63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#53959 extra világos sör -
zenoka #53958 nice:D miert nem sööööörrrr folyik a csapbol?:P -
Midas #53957 XD -
#53956 egy kis: NFR -
zenoka #53955 szopatsz:) de akkor megyek asszonyostul hozzatok kajalni es en napi 5 szor 6 szor eszem:) -
putyi #53954 egy kicsit tegyél még hozzá és vegyél egy ati 5870x2-t -
zenoka #53953 koszi.
feljebb nem akarok/tudok menni:) -
zenoka #53952 pcie es melo tudod ilyen 3ds izeket hegesztek:)
a gep nem jatekra valo:)) -
marcee #53951 Ennyiből 9800GT-t (GTS250-et) vagy kicsit feljebb HD4850-et javasolnék jelenleg. -
#53950 Agp-s vagy PCIE-es?
Mire kell? Munka, játék stb. -
zenoka #53949 sracok 20-25K korul milyen videokarit ajanlotok? elfustolt a regi ami egy 7900gs volt:) tobb zse most nincs innen vennem:
http://www.users.hu/category/114 -
nenad #53948 egyébként a zajt a mostmár default # New Film with Gaussian filter - el jelentősen lehet csökkenteni. Kicsit aa-sabb lesz a kép mivel egyfajta per pixel gaussian blur is hozzájárul a dologhoz. -
zenoka #53947 annak kivalo! -
nenad #53946 jaja, hehe, nekem is feltünt, a polygonokkal árnyékol, bug.
Zaj, sütögetni kell még egy kicsit. Ebből sem lesz mainstream renderer ilyen formában de garázs projektnek jó. -
zenoka #53945 jol latom hogy az opacitys levelek arnyekat nem kezeli vagy csak halucinalok a faradsagtol.... jobb oldalon fent a maganyos level arnyeka fura egyebkent szeep.. csak lehetne zajmentesebb. -
nenad #53944 -
nenad #53943 ujabb verzsön.
uj material és exporter
max2slg
újabb verzio mindhárom filet a c:\luxrender könyvtárba tenni, felülirni az ott találhatóakat.
smallluxgpu fileok
Vasárnap lesz majd még 1 komolyabb update ha minden jól megy. Mindenféle bitmapot olvasni képes slg, (nem kell konvertálgatni) normal map, ilyenek. -
zenoka #53942 mert ilyeneket szamol hogy hol lesz eles hol lesz elmosott.. thomasgins koleganak igaza van dofprot hasznalj vagy sima zdepht mapot kimented es pssel blurodol de a dofpro az zsir is jo is szep is. -
#53941 Sima kamnál is szerintem. Doffolj ps-ben, és/vagy dofpro-val. -
#53940 Vray physical cam-nél a depth of field használata miért lassítja le iszonyúan a renderelést? Egy 3 perces renderből 25perces lesz ha bekapcsolom... Igaz elég sok a növény a képen -
tilbury #53939 hát az lesz a vége, hogy legyakom 3dsmax.ini-t hátha az segít :() -
zenoka #53938 terj at blenderre:)
sajnos passz ilyet meg nem csinalt nezd meg a 3dsmax.ini filet hatha beletudsz piszkalni milyen ui setup keruljon betoltesre -
tilbury #53937 skacok a toolbarom minden indításnál, elállítódik a defaultra :(
hiába mentem el a megfelelőt, köv indításnál default lesz
vkinek van vmi 5lete az orvoslásra? -
zenoka #53936 meg kozos ismerosom sincs vele:) -
#53935 :DDD
Csak az egészségügyi minisztert ne jelöld be:)Az se felmenő se én nem vagyok:) -
zenoka #53934 81 es szuletesu.. inkabb egy regi randi eredmenye:)
aaaz tevesztett meg hogy fischbein ismerose volt..grr akkor torlom
-
#53933 Nem vagyok fenn:) Valszeg egy felmenőm:) -
zenoka #53932 hmm asszem rossz embert jeloltem be facebookon azt hittem te vagy:)
nev az stimmelt:)) -
Midas #53931 lolol -
nenad #53930 nem, ez az átengedjük a fényt, mely nem csak caustics formájában tud világítani. Bár az is igaz, hogy casustics nélkül is megy. Ez a sima glass.
Az acrhitectural glass-nak átlátszóbb árnyéka van melyt szabályozható, illetve a visszaverődés is.
A kiráyság benne, hogy nem annyira caustics függő a dolog. Mert ha megnézzük, az igazi üvegen sem csak a caustics az ami világít, a caustics csak fókuszált fény. -
zenoka #53929 csinaljuk meg:) -
#53928 momdjuk a gyűlöljük,mert irigyek vagyunk klubbhoz inkább csatlakoznék:) -
zenoka #53927 komoly!
en mar castlakoztam a facebookon a homologue rajongokhoz de nem sokan vagyunk:) -
putyi #53926 remélem nemsokára mi is itt tartunk:
a homologue elképzelt jövője -
#53925 Ez a "nemszámolunkcausticsotglass"? -
nenad #53924 megjött az ArchGlass! :-)
Király!
-
nenad #53923 hehe, kézzel írtam és nem tudtam a syntaxot.
tenkenorman@ ez egy videókártyán futó renderer. A teljes csomagot keresd pár nappal visszább ezek az updatek voltak. -
#53922 valaki beavatna mi ez? nem jöttem rá. -
zenoka #53921 nezzenek oda scriptel igy scriptel ugy de egy sima html szeru taggel nem boldogulsz...szeeep:)
koszonjuk! en csak hetvegen fogom tudni kiprobalni:S -
nenad #53920 Hopsz, Linkelés és én. :D
max2slg - material és exporter immáron 2 fileban
slg.rar - írd felül a filet