3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocsi hogy csak most irok, de nem voltam online pár napig.
szoval jogos a kérdés, "találtam" a renderert 😊
de szerintem tökéletesen müködik, mert ha régebbi cuccokat renderelek vele akkor azt pillanatok alatt kiszámolja.
Ay evermotiontol meg ARCHINTERIORS meg ARCHMODELS csomagokat találtam.
Atika :o)
koszi majd kiprobalom hogy mukodik e 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

ThomasGins
Ezt nem ismerem, és amit én ismertem se találtam.
Egy hasonlót viszont leltem. De ezt se ismerem.😊

\"So always look on the bright side of death\"

acsati
nem a RegCleaner?
Klon
ez a progi engem is nagyon érdekelne!
ha eszedbe jutna, írd be légyszi!
köszi 😊

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

ceges gepbe kellene 😊 es nem tudod hogy hol talalhatnam meg azt a progit?? 😊 Vagy valaki masnak valami megoldas?

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

ThomasGins
ja,de ha az a progi is demó....😊

ThomasGins
van olyan progi ami installnál figyeli mi kerül a regbe és uninstallnál törli azokat,elvileg azzal menne,de a nevére már nem emélkszek.

Megoldhato az valahogy hogy tobbszor tudjam hasznalni a 3D max trialt anelkul hogy ujra kelljen instalalni a windowst?? Koszi elore is

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

BSZ

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Kenny85
hali
3dmaxból kellene exportálnom obj-be és objt-t megnyitnom mayaba de a skint mayában nem teszi rá.
csinál egy maps mappát amibe bele is teszi a png-t de maya nemakarja rátenni. Mit rontottam el? 😄
elõre is köszi a segítséget

Met
BSZ 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Aldaryn
Hehe... 😄

per aspera ad astra

A munka nem a sorsom, hanem a kötelességem. 😊
A sorsom az, hogy mindig álmos vagyok. 😄

Free
Boldog szülinapot Bencsab

Putyi tévedsz én nem alkotok nincs határidõm, és csak passzióból vagyok itt néha 😊))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Sámán
Hm... bár ahogy nézem szivecske helyett valami tortát kellett volna inkább...
BSZ mindenki... <#wave>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Képzeljétek...
Csináltam egy "mozgó szmájlit"!!!
(ne szóljátok le (nagyon) légyszíííí.... biztos elsõre levehetõ hogy nem vagyok egy full profi webdesigner... -ez részemrõl igenis sikerélmény... <#vigyor5> )

De ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem is...
3ds max9 -ben (vagy 10-ben...) lehet GIF-et gyártani valahogy? -mert ez speciel egy óriás AVI volt és külön konverter progival lett "kicsi GIF"...

FeketeVipera 77 SS

Aldaryn
Hohó, Neked is boldog születésnapot!

per aspera ad astra

😊 de milyen jo erzes az hogy alkotunk es hogy ezaltal jobb lesz a vilag....😄😄😄😄😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

npeter

<#hehe><#rinya>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

ez a sorsod neked is, csakúgy mint minden itt fórumozónak.

boldog szülinapot!

npeter
Happy Birthday! <#pias>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

particle pezsgobontas😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

köszi srácok! mondjuk jobb lenne, ha nem a gép mellett holnapi leadási határidõtõl fenyegetve ünepelni a születésnapomat, de azért nem panaszkodom

ThomasGins
BSZ!

bsz😊

Nenad: hogy tolod mi a titok?😊

komák, lefogytam 132 rõl 110-re, még húsz kiló és élsportoló leszek! 😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Boldog Születésnapot! Füled érjen bokáig!!! :-)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Sajnos ez egy ilyen program, amúgy jelenetfüggõ, mert kisméretû jelenetnél 1 gigát sem kajál.

Met
Másik problémám, ezt most vettem észre, hogy miután bezárom a progit ott marad még a futó folyamatok között 250 mega ram használattal. Aztán egy idõ múlva eltûnik

Met
Valahogy a 2009-es Max-ben lehet szabályozni, hogy rendernél mennyi ramot egyen meg? Kicsit soknak tartom, hogy a 4 gigából 3-at elhasznál 😊

Klon
Üdv!
Én is segítséget kérnék.
Van egy objektumom, amit mondjuk kék színre állítok. Az élek kékek lesznek, de a polygonok szürkék maradnak. hiába kapcsolgatok bármit, nem sikerül megoldani, és nagyon zavaró.

Köszi

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Sziasztok tudna nekem valaki adni egy tutorialt olyanra hogy autocadbol atviszek egy alaprajzot maxba es azt ott hogy 3d siteni vagy hogy keressek ra ilyenre mert valahogy nem azt talalom amire szuksegem lenne. Koszi elore is

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

fryrender sokkal szinesebben renderel mint maxwell, de viszont úgy tünik egy kicsit lasabb is.

majd a könyvben,A két oszlop neo ó görög feelingje a vidéki cucchoz talán túlzás. (nem saját design, csak modelleztem) Majd gyertyás lesz a végén

nekem van egy asszony és két gyerek. fordítva valszeg fiatalítana, de így minden nap dupla mûszak.

ThomasGins
meglesném homálytalanul is ha lesz olyan kép belõle😊

npeter
mintha a gi nem lenne bekapcsolva. már csak 1 pixelpunci hiányzik a kanapéról 😛

sõt piszok sötét, de sejtelmes, és amit imádok, a sötét-világos rajzol.

Jim Morrison
Nekem elég sötét, de amit látok az jó 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

maxwell v2, elég érdekes majdnem festõi atmoszférát tolt, így gondoltam betolom.

npeter
nyomjad meg az F3-at..... 😛

kifli
na akkor az automodellezéshez még 1 kis segítség kéne 😊
a blueprintet betettem de csak perspective résznél látom, a többinél csak planek körvonala van :/
ThomasGins
ASCII BSZ! akart lenni😊

ThomasGins
:::::::. .::::::. ::::::::: .:
;;;'';;' ;;;` ` '`````;;;;;;
[[[__[[\.'[==/[[[[, .n[[''[[
$$""""Y$$ ''' $ ,$$P" $$
_88o,,od8P 88b dP,888bo,_ ""
""YUMMMP" "YMmMY" `""*UMM MM

oo tudom hogy nem illik megkerdezni de megkerdezem:
eredeti a vray-ed mivel a 2010 hez tudtommal nem jelent meg normalis nem bolti variacio igy siman elkepzelheto hogy amiatt ilyen tetu lassu a render
egyebkent evermotionrol mit toltottel le? valamelyik portfolios cumot (archinterior/archexterior)? mert azok sem a baratsagos render idorol hiresek..

lehet hogy koszos 😄

Aldaryn
Hmm, ott nem csak a képek glossyk, nem maga a tile? 😛 (baromira bemozdult fotók)

Nekem átlátszó elemem ilyenbõl színezetlen csak egy ilyenhez hasonó szettbõl van, a többi hasonló elem majd mind city sorozat, és azok mind teljesen átlátszóak és színezettek, ilyenek, , meg ilyenek, ésatöbbi. De leltem egy egészen glossyt is, itten. Na ilyenem nincs. 😊

per aspera ad astra

mesélnél valamit a Vray optimalizálásárol?
Free
nah akkor egy igen blõd ám de tõlem megszokható kérdés.

melyik max verziót telepítsem fel ? ami stabil de még gyors és elérhetõ hozzá sok plugin 😛
( majdnem az összes megvan )

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..