63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• SZilaJMaGGoT
    A háttér envmap-ként is rajta van? Nekem nagyon elüt a környezettől... De egyébként szép!
  • Met
    Összedobtam még 2 képet, ezt én úgy érzem, hogy egész jó lett nem ?:D

• l0b1g
    szerintem a matt festés nagyon jó lett. kb 3 hete láttam egy autót ilyen matt fekete festéssel, mellettem állt a pirosnál. nagyon megtetszett akkor...
  • Met
    Ehhez mit szóltok?:)

Olyan jó lenne már találni valami jó beállítást amit tudok használni később is...
  • Metwork
    Matt festést szeretnék, gondolom a lopakodó ihlette a tervezőt ahhoz meg inkább a matt festés illik.
  • npeter
    jobb lett, de még mindig nem az igazi nekem :(
    a kaszni anyagán még kéne gyúrni vmit.a glossy értékén kéne még vmit állítani, meg a szélvédőt tükröződbre tenni.
  • Culram #54193
    Ha vray, akkor szerintem a kasztnira tegyél freshnel-t vagy mi. attol szebb lesz. De ha mattot szerettél volna akkor nem szoltam.
  • Met
    az nem illesztés :) vray plane
  • repvez
    kár hogy látszik a szélvédön a 2 fél összeillesztése és az üveg anyaga lehetne jobban tükrözödö.

amugy jo lett.
  • Met
    Azt hiszem így már jobb :)
    Az első légbeömlő belsejében mitől olyan pöttyös az árnyék?

• zenoka
    hajra:)
  • Metwork
    A környezetet mindig elbaszom, azt hiszem maradok a studiórendernél...
  • zenoka
    anyag, kornyezet, bevilagitas szentharomsaggal:)
    viccet felreteve kornyezet borzalmas ennel az is jobb hogy ha egy kepre mattezod ra.. arra meg van millionyi tutor a neten.
  • Metwork
    Köszi mindenkinek.

Tipp, hogy hogy lehetne kicsit fotorealisztikusabbra renderelni a képet?:)
  • Jim Morrison
    waow
  • tenkenorman
    Grat!
  • Midas
    szep munka
  • ThomasGins
    Szép modell!
  • lac coo
  • Met
    Na, kb. 2 hét, tutorial nélkül :)

• npeter
    nemárt, ha van vastagága is annak az üvegnek ;)
  • Metwork
    ja jó, csak még nem találkoztam ilyennel renderben, illetve igen, amikor csak egy plane volt ablaküvegnek és felnagyította a belső teret (kormány, ülések) de ha tettem rá shell-t akkor elmúlt
  • zenoka
    jah erre keres ra:
    geometriai optika, lekepezes, fenytan
  • zenoka
    nez meg egy homoru/domboru nagyon nagoyn tukrozodo feluletet.. (pl kanal) hogy mit latsz benne viszont.. ugyanigy mukodik az esetedben az uvegnel is (nagoyn nagyon lebutitva).
  • Metwork
    de, homorú meg domború, akkor ez így normális?
  • zenoka
    ize nem lehet hogy siman csak homoru/domboru az uveg..tudod akkor igy tukrozodik.
  • Metwork
    A kép persze lemaradt :)

• Metwork
    Most nem tudok nagyobb képet adni :( Majd este

Beszíneztem, a kék dolgok tükröződnek át a sárga helyre
  • npeter
    vmi nagyobb képet lehetne? nem látok semit amúgy is folyik a szemem egész nap
  • zenoka
    keres ra a final gatherre ha mental rayyel renderelsz vagy a radiosityre ha scanlinenal. ennel reszletesebbet ne varj.
  • David2
    még annyi, h nekem 2009es verzió van meg
  • David2
    üdv!

az lenne a kérdésem, h hogyan lehetne beállítani a világításnál, h fényforrás fotonjai "pattogjanak" így ne keletkezzenek tök sötét felületek, világos mellett. Vmi GI-ra emléxem.

Lehetőleg jó részletesen kéne elmagyarázni, mivel eléggé kezdő vagyok. Kössze!

• nenad
    nemrég megnéztem a legújabb verzióval és ott mér elenyészően volt lasabb. Úgyhogy nagy gond nem lehet.
  • Met
    Azt mondjátok meg, hogy mitől van ez a nagyító vagy milyen effektus?
    V-ray glass textura, shell módosító van a plane-en (kívülre és belülre is van "ammount") több texturát is kipróbáltam.
    [IMG][/IMG]
  • npeter
    nah behoztam kiváncsiságból otthoni gépemet, azon volt elmentve imageba win 7 x64.
    érdekes módon a legújabb laser nyomtatónk nem tetszett neki, annak kellett letölteni drivert (volt is hozzá hálisten) a régi 1700-est meg a plottert alapból felismerte. Csak az ősrégi scannerel nem tud mit kezdeni:-(, jah meg a win7 - win xp háló baszaxik kicsit egyik irányba. így pár perces használat után hirtelen ennyi
  • nenad
    kipróbáltam egy command line rendererrel ami a vidkártyát használja,nekem lasabb volt kb 20% -al win7 alatt mint winxp64 alatt. Ez mondjuk lehet a videodriverek problémája is.

• Metwork
    azt mondják, hogy jók a Vistas driverek is W7 alá
  • putyi
    sztem nagyon jó, bár aldaryn morog egy kicsit, de hát ez a dolga.
  • npeter
    nah remélem akkor itt sem lesz a nyomtatókkal gond (designjet 500). (meg persze a max, archicad, sb cuccokkal)
  • atiwrc
    Köszönöm!