3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szoval jogos a kérdés, "találtam" a renderert 😊
de szerintem tökéletesen müködik, mert ha régebbi cuccokat renderelek vele akkor azt pillanatok alatt kiszámolja.
Ay evermotiontol meg ARCHINTERIORS meg ARCHMODELS csomagokat találtam.
Egy hasonlót viszont leltem. De ezt se ismerem.😊
\"So always look on the bright side of death\"
ha eszedbe jutna, írd be légyszi!
köszi 😊
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
3dmaxból kellene exportálnom obj-be és objt-t megnyitnom mayaba de a skint mayában nem teszi rá.
csinál egy maps mappát amibe bele is teszi a png-t de maya nemakarja rátenni. Mit rontottam el? 😄
elõre is köszi a segítséget
A sorsom az, hogy mindig álmos vagyok. 😄
Putyi tévedsz én nem alkotok nincs határidõm, és csak passzióból vagyok itt néha 😊))))
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
BSZ mindenki... <#wave>#wave>
FeketeVipera 77 SS
Csináltam egy "mozgó szmájlit"!!!
(ne szóljátok le (nagyon) légyszíííí.... biztos elsõre levehetõ hogy nem vagyok egy full profi webdesigner... -ez részemrõl igenis sikerélmény... <#vigyor5>#vigyor5> )
De ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem is...
3ds max9 -ben (vagy 10-ben...) lehet GIF-et gyártani valahogy? -mert ez speciel egy óriás AVI volt és külön konverter progival lett "kicsi GIF"...
FeketeVipera 77 SS
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
<#hehe>#hehe><#rinya>#rinya>
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
boldog szülinapot!
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Nenad: hogy tolod mi a titok?😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Én is segítséget kérnék.
Van egy objektumom, amit mondjuk kék színre állítok. Az élek kékek lesznek, de a polygonok szürkék maradnak. hiába kapcsolgatok bármit, nem sikerül megoldani, és nagyon zavaró.
Köszi
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

a blueprintet betettem de csak perspective résznél látom, a többinél csak planek körvonala van :/
;;;'';;' ;;;` ` '`````;;;;;;
[[[__[[\.'[==/[[[[, .n[[''[[
$$""""Y$$ ''' $ ,$$P" $$
_88o,,od8P 88b dP,888bo,_ ""
""YUMMMP" "YMmMY" `""*UMM MM
eredeti a vray-ed mivel a 2010 hez tudtommal nem jelent meg normalis nem bolti variacio igy siman elkepzelheto hogy amiatt ilyen tetu lassu a render
egyebkent evermotionrol mit toltottel le? valamelyik portfolios cumot (archinterior/archexterior)? mert azok sem a baratsagos render idorol hiresek..
Nekem átlátszó elemem ilyenbõl színezetlen csak egy ilyenhez hasonó szettbõl van, a többi hasonló elem majd mind city sorozat, és azok mind teljesen átlátszóak és színezettek, ilyenek, , meg ilyenek, ésatöbbi. De leltem egy egészen glossyt is, itten. Na ilyenem nincs. 😊
per aspera ad astra