3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
aeuser: nem bantas de reszemrol abba marad ez a tarsalgas mivel olyan mintha spanyolul tortenne telefonban...
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
per aspera ad astra
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
1. honnan tudják a többiek (ebben te is benne vagy) hogy szar és nem jol müködö a vray amit használok?
mert ugyebár senki nem látta itt hogy melyik krekkelt ver.-röl is van szó.
2. nem szoktam hisztizni 😊
3. 'raadasul tobben leirtuk hogy miert olyan lassu tobbek kozt" ehhez csak annyit hogy:
senki nem irt semmi konkrétat, te vagy az elsö akinek a linkjével tudok valamit kezdeni, amit ezennel meg is köszönök.
per aspera ad astra
egyebkent a valasz a kerdesedre: itt a linken
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
De ha mutatsz pár képet tudunk gonoszkodni, hogy könyv vagy tanfolyam😊
\"So always look on the bright side of death\"
Nem reklámoztam a cuccot, nem mondtam senkinek hogy töltsék le, csak annyira voltam kiváncsi hogy miért olyan qrva lassu 😊
Remélem nem gondolod azt hogy itten minden felhasználó jogtiszta cuccokat használ, mert akkor nagyon tévedsz 😊
amúgy ja-ja a könyv jobb, olcsóbb is mint mi kurzus, persze az sem rossz. Ja amúgy van eladó max könyvem (3ds Max - a 3D világa), kb. szinte érintetlen, kaptam vkitõl. <#wave>#wave>
a sulik nem adnak nagyobb tudast mintha magadtol nekiallnal es belefeccolnel 1 masfel evet.. max gyorsabb de nem olyan szintu hogy munkat tudj vele szerezni mert nincs ref anyagod...
jah az autodidadkta modon olcsobb a tanulas is...
per aspera ad astra
a közeljövõben tervezem egy 3ds max tanfolyam elvégzését. eddig a mesharray.hu-t és az immi.hu-t néztem. várom a véleményeket, tapasztalatokat, egyéb infókat.
köszönöm!
na mind1, bizonyára a neten az összes krekkelt vrayt kiprobáltad már ha ezt állitod, és tényleg hibás az enyém is.
ez nálad mit jelent?
mint irtam minden más cuccot azonnal csodálatosan renderel, csak az everestes fájlok tartanak sokáig, nagyon sokáig 😊
archinteriors exteriors nem render barat setuprol hires mint irtam
eloszor megtanulni hasznalni a renderelot aztan megpiszkalni es rogton gyorsabb lesz😄