63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#54199 A háttér envmap-ként is rajta van? Nekem nagyon elüt a környezettől... De egyébként szép! -
#54198 Összedobtam még 2 képet, ezt én úgy érzem, hogy egész jó lett nem ?:D
-
l0b1g #54197 szerintem a matt festés nagyon jó lett. kb 3 hete láttam egy autót ilyen matt fekete festéssel, mellettem állt a pirosnál. nagyon megtetszett akkor... -
#54196 Ehhez mit szóltok?:)
Olyan jó lenne már találni valami jó beállítást amit tudok használni később is... -
#54195 Matt festést szeretnék, gondolom a lopakodó ihlette a tervezőt ahhoz meg inkább a matt festés illik. -
#54194 jobb lett, de még mindig nem az igazi nekem :(
a kaszni anyagán még kéne gyúrni vmit.a glossy értékén kéne még vmit állítani, meg a szélvédőt tükröződbre tenni. -
Culram #54193 Ha vray, akkor szerintem a kasztnira tegyél freshnel-t vagy mi. attol szebb lesz. De ha mattot szerettél volna akkor nem szoltam.
-
#54192 az nem illesztés :) vray plane -
#54191 kár hogy látszik a szélvédön a 2 fél összeillesztése és az üveg anyaga lehetne jobban tükrözödö.
amugy jo lett. -
#54190 Azt hiszem így már jobb :)
Az első légbeömlő belsejében mitől olyan pöttyös az árnyék?
-
zenoka #54189 hajra:) -
#54188 A környezetet mindig elbaszom, azt hiszem maradok a studiórendernél... -
zenoka #54187 anyag, kornyezet, bevilagitas szentharomsaggal:)
viccet felreteve kornyezet borzalmas ennel az is jobb hogy ha egy kepre mattezod ra.. arra meg van millionyi tutor a neten. -
#54186 Köszi mindenkinek.
Tipp, hogy hogy lehetne kicsit fotorealisztikusabbra renderelni a képet?:) -
#54185 waow -
#54184 Grat! -
Midas #54183 szep munka -
#54182 Szép modell! -
#54181 -
#54180 Na, kb. 2 hét, tutorial nélkül :)
-
#54179 nemárt, ha van vastagága is annak az üvegnek ;) -
#54178 ja jó, csak még nem találkoztam ilyennel renderben, illetve igen, amikor csak egy plane volt ablaküvegnek és felnagyította a belső teret (kormány, ülések) de ha tettem rá shell-t akkor elmúlt -
zenoka #54177 jah erre keres ra:
geometriai optika, lekepezes, fenytan -
zenoka #54176 nez meg egy homoru/domboru nagyon nagoyn tukrozodo feluletet.. (pl kanal) hogy mit latsz benne viszont.. ugyanigy mukodik az esetedben az uvegnel is (nagoyn nagyon lebutitva). -
#54175 de, homorú meg domború, akkor ez így normális? -
zenoka #54174 ize nem lehet hogy siman csak homoru/domboru az uveg..tudod akkor igy tukrozodik. -
#54173 A kép persze lemaradt :)
-
#54172 Most nem tudok nagyobb képet adni :( Majd este
Beszíneztem, a kék dolgok tükröződnek át a sárga helyre -
#54171 vmi nagyobb képet lehetne? nem látok semit amúgy is folyik a szemem egész nap -
zenoka #54170 keres ra a final gatherre ha mental rayyel renderelsz vagy a radiosityre ha scanlinenal. ennel reszletesebbet ne varj. -
#54169 még annyi, h nekem 2009es verzió van meg -
#54168 üdv!
az lenne a kérdésem, h hogyan lehetne beállítani a világításnál, h fényforrás fotonjai "pattogjanak" így ne keletkezzenek tök sötét felületek, világos mellett. Vmi GI-ra emléxem.
Lehetőleg jó részletesen kéne elmagyarázni, mivel eléggé kezdő vagyok. Kössze!
-
nenad #54167 nemrég megnéztem a legújabb verzióval és ott mér elenyészően volt lasabb. Úgyhogy nagy gond nem lehet. -
#54166 Azt mondjátok meg, hogy mitől van ez a nagyító vagy milyen effektus?
V-ray glass textura, shell módosító van a plane-en (kívülre és belülre is van "ammount") több texturát is kipróbáltam.
[IMG][/IMG] -
#54165 nah behoztam kiváncsiságból otthoni gépemet, azon volt elmentve imageba win 7 x64.
érdekes módon a legújabb laser nyomtatónk nem tetszett neki, annak kellett letölteni drivert (volt is hozzá hálisten) a régi 1700-est meg a plottert alapból felismerte. Csak az ősrégi scannerel nem tud mit kezdeni:-(, jah meg a win7 - win xp háló baszaxik kicsit egyik irányba. így pár perces használat után hirtelen ennyi
-
nenad #54164 kipróbáltam egy command line rendererrel ami a vidkártyát használja,nekem lasabb volt kb 20% -al win7 alatt mint winxp64 alatt. Ez mondjuk lehet a videodriverek problémája is.
-
#54163 azt mondják, hogy jók a Vistas driverek is W7 alá -
putyi #54162 sztem nagyon jó, bár aldaryn morog egy kicsit, de hát ez a dolga. -
#54161 nah remélem akkor itt sem lesz a nyomtatókkal gond (designjet 500). (meg persze a max, archicad, sb cuccokkal) -
atiwrc #54160 Köszönöm!