehe>

Met
Miért nem aktív a Show Background a jobb klikkes menüben?<#fejvakaras> Ott jobb klikk ahol írja, hogy top, left stb. 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
<#hehe>

npeter
nem azt tettem fel, annyi sütnivalóm azért (még) van 😛

Met
ha csak egy korábbi install ghostját raktad fel akkor ne csodálkozz, hogy nem jó 😊

Mennyi ramod van?

npeter
vmi olyasmi windows ez. általában mikor felrakok egyet, akkor lenyomom image-ba. ha vmi gebasz van onnan jöhet a backup. ezt a verziot taltaltam csak a fiokban, majd lehet rakok fel 1 normalisat.
amúgy közben részben megoldódott a probléma; a net.framewok-ot kellett frissíteni. mostmár legalább megy ps, meg max. csak az acad nem mûxik még. :-(